- 4 Eylül 2018
- 18.767
- 72.072
- 598
- Konu Sahibi baldankiz1
-
bir umut bekliyoruz o zamanBilen bana da söylesin :)
Yada adet olunca karısı bu tarafa koşuyorAdam evli bence ve anlasılan karısı sizden daha iyi
bir film vardi ayni.sizi anlatan bir kiz yani bu kadar olur ayni sizin hayatiniz bu kadar olurDaha çok yeni bir ilşkim bitti çok yoruldum
Yenisini kaldıracak gücüm yok ve zaten evlenebilceğim gibi bi adam değil
İstenmek istiyorum haklısınız evet egoda olabilir
Kendime güveniyorum güzel bakımlı bi kadınım
Çevremde isteyen arzulayan çok adam var ama bu adamın uzak gitmesi şaşırtıyor beni
Tam polemiğin pimini çektinizönüne gelenle yatıp kalkmak sana göre normalse neden tanıdığından çekindin ki.
iyi de kadin onu kullanamıyor ki 1 dk bitiyormuş bu kadin acisindan iyi mi? Tabiki adam kullaniyor kadincaz napsin ne hissetsin 1 dk daAy bir yorum daha yapıp kaçayım ben. Arada birkaç kişinin "adam sizi kullanıyor" yazdığını okudum ve dehşete kapıldım. Adam niye kullanıyor olsun yahu. Karşılıklı rıza var, kadın da onu kullanıyor ortada bir kullanma durumu varsa. Nasıl yerleşmişse kafanıza eril düşünceler kadın gayet ben sevişmekten yanayım ilişki düşünmüyorum dediği halde adam kullanıyor yazmışsınız. Pes. Çünkü seks adamın ihtiyacı, kadın da sadece bu ihtiyacı karşılayan taraf.
Neyse konu sahibi libidonuz bol olsun ben kaçtım.
Tek amacınız erkeklerin vücudunuzu sizi beğenmesi arzulaması mi .Bu kadar mı boş bu kadar mı mutsuz sunuz. Bu basitliği kadın onurunuza nasıl yakıştırıyorsunuz.Daha çok yeni bir ilşkim bitti çok yoruldum
Yenisini kaldıracak gücüm yok ve zaten evlenebilceğim gibi bi adam değil
İstenmek istiyorum haklısınız evet egoda olabilir
Kendime güveniyorum güzel bakımlı bi kadınım
Çevremde isteyen arzulayan çok adam var ama bu adamın uzak gitmesi şaşırtıyor beni
Polemik için değil ki. kendisi söylüyor tek derdinin yatmak olduğunu. Farklı birşey demedim ki.Tam polemiğin pimini çektiniz
iyi de kadin onu kullanamıyor ki 1 dk bitiyormuş bu kadin acisindan iyi mi? Tabiki adam kullaniyor kadincaz napsin ne hissetsin 1 dk da
bacim adam 1 dk bitiyormus diyim sen anla gerisini :)Yok kullanıyor yazanlar dakika ayrıntısına ithafta bulunmamış. Hani seks amaçlı birliktelik için söylemişler. O değil de bir dakika da neymiş ki Ahshshjdjd. Ben o kısmı kaçırmışım.
yeminle iş yerinde kahkaha attımAha karısı yakaladı ahsjejdjs.
Tam net olmamakla beraber konuştuk gibikimsin kimlerdensin deyiver hele bi sen
bu konuyu konustunuz mu peki?
Yani mesajlasirken daha isteklisin ama yanimda oyle degilsin gibisinden?
Kafasini kurcalayan sizinle ilgili bir mesele olabilir,
is stresi su bu gibi genel bir mesele de olabilir,
ve kis ayinin sinir bozucu dusuk enerji ve olu metobolizma sorunu olabilir,
bir cok sey olabilir direk sizin duzeltemeyeceginiz,
bosa kurek cekmeyin, konusun sorunu bulun once.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?