- 2 Ocak 2016
- 275
- 100
- 48
- 30
- Konu Sahibi baldankiz1
-
Üzgünüm gönülbağı ben o değilimSanki ben de kim oldugunu tahmin eder oldum.. daha onceki konuna yorum yaptigimda kizmistin hatta.. cok benzettim bilmiyorum..
Evli mi acaba ? Beklentisini sorun sizde neden istekli olmadigini .Hem siz kadinsiniz biraz agirdan satin kendinizi once siz kendinizi onemseyin deger verin sadece cinsellik icin degil et parcasi degil bir birey kadin oldugunuzu hatirlayin siz once kendinizi sevin sizi iplemeyen adamida takmayin kafaniza isteksizse vurun kicana tekmeyi bu kdar ilgi kaldirmistir bir yerini sizi sevecek deger verecek adamlarla olun lutfenArkadaşlar , bu benim 2. Üyelik
Yönetimin bilgisi dahilinde
Çok karışık bi durumun içersindeyim
Yargılayacak olanlar yorum yazmasın en baştan söyleyeyim
Herkesin tercihleri kendine özgüdür.
Yaklaşık 3 ay önce çalıştığım işyerinde bi adamla yakınlaştık
Bir anda oldu ben bile anlamadım ne olduğunu
Yan yana çalışıyorduk sonra ikimizin de nefes alışverişleri değişti resmen cinsel anlamda istedik birbirimizi
Yalnız o ana kadar hiç ona karşı böyle birşey hissetmemiştim
Sonrasında akşam mesaj attı bana birkaç gün mesajlaştık
Bu arada benden 10 yaş büyük ama inanılmaz sempatik
Her hareketi beni benden alıyor
Ama sevgili olmamız vs. Mümkün değil
Sadece cinsel anlamda sohbet ediyoruz ve onunla konuşmak çok hoşuma gidiyor
3-4 gün sonra birlikte olduk ve mesajlarda anlattığı gibi çok da iyi değildi genelde ben aktif ve istekliydim
O isteksiz gibiydi
Sonra 3 ayda 2 kez oldu kendimi tutamıyorum ona karşı koyamıyorum
Beni daha çok istesin arzulasın benim onu istediğim gibi
Ama yok
Kendini bana bırak diyorum bırakmıyor
Kasıyo
Aklımdan çıkmıyor
Adama kafaya takmış gibiyim
Ondan başka birisi amuda kalksa gözüm görmüyor
Ayda bir yazıyor ancak onda da kısa süre birlikte oluyoruz ve gidiyor
Ona bile razıyım ama fazlasını istiyorum
Kendimi geri çeksem belki o zaman daha fazla ister diye düşündüm ama yapamadım
Mesajlaşırken falan tamamen cinsel içerikli konuşuyoruz ve özgüveni tam gibi
Cinselliğe doymamış ama değişiklik istiyor
Adam çok istekli gibi konuşuyor ama yan yana gelince öyle değil
Beni istemese mesaj atmaz hiç ya da beğenmese
Çok değişik çözemedim
Her erkek senin gibi bi kadını ister diyo
Ama o ayda bir ancak istiyo bense onu hergün
Bu adam ne yapmaya çalışıyo
Kullanıyor seni falan demeyin
Cinsel birliktelik kullanılmak değil
Zaten cinsellşk dışımda beklentim yok
Beni daha çok istemesinden başka
Merhaba,Bekarken, ilerideki eşim olacak kişiye ihanet olur gibi gelirdi kimseye kafamı kaldırıp bakmazdım.
Ve öyle de bi eş isterdim. Cok şükür böyle bi eşim var.
Şimdi böyle bişey okudum keşke okumasaydım kanım dondu. Ne etrafımda ne etrafımın etrafında böyle bişey olmadığı için af buyrun....
Sizin hayatınızın ilerisi nedir sizce? şuan zannediyosunuz ki, sağlığınız ve gençliğiniz baki kalacak. Malesef zaman birgün tokadını vurdugunda eyvah ben zamanımı en güzel günlerimi neyle geçirmişim, nelerle dertlenmişim. kendime kötülük etmişim diyeceksiniz.
Bakın hanımlar, bu normal bir durum değil. İnsanın doğasına aykırı, hastalıklı bir durum bu. Ve bu olaylar evet genç zihinleri zehirliyor! Kesinlikle zehirliyor. Ben nasıl okuduysam bu rezilliği başkaları da okuyor ve bu olaylar okuya okuya duya duya bi şekilde yayılıyor ve normalleşiyor. Bu herkesin kendi hayatı bizene demek cok sorumsuzca. Birisi intihar ederken kendi hayatı bize ne herkes özgür diyebilir misiniz???
