- Konu Sahibi baldankiz1
-
Farkındayım canım zaten işin esprisine vurduk artık iyice
O senin güzelliğin bu arada gercekten çok tatlısın
Yeni birinden etkilenmek ve onun da böyle saçma bir adam olmaması umuduyla
Birsey yapmana gerek yok. Ona birsey soylemene de. Mesajlarina cevap verme kudursun.Valla yapıcam bunu
Nasıl yaparım bilmiyorum ama
Bir şekilde reddetcem onu
Merak ediyorum tepkisini nereye kadar böyle benim tek taraflı istememle devam edebilir ki
Hem de işim var müsait değilim gibi basit bir şekilde değil sen beni yeterince tatmin etmiyorsun 1 dk için gerek yok desem mesela
Asıl oğlan ve asıl kız sende
Yavvv böyle demeyeydin iyidi ben ne güzel yakıştırma bulmuştum onaTop bana geldi şimdi:))
Maşallah çok güzel bir genç kızsın,öküzde tüpçüye benzemiyor bence
Yavvv böyle demeyeydin iyidi ben ne güzel yakıştırma bulmuştum ona
Tesekkür ederim bu arada kendi adıma
O zaman müsait değilim sanıyorBirsey yapmana gerek yok. Ona birsey soylemene de. Mesajlarina cevap verme kudursun.
Banada atarmısın cok merak ettim :)Yavvv böyle demeyeydin iyidi ben ne güzel yakıştırma bulmuştum ona
Tesekkür ederim bu arada kendi adıma
Foto mi atıldı hanım abla konuyu kacirdimTop bana geldi şimdi:))
Maşallah çok güzel bir genç kızsın,öküzde tüpçüye benzemiyor bence
Musait olmadigini sansin ne olacak ki? Hicbir mesajina yazmazsan bir sure sonra anlayacaktir.O zaman müsait değilim sanıyor
Geceleri bazen yazıyor ben görmeynce siliyor
Sorduğumda da seni sıkıntıya sokmak istemiyorum diyor
Pek de düşünceli anlayacağın
Neyse o mesaj atınca hiç oralı olmayacağm zaten
O zaman müsait değilim sanıyor
Geceleri bazen yazıyor ben görmeynce siliyor
Sorduğumda da seni sıkıntıya sokmak istemiyorum diyor
Pek de düşünceli anlayacağın
Neyse o mesaj atınca hiç oralı olmayacağm zaten
Foto mi atıldı hanım abla konuyu kacirdim
Kadının derdı cınsellık yasamak degil bence istese ıstedıgını bulabilir sadece adamı takıntı yapmasıMusait olmadigini sansin ne olacak ki? Hicbir mesajina yazmazsan bir sure sonra anlayacaktir.
Kusura bakma. Haddim degil biliyorum ama dustugun su duruma uzuldum. Bir anne olarak ve de bir kadin olarak sana tavsiyem onurunu yerler altina alacak bu pisliklere pirim vermektense vibrator al daha iyi. Cok agir oldu ise cok cok ozur dilerim. Anlatmak istedigim lutfen birak su adami. Sevgiyle kal.
Teşekkür ederimmŞunuda söyleyim yolladığın fotoyu sildim haberin olsun,bana yollanan resimleri tutmuyorum .
Sadece iyi bildiğim tanıdığım arkadaşların bile resimlerini siliyorum..
Yok ben atılmasını istemedim zaten de 2. Üyelik alıp konu açan kişi nasıl olur da foto atar ona şaşırdımEvet ama sldim resimleri...
Biliyorum.Kadının derdı cınsellık yasamak degil bence istese ıstedıgını bulabilir sadece adamı takıntı yapması
Teşekkür ederimm
Tanışmayacağımızı düşündüğüm üyelere gönderdim kayaya toslamadım iyi ki
Yok ben atılmasını istemedim zaten de 2. Üyelik alıp konu açan kişi nasıl olur da foto atar ona şaşırdım
Şöyle ki 2. üyelik de sürekli burada aktifim ve bu konuyu orada açsam herşeyde önüme çıkacaktıYok ben atılmasını istemedim zaten de 2. Üyelik alıp konu açan kişi nasıl olur da foto atar ona şaşırdım
Konu tanışamamak değil,kötü niyetli biri olsa neler olurdu hiç düşündünmü..
Belki de ben çok iyi niyetliyim
Belki de ben çok iyi niyetliyimKonu tanışamamak değil,kötü niyetli biri olsa neler olurdu hiç düşündünmü..
Bende istemedim zaten kendisi yolladı.
Hemen sildim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?