kendimi alıkoyamıyorum

Sizin gibiler için satılan bazı ihtiyaç gidericiler var sanırım anca onlar keser sizi bi bakın derim.
Derdim ihtiyacımı gidermek değil ki
Eğer bu olsa başka bir adamla yaşarım
Yapamayacağım birşey değil
Ama ben o adamı istedim hep onu arzuladım
Sıkıntı da burada
Neden o ısrarla
Kendisi bile dedi niye ben bi başkası değil diye
Bilmiyorum bilmiyorummm
Bir başkası amuda da kalksa gözüm görmüyor
Önce etkilenmem lazım sonrasında cinsel çekim oluyor bende

Anlıyor tabi
Zaten anlamayı bırakın ben zamanında açık açık anlattım ama şöyle tatlısın böyle karizmasın seni gördüğümde şunları hissediyorum diye
Ahhh ben ah
Aferin...

Ben olduğunu kimse düşünmez ama minik bir şüphe dahi olmasın diye yorum yaptım

Yanlislikla alıntı yaptiniz herhalde. Benimle uzaktan yakindan alakasi yok bunun

Cıks olmaz.
Sadece cinsel olarak birleşip sonrasında hiçbirşey yokmuş gibi takılsanız ama beklentileriniz var ve ilişki bile diyemiceğimiz birşey yaşıyorsunuz.
Bu beklentiler sizi yorar, üzer ayrıca takıntılı hale de getirmiş.
Belliki ten uyumunuz var ve aynı işyerinden olmanız sizden büyük olması bazı özellikleri sizi heycana getiriyor ama karşınızdaki adamın sizin arzuladığınız bir potansilyeli yok.
Bence görüşmeyi kesip başka adaylara yer veriniz.

Evet , değişik bir şeklde beklentilerim oluşmaya başladı
Daha çok arasın sorsun gelsin istesin yazsın gibi gibi...
Hal böyle olunca takıntılar başladı neden gelmiyor yazmıyor arzulamıyor
İlk konustuğumuzda daha birlikte olmadan öncesinde açık açık bana 'bakalım devam edecek miyiz kesin birşey diyemem ten uyumuna bakmamız lazım' demişti .
Sonrasında istemseydi söylerdi gibi geliyor.
İsteseydi de daha fazlasını yapardı diye düşünüyorum
Araftayım
Bu elimden gitmesin arada bir uğrarım modunda takılıyor
Sanırım farklı birilerine de gidiyor
Bense sadece onunla cinsellik yasadığım için sadece onu istiyorum

Bence bu adamın sadece konuşmak hoşuna gidiyor belki de seninle konuştuklarını başkasıyla deniyor. Sen aşık olmuşsun bu adama çünkü aşk da her anlamda karşında ki insanı arzulamaktır bence uğraşmak yerine yol yakınken vazgeç çek kendini biraz

Sadece Konuşmak hosuna gidiyor olsa bile bunu da sürekli yapmak istemesi gerekmez mi
Mesajı da ayda bir atıyor bu adam
Her gece yazışalım modunda değil
Dediğim gibi aşk mı hırs mı adı her neyse
Kurtulmam lazım farkındayım
Birisi çıksın karşıma ve ben bu adamı görünce artık heyecanlanmayayım istiyorum
Öyle bi raddeye geldim ki
Resmen gözlerim birisini arıyor etkilenmek istiyorum bir başkasından buna olan takıntımdan kurtulmak için

Şimdi bakınca seninkisi hırs canım elde edemediğin için cazip geliyor benzer bi durum yaşadım ayda bir arayıp soran biriydi ama sevdiğini hissediyordum ben bi gece karşılıklı tartışırken onu hayatımdan silmeye karar verdim gördüğüm yerde baktığını bilsem de suratına bakmadım ne aradım ne sordum ne ortak arkadaşımızla görüştüm sonra eşimle tanıştım eşim de arkadaşıydı ve tamamen bilinçsiz bi şekilde aşık oldum. sana tavsiyem öylesine biriyle yazış anladığım kadarıyla boşluktasında biraz ama bu dediğin kişi yazarsa ararsa hiç pas verme hiç oralı olma zaten zamanla alışıp atarsın içinden. Bu gibi durumlar kişinin kendisini yıpratır. Zaten benim olayımda ki kiii de vefat etti rabbimin bildiği bişey varmış demek ki. Belki de o yüzden olamadık

Bastan belli fuckbuddy oldugunuz.. malesefki siz duygusal seyler hissediyorsunuz.. ama onda yok.. ayni olay basima geldi..

Bastan belli fuckbuddy oldugunuz.. malesefki siz duygusal seyler hissediyorsunuz.. ama onda yok.. ayni olay basima geldi..
Belki de onda duygusal anlamda hiçbir şey göremediğim için bu denli cinselliğe yöneldim
Ama artık kendimi geri çektim
Zorluyorum

Belki de onda duygusal anlamda hiçbir şey göremediğim için bu denli cinselliğe yöneldim
Ama artık kendimi geri çektim
Zorluyorum
Biliyorumm... ne olursa olsun yanimda olsun demek... bende birine boyleydim kendisi evliydi.. ama yurumedi cunku cok ugrassamda istedigimi alamadim ve bitti..

Heee bende onume gelenle yatip kalkiyorum herkese diyimmi bunu? Yav sanane nasil tabir kullaniyosun allah bilir kocasinin parasina muhtac kadinsindir anca sizden cikiyo bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…