sana destek vericek bi arkadaş geldi konu sahibi hadi gözün aydın![]()
Hayırdır benimle ilgili bir sorunun mu var?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sana destek vericek bi arkadaş geldi konu sahibi hadi gözün aydın![]()
Hayırdır benimle ilgili bir sorunun mu var?
Herkes haklı böyle bir şeyi başkası bana söylese bende elbetteki sizin söylediklerinizi söylerdim bunda kesinlikle şüphe yok. 2 yıldır nişanlıyım. Öncesinde 1 yıl birlikteliğimiz var ve çok zorluklar çektik birlikte. Bugünümüze kolay gelmedik. Ve bana birden kestirip atmak çok zor geliyor. Bir tarafım ayrıl git diyor bir tarafım bir daha yapmaz diyor. İkilemdeyim. Kafam karışık. Kırgınım,yorgunum. Kimseye anlatamıyorum. Dünden beri yaşadığım üzüntüden üzerimden tır geçmiş gibi yorgun düştüm. Bunun üstüne aileme belli etmemek için zoraki gülüyorum. Beni anlayan birilerine ihtiyacım var. Düşünmeye ihtiyacım var. Olumlu olumsuz her fikir benim için önemli.
yoo ne sorunum olucak, hem senin sorunun yokki benim senle olsun böyle bi konu açıp sana düzelir dememizimi bekledin![]()
yoo ne sorunum olucak, hem senin sorunun yokki benim senle olsun böyle bi konu açıp sana düzelir dememizimi bekledin![]()
bu hırcın tavrınızın nedenını gercekten anlayamıyorum konu hosunuza gıtmedıyse yorum yapmak okumak ılgılenmek vs zorunda degılsınız sıteye daha yenı uye oldum ama bıldıgım kadarıyla forum takıp butonu sureklı yenılenıyor
benim değil konu sahibinin hırçın olması lazım bukadar aldatılmanın üzerineburaya konu açan yorumları göze almış demektir helede böyle bi konu ve hangi konuya yorum yapıp yamıyacağımı size sorucak değilim konu sahibine avukatlık içinmi üye oldunuz
![]()
Dahada kötüsü haftaya nikah günümüzü alacaktık. Kına kıyafetimi daha geçen hafta aldım. Çok üzgünüm. Ne düşüneceğimi bilemiyorum. Beni başka kimse sevemez gibi geliyor ben başkasıyla olamam gibi geliyor. Bunlar geçer mi ki?:2:
Tabiki hayır sen ve bir arkadaş yazdıklarınızda rencide edicisiniz. ben zaten yeterince üzgünüm. Birde kalkıp rencide edici şeyler yazıyorsunuz. Sence bu doğru mu? Fikirlerin içeriği değil benim için üslubu önemli. Anlatabildim mi?
bu nasıl bır mesaj arkadasım hıc mı bırını sevmedın bellı kı cok zor bır durumda lutfen boyle yorumlar yaparak onu hırpalamayalım yazık gunah
sevgili keledos
arkadaşın nişanlısı netde kızlarla sanal sex yapıyor. sorarım sana böyle bir koca ile evlenmek istermiydin, istemezmiydin? ha mide meselesi o ayrı. bana ters büyük konuşmayayım zor bir durum elbet ama yol ayrımı bariz. O adamın tutupda soyadını almam!
26 yaşındayım başka hiçbir ilişkimiz yok iş ya da ailevi. Sadece ben neden yaptığını anlayamıyorum. Benim için ailesini karşısına aldı. Ailesi gram yardım etmezken herşeyi dişiyle tırnağıyla yaptı evlenebilelim diye. Yokluk çekti istediğim şeyleri yapabilmek için. Bana karşı çok iyi sevecen anlayışlıyken bunları yapmasına anlam veremiyorum. Bu bir hastalık mı diye düşünüyorum.konu sahıbı arkadasım kac yasındasın ne kadar suredır bu adamla berabersın bıde aranızda akrabalık aıle dostlugu ıs ortaklıgı vs ılıskılerıde varmı
26 yaşındayım başka hiçbir ilişkimiz yok iş ya da ailevi. Sadece ben neden yaptığını anlayamıyorum. Benim için ailesini karşısına aldı. Ailesi gram yardım etmezken herşeyi dişiyle tırnağıyla yaptı evlenebilelim diye. Yokluk çekti istediğim şeyleri yapabilmek için. Bana karşı çok iyi sevecen anlayışlıyken bunları yapmasına anlam veremiyorum. Bu bir hastalık mı diye düşünüyorum.