- 2 Ocak 2016
- 275
- 100
- 48
- 30
- Konu Sahibi baldankiz1
-
Birkaç arkadaşla paylaştım da zatenSen böyle yazdıkça aklıma düğün dernek filmindeki tüpçü fikret geliyo niyeyse
Geçen bi konu vardı konu sahibinin kuzeni çok aşıktı hamile kalmıştı ama aşık olduğu adam aynı tüpçü fikrete benziyordu göbekli ve kısa boylu yazmıştı
Hani sen çok etkilenirsin de biz etkilenmeyiz
he ya görmez olaydım
2 kızım var onlar için “Allah korusun” diyebileceğim bi durum.Bekarken, ilerideki eşim olacak kişiye ihanet olur gibi gelirdi kimseye kafamı kaldırıp bakmazdım.
Ve öyle de bi eş isterdim. Cok şükür böyle bi eşim var.
Şimdi böyle bişey okudum keşke okumasaydım kanım dondu. Ne etrafımda ne etrafımın etrafında böyle bişey olmadığı için af buyrun....
Sizin hayatınızın ilerisi nedir sizce? şuan zannediyosunuz ki, sağlığınız ve gençliğiniz baki kalacak. Malesef zaman birgün tokadını vurdugunda eyvah ben zamanımı en güzel günlerimi neyle geçirmişim, nelerle dertlenmişim. kendime kötülük etmişim diyeceksiniz.
Bakın hanımlar, bu normal bir durum değil. İnsanın doğasına aykırı, hastalıklı bir durum bu. Ve bu olaylar evet genç zihinleri zehirliyor! Kesinlikle zehirliyor. Ben nasıl okuduysam bu rezilliği başkaları da okuyor ve bu olaylar okuya okuya duya duya bi şekilde yayılıyor ve normalleşiyor. Bu herkesin kendi hayatı bizene demek cok sorumsuzca. Birisi intihar ederken kendi hayatı bize ne herkes özgür diyebilir misiniz???
Bu zavallı kadıncagızın hayatının geri kalanını hayal edebiliyor musunuz? Şuanki bulundugu iğrenç vaziyeti göremiyor musunuz? O halde sırtını sıvazlamak yerine kendine gelmesi için bikaç cümle niye kurmuyosunuz? Veya bu yönde bişeyler yazanları niçin topa tutuyorsunuz?
@mune yönetimin bu tutumunu gözden geçirmesini istiyorum. Anne olarak çocugumun birgün böyle şeyler okuyup beyninin kirlenmesini istemiyorum.
Birkaç arkadaşla paylaştım da zaten
Bu muymuş yani dediler
Benimki de tüpçü Fikret’in üst versiyonu Olabilir
Kendinizi nasıl bu kadar üstün insan sınıfında görüyorsunuz bu özgüven wifi den geliyor heralde reel de çirkin olup bazı şeyleri hazmedemediğinizin gayet farkındayız o yüzden namusluyum elini oynuyorsunuz ve en ufak açığını bulduğunuz kadına yükleniyorsunuz ama bunun gerçek hayatı var işte aynaya bakınca anlarsınız ne demek istediğimi siz sırf burdan sallıyorsunuz diye kimse değersizleşmez siz kendinizi belli edersiniz sadece
2 kızım var onlar için “Allah korusun” diyebileceğim bi durum.
Ama bu senin benim İğrenç dememle değişecek bir yaşam tarzı değil. Kendi seçmiş kendi yaşıyor. Dini vecibelere ulaşamıyor mu bilmiyor mu sizce? Biliyor ama öyle yaşamıyor. Onun sorumluluğu. Burda ki herkes bu adamdan kurtulsun diye yazıyor. Hakaret etmeden güzel güzel anlatıyorlar diğerlerinin aksine.
Hem çocukların beyninin kirlenmesi KADINLAR KULÜBÜ CİNSELLİK bölümüne mi kaldı Allah aşkına. İnternet başlı başına lağım çukuru. Aratmaya bile korktuğumuz deepweb var ve buralara çekiliyor çocuklar Allah korusun. Mavi balina var ki o bir oyun değil biliyorsunuzdur umarım. Face bile ne pisliklerle dolup taşıyor.
Açın artık gözlerinizi.
Teknoloji kendi başına kirli yani, burada açılmış tek bir konu silinince rahatlayacağınızı zannetmeyin.
Çok kızıyorumTam bir hayal kırıklığı. Yani kafamda canlandırdığım tip çok farklıydı. B baldankiz1 kızmıyon demi
Dimi yaKüçült şunu gözünde ya. Tipsizsin de, göbeğin var de. Övme şu adamı vallahi haketmiyor. Bu kadar da kıran girmedi erkeklere yani.
Çok kızıyorum
Benim mükemmel ötesi fantazi hastası erkeğimi beğenmediğiniz için
Şöyle söyleyeyim ben eğer tipinden etkilenseydim ilk gördüğüm an etkilenirdim herhalde
Bizim yan yana geldiğimiz de önce cinsel çekim oldu sonrasında da adamın konuşmaları falan zaten sempatikti o daha çok ilgimi çekmeye başladı
Dimi ya
Ben övdükçe övüyorum oysa ki o hiç böyle değil
Duygusal yaklaşıyorum galiba diye düşünüyordum artık
Göbeği de var boyu da kısa iradesiz bide hıııh
Dimi ya
Ben övdükçe övüyorum oysa ki o hiç böyle değil
Duygusal yaklaşıyorum galiba diye düşünüyordum artık
Göbeği de var boyu da kısa iradesiz bide hıııh
Evet tipsiz ya Burhan Altıntop gibi işte
Valla biz dizilere oha diyoruz ama Müge’ye bi kayıp için çıkıyolar köyde herkes herkesin sevgilisi Alllah göstermesinKendi adıma yazdım,bahane bile bulma direk seni görmek istemiyorum diyip ayrıl dedim..
Karar kendisinin artık,bizler doğru olanı göstermeye çalıştık..
Konu kk'ya geldiyse durum vahim demekki,oysaki gerçek dünyada ne pislikler yaşanıyor..
2 kızım var onlar için “Allah korusun” diyebileceğim bi durum.
Ama bu senin benim İğrenç dememle değişecek bir yaşam tarzı değil. Kendi seçmiş kendi yaşıyor. Dini vecibelere ulaşamıyor mu bilmiyor mu sizce? Biliyor ama öyle yaşamıyor. Onun sorumluluğu. Burda ki herkes bu adamdan kurtulsun diye yazıyor. Hakaret etmeden güzel güzel anlatıyorlar diğerlerinin aksine.
Hem çocukların beyninin kirlenmesi KADINLAR KULÜBÜ CİNSELLİK bölümüne mi kaldı Allah aşkına. İnternet başlı başına lağım çukuru. Aratmaya bile korktuğumuz deepweb var ve buralara çekiliyor çocuklar Allah korusun. Mavi balina var ki o bir oyun değil biliyorsunuzdur umarım. Face bile ne pisliklerle dolup taşıyor.
Açın artık gözlerinizi.
Teknoloji kendi başına kirli yani, burada açılmış tek bir konu silinince rahatlayacağınızı zannetmeyin.
Ben de neler neler sanmıştım ahh greenYa yapma tipik erkek işte, bende sandım Biskolata erkeği sıtayla bişi nerdeeeee
Hahahaahahahaha ciddenmii
Ney geldiResim ekleyemedik ya :S
Ben de neler neler sanmıştım ahh green
Mesajlardan böyle etkilenmemek gerek
Mesaj attığı anNe zaman tekmeyi vurmayı düşünüyorsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?