- Konu Sahibi baldankiz1
-
Et seni bu hale getirmiş demeyin lütfenkonu sahibi çok alakasız olacak ama et tüketiyor musunuz? ne sıklıkta tüketiyorsunuz?
konu sahibi çok alakasız olacak ama et tüketiyor musunuz? ne sıklıkta tüketiyorsunuz?
Ensest fantezisi mi? Ensestin ne olduğunu biliyor musunuz?
Hanımlar lütfen konuya ensest vb karıştırmayın o bir sapkınlıktır.
Ben kimseye hakaret etmiyorum lütfen, olan bir gerçekten bahsediyorum MAALESEF.Ensestin anlamını biliyorsunuz değilmi..
Başörtülü kısma girmenizde,buradaki arkadaşlarımıza hakarettir...
Et seni bu hale getirmiş demeyin lütfen
Kurbandan kurbana
çok et tüketmek şehveti artırır çünküÇok alakasız gerçekten niye sordunuz merak ettim ben de
O kadar haklısınız ki. Ama insan yobaz bağnaz damgası yememek adına bunu dile getirmeye çekiniyor. Sanki gerçek doğru ve normal olan konu sahibinin yaşantısı gibi.. Evet insanın ihtiyaçları olabilir, bu tamam. Peki herşey böylesine herkesle yaşanabiliyorsa evlilik kurumunu kim icat etti.o neden varBekarken, ilerideki eşim olacak kişiye ihanet olur gibi gelirdi kimseye kafamı kaldırıp bakmazdım.
Ve öyle de bi eş isterdim. Cok şükür böyle bi eşim var.
Şimdi böyle bişey okudum keşke okumasaydım kanım dondu. Ne etrafımda ne etrafımın etrafında böyle bişey olmadığı için af buyrun....
Sizin hayatınızın ilerisi nedir sizce? şuan zannediyosunuz ki, sağlığınız ve gençliğiniz baki kalacak. Malesef zaman birgün tokadını vurdugunda eyvah ben zamanımı en güzel günlerimi neyle geçirmişim, nelerle dertlenmişim. kendime kötülük etmişim diyeceksiniz.
Bakın hanımlar, bu normal bir durum değil. İnsanın doğasına aykırı, hastalıklı bir durum bu. Ve bu olaylar evet genç zihinleri zehirliyor! Kesinlikle zehirliyor. Ben nasıl okuduysam bu rezilliği başkaları da okuyor ve bu olaylar okuya okuya duya duya bi şekilde yayılıyor ve normalleşiyor. Bu herkesin kendi hayatı bizene demek cok sorumsuzca. Birisi intihar ederken kendi hayatı bize ne herkes özgür diyebilir misiniz???
Bu zavallı kadıncagızın hayatının geri kalanını hayal edebiliyor musunuz? Şuanki bulundugu iğrenç vaziyeti göremiyor musunuz? O halde sırtını sıvazlamak yerine kendine gelmesi için bikaç cümle niye kurmuyosunuz? Veya bu yönde bişeyler yazanları niçin topa tutuyorsunuz?
@mune yönetimin bu tutumunu gözden geçirmesini istiyorum. Anne olarak çocugumun birgün böyle şeyler okuyup beyninin kirlenmesini istemiyorum.
Ben değilim vallaAcaba hangi üye 2. Üyelik aldı diye düşünmeden edemedim
Bekliyorum dört gözle yorumlarınızıBen değilim valla
Sırf 2.üyelik konusun ana üyelikle yazılamayacağından yoklama vermeye geldim
Konu sahibesi, size gelince henüz 20.sayfadayım, dün kaçırmışım konuyu, ben "adam evli" konusunda ısrarcıyım.
Bakalım 70.sayfada fikrim değişecek mi.
45'e kadar geldim.Bekliyorum dört gözle yorumlarınızı
Bende Adamın birçok ilişkisi olduğu kanısına vardım 70. Sayfada
İlk buluşmamız onun kuzeninin evinde oldu
O zaman çok istekliydi öncesinde 4-5 gün beni eve götürene kadar gece gündüz demeden yazdı konustuk
Sonra eve gittğimiz gün de 3 sat kadar evde kaldık ama genelde ben ağırlıklıydım ve şaşırdım kaldım mesajlarda ki adam bu mu yani diye
Bide ben de şöyle bi algı vardı çok iyi olmalıyım adam beni arzulasın diye gittim çnkü bana bakalım memnun kalacak mıyım vs. diyordu
Sonrasında o gün evden çıkmadan bu ne böyle sen hep yatıyosun dedim gözleri falan kapalı
Bugün sen beni dinlendir dedi
Sonra da 2 kez benim evime geldi
Birinde 1 saat ancak durdu öpüşme falan yok
Tek öpüştüğümz gün ilk eve giderken asansör de o kadarcık
2. de yine evime geldi 1 ay oldu geleli
İşyerine geçmem lazım dedi 40 dk anca durdu gitti hemen
Hee ama bir kez birlikte lduktan sonra yataktayken sarılır gibi yapıyo omzuna yatırıyor falan üşüme diyo üstümü örtüyo
Bunları yapması bile bana çok olağandışı gelmeye başladı da
Seni bu kadar aşağılamasına nasıl izin veriyorsun?Ben de açık olayım lütfen midesi kaldırmayanlar okumasın direkt yazayım da
Gerçi hepimizin cinsel hayatında olan şeyler bunlar ama neyse
Bence sürekli ilişkisi var bunun başkalarıyla
Çok yoğun çalışıyor ama aktif
Hiçbir yerden de eksik kalmıyor ortamlarda
Mesela bu evime geldi
Yatıyo boydan boya öpmek yok sadece ben onunla ilgileneyim
Kendisi de pek dokunmaz
Dediğim gibi ağırlık kendinde
Gözlerini kapatır paşam ohhh
Ben debelenip durayım
Neyse sonlara doğru birlikte oluyoruz oda şöyle devamlı değil yani girdiğinde orada kalma durumu yok ve yavaş yavaş yapıyor
Çok açık oldu ama nasıl anlatabilirim ki başka
Sanki boşalmamak için ağır ağır yapıyor 1-2 sn arayla
Ben hiçbir zevk alamıyorum
Zaten ben olaya el attığım an da boşalıyor hızlandırdığjmda vs. Maksimum 15 dk sürüyor bunlar
Sonra 2. Yi de istiyor dinlendikten sonra buda aynı şekilde
Çok doğru noktalara değinmişsin45'e kadar geldim.
