- 2 Ocak 2016
- 275
- 100
- 48
- 30
- Konu Sahibi baldankiz1
-
Derdim ihtiyacımı gidermek değil kiSizin gibiler için satılan bazı ihtiyaç gidericiler var sanırım anca onlar keser sizi bi bakın derim.
Aferin...Anlıyor tabi
Zaten anlamayı bırakın ben zamanında açık açık anlattım ama şöyle tatlısın böyle karizmasın seni gördüğümde şunları hissediyorum diye
Ahhh ben ah
Hiç bir yorumu okumadan bu yazıyı görünce yazmak istedim belliki adam evli ve siz bu evlilikteki "metres" oluyorsunuz , adamın sadece ihtiyacını giderdiği..
Yani kafana bu derece takmaktansa tedavi olup sağlıklı bir hayat yaşamanı dilerim.
Evet , değişik bir şeklde beklentilerim oluşmaya başladıCıks olmaz.
Sadece cinsel olarak birleşip sonrasında hiçbirşey yokmuş gibi takılsanız ama beklentileriniz var ve ilişki bile diyemiceğimiz birşey yaşıyorsunuz.
Bu beklentiler sizi yorar, üzer ayrıca takıntılı hale de getirmiş.
Belliki ten uyumunuz var ve aynı işyerinden olmanız sizden büyük olması bazı özellikleri sizi heycana getiriyor ama karşınızdaki adamın sizin arzuladığınız bir potansilyeli yok.
Bence görüşmeyi kesip başka adaylara yer veriniz.
Bence bu adamın sadece konuşmak hoşuna gidiyor belki de seninle konuştuklarını başkasıyla deniyor. Sen aşık olmuşsun bu adama çünkü aşk da her anlamda karşında ki insanı arzulamaktır bence uğraşmak yerine yol yakınken vazgeç çek kendini birazAslında tam olarak şunu sormak istiyorum ;
Mesajlaşırken beni bu denli istediğini belirten bi adamın sürekli benmle brlikte olmak için talepte bulunması gerekmez mi
Buna şaşırıyorum.
Öyle şeyler yazıyor ki cinsel anlamda bu adam gece gündüz beni ister diyorum o gece konusuyoruz sonra 1 ay geçiyo aradan
Sadece Konuşmak hosuna gidiyor olsa bile bunu da sürekli yapmak istemesi gerekmez miBence bu adamın sadece konuşmak hoşuna gidiyor belki de seninle konuştuklarını başkasıyla deniyor. Sen aşık olmuşsun bu adama çünkü aşk da her anlamda karşında ki insanı arzulamaktır bence uğraşmak yerine yol yakınken vazgeç çek kendini biraz
Beklentim tavan yapmıştı halbukiEn nefret ettiğim erkek tipi, konuşurken sevişmekte onun üzerine yokmuş gibi davranıp, iş icraate gelince bir cacık olmayan
Insanın arzuladığı biriyle birlikte olmasını, önüne gelenle yatıp kalkmak olarak görmeniz..önüne gelenle yatıp kalkmak sana göre normalse neden tanıdığından çekindin ki.
Kusura bakmayın tamamiyle yanlış olmuş muhtemelen cevap verecektim bi mesajınıza alıntı yapıp unuttum konular karışmış :)Yanlislikla alıntı yaptiniz herhalde. Benimle uzaktan yakindan alakasi yok bunun
Belki de onda duygusal anlamda hiçbir şey göremediğim için bu denli cinselliğe yöneldimBastan belli fuckbuddy oldugunuz.. malesefki siz duygusal seyler hissediyorsunuz.. ama onda yok.. ayni olay basima geldi..
Biliyorumm... ne olursa olsun yanimda olsun demek... bende birine boyleydim kendisi evliydi.. ama yurumedi cunku cok ugrassamda istedigimi alamadim ve bitti..Belki de onda duygusal anlamda hiçbir şey göremediğim için bu denli cinselliğe yöneldim
Ama artık kendimi geri çektim
Zorluyorum
Pardon biriyle yatmak basitlik mi? Bence beyniniz basitYargılamak bana düşmez ama ileride çok pişman olacaksınız bu yaşam tarzından. Bu kadar basit olmanın pişmanlığı çok ağır olur.
Heee bende onume gelenle yatip kalkiyorum herkese diyimmi bunu? Yav sanane nasil tabir kullaniyosun allah bilir kocasinin parasina muhtac kadinsindir anca sizden cikiyo bunlarTek amacınız erkeklerin vücudunuzu sizi beğenmesi arzulaması mi .Bu kadar mı boş bu kadar mı mutsuz sunuz. Bu basitliği kadın onurunuza nasıl yakıştırıyorsunuz.
Polemik için değil ki. kendisi söylüyor tek derdinin yatmak olduğunu. Farklı birşey demedim ki.
Sebep? Biriyle yattigi icinmi?İğrençsiniz. Kısa,öz,net...
Kendisini gizlemis ve soylemeyecek sizene?+Aynen katılıyorum incelenmeli
Ama kim olduğunu da merak etmiyor değilim baya bi aktif olduğunu yazmış
Bazıları zevklerin, tutkuların peşinden gitmeyi basitlik olarak görüyor.Pardon biriyle yatmak basitlik mi? Bence beyniniz basit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?