- 2 Ocak 2016
- 275
- 100
- 48
- 30
- Konu Sahibi baldankiz1
-
Ayrıca insanlarımız o kadar meraklı ki başkalarının hayatına haddini aşarak yorum yapmayaAy yazmayacaktım çünkü benim yazacaklarımı zaten yazmışlar,bırak şu adamı diyecektim..
konu sahibinin ben olduğunu sanmasınlar diye geldim.gerci benim evli ve genç olmadığımı bilen biliyor da.))
Ha birde bazı yorumlar midemi bulanırdı.Yok topluma kötü örnek oluyormuşsun,yok igrencmissin filan
Bence asıl toplumda saygı duymazsak,başkalarını sırf sizden farklı yaşıyor diye aşağılarsak,nefret sözcükleri kullanarak eleştirirsek yanlış yapmış oluruz.Size uymayabilir ama bunu ifade etmenin yolu bu değil.
Iyi edersin hatta ona takindigin bu özgüvenli tavırlarının yetersizlikten ileri geldiğini anladiginida ekle.Aman yada boşver çok ta fazla ezme adami değmez.Ciksin hayatından da yeter.Sizlerin sayesinde adama olan sempatim yerle bir oldu
Tek istediğim şey onun o lanet olası özgüvenini yerle bir etmek
Başarabilir miyim bilmiyorum
Yazdığı an çok net bir şekilde ondan tatmin olmadığımı yetersiz kaldığını söyleyip birdaha da mesaj atmamasını söylycem
Burcu ne baldankiz zeki bırısı dıyordun kendiside takıntılı bence ama takıntı haline getirmemek ıcın umursamaz tavır sergiliyor ve mutlu degılSizlerin sayesinde adama olan sempatim yerle bir oldu
Tek istediğim şey onun o lanet olası özgüvenini yerle bir etmek
Başarabilir miyim bilmiyorum
Yazdığı an çok net bir şekilde ondan tatmin olmadığımı yetersiz kaldığını söyleyip birdaha da mesaj atmamasını söylycem
Aslına bakarsan kimsenin hayatımızı eleştirmeye de hakkı yok.Hirsiz olursun katil olursun tacizci tecavüzcü olursun kısacası topluma zarar veren birisi olursun tamam eleştir sonuna kadar.Ama kendi halinde biriysen ve attigin adımların senden başka birine zarar vermediğini düşünüyorsan kimsenin haddi değil eleştirmek.Ayrıca insanlarımız o kadar meraklı ki başkalarının hayatına haddini aşarak yorum yapmaya
Eleştiriye açığım ama hakaret boyutu bazılarının ki
Yanlış olabilir eksik olabilir ama sonuç olarak hayat benim beden benim adam da kimsenin değil (evli değil )
Balık burcu canımBurcu ne baldankiz zeki bırısı dıyordun kendiside takıntılı bence ama takıntı haline getirmemek ıcın umursamaz tavır sergiliyor ve mutlu degıl
Ben grup da yaptım daha zevkli oluyor bana böyle düz şeyler normal geliyor dedi
Okuyun bakalım daha neler göreceksinizİşsizlikten okuya okuya geliyordum, şunu görünce dayanamadım.
Yahu adam 1 dakikada nakavt oluyormuş, ne grubu asdfghjk
Ortamda 2 kadın varsa 1 dakikayı 30'ar saniye olarak bölüştürüyor mu ne yapıyor?
Abinin çenesine vurmuş galiba.
Siz inkar etseniz de bu adama hisleriniz var bence. Yoksa bu söylediklerine göbeğinizi hoplatarak gülerdiniz. Daha sonra üzülmemek için çok bağlanmadan vazgeçmek lazım..
