kendimi alıkoyamıyorum

Birkaç arkadaşla paylaştım da zaten
Bu muymuş yani dediler
Benimki de tüpçü Fikret’in üst versiyonu Olabilir

2 kızım var onlar için “Allah korusun” diyebileceğim bi durum.
Ama bu senin benim İğrenç dememle değişecek bir yaşam tarzı değil. Kendi seçmiş kendi yaşıyor. Dini vecibelere ulaşamıyor mu bilmiyor mu sizce? Biliyor ama öyle yaşamıyor. Onun sorumluluğu. Burda ki herkes bu adamdan kurtulsun diye yazıyor. Hakaret etmeden güzel güzel anlatıyorlar diğerlerinin aksine.

Hem çocukların beyninin kirlenmesi KADINLAR KULÜBÜ CİNSELLİK bölümüne mi kaldı Allah aşkına. İnternet başlı başına lağım çukuru. Aratmaya bile korktuğumuz deepweb var ve buralara çekiliyor çocuklar Allah korusun. Mavi balina var ki o bir oyun değil biliyorsunuzdur umarım. Face bile ne pisliklerle dolup taşıyor.
Açın artık gözlerinizi.
Teknoloji kendi başına kirli yani, burada açılmış tek bir konu silinince rahatlayacağınızı zannetmeyin.

Resim atayım mı :)))))

Her neyse....devam edin....

Kendi adıma yazdım,bahane bile bulma direk seni görmek istemiyorum diyip ayrıl dedim..
Karar kendisinin artık,bizler doğru olanı göstermeye çalıştık..
Konu kk'ya geldiyse durum vahim demekki,oysaki gerçek dünyada ne pislikler yaşanıyor..

Tam bir hayal kırıklığı. Yani kafamda canlandırdığım tip çok farklıydı. B baldankiz1 kızmıyon demi
Çok kızıyorum
Benim mükemmel ötesi fantazi hastası erkeğimi beğenmediğiniz için
Şöyle söyleyeyim ben eğer tipinden etkilenseydim ilk gördüğüm an etkilenirdim herhalde
Bizim yan yana geldiğimiz de önce cinsel çekim oldu sonrasında da adamın konuşmaları falan zaten sempatikti o daha çok ilgimi çekmeye başladı

Küçült şunu gözünde ya. Tipsizsin de, göbeğin var de. Övme şu adamı vallahi haketmiyor. Bu kadar da kıran girmedi erkeklere yani.
Dimi ya
Ben övdükçe övüyorum oysa ki o hiç böyle değil
Duygusal yaklaşıyorum galiba diye düşünüyordum artık
Göbeği de var boyu da kısa iradesiz bide hıııh

Ya yapma tipik erkek işte, bende sandım Biskolata erkeği sıtayla bişi nerdeeeee

Valla biz dizilere oha diyoruz ama Müge’ye bi kayıp için çıkıyolar köyde herkes herkesin sevgilisi Alllah göstermesin

Doğruyu anlatacaksak adım aşım örnek olarak göstermeliyiz.
Iyyy ne ka iğrenç yaşam tarzı ilerdeki bebelerine ne anlatıcan sen şusun busun diyince bi anda ALLAHU EKBER diyip aydınlanmayacak kimse.

Daha çok yanlışa itecek belki de.
Az bi yavaş ya az bi sakin.

Mesela diğer arkadaşlarda onların dediklerine tepki verirken “ezik, yüzüne bakılmayacak kadar çirkin” vs yazıyor. Hangisi daha güzel konuşuyor seçemedim.

Açtım gözlerimi.
Bi yönden Haklı olabilirsiniz. Ben haklı tepkimi koymuş oldum. Sessizce çekip gitmek beni vicdanen rahatsız ediyor sadece... Ben tasvip etmiyorum diye "hazmedemiyor" oldum az önce :) asla anlamayacaklar zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…