- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.092
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi baldankiz1
-
Valla biz dizilere oha diyoruz ama Müge’ye bi kayıp için çıkıyolar köyde herkes herkesin sevgilisi Alllah göstermesin
Doğruyu anlatacaksak adım aşım örnek olarak göstermeliyiz.
Iyyy ne ka iğrenç yaşam tarzı ilerdeki bebelerine ne anlatıcan sen şusun busun diyince bi anda ALLAHU EKBER diyip aydınlanmayacak kimse.
Daha çok yanlışa itecek belki de.
Az bi yavaş ya az bi sakin.
Mesela diğer arkadaşlarda onların dediklerine tepki verirken “ezik, yüzüne bakılmayacak kadar çirkin” vs yazıyor. Hangisi daha güzel konuşuyor seçemedim.
Guru ve green kusacaktıHahahaahahahaha ciddenmii
Ya valla büyük şok yani öyle diyeyim
Mesaj attığı an
Guru ve green kusacaktı
Umarım. Ama sanmıyorum :)O progman zaten evlere şenlik,hiç seyretmiyorum seyretmemde zaten.
Doğru olanı anlatmak yanlışa sürüklenmesini önler,bizlerde bir yere kadar yapabiliyoruz bunu...
Diğer arkadaşlarda bence espri olarak söylediler bence..
Yok benim ona mesaj atmam da onu önemsediğim anlamına gelirBişi diyemiyorum bende..
Mesajı neden bekliyorsun ki...
Sen at bitir ...
Umarım. Ama sanmıyorum :)
Yok benim ona mesaj atmam da onu önemsediğim anlamına gelir
Bu kendi kendine neyin kafasında şimdi der
Ben o mesaj attığı an onu hiç beklemediği anda boşta bırakmak istiyorum
Asıl oğlan ve asıl kız sendeBence öyle değil,konu sahibide yazdı zaten kusacaklardı diye..
Ne zaman mesaj atacakki beklyeceksin o zaman..
Bu karikatür bizÖnizleme de göremediğimden bolca atmış bulundum
Ama resim gören konudan kaçıyor kaçmasın
atsana valla :) beni reel de tanıyan üye var çünkü burda :)
Resim atayım mı :)))))
Her neyse....devam edin....
ya sen anla da soğu adamdan diye yazıyoruz cnm vallahi çok güzel kızsın yazık ediyorsun kendine vakit kaybı ( güzele güzel derim ayrıca kıskanç kadınlardan değilim )Çok kızıyorum
Benim mükemmel ötesi fantazi hastası erkeğimi beğenmediğiniz için
Şöyle söyleyeyim ben eğer tipinden etkilenseydim ilk gördüğüm an etkilenirdim herhalde
Bizim yan yana geldiğimiz de önce cinsel çekim oldu sonrasında da adamın konuşmaları falan zaten sempatikti o daha çok ilgimi çekmeye başladı
Öyle kesinlikle. İnşallah doğru hayatlar yaşantılar tercih edilir her zaman. Allah doğru yoldan şaşırtmasın.ayrıca benim tanıdığım çok daha beter bir hayat yaşadığını bildiğim bir kadın ki bu kadın iki erkekle aynı anda birlikte olma gibi şeyler yapıyordu bana göre de yanlış ama ne yapabilirm uyarmaktan başka neyse 10 yıldır evli 2 çocuğu var 5 vakit namazını kalan 5 yıldır sigara bile içmeyen biri yani siz bilemezsiniz ilerde neler olacağını onu yalnız Allah bilir
Farkındayım canım zaten işin esprisine vurduk artık iyiceya sen anla da soğu adamdan diye yazıyoruz cnm vallahi çok güzel kızsın yazık ediyorsun kendine vakit kaybı ( güzele güzel derim ayrıca kıskanç kadınlardan değilim )
2 kızım var onlar için “Allah korusun” diyebileceğim bi durum.
Ama bu senin benim İğrenç dememle değişecek bir yaşam tarzı değil. Kendi seçmiş kendi yaşıyor. Dini vecibelere ulaşamıyor mu bilmiyor mu sizce? Biliyor ama öyle yaşamıyor. Onun sorumluluğu. Burda ki herkes bu adamdan kurtulsun diye yazıyor. Hakaret etmeden güzel güzel anlatıyorlar diğerlerinin aksine.
Hem çocukların beyninin kirlenmesi KADINLAR KULÜBÜ CİNSELLİK bölümüne mi kaldı Allah aşkına. İnternet başlı başına lağım çukuru. Aratmaya bile korktuğumuz deepweb var ve buralara çekiliyor çocuklar Allah korusun. Mavi balina var ki o bir oyun değil biliyorsunuzdur umarım. Face bile ne pisliklerle dolup taşıyor.
Açın artık gözlerinizi.
Teknoloji kendi başına kirli yani, burada açılmış tek bir konu silinince rahatlayacağınızı zannetmeyin.
Öyle kesinlikle. İnşallah doğru hayatlar yaşantılar tercih edilir her zaman. Allah doğru yoldan şaşırtmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?