• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi Anlayamıyorum. Bağımlı mıyım?

Nişanı bozmak mı daha kolay yoksa boşanmak mı? Eğer boşanmak daha kolay diyorsan hiç durma evlen.

kızlar ben bi iki yorum yazdım konu sahibi ve biri daha (ki ikisinin aynı kişi olduğunu bile düşünmeye başladım) demediğini bırakmadı yok konu sahibiyle derdimmi varmış yok mahalle ağzıyla konuşuyomuşum :27: bence boşuna uğraşıyosunuz çünkü kendisi ayrılmicak niaşnı atmayı boşanmaktan zor sanıyor hoş kendisi boşanmaz zaten alışmış :24:

kızlar ben bi iki yorum yazdım konu sahibi ve biri daha (ki ikisinin aynı kişi olduğunu bile düşünmeye başladım) demediğini bırakmadı yok konu sahibiyle derdimmi varmış yok mahalle ağzıyla konuşuyomuşum :27: bence boşuna uğraşıyosunuz çünkü kendisi ayrılmicak niaşnı atmayı boşanmaktan zor sanıyor hoş kendisi boşanmaz zaten alışmış :24:
Bence senin sorunların var. Evet ayrılırım ayrılmam benim sorunum. Alışmışım alışmamışım o da benim sorunum. Kimsenin benimle uğraştğı yok. Herkes bir şeyler yazıp bıraktı. Sen hala daha paranoyak ve önyargılı şekilde konuşuyorsunuz. Başkaları değil sen benimle uğraşıyorsun. Ben yakalamasaydım aldatıldığımı asla bilmezdim. Herkes için geçerli bu. Bir daha lütfen konuma yorum yazma.

bence bu konu ailelere taşınmalı.. yüzü kızarır belki biraz..ayrılsan bile aileler bilsin nedeni açıkça...
evet bu adamla bir gelecek hayali kurdun ama böyle devam ederse hayallerin kabusa dönüşür, başka bir ihtimal yok yani..evlendikten sonra ayrılmak çok daha zor ve yıkıcı !
iyi düşün; ya ayrılacaksın ya da susup oturacaksın.. yakalayıp affettikçe hepten yüz göz oluyorsunuz. adam boyuna tekrarlıyor, nasıl olsa affedersin yine diye..
ben olsam arkama bakmadan kaçarım, karar senin..

slm canım
yöntem basit.. burda bir arkadaş şimdi rumuzunu hatırlamıyorum kısasa kısas yapmıştı
kocası yola gelmişti
hani diyo ya sana bu aldatma değil.. sende onun gözünün göreceği şekilde sanalda yakışıklı erkeklere falan bak..
tabiki kızacaktır.. sende "ee bu aldatma değil ki aşkım" dersin.. anlasın o acıyı..
(tabi çok büyük tepkiler vermeyecekse yap bunu) :))

Şimdi yazacaklarım gerçekten çok saçma. 2 yıldır nişanlıyım. Nişanlım 2 kere internet üzerinden yabancı kadınlarla cinsel sohbetler yaptı. Her seferinde amacı kamera açtırmaktı kızlara. İkisininde bir şekilde yakaladım. Özürler,yeminler derken hepsini affettim. Bunlar unutuldu gitti. Geçen gün incir çekirdeğini doldurmayacak bir sebepten tartıştık. Bende o sinirle hadi dedim şunun facebook sayfasına mail adresine bir bakayım dedim. Baktım ve daha 2 ay önce başka bir siteden yabancı kadınlarla cinsel sohbetlerini okudum. Mesaj attım. Bu nikah olmayacak seni uyarmıştım yapma demiştim diye. Beni birkaç kez aradı. Ya meşgule verdim ya açmadım. Sonra bana yazık çok yazık diye mesaj atmış. Bu mesajı kendime yediremedim. Aradım. Önce yaptığını inkar etti. Geçen tartışmamızda ben haksızdım. O konuyu açıp beni suçlamaya başladı. Daha sonra yaptığı ahlaksız için özür diledi. Utandığını bu yüzden bana mesaj attığını arayamadığını söyledi. Bende affettim yine. Tamam dedim. Ne olacak şimdi. Aslında kendisiyle konuşmak istiyorum. Fakat işlerin yoğunluğundan ötürü sadece hafta sonu görüşebiliyoruz. Telefonda konuşmak istemediğim için hafta sonunu bekliyorum. Ne yapmalıyım? Ne söylemeliyim? Nasıl konuşmalıyım? Dahası ben onunla evlenerek hata mı yaparım? Yoksa düzelir mi? Bilmiyorum. Aklım karışık. Yardımınıza ihtiyacım var.:50:

lafı hiç dolandırmadan söyliyim canım daha şu aşamadayken gözü dışarıda adam hiiç ama hiçç uslanmıyor.. ileride aşkta kalmayacak.. ilişkiyi ayakta tutan ise saygı olması lazım ama görüyorumki o sana senin duygularına zaten saygısızlık yapmış.. ileride pişman olma ihtimalin yüksek..

