• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi Anlayamıyorum. Bağımlı mıyım?

Bu forumdan öğrendiğim bir şey varsa, evlilik öncesi yaşanan sorunlar asla düzelmiyor. aksine artıyor..

Değer vermediğini göstermiş zaten o haltları yiyerek. Hala bana değer verdiğini göstermesini istiyorum diyorsun. Ayrılman gerektiği çok açık. Evlenince reel, sanal aldatılırım, bunu da yutarım, hazmederim diyorsan buyur evlen arkadaşım:ssz:

huylu huyundan vazgecmiyor malesef..
1 yapmis affetmissin 2 yapmis affetmissin 3 yapmis yine affetmissin bu boyle 4-5-6 vs diye uzar gider belli,
henuz nisanliymissin evlendikten sonra daha zor olur geri donus henuz sansin varken saglam kafayla iyi dusun..:34:

Herkes haklı böyle bir şeyi başkası bana söylese bende elbetteki sizin söylediklerinizi söylerdim bunda kesinlikle şüphe yok. 2 yıldır nişanlıyım. Öncesinde 1 yıl birlikteliğimiz var ve çok zorluklar çektik birlikte. Bugünümüze kolay gelmedik. Ve bana birden kestirip atmak çok zor geliyor. Bir tarafım ayrıl git diyor bir tarafım bir daha yapmaz diyor. İkilemdeyim. Kafam karışık. Kırgınım,yorgunum. Kimseye anlatamıyorum. Dünden beri yaşadığım üzüntüden üzerimden tır geçmiş gibi yorgun düştüm. Bunun üstüne aileme belli etmemek için zoraki gülüyorum. Beni anlayan birilerine ihtiyacım var. Düşünmeye ihtiyacım var. Olumlu olumsuz her fikir benim için önemli.

Bir daha yapmaz demenin de bir mantığı olur adam yaptığı şeyin aldatma olduğunu kabul etmiyor ki arkadaşım elbette bir daha yapacaktır çünkü ona göre NORMAL böyle adice şeyler bunu basite indirgemiş bile .Yaptığının yanlış olduğunun farkında değil yad a farkında da işine gelmiyor ve pişman filan da değil sen daha neyini affetme peşindesin burada biz de onu anlayamadık. Olayın elle tutar hiç bir yanı yok yani. :19:

yoo ne sorunum olucak, hem senin sorunun yokki benim senle olsun böyle bi konu açıp sana düzelir dememizimi bekledin :51:

bu hırcın tavrınızın nedenını gercekten anlayamıyorum konu hosunuza gıtmedıyse yorum yapmak okumak ılgılenmek vs zorunda degılsınız sıteye daha yenı uye oldum ama bıldıgım kadarıyla forum takıp butonu sureklı yenılenıyor

yoo ne sorunum olucak, hem senin sorunun yokki benim senle olsun böyle bi konu açıp sana düzelir dememizimi bekledin :51:

Tabiki hayır sen ve bir arkadaş yazdıklarınızda rencide edicisiniz. ben zaten yeterince üzgünüm. Birde kalkıp rencide edici şeyler yazıyorsunuz. Sence bu doğru mu? Fikirlerin içeriği değil benim için üslubu önemli. Anlatabildim mi?

bu hırcın tavrınızın nedenını gercekten anlayamıyorum konu hosunuza gıtmedıyse yorum yapmak okumak ılgılenmek vs zorunda degılsınız sıteye daha yenı uye oldum ama bıldıgım kadarıyla forum takıp butonu sureklı yenılenıyor

benim değil konu sahibinin hırçın olması lazım bukadar aldatılmanın üzerine :ssz: buraya konu açan yorumları göze almış demektir helede böyle bi konu ve hangi konuya yorum yapıp yamıyacağımı size sorucak değilim konu sahibine avukatlık içinmi üye oldunuz :24:

benim değil konu sahibinin hırçın olması lazım bukadar aldatılmanın üzerine :ssz: buraya konu açan yorumları göze almış demektir helede böyle bi konu ve hangi konuya yorum yapıp yamıyacağımı size sorucak değilim konu sahibine avukatlık içinmi üye oldunuz :24:

ayy uslubunuz bana cok yanlıs gelıyor mahalle agzıyla konusuyosunuz neyse benı ılgılendırmez zaten burda onemlı olan sızın yorumlarınız degıl konu sahıbının derdı

Son düzenleme:
Dahada kötüsü haftaya nikah günümüzü alacaktık. Kına kıyafetimi daha geçen hafta aldım. Çok üzgünüm. Ne düşüneceğimi bilemiyorum. Beni başka kimse sevemez gibi geliyor ben başkasıyla olamam gibi geliyor. Bunlar geçer mi ki?:2:

sence seni seviyormu seviyorsa baska kizlarla niye konusma geregi duyuyor,
video filan izliyor desen yine neyse diyecegimde konusmasi baska birsey bence..

