kendimi alıkoyamıyorum

Kendi yaşınıza göre birini bulsanız daha iyi olmaz mı?Sadece macera sizinkisi, heyecan arıyorsunuz bence ama sevgi olmadan nasıl oluyor aranızdaki çekim bilemedim
Özellikle bir arayışım yoktu ki
Şuan da olmadığı gibi
Bir an da oldu inanın öncesinde aklımın ucundan dahi geçmemişti bu adamla bu şekilde yakınlaşacağımız
Ondan yakınlık gördüm ve ona istinaden karşı koyamadım ve yaşayıp görmek istedim .
Sevgi olmadan nasıl oluyor onu bende bilmiyorum
Sürekli başkalarıyla cinsellik yaşayan bir kadın da değilim .
Hatta daha öncesinde 4 senedir görüştüğüm sevgilim vardı onunla gayet güzeldi cinsel hayatımız falan
Başka sorunlar çıktı önünü alamayıp ayrıldık
Tam o esnada bu adam denk geldi ve niyeyse takıldım kaldım
Başkasını da istemedim hiç

Adam şuan işyerime geldi
İstemsizce yine heyecan yapıyorum içim bir hoş oluyor
Offf
Yüzüne bakmadım kafamı kaldırıp ama içim yanıyor sanki
Niye böyleyim ben ya

Adam şuan işyerime geldi
İstemsizce yine heyecan yapıyorum içim bir hoş oluyor
Offf
Yüzüne bakmadım kafamı kaldırıp ama içim yanıyor sanki
Niye böyleyim ben ya

Icinizdeki yangini sondurun o zaman Hanimefendi.

Yandim da yandim. Baska bir sey yok. Biz ne yapalim buradan?

Sakin
Yanımda olsanız kendine gel diye sirkeleyeceksiniz beni gibi
Bitse keşke şu içimde her ne oluyorsa
Cok buyutmussun adamı gozunde oda bizim gibi normal insan yani karsındakıde senın sıcaklıgı hissedip yalnıs anlar sanki her saniye onu istiyormussunuz gıbı bır algı olusur normal davran

Cok buyutmussun adamı gozunde oda bizim gibi normal insan yani karsındakıde senın sıcaklıgı hissedip yalnıs anlar sanki her saniye onu istiyormussunuz gıbı bır algı olusur normal davran
Hissetmemesi için elimden geleni yapıyorum şuan
Birazdan odadan çıkacak yüzüne bakmamam gerek yine

Ben patronun oğlunun odasına gitmiştim oda bana çikolata verdi poşette
Poşette ne var napıyosunuz baldan hanım diyor
Hiç çikolata dedim bende
O kadarcık
Boyle boyle kopamayacaksınız gıbı geliyor birbirinizden canım sen ılk basta yanlıs baslamıssın keske o ılk etkileşim olduğunda hemen bırakmasaydın kendini cınsellık olarak Baslamıssın yanı duygusallık olmaz o zaman

Reactions: LaL
Adamda duygusallığa dair hiçbir şey yok ki
Aslında ilk etapta ben cinsellik anlamında düşünerek bir hareket yapmamıştım
Sadece yanımda otururken hayran hayran bakakaldım
Süzdüm adamı sakallarını falan
Ama direkt olarak cinselliğe yordu
Yani o an ikimiz yan yana otururken birbirimizi istedik ama o hemen açık açık konusmaya başladı duygusallığa yer vermeden
Belki de bende bundan ötürü hiç duygusal yaklaşmayı düşünmedim

Ya ben gecen gun baska sitede baktirdim canim.valla kadin yuzde 100 nokta atisi bildi. Su an huzursuzum gidemiyorum hatta 2 kisi bunlar

Hiç bir yorumu okumadan bu yazıyı görünce yazmak istedim belliki adam evli ve siz bu evlilikteki "metres" oluyorsunuz , adamın sadece ihtiyacını giderdiği..
Yani kafana bu derece takmaktansa tedavi olup sağlıklı bir hayat yaşamanı dilerim.

İlk yaptığınız alıntıyı anlayamadım benimle ne alakası var
İkincisi adam evli değil ben de metresi değilim dolayısıyla
İkimizde hür irademizle birşeyler yaşadık ama umduğum gibi olmadı
Buda bana metres gibi bir itham da bulunma hakkını vermiyor size

Sizin gibiler için satılan bazı ihtiyaç gidericiler var sanırım anca onlar keser sizi bi bakın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…