• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendimi bi cete ile evlenmisim gibi hisediyorum...

kötülemiyorum hic.. kötülememde ben böyle ögrenmedim ailemden.. ama cok yoruluyor insan.. bende öldüler diyim bari =) ben sevdim kiymet verdim böyle oldu..
bu esimle benim aramida kötü yapiyor ben ona üzülüyorum kimin hakkimda ne düsündügü umrumda degil ki..

Başta insan sorguluyor.
Kvmde görümcemde çaydayız, yemekteyiz falan deyince bir arkadaşın.
Ne gerek vardı biz de insan gibi geçinseydik de ayda bir, iki saat yan yana iki çayı
ağız tadıyla içebilseydik keşke diye.

Ama bakıyorsun karşındaki insanlar insan değil.
Zorla olmuyor ki güzellik.
Hep senin alttan almalarınla, iteklemenle hangi ilişki yürür?

Olmuyorsa oldurmayacaksın.
Eşinin hatrını da koy kenara.

Bunu aslında evliliğindeki huzur için yaptığını söyle.
Kendi rahatın için de değil..

İletişimi kes, rahat et.

Başta insan sorguluyor.
Kvmde görümcemde çaydayız, yemekteyiz falan deyince bir arkadaşın.
Ne gerek vardı biz de insan gibi geçinseydik de ayda bir, iki saat yan yana iki çayı
ağız tadıyla içebilseydik keşke diye.

Ama bakıyorsun karşındaki insanlar insan değil.
Zorla olmuyor ki güzellik.
Hep senin alttan almalarınla, iteklemenle hangi ilişki yürür?

Olmuyorsa oldurmayacaksın.
Eşinin hatrını da koy kenara.

Bunu aslında evliliğindeki huzur için yaptığını söyle.
Kendi rahatın için de değil..

İletişimi kes, rahat et.
uzak durmak en iyisi..

Hala anlamadim, :KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

uykum geldi heralde :KK45::KK45::KK45:

Herneyse,

Allah yardimciniz olsun,

Cok samimi olmazsaniz sorunlariniz azalir tahmin ediyorum
pozisyo diyince cinsellik manasinda anlamis yani illa yazdirdin arkadasim :D

İki bayan arasında bu tarz konuşmlar normal ne var yani sankı erkegemi demişsin.bencede alakayı kes minnetsi azda cazgır ol o zmn kıymet görüyor insan.üzülme sen vicdann rahatsa cnm ama eşin de bitiyr hrşy inş bigün o da öğrenir semi korumayı.anlamıyrumkı eş bu sankı aileye haksızsın diyince onu siliyormusun garip.

İki bayan arasında bu tarz konuşmlar normal ne var yani sankı erkegemi demişsin.bencede alakayı kes minnetsi azda cazgır ol o zmn kıymet görüyor insan.üzülme sen vicdann rahatsa cnm ama eşin de bitiyr hrşy inş bigün o da öğrenir semi korumayı.anlamıyrumkı eş bu sankı aileye haksızsın diyince onu siliyormusun garip.
uzak durmak en iyisi...

pozisyo diyince cinsellik manasinda anlamis yani illa yazdirdin arkadasim :D
Hahaha ben de tam tekrar soracaktım:KK53:

Ya yanlış anlamayın biz sizi suçlamak için sormuyoruz. Yalnız görümce 12 yaşında filan zannımca. "Aaa abi bu kız bana pozisyon dedi" mi dedi? Nasıl cinsel içerikli bir şey kastedebilirsiniz ki yani kendi kendinize eğilmişsiniz:KK53:

Görümce sadece kötü niyetli değil bence, ortalama zekânın da çok çok altında.

neden özür diledin ki . ayrıca düşürdüğün şeyi konuşman bitince yerden alamazmıydın ... yani hem yanlış anlıyor hem yanlış anlatıyor . böyle bir konudan bahsetmesi hem de bir bayan olarak erkek kardeşine hiç güzel değil. :KK20:

senin esin TR de sen de yurt disindaydin dimi ?
yanina gelicekti ?
Hep sorunlariniz oluyordu ?

ben esimin o sözünden cok etkilenmistim. kendimi korumasini bilirim sadece o evde ben yokum beni orda onun korumasi gerekirdi bunu demeye calisiyorum haksizmiyim?
Benim hatam vardir hatasiz kul yok ama herseyde benmi sucluyum?? cok yoruluyorum artik

Asla hep sen suçlusun demiyorum. Şunu diyorum eşinin senin ona samimi olduğun gibi onun da sana olmasını beklemen seni üzer diyorum. Ailesinden ise kessinlikle anlayış bekleme.

O kadar naifsin ki nedir yani yere eğilme zırva saçması olayında bile sen suçlu çıkmışsın yani bu tamamen senin eşine ve ailesine mesafe koymamandan aşırı naif davranmandan kaynaklanıyor. Eller ne anlar naiflikten aşırı samimiyetten, herşeyini sınırsızca paylaşmandan, sınır koymamandan. Pekala bunu onlarda biliyor ve üstüne geliyorlar. Ben hep sen suçlusun demedim. Elller böyledir arkadaşım fırsatını verirsen eşinde ezer ailesi de ezer. Bunu bil sana has bir konu değil her kadının yaşadığı ve yaşayacağı şeydir bu.

çok acayip bir Kişilikmiş eşiniz. siz onun ailesiyle de evlenmiş gibisiniz sanki. ne desem bilemedim Konuşmayı deneyin sakince olmazsa sert bir tavır koyun..

Hahaha ben de tam tekrar soracaktım:KK53:

Ya yanlış anlamayın biz sizi suçlamak için sormuyoruz. Yalnız görümce 12 yaşında filan zannımca. "Aaa abi bu kız bana pozisyon dedi" mi dedi? Nasıl cinsel içerikli bir şey kastedebilirsiniz ki yani kendi kendinize eğilmişsiniz:KK53:

Görümce sadece kötü niyetli değil bence, ortalama zekânın da çok çok altında.
kendisi 20 yasinda canim =) 12 degil

malesef suc esimde.. beni korumayi hic bilmedi.. oysa nikahimizin oldugu gün anlimdan öpüp seni herkesden seni senden bile koricam demisti... YALAN!!

Esin köpruyu gecene kadar boyleymis demekki.
burda sizin icin eksi puan esinizin sizin yaninizda durmamasi. Sende git abin varsa ona anlat yoksa babana yada varsa enistene anlat madem oyle iste böyle.

Yazik cok üzülüyorum bole seylere Allah yardimcin olsun

Back
X