Şimdi yazacaklarım gerçekten çok saçma. 2 yıldır nişanlıyım. Nişanlım 2 kere internet üzerinden yabancı kadınlarla cinsel sohbetler yaptı. Her seferinde amacı kamera açtırmaktı kızlara. İkisininde bir şekilde yakaladım. Özürler,yeminler derken hepsini affettim. Bunlar unutuldu gitti. Geçen gün incir çekirdeğini doldurmayacak bir sebepten tartıştık. Bende o sinirle hadi dedim şunun facebook sayfasına mail adresine bir bakayım dedim. Baktım ve daha 2 ay önce başka bir siteden yabancı kadınlarla cinsel sohbetlerini okudum. Mesaj attım. Bu nikah olmayacak seni uyarmıştım yapma demiştim diye. Beni birkaç kez aradı. Ya meşgule verdim ya açmadım. Sonra bana yazık çok yazık diye mesaj atmış. Bu mesajı kendime yediremedim. Aradım. Önce yaptığını inkar etti. Geçen tartışmamızda ben haksızdım. O konuyu açıp beni suçlamaya başladı. Daha sonra yaptığı ahlaksız için özür diledi. Utandığını bu yüzden bana mesaj attığını arayamadığını söyledi. Bende affettim yine. Tamam dedim. Ne olacak şimdi. Aslında kendisiyle konuşmak istiyorum. Fakat işlerin yoğunluğundan ötürü sadece hafta sonu görüşebiliyoruz. Telefonda konuşmak istemediğim için hafta sonunu bekliyorum. Ne yapmalıyım? Ne söylemeliyim? Nasıl konuşmalıyım? Dahası ben onunla evlenerek hata mı yaparım? Yoksa düzelir mi? Bilmiyorum. Aklım karışık. Yardımınıza ihtiyacım var.