Okuyun bakalım daha neler göreceksiniz
Adam öyle mesajlar atıyor ki ve gündelik haytta öyle enerjik sempatik ki cinsel hayatında da bu sekilde sandım ve öyle olduğuna inandırdı beni
Şu 1 dk lık mevzuyu ben hep kendi içimde beni mutlu etmemek için bu şeklde yapıyor inadına gibisinden yorumluyordum
Bu adamda daha fazlası var eminim , çözcem bunu diye hırs yaptm
Onada diyordum bu şeklde
Nasıl gurur duydu belki de kendisiyle
His mi hırs mı bende bilemedim birşeyler vardı ama
Devamını atlaya atlaya okudum.
Adamın her şeyi şov, her yaptığı 1 dakikalık performansının ezikliğini bastırmaya yönelik.
Size yaklaşımı, cinsellik sırasındaki davranışları vs hepsi eziklik. Rezil bir adam.
Genç, bekar bir kadınsınız, dilediğinizle dilediğinizi yaşayabilirsiniz tabii ki ama bu adamla yaşamayın bence. Sizin üzerinizden egosunu tatmin etmesine izin vermeyin. Gerçekten değmez.
valla 75 sayfadır aynısını yazıyoruz...
Sonuç ne oldu? Gözümden kaçmış olabilir.
Konu sahibi eninde sonunda adamı yalvartacak yoksa olmaz diyor :))) şaka bir yanada yıne nıye hırs yaptın kız baldan
Sonuç ne oldu? Gözümden kaçmış olabilir.
Adamın o kendini beğenmiş hallerine sinir oluyorum çünküKonu sahibi eninde sonunda adamı yalvartacak yoksa olmaz diyor :))) şaka bir yanada yıne nıye hırs yaptın kız baldan
Cinsellik esnasında dahi kendini kaybetmiyor adamDevamını atlaya atlaya okudum.
Adamın her şeyi şov, her yaptığı 1 dakikalık performansının ezikliğini bastırmaya yönelik.
Size yaklaşımı, cinsellik sırasındaki davranışları vs hepsi eziklik. Rezil bir adam.
Genç, bekar bir kadınsınız, dilediğinizle dilediğinizi yaşayabilirsiniz tabii ki ama bu adamla yaşamayın bence. Sizin üzerinizden egosunu tatmin etmesine izin vermeyin. Gerçekten değmez.
Cinsellik esnasında dahi kendini kaybetmiyor adam
Ben böyleyim bu şekilde yapacaksın gibisinden hali hareketleri
Bunu kim bu kıvama sokmuş cidden anlamıyorum
Bende sanıyorum ki fazlasıyla revaçta adam
Bir erkek cinsellikte sıradanlık istemeyebilir bunu anlıyorum ama bunun istekleri veya tatminsizliği çok başka
Ben net bir sonuç göremedim valla....Gören var mı_?
Konu sahibi eninde sonunda adamı yalvartacak yoksa olmaz diyor :))) şaka bir yanada yıne nıye hırs yaptın kız baldan
Evet doğru diyosunuz ben gibi 5-10 kadın daha olsa bu adamın ego tavan yapmasın da ne olsunKusura bakmayın ama bunun gibi adamları sizin gibi hırs yapan kadınlar bu hale getiriyor. Ne gerek var bu kadar uğraşmaya? Adamın hiçbir numarası, hiçbir gizemi falan yok. Bildiğiniz dümdüz, erken boşalma problemi olan, orta yaş yurdum erkeği. Siz gözünüzde büyütüyorsunuz.
Kendini kaybedecek zamanı mı var adamın, neyin tatminsizliği? Alt tarafı 1 dakika takılabiliyor adam. Saniyeler bile tatmin olmuyordur, adam nasıl olsun?
Hırs yapmayın, bırakın. Üzülürsünüz sonra.
Hayatımda ilk defa böyle birşey yaşıyorum sebebini çözebilmiş değilimDümdüz adam işte, neyini hırs yapmış hiç anlamadım. Aşıksa belki
Kendi yaşınıza göre birini bulsanız daha iyi olmaz mı?Sadece macera sizinkisi, heyecan arıyorsunuz bence ama sevgi olmadan nasıl oluyor aranızdaki çekim bilemedimHayatımda ilk defa böyle birşey yaşıyorum sebebini çözebilmiş değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?