cevap verme canım. yoklarlar öle, sırf kendilerini tatmin etmek için.
o kişilikteki çocuk müslüman olsa bile senin onunla görüşmeye devam etmem ya da evlenmen bu dünyada hayatının en büyük hatası olurdu.
zaten bu çocuk budist bu durumda evlenmen ise hem dünyan hem ahiretin gider güzelim.
anladığım kadarıyla sapkın bir çocuk.sadece cinsellik olarak değil diğer huylarıda bunu gösteriyor.ailesi müslüman ve bu çocuk budistse çok büyük psikolojik problemleri var demektir.
din öyle bir şeydir ki,eğer nerede olduğunu bilemiyorsa içinde fırtınalar kopuyor demektir.bu fırtınayı dışarı vurduğu zaman ise ilk önce zarar görecek olanlar kendine yakın hissettikleridir.
hristiyan alemine bakın, bunlar hristiyanlıktan uzaklaştıkça sapkın kişilikleri de ortaya çıkmaya başlıyor.önce budizm sonra satanizm vuruyor onları ve bu uğurda çok canlar gidiyor.inanılmaz işgenceye maruz bırakıyorlar çevrelerini.
senin için çok kötü tecrübe olmuş.
bu çocuktan sana asla fayda gelmez.çok büyük zaraları da beraberinde sana bırakır.
yerinde olsam aslaa görüşmem.onun için hayır dua etmekten başka senin yapabileceğin birşey yok.
seviyorum diyorsun ama o sevgin kimden kaynaklanıyor.senden mi,yoksa başka birşeyden mi?burayı iyi bulabilirsen ondan uzaklaşırsın.
canım kaç günlük dünyada yaşıyoruz,hepimiz öleceğiz,gideceğimiz yer belli değil.
hem burada hem ahirette rahat etmek istiyorsan adımlarımızı ona göre atmalıyız.
bugün özel numarayla biri aradı 3 kez
üçüncü aradığında baktım efendim dedim hemen kapattı..
ben bu erkekleri anlamıyorum
beni bırakma diye yalvarmamımı bekliyodu acaba
çooookkk beklerrrrrrrr
budizme inanan bi insandan ne beklenebilir ki? bence üzülme kurtulmuşsun ondan. günahlarından arınmak için dua et.
kusura bakmayın ama bu dediğiniz çok ayıp..insanların inançlarını yargilayip,küçük görmek bize düşmez..bir insana dinini değiştir demekte..size dinini değiştir deseler degistirirmisiniz?ister budist olsun ister ateist..önemli olan insan olmasıdır,insanı duygulara sahip olmasıdır..bu arkadasın eski erkek arkadaşı adam gibi adam değilmiş sadece..olay bu..gerisi teferruat bana göre..
senin üzülmeni sağlamaya çalışıyo böylece kendini değerli hissedecek....
kusura bakmayın ama bu dediğiniz çok ayıp..insanların inançlarını yargilayip,küçük görmek bize düşmez..bir insana dinini değiştir demekte..size dinini değiştir deseler degistirirmisiniz?ister budist olsun ister ateist..önemli olan insan olmasıdır,insanı duygulara sahip olmasıdır..bu arkadasın eski erkek arkadaşı adam gibi adam değilmiş sadece..olay bu..gerisi teferruat bana göre..
budizme inanan bi insandan ne beklenebilir ki? bence üzülme kurtulmuşsun ondan. günahlarından arınmak için dua et.
1 yaş daha büyüdün belki 10 yaş ? bak tecrube die düşün ablacım emin ol bu yaşadığın olayın üstüne daha dikkatli olucaksın adımlarını ona göre atıcaksın diceksnki bi gün ben aslında sandgm kadar zayf deilmşim ne kadar güçlymşm diceksn ve seni üzmücek ve aşık olucak bırıyle evlenıceksn buna inan ... ALLAH kalbıne sabr versin ....
Ya valla nasıl yorum yapacağımı şaşırıyorum. Şimdi bazı çelişkiler var izninle sormak istiyorum kaşını gözünün tırnağının şekline mi aşıksın? karakterine mi? yoksa çok çok çok çirkin olup kimse senin suratına bakmayıp buna mı kendini adıyorsun? Sölediklerimi yanlış anlama sadece konunun özünü anlamaya çalış lütfen bir insana aşık olunur ama o insanın karakteri bakış açısı ve bunların getirdği davranışlar jestler olur bunlar varsa o adamın tipi sana zaten dünyanın en yakışıklısı gelir. E bi düşün seninkinde bunlar var mı anlattıklarına göre sahip olduğun inanca saygı duymuyor sex düşkünlüğü var ve sana yalan sölüyor e arkadaşım nasıl bağlanıp sevebiliyorsun ki? Kendine itiraf edemediğin her neyse bence o şuanki durumunu çözücektir diye düşünüyorum asla sölediklerimden alınıp gücenmeni istemem.
İyi akşamlar
sana katılıyorum canım hiç bişey beklenmez..
evli kadınlarla msn sevişen bi insan..akrabasının kızını öpmek isteyen bi insan bunu kendisini söyledi bana pişkin pişkin...benim aptallığım herşeye rağmen onu sevdim değişir düzelir umuduyla..
ondan kurtulduğuma seviniyorum
ama onu hala seviyorum kahretsinsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?