- 9 Ağustos 2017
- 8.642
- 34.371
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama boyum kısa olduğu için kötü görünüyor. Bugün başladım yürüyüşe ama nebliyim sanki hiç veremicem git gide kilo alıcam gibi belki içinde olduğum ruh halinden böyle karamsarımyüruyus spor ve saglikli beslenmeyle hallolur gibi korkunc bir kilonuz yok
Bugün başladım okula yürüyerek gidip geliyorum 6 km ediyor toplamdaCokta fazla degil kilonuz yuruyus yapin
Çözümü biliyorsun ancak konfor alanından kopmak uzaklaşmak zor geliyor.Merhaba hanımlar sorunum kendimle bu aralar okulla olan sıkıntılar sebebiyle iyice kilo aldım boyum 1.58 kilom 69 ne yapıcam nasıl zauıflıcam bilmiyorum sanki hiç kilo veremem hiç güzel olamam gibi geliyor kendimi görmek bile istemiyorum
olabilir bende ayin bazi gunlerinde cosar bazende pes ederim ama artik ayda bir tartiliyorum bu daha iyi hissettriyor hedef aciliyeti koyma kendini ksma yaniAma boyum kısa olduğu için kötü görünüyor. Bugün başladım yürüyüşe ama nebliyim sanki hiç veremicem git gide kilo alıcam gibi belki içinde olduğum ruh halinden böyle karamsarım
Bugün başladım okula yürüyerek gidip geliyorum 6 km ediyor toplamda
Insanlar doğuştan gen hastalıkları ile doğuyorlar .
Asla bırakın güzellik standartlarını normal bie insan gibi bile görünme şansları olmuyor .
Türkiyedeki kadınların bu fiziksel kaygılarını bir türlü anlayamıyorum .
Sadece 1 hayatınız var maximum 50 60 yıl daha yaşarsınız. Böyle bomboş kaygılarla yaşamayı seçme nedeniniz nedir?
Çok güzel bir kadın olmak hayatınıza ne katacak sanıyorsunuz. Maksimum 2 ay mutluluk katar sonra her şey yöne aynı olur şimdiki gibi .
Ruhunuzla ilgilenin , zihninizi acın .
Sevin . Keyifli yaşamayı amaç edinin .
Kilo filan bomboş işler.
Kendinizi bedeninizin şekline göre iyi hissetmek çok riskli bir yatirim bence .İnsanin kendini aynada guzel hissetmesi de gayet keyifli bir şeydir. Giydigi, begendigi elbisenin oturmasi, yakişmasi da önemlidir. İnsani iyi hissettirir, daha ozguvenli, enerjik hisseder. Ha belki sizin için boyle degildir ama insanlarin ruh hallerini etkileyebilir boyle şeyler.
Eskiden fazla zayiftim ve gercekten bu durum beni etkiliyordu. Tekrar spira baslayip istedigim şekilde biraz daha kilo aldim ve ruh halimi gayet etkiledi olumlu anlamda, kendimj sevince ruhumla da ilgilenebilir oldum mesela...