slm canım
yöntem basit.. burda bir arkadaş şimdi rumuzunu hatırlamıyorum kısasa kısas yapmıştı
kocası yola gelmişti
hani diyo ya sana bu aldatma değil.. sende onun gözünün göreceği şekilde sanalda yakışıklı erkeklere falan bak..
tabiki kızacaktır.. sende "ee bu aldatma değil ki aşkım" dersin.. anlasın o acıyı..
(tabi çok büyük tepkiler vermeyecekse yap bunu) :))
Bunu daha önceki olaylarda düşünmüştüm. Hatta söylemiştim. Ama benim bu tarz şeyleri yapmaya cesaretim yok. Nişanlımdan korkuma değil. Allah tan korkarım. Yoksa ben sadece bakmakla yetinmez. Yaptıklarının aynısını bende ona yapardım.

.üzülecğinizi düşünseydi böyle şeyler yapmzdı inan hele de ortada msj bırakmalar falan her şey ortada korkusuda yokmuş utanmazın diyecek bi şey bulamıyorum yazık:50:

lafı hiç dolandırmadan söyliyim canım daha şu aşamadayken gözü dışarıda adam hiiç ama hiçç uslanmıyor.. ileride aşkta kalmayacak.. ilişkiyi ayakta tutan ise saygı olması lazım ama görüyorumki o sana senin duygularına zaten saygısızlık yapmış.. ileride pişman olma ihtimalin yüksek..

Şuan bile beni sevmediğini düşünüyorum zaten. Aşk şöyle dursun. 2 gündür düşünüyorum. Dünde buraya yazdım. Çünkü nişanlım o kadar da büyütülmeyecek bir şey olduğunu söylüyor. Bu olay 2. olduğunda bir kız arkadaşımda bunun aldatma sayılmayacağını söylemişti bana. Acaba dedim ben mi abartıyorum gerçekten. Ama yazılanları okuyunca herkesin benim gibi düşündüğünü gördüm görüyorum. Bu akşam iş çıkışı gelecek konuşacağız. Ayrılmak istiyorum. Aldatması bir kenara beni sevmeyen biriyle bir ömür geçirmek istemiyorum. Ne tepki verecek bilmiyorum. Benim onurum önemli değil ama kendisi pek bir onurludur. Asla ayrılmamak için çaba sarf edeceğini düşünmüyorum. Koca bir ilişki 5 dk.da bitecek. Çok acı. Geçen zamanıma emeklerime yazık.:14: Allah her şeyin hayırlısını versin diyecek bir şey yok başka.

Şuan bile beni sevmediğini düşünüyorum zaten. Aşk şöyle dursun. 2 gündür düşünüyorum. Dünde buraya yazdım. Çünkü nişanlım o kadar da büyütülmeyecek bir şey olduğunu söylüyor. Bu olay 2. olduğunda bir kız arkadaşımda bunun aldatma sayılmayacağını söylemişti bana. Acaba dedim ben mi abartıyorum gerçekten. Ama yazılanları okuyunca herkesin benim gibi düşündüğünü gördüm görüyorum. Bu akşam iş çıkışı gelecek konuşacağız. Ayrılmak istiyorum. Aldatması bir kenara beni sevmeyen biriyle bir ömür geçirmek istemiyorum. Ne tepki verecek bilmiyorum. Benim onurum önemli değil ama kendisi pek bir onurludur. Asla ayrılmamak için çaba sarf edeceğini düşünmüyorum. Koca bir ilişki 5 dk.da bitecek. Çok acı. Geçen zamanıma emeklerime yazık.:14: Allah her şeyin hayırlısını versin diyecek bir şey yok başka.

tatlım bence şöyle düsün..

o buyuttugun iliski var ya koskoca bi palavra.. belkı sen deger verdın cok sevdın emek ettın..

ama o bunu yapmadı karsılıgını bulamadın ve bence bundan sonra sen ılgini ve sevgini hakeden bırıne, gercek bi iliskiye vermelısın..

sana layık birine.. benm gordugum kadarıyla adam cok buyutulecek bır konu olmadıgına ınanıyor ve de ılerde de bu fikri degismeyecek.. ne yapacak benm bı karım var deyıp sanal sexten vazmıgececek..

bu onun icinde bi tutku.. ki o yuzden daha en basında bıle hiç cekınmeden yapmış bunu..

sevgine ve emeklerine asıl bu adamla devam edersen yazık edersın ...

