- Konu Sahibi baldankiz1
-
Şimdi kızıyoruz yazıyoruz,aklını başına toplasın diye demi...
Görüşme bencede boşver ..
sizin yorumlara acayip guluyorum ama yerinde msji veriyorsuzŞükür hakettiği yere gelmis.
Millet ulan bakın nasıl sevisiyorumun, nasıl istekliyimin çetelesini forumlarda tutuyor artık
Hastalık degil bir şey değil.
Sanki adamı tutup biz silkeleyecegiz.
Anladık ablacim alev alev yanıyorsunuz.
Ee yeter da.
yok benim ciddi 2 yıllık ilişkim biteli 3 ay oldu abla :) o yüzde alayına gider yane erkek düşmanıyım bu aralar
Sen böyle yazdıkça aklıma düğün dernek filmindeki tüpçü fikret geliyo niyeyseBu şekilde olan adamlar var mıdır çok merak ediyorum gerçekten
Bana denk geliyor sanki
Hayatımda ilk defa böyle birşeye kalkıştım onda da adam tuhaf çıktı
Dediğin gibi bana her yazdığında rahatça ulaşabileceğini biliyor bunun rahatlığı var fazlasıyla onda
Ama içimde hep bir merak konusu olarak kalacak şu 1 dk
Acaba gercekten bana doyumsuzluk yasatmak adına mı böyle yapıyo yoksa iradesizlikten mi
Evet bende buna anlam veremiyorum .Var tabıkı cok ama benim tuhafıma gıden adam fantazı seviyor dıyelım neden onları yasamak ıstemıyor yasatmıyor fantazı yaşamakta bır dakikayla olacak bırsey degıl saglık sorunu var desek bunun ön sevişmesi var bide hıc mi bırsey yapmıyor
tibet yapıyom libido yerler de benden hayır çıkmaz bence yaza kadar :) yazın bakarız artıkGene düşman olma bence,çıkar karşına iyi birisi eveririz senide:))
Sen böyle yazdıkça aklıma düğün dernek filmindeki tüpçü fikret geliyo niyeyse
Geçen bi konu vardı konu sahibinin kuzeni çok aşıktı hamile kalmıştı ama aşık olduğu adam aynı tüpçü fikrete benziyordu göbekli ve kısa boylu yazmıştı
Hani sen çok etkilenirsin de biz etkilenmeyiz[/QUOT
Ay Allam ya nasıl bir aşk körlüğü o ya
Haklısınız, verilen tepkilerin de bu yönde olması ve doğru olana yönlendirilmesi gerekli. Yani diğer üyeler de yanlış olduğunu ve doğrusunu yazmalı ki okuduklarında genç insanlar bunu da dikkat altına alabilsin. Ancak şu da bir gerçek, yanlışı yapacak olan yapacak. Etrafta sadece iyi örnekler yok. Kötülerde olacak ki iyi ve kötüyü görebilecek insanlar bu engellenemez. Hele hele sosyal medya çağında.Bekarken, ilerideki eşim olacak kişiye ihanet olur gibi gelirdi kimseye kafamı kaldırıp bakmazdım.
Ve öyle de bi eş isterdim. Cok şükür böyle bi eşim var.
Şimdi böyle bişey okudum keşke okumasaydım kanım dondu. Ne etrafımda ne etrafımın etrafında böyle bişey olmadığı için af buyrun....
Sizin hayatınızın ilerisi nedir sizce? şuan zannediyosunuz ki, sağlığınız ve gençliğiniz baki kalacak. Malesef zaman birgün tokadını vurdugunda eyvah ben zamanımı en güzel günlerimi neyle geçirmişim, nelerle dertlenmişim. kendime kötülük etmişim diyeceksiniz.
Bakın hanımlar, bu normal bir durum değil. İnsanın doğasına aykırı, hastalıklı bir durum bu. Ve bu olaylar evet genç zihinleri zehirliyor! Kesinlikle zehirliyor. Ben nasıl okuduysam bu rezilliği başkaları da okuyor ve bu olaylar okuya okuya duya duya bi şekilde yayılıyor ve normalleşiyor. Bu herkesin kendi hayatı bizene demek cok sorumsuzca. Birisi intihar ederken kendi hayatı bize ne herkes özgür diyebilir misiniz???