Yorum güncelliyorum :
Bence bu adam 35 falan değil, daha yaşlı (min 45 canlandı gözümde). Tarzı hiç hoşuma gitmedi. Hep derim "insan hangi konuda kendini çok övüyorsa bilin ki o konuda eksiktir" diye. Bu adam da kendini mütemadiyen övüyor ama tısss bence. Hala evli ya da "ciddi" bir ilişkisi var fikrindeyim. Senin bir kere yazıp onun da "müsait değilim belim ağrıyor" u hoşuma gitmedi.
Onun sana yazdığında da senin koşa koşa ona gitmen hoşuma gitmedi.
Beraber(!)ken onun telefonu, mailleri ile falan ilgilenmesi de hoşuma gitmedi.
Gruptu, p...o'yduyu senin yanında konuşması, seyretmesi hoşuma gitmedi.
Sende takıntı olmuş bu adam, bu da hoşuma gitmedi.
Kahvemi tazeleyeyim, kaldı 27 sayfa
not: senin kim olabileceğin ile ilgili de bir tahminim var ama bana kalsın..
Insanin kendine ettigini kimse etmezmis derler. Göz göre göre de kim vurduya gidilmez ki.. bak kac kisi zarar gormesin daha fazla diye ugrasiyor burda.. konu sahibi burdan sana sesleniyorum :) insan kac yillik esinden vazgeciyor yeri gelince kararli ol ve bir daha iletisim kurma. Bunu kendin icin yap bence.Seni bu kadar aşağılamasına nasıl izin veriyorsun?
Gözlerim fal taşı gibi okuyorum her mesajını...
Sana yaptığı (duygusal) muamelenin farkında mı değilsin, farkında olmamak mı istiyorsun?
Ben zaten hep beklenti içerisindeydim ki o esnada hep daha iyisi olacak diyeSeni bu kadar aşağılamasına nasıl izin veriyorsun?
Gözlerim fal taşı gibi okuyorum her mesajını...
Sana yaptığı (duygusal) muamelenin farkında mı değilsin, farkında olmamak mı istiyorsun?
Adam bildiğin karşı psikolojiyle kendi eksikliğini senin üstüne yıkmış..gençsin ikinizin de bekar olduğunu varsayarsak kendi isteğinizla ilişki yaşamanız çok normal ama bu ilişki bile değilki..sadece kendisini tatmin etmeye odaklanmış onu bile doğru dürüs becerememiş bir şahsiyetten bahsediyorsun..mesajlarını okudukça dehşete kapıldım..özellikle de bu kadar görmüş geçirmiş beyimizden hastalık falan bulaşmamıştır dikkat etmişsindir umarım..birde gittiğiniz evde kamera falan varsa veya iş çevrenizde yaşadıklarınızdan bahsederse bunlar gelmedi mi hiç aklına..inşallah sessiz sedasız kapanır bu sayfa senin için..Ben zaten hep beklenti içerisindeydim ki o esnada hep daha iyisi olacak diye
Mesajlarda bambaşkaydı
Reel de İhtimal veremedim bu denli farklı olmasına
Bende bunu kendime bağladım ve kafaya taktim
Adam kendini bana teslim etmiyor tam anlamıyla etse o ambiyansı yakalayacağz düşüncesi vardı
Adam kendisi için yaşıyor zatenAdam bildiğin karşı psikolojiyle kendi eksikliğini senin üstüne yıkmış..gençsin ikinizin de bekar olduğunu varsayarsak kendi isteğinizla ilişki yaşamanız çok normal ama bu ilişki bile değilki..sadece kendisini tatmin etmeye odaklanmış onu bile doğru dürüs becerememiş bir şahsiyetten bahsediyorsun..mesajlarını okudukça dehşete kapıldım..özellikle de bu kadar görmüş geçirmiş beyimizden hastalık falan bulaşmamıştır dikkat etmişsindir umarım..birde gittiğiniz evde kamera falan varsa veya iş çevrenizde yaşadıklarınızdan bahsederse bunlar gelmedi mi hiç aklına..inşallah sessiz sedasız kapanır bu sayfa senin için..
Umarım...Bitti.
Umarım dediğini yapabilirsin.
Umarım bir daha onunla görüşmez, mesajlarına cevap vermezsin.
Duygusal boşluğunu da böyle saçma sapan kişilerle doldurmaya çalışmazsın bir daha.
Yazık, gençliğine yazık..
Cinsellik güzel, birliktelik güzel de sevgi ve saygı olunca güzel.
Kendine lütfen bir daha bunu yapma! Sana bu şekilde davranılmasına izin verme!
Bu da abla tavsiyesi (eğer yaşın doğru ise ben neredeyse 2 katın yaşındayım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?