kendimi alıkoyamıyorum

Evli mi acaba ? Beklentisini sorun sizde neden istekli olmadigini .Hem siz kadinsiniz biraz agirdan satin kendinizi once siz kendinizi onemseyin deger verin sadece cinsellik icin degil et parcasi degil bir birey kadin oldugunuzu hatirlayin siz once kendinizi sevin sizi iplemeyen adamida takmayin kafaniza isteksizse vurun kicana tekmeyi bu kdar ilgi kaldirmistir bir yerini sizi sevecek deger verecek adamlarla olun lutfen

Merhaba,
yazınızda adımı etiketleyerek yönetimi hitaben yazdığınız için cevaplamak istedim, sizin nezdinizde diğer üyelere de cevap olacaktır sanıyorum.
Biz sapkınlıkların yer aldığı bir konu olmadıkça cinsellik bölümündeki konulara veya cinsel içerikli konulara müdahale etmeyiz, çünkü kişilerin özel hayatı gerçekten bizi ilgilendirmiyor, yönetim konularda kanunlara ve site kurallarına aykırılık var mı, ensest, pedofili vb var mı'ya bakar.

Kaldı ki burası cinsellik bölümü, üyelere açık ziyaretçilere kapalı bir alan, Google'da arama yapan bir çocuk bu bölüme ulaşamaz, elinde akıllı telefonu olan ve istediği her sosyal ağa giren çocukları sizin kadar düşünüyoruz, düşündüğümüz için de üye olmadan sitenin her bölümünü okuyabilen gençlere bu alanı görünmez yaptık ki okuyamasınlar.

Yazacaklarımın gerçekten ukalalık olarak algılanmasını istemem öyle bir niyetle yazmıyorum çünkü, konu annelikse, çocukları korumaksa sizin ve belki bu sitedeki birçok genç kardeşimin yaşıtı sayılacak bir kız evladım var, çocuk eğitimi aileden alır, maneviyatı, vicdan ve merhamet duygularını, ahlaki değerleri, dürüstlüğü, insanlığı, namuslu bir birey olmayı, ki namuslu olmak bizim anladığımız gibi birileriyle birlikte olmak veya olmamak demek değildir, namuslu olmak doğru, dürüst, erdem sahibi, vicdanlı ve merhametli birey olmak demektir.

Ebeveynler herşeyiyle doğru, erdemli bir çocuk yetiştirmelidir, çünkü hayat onlara ev ortamında sunduğumuz izole yaşamdan ibaret değildir, çocuğunuzu en fazla 5 yaşına kadar evinizde koruyabilirsiniz, sonrası için hayata, insanlara hazırlamanız gerekir, çocuk daha anaokulunda başlar cinselliği dışarıdan öğrenmeye, ilkokulda, ortaokulda, lise de, üniversite, çevresi, arkadaşları, iş hayatı, internet, sosyal medya, erkek arkadaş, kız arkadaş, daima sizden başkaları da olacak hayatlarında.

Çok güzel bir laf vardır bilir misiniz ? İnsan evladının tahtını yaparmış da bahtını yapamazmış, yani bir bebeği dünyaya getirdiğinizden itibaren o sizden ayrı bir birey olur, seçimlerini kendi karakterine, kendi isteklerine göre belirler, siz x'le arkadaşlık yapmayacaksın dersiniz, o sizden gizli x'le görüşür, siz okusun doktor olsun dersiniz o tiyatroya merak salar, siz ak dersiniz o kara, çünkü o sizin evladınızdır ama sizin karakterinizde değildir, o siz değildir, sizden bağımsızdır.

Bir gün karşısına sigara içmezse ağzının süt koktuğunu düşüneceğini söyleyen biri çıkar çocuğunuzu sigara içmeye zorlar, bir gün bir kereden bir şey olmaz diyen biri uyuşturucu kullanmaya özendirir, bir gün bir erkek arkadaş edinir, sevgini kanıtlaman için benimle olmalısın der, bunların hepsini bertaraf edebilmeniz için çocuğunuzu eğitmeniz gerekir, sizle herşeyi konuşabilen, doğruyu yanlışı sizden öğrenebilecek kadar ebeveyn çocuk ilişkisini dengeleyen, yeri geldiğinde çocuğu için tabularını bile bir kenara bırakan, kimse sevmese, herkes dışlasa bile onu her zaman seven sırtını güvenle yaslayacağı ebeveynler olmayı başarmak gerekir ki çocuğunuz karşısına çıkacak her türlü bilgi, her türlü insanla baş etmenin yollarını sizden öğrensin.

Bu konu cinsellik bölümünde açıksa bu demek değildir ki yöneticiler konuyu destekliyor, yönetimin yaptığı tüm üyelere eşit yaklaşmak, bu bölümde evli kadınlar cinsel sorunlarla ilgili konu açma hakkına sahipse bekar bir kadın da kurallar dahilinde konu açabilir, özel hayatı kendisini ilgilendirir, ayrıca yorumların tamamını okuma imkanım olmasa da çoğunluğun aferin dediğini sanmıyorum, kırmadan yazmaları normalleştirdikleri anlamına gelmez, ki verdiğiniz intihar örneği uygun değil bence, 18 yaşını doldurmuş bekar bir kadının kendi hür iradesiyle bekar bir erkekle birlikteliği, birlikte olan 2 kişiyi alakadar eder sorumluluğu da kendileri üstlenirler ama kendini öldürmeyi istemek veya birinin canına kastetmek hayat memat meselesidir, kimse duyarsız kalamaz.

