• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi Anlayamıyorum. Bağımlı mıyım?

konu sahibi arkadaşım kesinlikle asla ve asla evlilik düşünme bu basit zavallı şerefi bile olmayan bu adamla.... bundan hayır gelmiceğini sende biliyorsun gülüm.... ayrılmaktan korkuyosun çünkü tek başıma kalırsam bununla başa çıkabilir miyim diye düşünüp kendinden kaçıyorsun... allah hiçbir insanı yalnız bırakmaz unutma.... allah aşkına ne olur gözünü aç ve çıkar o yüzüğü parmağından geç olmadan...

Unutulmaması gereken şeyler unutulmuş, zinhar affedilmemesi gereken şeyler affedilmiş.

Eğer evlenirsen bol bol boynuzlanmayı ve akabinde ruh sağlığının bozulmasını göze alarak evlen canım.

Dahada kötüsü haftaya nikah günümüzü alacaktık. Kına kıyafetimi daha geçen hafta aldım. Çok üzgünüm. Ne düşüneceğimi bilemiyorum. Beni başka kimse sevemez gibi geliyor ben başkasıyla olamam gibi geliyor. Bunlar geçer mi ki?:2:

Şimdi yazacaklarım gerçekten çok saçma. 2 yıldır nişanlıyım. Nişanlım 2 kere internet üzerinden yabancı kadınlarla cinsel sohbetler yaptı. Her seferinde amacı kamera açtırmaktı kızlara. İkisininde bir şekilde yakaladım. Özürler,yeminler derken hepsini affettim. Bunlar unutuldu gitti. Geçen gün incir çekirdeğini doldurmayacak bir sebepten tartıştık. Bende o sinirle hadi dedim şunun facebook sayfasına mail adresine bir bakayım dedim. Baktım ve daha 2 ay önce başka bir siteden yabancı kadınlarla cinsel sohbetlerini okudum. Mesaj attım. Bu nikah olmayacak seni uyarmıştım yapma demiştim diye. Beni birkaç kez aradı. Ya meşgule verdim ya açmadım. Sonra bana yazık çok yazık diye mesaj atmış. Bu mesajı kendime yediremedim. Aradım. Önce yaptığını inkar etti. Geçen tartışmamızda ben haksızdım. O konuyu açıp beni suçlamaya başladı. Daha sonra yaptığı ahlaksız için özür diledi. Utandığını bu yüzden bana mesaj attığını arayamadığını söyledi. Bende affettim yine. Tamam dedim. Ne olacak şimdi. Aslında kendisiyle konuşmak istiyorum. Fakat işlerin yoğunluğundan ötürü sadece hafta sonu görüşebiliyoruz. Telefonda konuşmak istemediğim için hafta sonunu bekliyorum. Ne yapmalıyım? Ne söylemeliyim? Nasıl konuşmalıyım? Dahası ben onunla evlenerek hata mı yaparım? Yoksa düzelir mi? Bilmiyorum. Aklım karışık. Yardımınıza ihtiyacım var.:50:

kısa ve net söylüyorum EVLENME :47:

bende nişanlıyım ve benım nişanlım degıl bıkac defa bır kere dahı boyle bısey yapmıs olsaydı anında cıkarır suratına atardım o yuzugu !
bı daha da ne evlenmek bı yana yuzune bakmazdım!
tabı sen kaldırabılıyorsan, evlenınce benı aldatmaya devam etse de ben yutarım genısım dıyorsan orası ayrı......

aldatmış var mı ötesi ha sanal ha reel yapmış bu birazda dışarda yürürken bi kadına bakmak yada laf atmak gibi birşey
*kimse vazgeçilmez degil bu dünyada*

pessss vallahi pesssssss sizin bayan oldugunuzdan şüpheliyim şuan

arkadaşlar boşuna kimse yorum yapıp kendini yormasın bence :ssz:

Herkes haklı böyle bir şeyi başkası bana söylese bende elbetteki sizin söylediklerinizi söylerdim bunda kesinlikle şüphe yok. 2 yıldır nişanlıyım. Öncesinde 1 yıl birlikteliğimiz var ve çok zorluklar çektik birlikte. Bugünümüze kolay gelmedik. Ve bana birden kestirip atmak çok zor geliyor. Bir tarafım ayrıl git diyor bir tarafım bir daha yapmaz diyor. İkilemdeyim. Kafam karışık. Kırgınım,yorgunum. Kimseye anlatamıyorum. Dünden beri yaşadığım üzüntüden üzerimden tır geçmiş gibi yorgun düştüm. Bunun üstüne aileme belli etmemek için zoraki gülüyorum. Beni anlayan birilerine ihtiyacım var. Düşünmeye ihtiyacım var. Olumlu olumsuz her fikir benim için önemli.

Dahada kötüsü haftaya nikah günümüzü alacaktık. Kına kıyafetimi daha geçen hafta aldım. Çok üzgünüm. Ne düşüneceğimi bilemiyorum. Beni başka kimse sevemez gibi geliyor ben başkasıyla olamam gibi geliyor. Bunlar geçer mi ki?:2:

Gelinligini tacli yerine boylu yaptirabilirsin.

Not: boylu 'yu sansurledim.

Son düzenleme:
Tabiki bayanım anlattıklarımda doğru inanıp inanmamak sizin sorununuz. Derdimi paylaştım ve fikir istedim. Kendi üzüntüm kendime yetiyor. Ve hayat büyük konuşmaya gelmez.

valla kusura bakma 3 yıldır birliktesin kendisiyle, ben nişanlımla 7 yıldır birlikteyim böyle elalemin yabancı karılarıyla muhabbet edicek s...mışım yaşadığımız günlere der suratına atarım yüzüğü hoş onu bile yapmam tükürmem bile 1 dk bile düşünmem :47: nereye zor gelmişsiniz adam gününü gün etmiş başkalarıyla :51:

Sen bu adami hala sevecek kadar düstüysen onunla evlenecek kadarda aptal olacaksin senin gibi bagimli insanlari cok gordum ben ve senin gibileri harciyanida cok gordum inan icten soyluyorum sonu mutluluk degil ya sen kndini mafedeceksin yada o seni bitirecek bunu konusmayla cozemezsin onun kndisine saygisi yok

gerçekten saçma birşey var o da 2 yıldır nişanlı olmanız..

konu sahıbı sana gelınce suan cok zor gelıyo olabılır ayrılık surecı en nıhayetınde aıleler tanısmıs ıs cıddıyete bınmıs kısa bır sure sonra evlenıceksınız.ama kor goze parmak derler ya ıste sende bu adamla evlenırsen eger aynısını yapacaksın.lufen bıraz dusun tasın varsa eger ablanla kuzenınle ya da guvenebılecegın bı arkadasınla bu konuyu dusun ılerde 3 4 cocuklu yıllarını bosa vermıs bır kadın mı olmak ıstersın yoksa sımdıden acı cekerek dahı olsa ayrılıp bı kac ay sonra yoluna devammı etmek ıstersın.Unutma kı malesef artık ılıskınızde aldatma olayı normallestırıldı

Back
X