kendimi alıkoyamıyorum

bir film vardi ayni.sizi anlatan bir kiz yani bu kadar olur ayni sizin hayatiniz bu kadar olur

Ay bir yorum daha yapıp kaçayım ben. Arada birkaç kişinin "adam sizi kullanıyor" yazdığını okudum ve dehşete kapıldım. Adam niye kullanıyor olsun yahu. Karşılıklı rıza var, kadın da onu kullanıyor ortada bir kullanma durumu varsa. Nasıl yerleşmişse kafanıza eril düşünceler, kadın gayet ben sevişmekten yanayım ilişki düşünmüyorum dediği halde adam kullanıyor yazmışsınız. Pes. Çünkü seks adamın ihtiyacı, kadın da sadece bu ihtiyacı karşılayan taraf.

Neyse konu sahibi libidonuz bol olsun ben kaçtım.

iyi de kadin onu kullanamıyor ki 1 dk bitiyormuş bu kadin acisindan iyi mi? Tabiki adam kullaniyor kadincaz napsin ne hissetsin 1 dk da

Tek amacınız erkeklerin vücudunuzu sizi beğenmesi arzulaması mi .Bu kadar mı boş bu kadar mı mutsuz sunuz. Bu basitliği kadın onurunuza nasıl yakıştırıyorsunuz.
Tam polemiğin pimini çektiniz
Polemik için değil ki. kendisi söylüyor tek derdinin yatmak olduğunu. Farklı birşey demedim ki.

Benim asla ama asla yapacağım bisey değil ama kimseyi de asla yargılamam yaşadığı hayat seçiminden dolayı. Konuya gelince bence bunu kendisine sor açık açık söyle niye böyle davrandığını. Amaç sadece cinsellik olsa bile insan kırılır böyle ilgisizlik karşısında.

iyi de kadin onu kullanamıyor ki 1 dk bitiyormuş bu kadin acisindan iyi mi? Tabiki adam kullaniyor kadincaz napsin ne hissetsin 1 dk da

Yok kullanıyor yazanlar dakika ayrıntısına ithafta bulunmamış. Hani seks amaçlı birliktelik için söylemişler. O değil de bir dakika da neymiş ki Ahshshjdjd. Ben o kısmı kaçırmışım.

bır ınsan kendıne bunu neden yapar dıye konuyu okudum

ne dıyelım sımdı ? ıs yerınızde ne oldugu bellı olmayan bır ınsanla sadece cınsel ılıskınız varmıs

ee ne yapalım ne dıyelım ?

aferim.

ikinizde evlimisiniz diyeceğim bukadar rahat mesajlasamazdiniz sanirim ozaman
adam yaniniza gelmeden birinciyi kendi yapiyor ikinciyede o ilk aşırı isteği kalmiyor bence

Tam net olmamakla beraber konuştuk gibi
Ben böyleyim alış buna diyor
Açıklama vs. yok
Mesela ben iyi gececeğine eminim diyorum o umarım diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…