Son düzenleme:
Bence senin sorunların var. Evet ayrılırım ayrılmam benim sorunum. Alışmışım alışmamışım o da benim sorunum. Kimsenin benimle uğraştğı yok. Herkes bir şeyler yazıp bıraktı. Sen hala daha paranoyak ve önyargılı şekilde konuşuyorsunuz. Başkaları değil sen benimle uğraşıyorsun. Ben yakalamasaydım aldatıldığımı asla bilmezdim. Herkes için geçerli bu. Bir daha lütfen konuma yorum yazma.

Sen ki aldatmayı sineye çeken bir bayansın arkadaşın yazdığını alttan alman mı zor.

O yazık çok yazık mesajı tamamen seni suçlu hissettirip konuşturmaya yönelik. Sen de oltaya gelmişsin :)
Buna ben de çok kanardım ama nişanlın dürüst biri değil ki dürüst tavırları olsun.
İnsanın içi rahat etmez bir kere gece kafayı yastığa koyduğumda aklıma gelirdi benim yine mi cinsel sohbet yapıyor diye. Sizi bilemem nasıl unuttunuz ama ne güzel kıyısından dönme şansınız var...
Tabi sizin kararınız, yedirebiliyorsanız devam edin...
Ben katlanamazdım.

Bu senin icin en hayirlisi olacak canim ûzulme birak seni kaybettigine o uzulsun
Birde senin bu kararin kndine saygi gosterdigini ispatliyor

mutluluktan uçuşman gereken bir dönemde sana bunları yaşatıyorsa evlenince daha da beterini yaşatır. çok iyi düşün..

arkadaşlar lütfen burda herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor ama bazen üsluplar kötü olabiliyor.ben ayrıl yada ayrılma diyemiycem çünkü konu sahibinin üzüntüsünü derinden hissettim çok seviyor hemde çokkk ailesinin annesinin herkesin o mutluluğunu zedelemeyide göze alamıyor.ki nişan atmak çokk zor haklısın.çok üzüldüm arkadaşım kalpten senin için dua ediyorum.Allah yardımcın olsun inş.nişanlına akıl versin

8 yıldır beraber olduğum eski sevgilim bu süre içerisinde hiç değişmediyse,senin nişanlın hele hiç değişmez emin ol.
Bunu kendine yapmak zorunda değilsin,nereye kadar affedeceksin,göz yumacaksın? Asla affedemeyeceğim şeydir,ihanet etmiş resmen.
Sanaldan da olsa.. ne kadar da kötü ya.. Yani demem o ki,evlenince değişir diye düşünme garantisini bile verebilirim değişmez,değiştiremezsin.
Bir kere yaptıysa devamı da gelir..

Valla buraya açılan konulara bakınca evlenip düzelen olmuyor pek,konuşmalara devam eden hatta arşiv yapan var kendilerine bu tarz ahlaksız sitelerden,geniş anlamlı yani
çok düşün bence lütfen,düzelmezse ne yapabileceğini nereye kadar sabır edebileceğini düşün,artıları eksileri topla bir yerde,karar ver..

Şimdi yazacaklarım gerçekten çok saçma. 2 yıldır nişanlıyım. Nişanlım 2 kere internet üzerinden yabancı kadınlarla cinsel sohbetler yaptı. Her seferinde amacı kamera açtırmaktı kızlara. İkisininde bir şekilde yakaladım. Özürler,yeminler derken hepsini affettim. Bunlar unutuldu gitti. Geçen gün incir çekirdeğini doldurmayacak bir sebepten tartıştık. Bende o sinirle hadi dedim şunun facebook sayfasına mail adresine bir bakayım dedim. Baktım ve daha 2 ay önce başka bir siteden yabancı kadınlarla cinsel sohbetlerini okudum. Mesaj attım. Bu nikah olmayacak seni uyarmıştım yapma demiştim diye. Beni birkaç kez aradı. Ya meşgule verdim ya açmadım. Sonra bana yazık çok yazık diye mesaj atmış. Bu mesajı kendime yediremedim. Aradım. Önce yaptığını inkar etti. Geçen tartışmamızda ben haksızdım. O konuyu açıp beni suçlamaya başladı. Daha sonra yaptığı ahlaksız için özür diledi. Utandığını bu yüzden bana mesaj attığını arayamadığını söyledi. Bende affettim yine. Tamam dedim. Ne olacak şimdi. Aslında kendisiyle konuşmak istiyorum. Fakat işlerin yoğunluğundan ötürü sadece hafta sonu görüşebiliyoruz. Telefonda konuşmak istemediğim için hafta sonunu bekliyorum. Ne yapmalıyım? Ne söylemeliyim? Nasıl konuşmalıyım? Dahası ben onunla evlenerek hata mı yaparım? Yoksa düzelir mi? Bilmiyorum. Aklım karışık. Yardımınıza ihtiyacım var.:50:

canım bana sorarsan aldatmanın sanalı reeli olmaz yapmış yani ne demek cinsel sohbet filan ne gerek var evlenincede yapıcak bence şimdi en güzel zamanlar ilerde ne olacak iyi düşün taşın bence

Back
X