kendimi alıkoyamıyorum

Farkındayım canım zaten işin esprisine vurduk artık iyice
O senin güzelliğin bu arada gercekten çok tatlısın
Yeni birinden etkilenmek ve onun da böyle saçma bir adam olmaması umuduyla

kendini biraz dinlemeye al inan hayatta o kada başka bir sürü güzellikler var ki doğru aşk eninde sonunda bulur seni sen kalbini temiz tut

Birsey yapmana gerek yok. Ona birsey soylemene de. Mesajlarina cevap verme kudursun.

Birsey yapmana gerek yok. Ona birsey soylemene de. Mesajlarina cevap verme kudursun.
O zaman müsait değilim sanıyor
Geceleri bazen yazıyor ben görmeynce siliyor
Sorduğumda da seni sıkıntıya sokmak istemiyorum diyor
Pek de düşünceli anlayacağın
Neyse o mesaj atınca hiç oralı olmayacağm zaten

Musait olmadigini sansin ne olacak ki? Hicbir mesajina yazmazsan bir sure sonra anlayacaktir.
Kusura bakma. Haddim degil biliyorum ama dustugun su duruma uzuldum. Bir anne olarak ve de bir kadin olarak sana tavsiyem onurunu yerler altina alacak bu pisliklere pirim vermektense vibrator al daha iyi. Cok agir oldu ise cok cok ozur dilerim. Anlatmak istedigim lutfen birak su adami. Sevgiyle kal.

Şunuda söyleyim yolladığın fotoyu sildim haberin olsun,bana yollanan resimleri tutmuyorum .
Sadece iyi bildiğim tanıdığım arkadaşların bile resimlerini siliyorum..

Kadının derdı cınsellık yasamak degil bence istese ıstedıgını bulabilir sadece adamı takıntı yapması

Şunuda söyleyim yolladığın fotoyu sildim haberin olsun,bana yollanan resimleri tutmuyorum .
Sadece iyi bildiğim tanıdığım arkadaşların bile resimlerini siliyorum..
Teşekkür ederimm
Tanışmayacağımızı düşündüğüm üyelere gönderdim kayaya toslamadım iyi ki

Teşekkür ederimm
Tanışmayacağımızı düşündüğüm üyelere gönderdim kayaya toslamadım iyi ki

Konu tanışamamak değil,kötü niyetli biri olsa neler olurdu hiç düşündünmü..

Yok ben atılmasını istemedim zaten de 2. Üyelik alıp konu açan kişi nasıl olur da foto atar ona şaşırdım

Bende istemedim zaten kendisi yolladı.
Hemen sildim..

Yok ben atılmasını istemedim zaten de 2. Üyelik alıp konu açan kişi nasıl olur da foto atar ona şaşırdım
Şöyle ki 2. üyelik de sürekli burada aktifim ve bu konuyu orada açsam herşeyde önüme çıkacaktı
Ama fotoyu sayılı tanışma ihtimalimizin olmadığı kişilere attım olay bundan ibaret çok şükür tanısmıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…