kendimi aptal yerine konulmuş hissediyorum

çok sevdim
unutamıyorum ya
onsuz herşey anlamsız geliyor
şuan boğuluyo gibi oluyorum
eğer hala devam etseydik şimdi bu saatte msn görüşüyor oluyoduk

dayanamıyorum allahım yardım et ne olurrrrsenağlama
onsuzluk çok kötü bişeymişmafoldumben
gün geçtikçe daha bi özlüyorum

yılbaşı akşamı mail göndermişti işte
ayrılık maili
ben sana laik değilim
benden bu kadar
hayatımda iyi bir anısın

bende buna cevap olarak dedimki
bana laik değilsinde hi5teki facedeki seviyesiz arkadaşlarınamı laiksin dedim

cvp yazmamışsenağlama

gerçekten pişman olup dönermi...hiç sanmıyorum

pişman olmasın zaten ya olcak olan adam böyle şeyler yapmaz zaten. canım kişiliksizmiş resmen bunu geç görmen kötü olmuş ama herşey bir derstir değil mi?
şuan alışkanlıkların seni üzüyor girme msne film izle gez dolaş kitap oku düşünme onu

bak canım zararın neresinden dönsen kar onun için üzme kendini ilerde daha kötüde olabilirdi nasıl olsa bu kız bana aşık diye herşeyi yapardı boşşver bence takma kafana

biliyorum için çok acıcak üzülceksin nefes alamıcaksın biliyorum ama şunu unutma ki devam etsen barışsan bunu yapmaya devam eder canım yine üzülürsün hem sanırım sana geri dönmek için uğraşmıyo değermi ya bırak üzüntünü içinde yaşa bence sakın onu arayan sen olmalmaz:

boşuna kendimi harap ediyorum biliyorum
bugün 10 gün oldu ayrılalımafoldumben

bi arkadaşım zamanla unutursun dedi
ne kadar zaman sonra unutabilirim yada nasıl unutabilirim
günün 24 saati ağlamaklıyım
gözlerim sürekli doluyomafoldumben

Canım başka şeylerle ugraş düşünmemeye bak işine gücüne bak hayat dewam ediyor dünyada sadece o yok zor olucak ama canım yapabilirsin istiyorsan tabi sewgileropuyorumnanaktan

ya bişe dicem allah askına cok mu aradın bunu yaaa nerden bulursunuz bu kadar garip adamları yanlış anlama eleştirmiyorum ama cok ilginç budisti nerden buldun be güzelim... neyse artık olan olmuş sallama

Canım bu şuan senin için kötü görünsede iyi olmuş. Açık olmamı istersen o sen onun hayatındayken hep aranmış sonunda bişeyler bulmuş hayatında biri olabilir. Hiç arkana bakma süslen püslen gez toz.. Onun için ağlayıp üzülmene bile değmez

hayatında birimi olabilirrrsenağlama

olabilirmi kızlar sizce
bi müslüman kız yani bi müslüman aile onu kabul edermi sizce
yorumlarınızı bekliyorum
kabul edermisenağlama

canım üzülme....bu dünyada senden başka bi tane daha sen yok unutma.. ve en önemlisi kötü gördüğümüz her olayda bi hayır vardır unutma bunu..bırak gitsin o zaten hiç senin olmamış ki bırak gitsin..içindeki ona da yol ver gitsin izin ver çıksın içinden.....kolay olmayacak ilk zamnalar her saniye onunla dolu olacak ama bence izin ver gitsin.... inşallah Allah hayırlısı nasip eder sana...

kızlarrr ne oldu biliyomusunuz ...
yorumlarını bekliyorum lüftennnn

bugün sabah mail göndermiş.. nasılsın diye...

bu ne anlama geliyo:uhm:

cevap verme canım. yoklarlar öle, sırf kendilerini tatmin etmek için.

o kişilikteki çocuk müslüman olsa bile senin onunla görüşmeye devam etmem ya da evlenmen bu dünyada hayatının en büyük hatası olurdu.
zaten bu çocuk budist bu durumda evlenmen ise hem dünyan hem ahiretin gider güzelim.
anladığım kadarıyla sapkın bir çocuk.sadece cinsellik olarak değil diğer huylarıda bunu gösteriyor.ailesi müslüman ve bu çocuk budistse çok büyük psikolojik problemleri var demektir.
din öyle bir şeydir ki,eğer nerede olduğunu bilemiyorsa içinde fırtınalar kopuyor demektir.bu fırtınayı dışarı vurduğu zaman ise ilk önce zarar görecek olanlar kendine yakın hissettikleridir.

hristiyan alemine bakın, bunlar hristiyanlıktan uzaklaştıkça sapkın kişilikleri de ortaya çıkmaya başlıyor.önce budizm sonra satanizm vuruyor onları ve bu uğurda çok canlar gidiyor.inanılmaz işgenceye maruz bırakıyorlar çevrelerini.

senin için çok kötü tecrübe olmuş.
bu çocuktan sana asla fayda gelmez.çok büyük zaraları da beraberinde sana bırakır.

