Kendimi beğenmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

LADY VEGA

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
8.642
34.371
548
Merhaba hanımlar sorunum kendimle bu aralar okulla olan sıkıntılar sebebiyle iyice kilo aldım boyum 1.58 kilom 69 ne yapıcam nasıl zauıflıcam bilmiyorum sanki hiç kilo veremem hiç güzel olamam gibi geliyor kendimi görmek bile istemiyorum

yüruyus spor ve saglikli beslenmeyle hallolur gibi korkunc bir kilonuz yok
Ama boyum kısa olduğu için kötü görünüyor. Bugün başladım yürüyüşe ama nebliyim sanki hiç veremicem git gide kilo alıcam gibi belki içinde olduğum ruh halinden böyle karamsarım

Merhaba hanımlar sorunum kendimle bu aralar okulla olan sıkıntılar sebebiyle iyice kilo aldım boyum 1.58 kilom 69 ne yapıcam nasıl zauıflıcam bilmiyorum sanki hiç kilo veremem hiç güzel olamam gibi geliyor kendimi görmek bile istemiyorum
Çözümü biliyorsun ancak konfor alanından kopmak uzaklaşmak zor geliyor.

Insanlar doğuştan gen hastalıkları ile doğuyorlar .
Asla bırakın güzellik standartlarını normal bie insan gibi bile görünme şansları olmuyor .
Türkiyedeki kadınların bu fiziksel kaygılarını bir türlü anlayamıyorum .
Sadece 1 hayatınız var maximum 50 60 yıl daha yaşarsınız. Böyle bomboş kaygılarla yaşamayı seçme nedeniniz nedir?
Çok güzel bir kadın olmak hayatınıza ne katacak sanıyorsunuz. Maksimum 2 ay mutluluk katar sonra her şey yöne aynı olur şimdiki gibi .
Ruhunuzla ilgilenin , zihninizi acın .
Sevin . Keyifli yaşamayı amaç edinin .
Kilo filan bomboş işler.

Kilo vermenize engel bir saglik sorununuz yoksa kolayca kilo verebilirsiniz zor birşey yok. Diyete bile gerek yok aslinda sadece tika basa doyana kadar yemeseniz bile fark eder.

Ama boyum kısa olduğu için kötü görünüyor. Bugün başladım yürüyüşe ama nebliyim sanki hiç veremicem git gide kilo alıcam gibi belki içinde olduğum ruh halinden böyle karamsarım
olabilir bende ayin bazi gunlerinde cosar bazende pes ederim ama artik ayda bir tartiliyorum bu daha iyi hissettriyor hedef aciliyeti koyma kendini ksma yani
birde burda zayiflama gruplari var katilip motive olabilirsin🤗

Kararlı olduktan sonra mutlaka verirsiniz. Ama sizin özgüveniniz yok, böyle olursanız evet veremezsiniz.
Kilo dikkatli beslenmeyle gayet kolay verilebilen bir şey.
Çok ağır diyetlerle kendinizi yormadan, hayatınızdan hepimizin bildiği belli başlı şeyleri çıkararak, hafif bir sporla 5–6 ayda çok rahat forma girersiniz.

Bugün başladım okula yürüyerek gidip geliyorum 6 km ediyor toplamda

spor düzgün şekilli olmak için gerekli. ama zayıflamak için yediğinizee içtiğinize dikkat etmelisiniz. protein ağırlıklı beslenin yumurta falan çok uygun fiyatlı mutlaka tüketin.

Insanlar doğuştan gen hastalıkları ile doğuyorlar .
Asla bırakın güzellik standartlarını normal bie insan gibi bile görünme şansları olmuyor .
Türkiyedeki kadınların bu fiziksel kaygılarını bir türlü anlayamıyorum .
Sadece 1 hayatınız var maximum 50 60 yıl daha yaşarsınız. Böyle bomboş kaygılarla yaşamayı seçme nedeniniz nedir?
Çok güzel bir kadın olmak hayatınıza ne katacak sanıyorsunuz. Maksimum 2 ay mutluluk katar sonra her şey yöne aynı olur şimdiki gibi .
Ruhunuzla ilgilenin , zihninizi acın .
Sevin . Keyifli yaşamayı amaç edinin .
Kilo filan bomboş işler.

İnsanin kendini aynada guzel hissetmesi de gayet keyifli bir şeydir. Giydigi, begendigi elbisenin oturmasi, yakişmasi da önemlidir. İnsani iyi hissettirir, daha ozguvenli, enerjik hisseder. Ha belki sizin için boyle degildir ama insanlarin ruh hallerini etkileyebilir boyle şeyler.

Eskiden fazla zayiftim ve gercekten bu durum beni etkiliyordu. Tekrar spira baslayip istedigim şekilde biraz daha kilo aldim ve ruh halimi gayet etkiledi olumlu anlamda, kendimj sevince ruhumla da ilgilenebilir oldum mesela...

İnsanin kendini aynada guzel hissetmesi de gayet keyifli bir şeydir. Giydigi, begendigi elbisenin oturmasi, yakişmasi da önemlidir. İnsani iyi hissettirir, daha ozguvenli, enerjik hisseder. Ha belki sizin için boyle degildir ama insanlarin ruh hallerini etkileyebilir boyle şeyler.

Eskiden fazla zayiftim ve gercekten bu durum beni etkiliyordu. Tekrar spira baslayip istedigim şekilde biraz daha kilo aldim ve ruh halimi gayet etkiledi olumlu anlamda, kendimj sevince ruhumla da ilgilenebilir oldum mesela...
Kendinizi bedeninizin şekline göre iyi hissetmek çok riskli bir yatirim bence .
Beden çok hassastır , sadece kilo degil mesele . Bugün bacağınızı kaybedebilirsiniz , yüzünüz yanabilir .
Dünya da binlerce örneği oluyor her gün .
Bu riskli yatırımı bir kadın olarak desteklemiyorum .
Siz destekliyorsanız kolay gelsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X