- Konu Sahibi mydecember
-
Şans diliyorum ve takpteyim canım
Bu sene biz de güzelleşelim
sen nerede yaşıyorsun ki? umarim yanliz değilsindir birinin 1 hafta sana hizmet etmesi ilgilenmesi gerek kesinlikle.Ben de sen gibiyimondan bir görevmiş gibi korkularıma sağır kalıp, uçak biletini alıp randevuyu kesinleştireceğim. Narkozu versinler sonra dönüş yok zaten.
Bir de Mirza Fırat’a bakın iyi sonuçları var gibi ama fiyatlarını ben de merak ediyorum. Bence gözünüzü karartıp yaptırın, ilk bir hafta zor geçse dahi sonuçlar için değer, acısız güzellik diye bir şey yok, en basit tüyler için bile acı çekiyoruz biz kadınlar. Böyle bir vücudu sporla şekillendirmek demek haftada en az 3-4 gün saatlerce antrenör ile spor yapmak demek yıllarca. Ben de bu yaz düşünüyorum lipo, bacak vs ama doktorlar çok pahalı, sonuçlarınızı takip edeceğim.
mydecember spor yapın bence cardıo ve squat epey toparlar o acılara değmez
gördüm o yüzden karnınız cardıo ile çok güzelleşirAlkolu biraktim. Govdemdeki yaglanma hep alkolden dolayi onu farkettim. Protez olmadan istedigim kalca olmayacak o yuzden bence de degmez. Su halim bile bella hadidden cok daha guzel bilmiyorum bikinili fotolarini gordunuz mu. Ilerde dogum sonrasi fikrim degisebilir ama
sen nerede yaşıyorsun ki? umarim yanliz değilsindir birinin 1 hafta sana hizmet etmesi ilgilenmesi gerek kesinlikle.
Kız maşallah taş gibisin ne kombine ameliyatı ne gerek var bacım yap sporunu keyfine bak adı estetik ameliyat ama normal ameliyatlardan beter ne güzel çatlağın da yok daha ne istiyorsun
Çok merak ediyorum yeni halini. Spor vs ne dueumdasın? Ben kesinlikle silikon taktırma derim. Kamran efendioğluna oldum bence çok başarılı titiz bir doktor. Operasyonum da çok başarılı geçti. Sonuçtan da memnun kaldım. Ama ben ona rağmen çıkarttırmak istiyorum. 3 yıl oldu şekil değişimleri oluyor. Ağrı oluyor vs vs.ok da anlaşılıyor öyle söylendiği gibi "benden bir uzuv oldu" lafları yalan inanmayın.. Fiziğin gayrt güzel düzeltilebilir bir hamurun var. <3Var aslinda belli olmuyor fotoda :) spora basladim saglikli besleniyorum epey degistim. Yakinda tatile gidicem size guncel foto atip degisimi gosterecegim <3
Çok merak ediyorum yeni halini. Spor vs ne dueumdasın? Ben kesinlikle silikon taktırma derim. Kamran efendioğluna oldum bence çok başarılı titiz bir doktor. Operasyonum da çok başarılı geçti. Sonuçtan da memnun kaldım. Ama ben ona rağmen çıkarttırmak istiyorum. 3 yıl oldu şekil değişimleri oluyor. Ağrı oluyor vs vs.ok da anlaşılıyor öyle söylendiği gibi "benden bir uzuv oldu" lafları yalan inanmayın.. Fiziğin gayrt güzel düzeltilebilir bir hamurun var. <3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?