kendimi alıkoyamıyorum

konu sahibi çok alakasız olacak ama et tüketiyor musunuz? ne sıklıkta tüketiyorsunuz?

Ensest fantezisi mi? Ensestin ne olduğunu biliyor musunuz?

Hanımlar lütfen konuya ensest vb karıştırmayın o bir sapkınlıktır.

Ensestin anlamını elbette biliyorum.
Sadece maalesef gerçekte olan ve gittikçe de yaygınlaşan bir durumdan bahsettim.
Bu bir gerçek MAALESEF.
Diğer arkadaşa da yazdım zaten.
Fantezi kelimesini yanlış kullanmış olabilirim. Bunun için özür dilerim.

Ensestin anlamını biliyorsunuz değilmi..
Başörtülü kısma girmenizde,buradaki arkadaşlarımıza hakarettir...
Ben kimseye hakaret etmiyorum lütfen, olan bir gerçekten bahsediyorum MAALESEF.
yoksa benimde tasvip ettiğim birşey değil, olamaz da.. tasvip edilecek birşey de değil zaten.

O kadar haklısınız ki. Ama insan yobaz bağnaz damgası yememek adına bunu dile getirmeye çekiniyor. Sanki gerçek doğru ve normal olan konu sahibinin yaşantısı gibi.. Evet insanın ihtiyaçları olabilir, bu tamam. Peki herşey böylesine herkesle yaşanabiliyorsa evlilik kurumunu kim icat etti.o neden var

Acaba hangi üye 2. Üyelik aldı diye düşünmeden edemedim
Ben değilim valla

Sırf 2.üyelik konusun ana üyelikle yazılamayacağından yoklama vermeye geldim

Konu sahibesi, size gelince henüz 20.sayfadayım, dün kaçırmışım konuyu, ben "adam evli" konusunda ısrarcıyım.
Bakalım 70.sayfada fikrim değişecek mi.

Bekliyorum dört gözle yorumlarınızı
Bende Adamın birçok ilişkisi olduğu kanısına vardım 70. Sayfada

Reactions: csi
Bekliyorum dört gözle yorumlarınızı
Bende Adamın birçok ilişkisi olduğu kanısına vardım 70. Sayfada
45'e kadar geldim.
Yorum güncelliyorum :
Bence bu adam 35 falan değil, daha yaşlı (min 45 canlandı gözümde). Tarzı hiç hoşuma gitmedi. Hep derim "insan hangi konuda kendini çok övüyorsa bilin ki o konuda eksiktir" diye. Bu adam da kendini mütemadiyen övüyor ama tısss bence. Hala evli ya da "ciddi" bir ilişkisi var fikrindeyim. Senin bir kere yazıp onun da "müsait değilim belim ağrıyor" u hoşuma gitmedi.

Onun sana yazdığında da senin koşa koşa ona gitmen hoşuma gitmedi.

Beraber(!)ken onun telefonu, mailleri ile falan ilgilenmesi de hoşuma gitmedi.

Gruptu, p...o'yduyu senin yanında konuşması, seyretmesi hoşuma gitmedi.

Sende takıntı olmuş bu adam, bu da hoşuma gitmedi.

Kahvemi tazeleyeyim, kaldı 27 sayfa

not: senin kim olabileceğin ile ilgili de bir tahminim var ama bana kalsın..

Seni bu kadar aşağılamasına nasıl izin veriyorsun?
Gözlerim fal taşı gibi okuyorum her mesajını...

Sana yaptığı (duygusal) muamelenin farkında mı değilsin, farkında olmamak mı istiyorsun?

