erkek işte yine klasik bir erkek hikayesi neymiş demekki erkeklere körü körüne güvenmmek gerekirmiş değilmi kadın olaark biraz daha akıllı olmamız gerkiyo nekadar seversek sevelim bişeyleri sınırda bırakmak gerekiyo kızlar bu açık ortada sonradan üzülen biz oluyoruz şimdi sen napıcaksın o insanı hayatından atıcaksın o senin için sadece bi alışkanlık canım benim tamam sevdin aşk yaşadın ama bitti bunu gör ve sakın ama sakın ona geri dönme inan karşına çok daha iyisi çıkıcak bunu yapan insan sennce bi aile abbsı olabilir mi düşün bi yaptığından yüzü bile kızarmayan bir insan bırak kurtulduğuna şükret kendinee vakit ayır elbertte için yanıcak am zayıf olma sakın inan zamana güven gerisi gelicektir kendine dikkat et canım sakın üzülme
öncelikle onun dinine de saçma dememelisin. ama konunun bununla hiçbir ilgisi yok o yüzden konuya yorum yapayım.
şimdi bu adam görüldüğü üzere sen varken ya da sen yokken ancak bir şekilde sevgilisiyken başka kızlara seksisin falan filan yazmış. bunlar kaldırılır şeyler değil.
(hem de seninle cinselliği belli bir boyutta yaşamasına rağmen. ) bahanesi de yok o yüzden bu konuda. yapmamalıydı kesinlikle.
sonrasında üyelik arkadaşımın demesi yalan, üyeliğini kapatmamak için şifremi bilmiyorum demesi yalan... yalanlar da söyleyen bir adam bu. çabalamaya değmez aslına bakarsan.
en kötüsü de ben hi5 üyeliğimi açıyorum, hadi sana güle güle moduna girmesi.
madem öyle peki deyip çekil. pişman olur ilerde ama bence pişman olursa da dönüp bakma. böyle bi adamla hayat geçmez.
çok sevdim
unutamıyorum ya
onsuz herşey anlamsız geliyor
şuan boğuluyo gibi oluyorum
eğer hala devam etseydik şimdi bu saatte msn görüşüyor oluyoduk
dayanamıyorum allahım yardım et ne olurrrrsenağlama
onsuzluk çok kötü bişeymişmafoldumben
gün geçtikçe daha bi özlüyorum
Canım bu şuan senin için kötü görünsede iyi olmuş. Açık olmamı istersen o sen onun hayatındayken hep aranmış sonunda bişeyler bulmuş hayatında biri olabilir. Hiç arkana bakma süslen püslen gez toz.. Onun için ağlayıp üzülmene bile değmez
kızlarrr ne oldu biliyomusunuz ...
yorumlarını bekliyorum lüftennnn
bugün sabah mail göndermiş.. nasılsın diye...
bu ne anlama geliyo:uhm:
yaşadıkların geçmişte kaldı artık önüne bakmalısın ama ders alman gereken çok şey var bu olaydan.
öncelikle bu olayın böyle gelişmesine sebebiyet veren ve şuanda üzülmene sebep olan aslında sensin neden mi ,?
sen bu adamla görüşmeye başladıktan sonra niyetini göremeyecek kadar körleşti isen bu senin hatan adam sana bin türlü numara çekiyor yok 300 tane arkadaşı var v.s. sen hala bu adamla beraber oluyorsun affediyorsun v.s.
nasıl bir mantıkla bunları yaapabiliyorsun anlamıyorum sanırım çok cahilsin günümz dünyasında artık bu tip erkeklere meyil veren kadınlar varsa dünyanın hali ne oalcak bilemiyorum
güya günümüz bilgi çağı teknoloji çağı yemişim bilgisini de teknolojisini de günümüz ahlakszlık çağından başka bir şey değil ..
nerde saçma sapan işler varsa bizde oturup da adamakıllı bir icadımız mı var ürettiğimiz bir şey mi var tek yapabildiğimiz bu gibi insanlara kanmak ...
açık gözlü olmak zorunda bütün genç kızlar bu gibi adamların yaptıklarını göremeyip de sonradan ah vah etmenin hiç bir anlamı yok ..
yazdıklarım sana çok acımasz gelebilir ama bir şey insanın canını acıtmadıkça o insan gerçekleri göremez anlayamaz umarım söylediklerim de senin canını acıtır ki tekrar bu hataları yapmazsın
sana günaydın demiş ve sen bundan bile medet umuyorsun hala konuşma şeklin bunu gösteriyor
hala akıllanmadınmı hala ısrarla kendini üzmek mi istiyorsun da bu adamın mailini düşünüyorsun ne demek diye ..
senin gerçekten aklın başına gelseydi bunu sormazdın bile hatta o adamın maili açmazdın ..
bu şekilde davranmaya devam edersen başına daha bin türlü şey gelir ve daha çok acı çekersin ...
artık büyümen gerek 23 yaşındasın çocuk değilsin ama düşünce yapın 16 yaşındaki bir genç kız gibi ...
bu tarz davranışları bırakıp geçmişini sorgulamayı bırakıp önüne bakacaksın ve artık bundan sonra sağlam adımlar atacaksın yoksa karşına başka biri çıktığında yine aynı mantıkla hareket edersen çok üzülürsüb hayat boyu bu böyle devam eder ..
yeri geldiğinde tek kalemde bir insanı silmeyi bilmen ve öğrenmen gerek yoksa hayat boyu hiç mutlu olamazsın
ayrıca böyle bir adamla nasıl bir takım mevzuları sereserpe yaşıyorsun anlamış değilim bu kadar basit mi kendinizi bırakmak bir adamın kollarına cinsellik bu kadar mı ayaklar altına düştü yapmayın lütfen her şeyin bir ayarı olmalı ayarı kaçırırsanız sonu daha kötü felaketlere gider
uzerine alinip fazla heveslenme bence,cani SIKILMISTIR
çok acımasızca yorum yapmışın...
cahil olsaydım onun yaptıklarını görmezden gelip onunla hala sevişmeye devam ederdim..
ama ben hi5 olayını öğrendikten sonra onunla bi daha sevişmedim hatta öpüşmedim bile...nerdeyse nisan ayından beri bana dokunmasına izin vermedim..
seviştim derken yanlış anlamayın ileri derecede değil yani ileriye gitmedim.
mahrem yerlerime dokurtmadım hatta göğsüme bile dokunmasına izin vermedim..
23 yaşındayım cahil değilim..
sadece onu çok seviyorum çok çok çok ...
evlenmeyi hayal ediyordum hayal kırıklığına uğradım..
hazmedemiyorum..
büyük konuşmayın başınıza gelebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?