Bu zavallı kadıncagızın hayatının geri kalanını hayal edebiliyor musunuz? Şuanki bulundugu iğrenç vaziyeti göremiyor musunuz? O halde sırtını sıvazlamak yerine kendine gelmesi için bikaç cümle niye kurmuyosunuz? Veya bu yönde bişeyler yazanları niçin topa tutuyorsunuz?
@mune yönetimin bu tutumunu gözden geçirmesini istiyorum. Anne olarak çocugumun birgün böyle şeyler okuyup beyninin kirlenmesini istemiyorum.
tibet yapıyom libido yerler de benden hayır çıkmaz bence yaza kadar :) yazın bakarız artıkinşallah
Haklısınız, verilen tepkilerin de bu yönde olması ve doğru olana yönlendirilmesi gerekli. Yani diğer üyeler de yanlış olduğunu ve doğrusunu yazmalı ki okuduklarında genç insanlar bunu da dikkat altına alabilsin. Ancak şu da bir gerçek, yanlışı yapacak olan yapacak. Etrafta sadece iyi örnekler yok. Kötülerde olacak ki iyi ve kötüyü görebilecek insanlar bu engellenemez. Hele hele sosyal medya çağında.
Konu sahibi çok yanlış bir hayat yaşıyor. Yaptığı yaşadığı hayatın yanlış olduğunu muhakkak umarım anlar En iyi ihtimalle... Ancak böyle de devam edebilir yaşantısına... Kendini heba ediyor.. Yazık gençliğine
Haklısınız, verilen tepkilerin de bu yönde olması ve doğru olana yönlendirilmesi gerekli. Yani diğer üyeler de yanlış olduğunu ve doğrusunu yazmalı ki okuduklarında genç insanlar bunu da dikkat altına alabilsin. Ancak şu da bir gerçek, yanlışı yapacak olan yapacak. Etrafta sadece iyi örnekler yok. Kötülerde olacak ki iyi ve kötüyü görebilecek insanlar bu engellenemez. Hele hele sosyal medya çağında.
Konu sahibi çok yanlış bir hayat yaşıyor. Yaptığı yaşadığı hayatın yanlış olduğunu muhakkak umarım anlar En iyi ihtimalle... Ancak böyle de devam edebilir yaşantısına... Kendini heba ediyor.. Yazık gençliğine
Gozlerını kapatıyorsa baskasını hayal ediyordur artık kafasında ne yasıyorsa yani sizin istekli olmanız vucudunuzun guzel olması bırsey ifade etmiyorEvet bende buna anlam veremiyorum .
Adam fantazi seviyorum diyor ortam yaratmıyor
Bir araya geldiğimizde de cidden hiçbir şey yapmıyor yada ben eski sevgilimden ötürü çok şey gördüm bunlar bana azz geliyor
Ben mesela zevk almıyorum o an alacak kadar birşey yasanmıyo
Kendimi adama zevk aldırmaya odaklamışım öylee ilerliyorum
İlki böyle olsun da diğerinde herhalde ondan atak görürüz umudyla
Hayaller fosss
Kendisi yatıyo bide gözlerini kapatıyor olay bu yani
Bide öptüğüm zaman yalama hiç sevmem hoşlanmıyorum diyor
Birlikte olduğumuz esnada da 1-2 sn arayla gir çık durumu oluyor uzun süreli duramıyor 2 gitse hızlıca patlayacak
hakaret etmeden doğruyu deneyimlerinizi anlatırsanız insanlar anlar hakaret edemez kimse bir başkasına
Valla green cim benmle alakası yoktur umarım ama bir adam nasıl olmayan birşeyi olacakmış / oluyormuş gibi ballandıra ballandıra anlatabiliyor şaşıyorum
kızı nasıl manipüle etmiş yahu işte bazıları da böle hem bir halt edeme bunu da karşındakini kötü hissettirerek kamufle et adam baya baya iktidarsız ya artık yazdım yane amannnnnnnnnnn
ay gördün müBen çok önce yazdım merak etmeyin
Aynen ben de buna sinir oluyorum konu sahibi de iyiniyetli sanıyor ki kendinde hata var, asla ve asla yok yani.
Adamda meymenet yok zaten...
ay gördün müo neydi ya öle :)
Hakaret, kişiye layık olmayan sıfatın yakıştırılmasıdır bence. Mesela siz bir insana hayvan derseniz bu hakaret olur. Bir hayvana hayvan derseniz bu "durum tesbiti" olur.
Siz de gördünüz demi:) Resmen hayal kırıklığı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?