Çok doğru noktalara değinmişsin
Çoğu benim de hoşuma gitmedi ama dediğin gibi buna takıntı diyen de oldu aşk diyen de hırs diyen de
Zaten kendime çok kızıyorum neden bu kadar belli ettim istediğimi diye
Ama beklentim yoktu sadece mesajlarda konuştuğumuz gibi ilerleseydi cinsellik anlamında güzel olacaktı
Oda olmadı ve ben takıldım kaldım
Bu Arada kim olacağımı tahmin edeceğini sanmıyorum

Sana yaptığı (duygusal) muamelenin farkında mı değilsin, farkında olmamak mı istiyorsun?
Insanin kendine ettigini kimse etmezmis derler. Göz göre göre de kim vurduya gidilmez ki.. bak kac kisi zarar gormesin daha fazla diye ugrasiyor burda.. konu sahibi burdan sana sesleniyorum :) insan kac yillik esinden vazgeciyor yeri gelince kararli ol ve bir daha iletisim kurma. Bunu kendin icin yap bence.

Ben zaten hep beklenti içerisindeydim ki o esnada hep daha iyisi olacak diye
Mesajlarda bambaşkaydı
Reel de İhtimal veremedim bu denli farklı olmasına
Bende bunu kendime bağladım ve kafaya taktim
Adam kendini bana teslim etmiyor tam anlamıyla etse o ambiyansı yakalayacağz düşüncesi vardı

Sanki ben de kim oldugunu tahmin eder oldum.. daha onceki konuna yorum yaptigimda kizmistin hatta.. cok benzettim bilmiyorum..

Adam bildiğin karşı psikolojiyle kendi eksikliğini senin üstüne yıkmış..gençsin ikinizin de bekar olduğunu varsayarsak kendi isteğinizla ilişki yaşamanız çok normal ama bu ilişki bile değilki..sadece kendisini tatmin etmeye odaklanmış onu bile doğru dürüs becerememiş bir şahsiyetten bahsediyorsun..mesajlarını okudukça dehşete kapıldım..özellikle de bu kadar görmüş geçirmiş beyimizden hastalık falan bulaşmamıştır dikkat etmişsindir umarım..birde gittiğiniz evde kamera falan varsa veya iş çevrenizde yaşadıklarınızdan bahsederse bunlar gelmedi mi hiç aklına..inşallah sessiz sedasız kapanır bu sayfa senin için..

Bitti.
Umarım dediğini yapabilirsin.
Umarım bir daha onunla görüşmez, mesajlarına cevap vermezsin.

Duygusal boşluğunu da böyle saçma sapan kişilerle doldurmaya çalışmazsın bir daha.
Yazık, gençliğine yazık..

Cinsellik güzel, birliktelik güzel de sevgi ve saygı olunca güzel.

Kendine lütfen bir daha bunu yapma! Sana bu şekilde davranılmasına izin verme!

Bu da abla tavsiyesi (eğer yaşın doğru ise ben neredeyse 2 katın yaşındayım)

Adam kendisi için yaşıyor zaten
Artık bunun cidden farkındayım
Buraya yazarken acaba normal mi erkeklerin böyle farklı yanları oluyor mu diye düşünüyordum
Belki o kadar üyeden birisi bana benim de buna benzer birisi vardı çevremde der diye
Ama bu numune sanırım
Kökü kurusun
Cidden bana uygulamaya çalıştığı grinin elli tonunda ki adamın kadına uyguladığı kölelik itaat durumu
Ben de kendime güvendiğim için ille de bu adamı dize getirecem kendine bağlycam beni isteyecek moduna girmiştim
Ne yapabilirim diye araştırma yapıyordum
Kamera durumu mümkün değil kendisi benden daha gizli yürütüyor
Hatta bana sen bakan güven dedin bende güvendim yoksa çalışanla böyle birşey mümkün değil yapmam diyor

Umarım...
Bu bir ilişki bile değil
Beklenti sıfırdı
Yalnızca güzel bir cinsel çekim vardı ve onu yaşamak istiyordum
Konuştukça daha iyi gececeğine inanmıştım
Sonrasında ne olduğunu ben dahi anlamadım
Ben nasıl bir psikolojideyim onu bile bilmiyorum ki
Burada yazılan çoğu yorum mantıklı geldi
Balkız aşık olmuşsun duygusal beklentilerin var diyen oldu evet olabilir diyorum
Balkız hırs yapmışsın takıntı yapmışsın diyorlar haklılar
Sende sorun yok adam seni çekmiş aşağı diyorlar onlar da haklı
Sizde ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…