Ben böyleyim diyor başka birşey demiyor
Adam o kadar çok bencil ki
Ben anlam aradım yaptıklarında
Söylediklerinde
Fakat bir sonuca ulaşamadım
Cinselliğe doymadım doymuyorum diyor
Kendisi hiç karşıdakini tatmin etme çabasında değil
Çabayı bırakın yapabileceklerini dahi yapmıyor
2 gündür düşünüyorum ve kendime kızıyorum

O adamla evli olsaniz, aksam isten eve gelip yemek yapsaniz, camasir bulasik, ustune cocukla ilgilenseniz, gece boyu uykusuz kalsaniz sabahta o is yerine uykulu gozlerle gitseniz ne isteginiz kalir ne arzunuz Hepsi bosluktan..
Haha olabilir
Dışarıdan bakıldığında da sanıyorsun ki bu adam evlenince ne güzel bir hayat yaşatır
Enerjik sempatik eğlenceli falan
Ama adamın içi boş
Çok düşündüm ve benim bu yaşadığım şey tek taraflı
Adı aşk olsa da hırs olsa da gaza gelmek veya egodan olsa da
Beklentim yoktu eyvallah
Ama kendimi de heba etmeyi de beklemiyordum
Bence ben şaşkınlık içerisindeyim
Çevremde gördüğüm ilgiden ötürü bana kimse hayır demez herkes havada kapar diye düşünüyordum ama bunun egosuyla kasılıp dolaşmıyordum yanlış anlaşılmasın
Bu adam da tam aksini yapınca beni çekebileceği en dibe çekti
Sadece cinsel bi dürtüyle çıktığım yolda yalnız kaldım ve kendime iyi gelecek birşey yaptığımı sanarken farketmeden psikolojimi bozdum
Beni neden istemiyor neden beğenmiyor neden arzulamıyor
Nedense neden
Gencim güzelim ben niye düşünüyorum o düşünsün bunları
Ama böyle üstüne titrersem adamın düşünmez tabi

işte bak bu küçük türkiye örneği; kimse böyle konuları düşünmez asla yapmak bunlar tü kaka. ama aslında akılları fikirleri bu. çünkü yemek içmek kadar doğal böyle şeyler:)
Kesinlikle
Belki konu normalin dısında olabilir bir nebze onu kabul ediyorum ama
Evliler birbirini aldatıyor vs.
Bu konulara o kadar çirkin yorumlar gelmiyor
Kaldı ki o bekar ben bekar
Genel itibariyle ben yorumlardan ötürü teşekkür ederim arkadaşlara
Bazı kendini bilmez hadsizler saçma yorumlar yaptı ama onları görmedim bile

yazmadan duramayacağım,

her insanın kendi doğruları yanlışları, hayata bakışı var,
sizin bekar olmanız, beyfendinin bekar olması, ve herkesin özel hayatının kendini ilgilendireceğini söylemek için geldim

şurda gösterilen tepkilerin tacize, tecavüze, adam kayırmaya, hak yemeye, vs, vs, gösterilmesini isterdim, toplum olarak başkalarının hayatına bir o kadar meraklı, ama yeri geldince de bir o kadar sessiz oluşumuz beni cidden sinir eden bir durum...

konunuza gelince bu beyfendi sadece canı sıkılınca sizi arayacak ve birlikte olmak isteyecek gibi geldi bana, siz de ki istek onda yok gibi anladım ben, bu süreç sizi zamanla yoracaktır, umarım herşey istediğiniz gibi olur...

1 dk ile doymaz tabi

Beyefendi rahatına keyfine pek düşkün
İstekli mi değil mi orasını çözemedim
Sorduğumda da zaten ben böyleyim işine geliyorsa modunda
Şimdiden yoruldum
İlerisi yokmuş

Ay yazmayacaktım çünkü benim yazacaklarımı zaten yazmışlar,bırak şu adamı diyecektim..
konu sahibinin ben olduğunu sanmasınlar diye geldim.gerci benim evli ve genç olmadığımı bilen biliyor da.))
Ha birde bazı yorumlar midemi bulanırdı.Yok topluma kötü örnek oluyormuşsun,yok igrencmissin filan
Bence asıl toplumda saygı duymazsak,başkalarını sırf sizden farklı yaşıyor diye aşağılarsak,nefret sözcükleri kullanarak eleştirirsek yanlış yapmış oluruz.Size uymayabilir ama bunu ifade etmenin yolu bu değil.

Sizlerin sayesinde adama olan sempatim yerle bir oldu
Tek istediğim şey onun o lanet olası özgüvenini yerle bir etmek
Başarabilir miyim bilmiyorum
Yazdığı an çok net bir şekilde ondan tatmin olmadığımı yetersiz kaldığını söyleyip birdaha da mesaj atmamasını söylycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…