• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendimi bi cete ile evlenmisim gibi hisediyorum...

sevgiyok

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2014
97
25
13
34
Resmen kendimi bir cete ile evlenmisim gibi hisediyorum...
Kendime inanamiyorum nasil bu kadar kör oldum nasil anlamadim bu ailenin böyle oldugunu...
Kayinvalidem bitti simdide görümcem cikti..!!!
Cete gibi kime ne söylesem herkes herseyi biliyor nasil bi insanlik bu??
ne olursa olsun suclu benim ne olursa olsun hor görülen benim bu nedir??
biktim artik.
hersey bitti simdide edepsiz oldum varmi böyle bisey ya??
görümcem ile konusuyorduk (kamerada) yere bisey düstü onu almak icin egildim. sonra dedimki ' kusura bakma canim kötü bi pozisyon oldu özür dilerim' . Bunda yanlis anlicak ne var ?? ben özür diledim birine arkami dönmek zorunda kaldigim icin bunu kendi istedigi gibi anlamis yani yanlis anlamis peki bunu abisine söylemekle kendisi edepsizlik yapmadimi ? o öyle düsündü ben o manada söylemedim.. benmiyim suclu hep benmiyim yanlis olan?
esimin beni korumasi gerekirken gidip görümceme sen üzüleme kardesim bunun(yengeninde demiyor bunun diyor) edepsizligi demesine ne demeli?

yengemle kücük bi olay olmustu. bana abine bisey söyleme söylersen suclu sen cikarsin insan herzaman hanimini korur diyen de bu adamdi ama birgün olsun beni korudugunu arkamda durdugunu görmedim.
benim abim benide korur esinide arayi bulur.. esimin yaptigi artik cok zoruma gidiyor..

artik cok yoruldum su anlamsiz cetelesmelerinden..
ve iki gündür telefonumu acmiyor esim konusmuyor benimle...
Allah askina siz söyleyin benmi yanlis düsünüyorum ?

sizin suçunuz yok ki
bahaneler zinciri valla yok artık eşinize de
arayıp sormayın suçunuz yok ya

ne insanlar var diyorum
edepsizin alaları kendileri ama onlara kızma suç senin eşinde o böyle davranırsa görümce daha neler yapar

malesef suc esimde.. beni korumayi hic bilmedi.. oysa nikahimizin oldugu gün anlimdan öpüp seni herkesden seni senden bile koricam demisti... YALAN!!

Pes ya insanlar nereye gidiyor böyle, saygı kimse de kalmadı artık ! Allah yardımcın olsun böyle insanlarla uğraşmak ne diyim ki

anlamadim ne demek istedigini ama beni edepsiz buldugu ve suclu gördügü icin yapiyor bunu..
Yani yanlış anlaşılma olayi mi yoksa başka bi neden mi diye sormuştum eğer oyleyse cok saçma t avir yapilacak bisey göremedim

Ben gerizekalıları engelliyordum msn'den. Sen kamerayla konuşuyormuşsun :)

Allah öylelerinden korusnun AMA! senin de herşeyini neden eşin biliyor? yengenle problemin olmuş bunu kocan niye biliyor, ne oldu bir çözüm mü üretti?

Bir de nedir bu beni eşim korusun eşim korusun ÖNCE sen kendini korumayı öğren. Evlenirken sana seni herkesten koruyacağım seni senden bile koruyacağım ve sen de buna seviniyorsun. Bu kadar mı bir el oğlu tarafından korunmaya muhtaçsın. Elbette eşler birbirini korumalı ama 1. kişi buna bu denli muhtaç olmamalı, 2. Bir duruşun olsun adam neyi koruyacağını bilsin.

Kesinlikle eşini suçlu buluyorum ailesi de aynı şekilde çok ayıp ediyorlara ama siz de kendinizi uzun uzun analiz edin.

Neyi yanlış anladı ki ben onu anlamadım:KK17: Eğildiğinizi nasıl söyledi yahu kocanıza, yani bunun neyini yanlış anlamış:KK14:
yazmistim canim konuya.. ben egildim sonra arkami dönmüs oldum kusura bakma kötü bir pozisyon oldu dedim ya ondan gitmis söylemis kendisi edepsizklik yapmis oldu ben degilki...

Back
X