- Konu Sahibi sabah_gxuxnexsxi
Önceleri ben de senin gibiydim. Ama git gide düzeldim. Özellikle kendi başıma sorumluluklar almak zorunda kaldığım yıllarda... Bankaya gitmeye bile çekinirdim. ya yapamazsam ya yanlış bişey yaparsam diye korkardım. birilerine bişey sormaya çok çekinirdim.
Ama sonra ailemden ayrı başka bi şehirde üniversite kazandım. birden bütün hayat sorumluluğu üzerime kaldı. bir de tanımadıgım bir şehir sonuçta. işlerimi halletmek zorundaydım, yavaş yavaş alıştım.. önceden birine bişey sormak için 40 kere düşünen ben şimdi afedersiniz deyip rahatca sorabiliyorum.
Ama yaşın daha çok gençmiş o yuzden şanslısın yani; bu durumu üzerinden atmak için önünde uzun bi zamanın var...
Bi de rezil olucam diye korkuyorum demişsin. Rezil olcagını düşündüğün insanların senden bi farkı olmadıgını düşün. onlar senden üstün ya da farklı diiller ki onlara rezil olasın... böyle düşündüğünde zaten rahatlarsın ve ağzından yanlış bişey çıkmaz...
zaten ne yapsam paniklediğimden yapıyorum .
ama bu bir düşünce değil
sadece his
öle bi his oluşuo ve bir anlık oluyo sonra iş işten geçmiş oluyo zaten. ve benim böle bi problemim oldunu insanlar anlamadan yanlıs yorumlar yapabiliyor cevremde. beni dahada üzüyor tabiki..
Teşekkür ederimm a.s.