kendimi alıkoyamıyorum

sizin yorumlara acayip guluyorum ama yerinde msji veriyorsuz

Sen böyle yazdıkça aklıma düğün dernek filmindeki tüpçü fikret geliyo niyeyse
Geçen bi konu vardı konu sahibinin kuzeni çok aşıktı hamile kalmıştı ama aşık olduğu adam aynı tüpçü fikrete benziyordu göbekli ve kısa boylu yazmıştı
Hani sen çok etkilenirsin de biz etkilenmeyiz

Eklentiler

• 4D8F9A8E-2B69-43B9-8175-07B01E5DC4B1.webp
    52,2 KB · Görüntüleme: 26
Evet bende buna anlam veremiyorum .
Adam fantazi seviyorum diyor ortam yaratmıyor
Bir araya geldiğimizde de cidden hiçbir şey yapmıyor yada ben eski sevgilimden ötürü çok şey gördüm bunlar bana azz geliyor
Ben mesela zevk almıyorum o an alacak kadar birşey yasanmıyo
Kendimi adama zevk aldırmaya odaklamışım öylee ilerliyorum
İlki böyle olsun da diğerinde herhalde ondan atak görürüz umudyla
Hayaller fosss
Kendisi yatıyo bide gözlerini kapatıyor olay bu yani
Bide öptüğüm zaman yalama hiç sevmem hoşlanmıyorum diyor
Birlikte olduğumuz esnada da 1-2 sn arayla gir çık durumu oluyor uzun süreli duramıyor 2 gitse hızlıca patlayacak

Haklısınız, verilen tepkilerin de bu yönde olması ve doğru olana yönlendirilmesi gerekli. Yani diğer üyeler de yanlış olduğunu ve doğrusunu yazmalı ki okuduklarında genç insanlar bunu da dikkat altına alabilsin. Ancak şu da bir gerçek, yanlışı yapacak olan yapacak. Etrafta sadece iyi örnekler yok. Kötülerde olacak ki iyi ve kötüyü görebilecek insanlar bu engellenemez. Hele hele sosyal medya çağında.

Konu sahibi çok yanlış bir hayat yaşıyor. Yaptığı yaşadığı hayatın yanlış olduğunu muhakkak umarım anlar En iyi ihtimalle... Ancak böyle de devam edebilir yaşantısına... Kendini heba ediyor.. Yazık gençliğine

hakaret etmeden doğruyu deneyimlerinizi anlatırsanız insanlar anlar hakaret edemez kimse bir başkasına

ayrıca benim tanıdığım çok daha beter bir hayat yaşadığını bildiğim bir kadın ki bu kadın iki erkekle aynı anda birlikte olma gibi şeyler yapıyordu bana göre de yanlış ama ne yapabilirm uyarmaktan başka neyse 10 yıldır evli 2 çocuğu var 5 vakit namazını kalan 5 yıldır sigara bile içmeyen biri yani siz bilemezsiniz ilerde neler olacağını onu yalnız Allah bilir

Gozlerını kapatıyorsa baskasını hayal ediyordur artık kafasında ne yasıyorsa yani sizin istekli olmanız vucudunuzun guzel olması bırsey ifade etmiyor

hakaret etmeden doğruyu deneyimlerinizi anlatırsanız insanlar anlar hakaret edemez kimse bir başkasına

Hakaret, kişiye layık olmayan sıfatın yakıştırılmasıdır bence. Mesela siz bir insana hayvan derseniz bu hakaret olur. Bir hayvana hayvan derseniz bu "durum tesbiti" olur.

kızı nasıl manipüle etmiş yahu işte bazıları da böle hem bir halt edeme bunu da karşındakini kötü hissettirerek kamufle et adam baya baya iktidarsız ya artık yazdım yane amannnnnnnnnnn

Ben çok önce yazdım merak etmeyin

Aynen ben de buna sinir oluyorum konu sahibi de iyiniyetli sanıyor ki kendinde hata var, asla ve asla yok yani.

Adamda meymenet yok zaten...

Hakaret, kişiye layık olmayan sıfatın yakıştırılmasıdır bence. Mesela siz bir insana hayvan derseniz bu hakaret olur. Bir hayvana hayvan derseniz bu "durum tesbiti" olur.

Kendinizi nasıl bu kadar üstün insan sınıfında görüyorsunuz bu özgüven wifi den geliyor heralde reel de çirkin olup bazı şeyleri hazmedemediğinizin gayet farkındayız o yüzden namusluyum elini oynuyorsunuz ve en ufak açığını bulduğunuz kadına yükleniyorsunuz ama bunun gerçek hayatı var işte aynaya bakınca anlarsınız ne demek istediğimi siz sırf burdan sallıyorsunuz diye kimse değersizleşmez siz kendinizi belli edersiniz sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…