Tabiki hayır sen ve bir arkadaş yazdıklarınızda rencide edicisiniz. ben zaten yeterince üzgünüm. Birde kalkıp rencide edici şeyler yazıyorsunuz. Sence bu doğru mu? Fikirlerin içeriği değil benim için üslubu önemli. Anlatabildim mi?

üslubumda rencide edici birşey olduğunu düşünmüyorum siz aldatılmısınız kaçsefer hala ayrılsammı napsam diyorsunuz bende alışmışsınız ve ayrılmıyacağınızı söylüyorum çünkü burda çok gördük burda boşa yorumlar yaptık hep aynı şeyler oldu :34:

konu sahıbı arkadasım kac yasındasın ne kadar suredır bu adamla berabersın bıde aranızda akrabalık aıle dostlugu ıs ortaklıgı vs ılıskılerıde varmı

bu nasıl bır mesaj arkadasım hıc mı bırını sevmedın bellı kı cok zor bır durumda lutfen boyle yorumlar yaparak onu hırpalamayalım yazık gunah

sevgili keledos

arkadaşın nişanlısı netde kızlarla sanal sex yapıyor. sorarım sana böyle bir koca ile evlenmek istermiydin, istemezmiydin? ha mide meselesi o ayrı. bana ters büyük konuşmayayım zor bir durum elbet ama yol ayrımı bariz. O adamın tutupda soyadını almam!

aklınız karışmasın nişanlınız sızı sevmıyor bunu anlamanız için adam daha ne yapsın kendınıze yazık bırakın bu adamı

sevgili keledos

arkadaşın nişanlısı netde kızlarla sanal sex yapıyor. sorarım sana böyle bir koca ile evlenmek istermiydin, istemezmiydin? ha mide meselesi o ayrı. bana ters büyük konuşmayayım zor bir durum elbet ama yol ayrımı bariz. O adamın tutupda soyadını almam!

tabııkı anlıyorum yaptıgı cok yanlıs konu sahıbının ben kendımden ornekle gıdersem kısa bır sure flort ettıgım arkadasımdan sırf annesıne bagırdı dıye ayrılmıslıgım var yarın bırgun bana karsı askı bıttıgınde bana da aynı seyı uygular dıye.Ne mutlu kı sıze sızde aynı ıradedesınız ama malesef bazı kadınlarımız bunları goremıyor bugun yıne hemen hemen aynı durumlara sahıt oldum bır baska topıcte.Benım dusuncem dırek ayrıl bosver demekten zıyade ılk once konu sahıbının ıcını dokmesıne fırsat vermek ne dusundugunu neden gururuna bunu yedırdıgını anlamaya calısmak ardından ona ayrıl demek tabıı herkesın fıkrı baskadır saygı duyarım

aslında bu tarz hıkayeler hep aynı bılıo musun ? neden? herıf bır hata yapar affedersin!!! halbukı affedılecek bısey de degıldır..sen affettıgın ıcın artık herseyıde haketmıs olursun ne yazıkki...cünkü aynısını yapacagı kesındır..yanı yıne hata affedendedır..karsınızdaki kişi o kadar bariz hatalar yapmıs ki..siz affetmekle kendınızı üzüyorsunuz ..o yıllar gecsede degısmeyecek yıne sızı uzecek..bunu bıle bıle lades niyee?????

konu sahıbı arkadasım kac yasındasın ne kadar suredır bu adamla berabersın bıde aranızda akrabalık aıle dostlugu ıs ortaklıgı vs ılıskılerıde varmı
26 yaşındayım başka hiçbir ilişkimiz yok iş ya da ailevi. Sadece ben neden yaptığını anlayamıyorum. Benim için ailesini karşısına aldı. Ailesi gram yardım etmezken herşeyi dişiyle tırnağıyla yaptı evlenebilelim diye. Yokluk çekti istediğim şeyleri yapabilmek için. Bana karşı çok iyi sevecen anlayışlıyken bunları yapmasına anlam veremiyorum. Bu bir hastalık mı diye düşünüyorum.

26 yaşındayım başka hiçbir ilişkimiz yok iş ya da ailevi. Sadece ben neden yaptığını anlayamıyorum. Benim için ailesini karşısına aldı. Ailesi gram yardım etmezken herşeyi dişiyle tırnağıyla yaptı evlenebilelim diye. Yokluk çekti istediğim şeyleri yapabilmek için. Bana karşı çok iyi sevecen anlayışlıyken bunları yapmasına anlam veremiyorum. Bu bir hastalık mı diye düşünüyorum.

dikkat edin de o sizi hasta etmesın dusundurmekten..böyle ınsanlar zarar vermekten baska bı ıse yaramazlar cünkü..kendınıze yazık etmeyın ...

Back
X