yerinde olsam aslaa görüşmem.onun için hayır dua etmekten başka senin yapabileceğin birşey yok.
seviyorum diyorsun ama o sevgin kimden kaynaklanıyor.senden mi,yoksa başka birşeyden mi?burayı iyi bulabilirsen ondan uzaklaşırsın.
canım kaç günlük dünyada yaşıyoruz,hepimiz öleceğiz,gideceğimiz yer belli değil.
hem burada hem ahirette rahat etmek istiyorsan adımlarımızı ona göre atmalıyız.

yaşadıkların geçmişte kaldı artık önüne bakmalısın ama ders alman gereken çok şey var bu olaydan.
öncelikle bu olayın böyle gelişmesine sebebiyet veren ve şuanda üzülmene sebep olan aslında sensin neden mi ,?
sen bu adamla görüşmeye başladıktan sonra niyetini göremeyecek kadar körleşti isen bu senin hatan adam sana bin türlü numara çekiyor yok 300 tane arkadaşı var v.s. sen hala bu adamla beraber oluyorsun affediyorsun v.s.
nasıl bir mantıkla bunları yaapabiliyorsun anlamıyorum sanırım çok cahilsin günümz dünyasında artık bu tip erkeklere meyil veren kadınlar varsa dünyanın hali ne oalcak bilemiyorum
güya günümüz bilgi çağı teknoloji çağı yemişim bilgisini de teknolojisini de günümüz ahlakszlık çağından başka bir şey değil ..
nerde saçma sapan işler varsa bizde oturup da adamakıllı bir icadımız mı var ürettiğimiz bir şey mi var tek yapabildiğimiz bu gibi insanlara kanmak ...

açık gözlü olmak zorunda bütün genç kızlar bu gibi adamların yaptıklarını göremeyip de sonradan ah vah etmenin hiç bir anlamı yok ..

yazdıklarım sana çok acımasz gelebilir ama bir şey insanın canını acıtmadıkça o insan gerçekleri göremez anlayamaz umarım söylediklerim de senin canını acıtır ki tekrar bu hataları yapmazsın
sana günaydın demiş ve sen bundan bile medet umuyorsun hala konuşma şeklin bunu gösteriyor
hala akıllanmadınmı hala ısrarla kendini üzmek mi istiyorsun da bu adamın mailini düşünüyorsun ne demek diye ..
senin gerçekten aklın başına gelseydi bunu sormazdın bile hatta o adamın maili açmazdın ..
bu şekilde davranmaya devam edersen başına daha bin türlü şey gelir ve daha çok acı çekersin ...
artık büyümen gerek 23 yaşındasın çocuk değilsin ama düşünce yapın 16 yaşındaki bir genç kız gibi ...
bu tarz davranışları bırakıp geçmişini sorgulamayı bırakıp önüne bakacaksın ve artık bundan sonra sağlam adımlar atacaksın yoksa karşına başka biri çıktığında yine aynı mantıkla hareket edersen çok üzülürsüb hayat boyu bu böyle devam eder ..
yeri geldiğinde tek kalemde bir insanı silmeyi bilmen ve öğrenmen gerek yoksa hayat boyu hiç mutlu olamazsın

ayrıca böyle bir adamla nasıl bir takım mevzuları sereserpe yaşıyorsun anlamış değilim bu kadar basit mi kendinizi bırakmak bir adamın kollarına cinsellik bu kadar mı ayaklar altına düştü yapmayın lütfen her şeyin bir ayarı olmalı ayarı kaçırırsanız sonu daha kötü felaketlere gider

Son düzenleme:
hala heyecan yapıyosun ya sana mail attı ide canım bırak artık bak zarar göreceksin o seni yokluyo bence eğer bi fırsatını bulsun yeniden başlamak isteyecektir ama üzülen yine sen olursun söyleyeyim

çok acımasızca yorum yapmışın...

cahil olsaydım onun yaptıklarını görmezden gelip onunla hala sevişmeye devam ederdim..

ama ben hi5 olayını öğrendikten sonra onunla bi daha sevişmedim hatta öpüşmedim bile...nerdeyse nisan ayından beri bana dokunmasına izin vermedim..

seviştim derken yanlış anlamayın ileri derecede değil yani ileriye gitmedim.
mahrem yerlerime dokurtmadım hatta göğsüme bile dokunmasına izin vermedim..

23 yaşındayım cahil değilim..

sadece onu çok seviyorum çok çok çok ...

evlenmeyi hayal ediyordum hayal kırıklığına uğradım..
hazmedemiyorum..

büyük konuşmayın başınıza gelebilir

dost acı söyler bunu hiç unutma sana en acıyı söyleyenler seni en çok düşünenlerdir büyük konuşmuyorum hiçbir zaman tabiki herkesin başına gelebilir ama senin bu olaydan artık sıyrılma vaktin geldi o yüzden ben sana bir abla olarak tavsiyede bulunuyorum kendini biraz acımasızca eleştir ki bi daha bu hataları yapmayasın sonuçta herkesin hataları olabilir ben buna bir şey demiyorum ama önemli olan hatadan sonrasıdır ben sana hatadan sonraki devre için tavsiyelerde bulunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…