Bu zavallı kadıncagızın hayatının geri kalanını hayal edebiliyor musunuz? Şuanki bulundugu iğrenç vaziyeti göremiyor musunuz? O halde sırtını sıvazlamak yerine kendine gelmesi için bikaç cümle niye kurmuyosunuz? Veya bu yönde bişeyler yazanları niçin topa tutuyorsunuz?
@mune yönetimin bu tutumunu gözden geçirmesini istiyorum. Anne olarak çocugumun birgün böyle şeyler okuyup beyninin kirlenmesini istemiyorum.
Ben böyleyim diyor başka birşey demiyorEvli mi acaba ? Beklentisini sorun sizde neden istekli olmadigini .Hem siz kadinsiniz biraz agirdan satin kendinizi once siz kendinizi onemseyin deger verin sadece cinsellik icin degil et parcasi degil bir birey kadin oldugunuzu hatirlayin siz once kendinizi sevin sizi iplemeyen adamida takmayin kafaniza isteksizse vurun kicana tekmeyi bu kdar ilgi kaldirmistir bir yerini sizi sevecek deger verecek adamlarla olun lutfen
Çok merak ettim ama açamadım karikatürüAslında adam bu kadar düz. Senin zihnin onu özellikli yapıyor.
Haha olabilirO adamla evli olsaniz, aksam isten eve gelip yemek yapsaniz, camasir bulasik, ustune cocukla ilgilenseniz, gece boyu uykusuz kalsaniz sabahta o is yerine uykulu gozlerle gitseniz ne isteginiz kalir ne arzunuzHepsi bosluktan..
Bu denli ilginç bi konu olacağını tahmin etmemiştimkonu 3 gündür trend topic:)
Bu denli ilginç bi konu olacağını tahmin etmemiştim
Kesinlikleişte bak bu küçük türkiye örneği; kimse böyle konuları düşünmez asla yapmak bunlar tü kaka. ama aslında akılları fikirleri bu. çünkü yemek içmek kadar doğal böyle şeyler:)
Ben böyleyim diyor başka birşey demiyor
Adam o kadar çok bencil ki
Ben anlam aradım yaptıklarında
Söylediklerinde
Fakat bir sonuca ulaşamadım
Cinselliğe doymadım doymuyorum diyor
Kendisi hiç karşıdakini tatmin etme çabasında değil
Çabayı bırakın yapabileceklerini dahi yapmıyor
2 gündür düşünüyorum ve kendime kızıyorum
Beyefendi rahatına keyfine pek düşkünyazmadan duramayacağım,
her insanın kendi doğruları yanlışları, hayata bakışı var,
sizin bekar olmanız, beyfendinin bekar olması, ve herkesin özel hayatının kendini ilgilendireceğini söylemek için geldim
şurda gösterilen tepkilerin tacize, tecavüze, adam kayırmaya, hak yemeye, vs, vs, gösterilmesini isterdim, toplum olarak başkalarının hayatına bir o kadar meraklı, ama yeri geldince de bir o kadar sessiz oluşumuz beni cidden sinir eden bir durum...
konunuza gelince bu beyfendi sadece canı sıkılınca sizi arayacak ve birlikte olmak isteyecek gibi geldi bana, siz de ki istek onda yok gibi anladım ben, bu süreç sizi zamanla yoracaktır, umarım herşey istediğiniz gibi olur...
Temposunda düşüş olmasa 10 saniye yalnız1 dk ile doymaz tabi
Temposunda düşüş olmasa 10 saniye yalnız
Sizlerin sayesinde adama olan sempatim yerle bir olduAy yazmayacaktım çünkü benim yazacaklarımı zaten yazmışlar,bırak şu adamı diyecektim..
konu sahibinin ben olduğunu sanmasınlar diye geldim.gerci benim evli ve genç olmadığımı bilen biliyor da.))
Ha birde bazı yorumlar midemi bulanırdı.Yok topluma kötü örnek oluyormuşsun,yok igrencmissin filan
Bence asıl toplumda saygı duymazsak,başkalarını sırf sizden farklı yaşıyor diye aşağılarsak,nefret sözcükleri kullanarak eleştirirsek yanlış yapmış oluruz.Size uymayabilir ama bunu ifade etmenin yolu bu değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?