Kendimi anlamıyorum

Haftaiçi çocuklarım kayınvalidem bakıyor sabah 8.30 da götürüyorum akşam saat 8 gibi alıyorum karşılığında da ona gelmemi bekliyor bişey olduğu zaman senin çocuklarına bakıyorum diyor
bende evde yatmıyorum diyin sizde. o zaman eşiniz yardım etsin annesine.onun da çocukları ya..
off bu kadar ezik olmayın artık yaaa

ben sizin yerinizde olsam madem öyle der işi bırakırdım görürler günlerini

Aslında siz kendi kendinize yapıyorsunuz birazda ,

kayınvalide çocuklarınıza baktığı için siz kendinizi temizlik , misafir ağırlama konusunda mecburiyet yüklemişsiniz

durum böyle olunca kaynanada memnun , koca da

sizin leşiniz çıkmış kimin umrunda

bir insanı 40 yıl sırtında taşı 1 gün indir senden kötüsü olmaz

Haftanın iki günü neden gidiliyor.?

Madem gitmek zorundasın c.tesi gününü kendinize ayır pazar al eşini git temizliğe yardım etsin eşiniz.

Urfalı erkek olmakla alakası yok bunun insan olmakla alakası var.

İnanın siz böyle yapınca kimse size madalya takmıyor.

Ayrıca kayınvalide senin çocuklarına bakmıyor sizin çocuklarınıza bakıyor.

o çocukları siz yalnız yapmadınız.

iki yaş ufak pek anlamaz da büyük kızınız isyan etmiyor mu bu duruma

Hersey sizin elinizde kaynanaya hizmet etmek gitmek zorunda degilsiniz gitmeyin ne yaparlarsa yapsinlar ayrica konuda bir es goremedim ortalikta olmayan adamin ailesine coluguna cocuguna bakip aglanmayin yani kendiniz yapiyosunuz kizini istemiyomus kv hazretleri ozaman yanliz kalsin cokta tin yani

Tamam da ev kullanımıyor değil ki bebek var sürekli kıyafet değişiyor 10 yaşında kızım var hergün kıyafet değişiyor evde ödev yapıyor yemek yeniyor kahvaltı yapılıyor hiç oturulmasa bile o ev sürekli tozlanır ve pislenir kocam sağolsun oturuyor tipik urfa erkeği
Çalışmayın o zaman tipik Urfa erkeği gitsin daha çok calıssın da evi gecindirsin bir zahmet. Çok ezik olmayın olan size olur

Kaynanama misafir geliyor kendisi ağırlayamıyor bide kaynanamın kaynaması da var onlarda onun bakımına destek çıkıyorum
Kaynanaya kaynanananın kaynanasına destek olana kadar evlatlarınızla ilgilenin, yıkadım doyurdum uyuttumla annelik olmuyor, doğurduysanız ilgilenmek ZORUNDASINIZ
Akşamdan akşama eve gelen bir kadın var, karınlarını doyuran bir kadın var, haftasonu tutup büyükannelere götüren onlarla ilgilenen bir kadın var da anneleri nerede bu çocukların?

Bütün gün çalış, çocuklar, kendi evinizin düzeni birde hafta sonu kaynana evi ne bekliyordunuz ki? Hem çalışın para kazanın eve destek olun hem gidip kaynanaya bakın. Kaynana tehdit ediyor madem çıkın işten oturun aşağı, borcu harcı siz düşünürken sizi düşünen var mı? Oğlu düşünsün bulsun bir yolunu geçindirsin ailesini. Oh ne güzel ya. Koca da memnun kaynanada tabii. Siz 3'e bölünürken eşiniz nerde? O kendini paralıyor mu merak ettim? Çocuklar sadece sizin değil, kaynanaya hatırlatın lütfen. Bakma konusunu ima ettiğinde hemen işten çıkabileceğinizi, evin sorumluluğunun oğlunda olduğunu söyleyin. Kendinizi anlayamayacak ne var? İnsansınız, temponuz fazla kendinize ve ailenize ayıracak zamanınız yok. Bir süre sonra tükenmiş hissetmeye başlarsınız.

Merhaba arkadaşlar..
29 yaşında biri 2 biri 10 yaşında 2 kız çocuğu annesi bi kadınım. çağrı merkezinde çalışıyorum.haftaiçi 10 11 saatimi sürekli telefonda görüşme yaparak günümü geçiriyorum.haliyle akşamları inanılmaz yorgun ve halsiz hissediyorum.akşam yemeğini yer yemez ev temizliğine girişiyorum. Gece saat 12 gibi de yatağa geçiyoruz. Bu süre zarfında çocuklara yada kendime zaman ayıramıyorum.eşim evde olmadığı için haftasonum da kaynanamın evine gidiyorum orada hizmet ediyorum.ama bu durumdan çok sıkıldım. Ne çocuklara ne kendimd vakit ayıramıyorum.kendimi 4 duvarın arasında sıkışmış gibi hissediyorum.ruhum alev almış durumda. Çocukları sormayın bile.işten de ayrılamıyorum maddi imkansızlıklardan ötürü sıkışıp kaldım.
Pazar günleri en azından sabahtan akşama kadar çocuklarla gezin akşam gidin kayinvalidenize gideceksiniz

Back
X