- 4 Eylül 2011
- 11.007
- 23.691
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kompleksli, kotu niyetli, haset ve fitne insanlar yani..
kötülemiyorum hic.. kötülememde ben böyle ögrenmedim ailemden.. ama cok yoruluyor insan.. bende öldüler diyim bari =) ben sevdim kiymet verdim böyle oldu..
bu esimle benim aramida kötü yapiyor ben ona üzülüyorum kimin hakkimda ne düsündügü umrumda degil ki..
uzak durmak en iyisi..Başta insan sorguluyor.
Kvmde görümcemde çaydayız, yemekteyiz falan deyince bir arkadaşın.
Ne gerek vardı biz de insan gibi geçinseydik de ayda bir, iki saat yan yana iki çayı
ağız tadıyla içebilseydik keşke diye.
Ama bakıyorsun karşındaki insanlar insan değil.
Zorla olmuyor ki güzellik.
Hep senin alttan almalarınla, iteklemenle hangi ilişki yürür?
Olmuyorsa oldurmayacaksın.
Eşinin hatrını da koy kenara.
Bunu aslında evliliğindeki huzur için yaptığını söyle.
Kendi rahatın için de değil..
İletişimi kes, rahat et.
Hala anlamadim,özür dilerim kötü bir pozisyon oldugu dedigimi yanlis anlamis..
pozisyo diyince cinsellik manasinda anlamis yani illa yazdirdin arkadasimHala anlamadim,
uykum geldi heralde
Herneyse,
Allah yardimciniz olsun,
Cok samimi olmazsaniz sorunlariniz azalir tahmin ediyorum
surekli tetikte bekleyip, huzursuzluk icin firsat kolluyolar dmi : )kompleksli kötü niyetli aynen malesef... kendileri öyle oldugu icin benim ailemide öyle sanyiorlar zaten...
aynensurekli tetikte bekleyip, huzursuzluk icin firsat kolluyolar dmi : )
uzak durmak en iyisi...İki bayan arasında bu tarz konuşmlar normal ne var yani sankı erkegemi demişsin.bencede alakayı kes minnetsi azda cazgır ol o zmn kıymet görüyor insan.üzülme sen vicdann rahatsa cnm ama eşin de bitiyr hrşy inş bigün o da öğrenir semi korumayı.anlamıyrumkı eş bu sankı aileye haksızsın diyince onu siliyormusun garip.
Hahaha ben de tam tekrar soracaktımpozisyo diyince cinsellik manasinda anlamis yani illa yazdirdin arkadasim![]()
ben esimin o sözünden cok etkilenmistim. kendimi korumasini bilirim sadece o evde ben yokum beni orda onun korumasi gerekirdi bunu demeye calisiyorum haksizmiyim?
Benim hatam vardir hatasiz kul yok ama herseyde benmi sucluyum?? cok yoruluyorum artik
kendisi 20 yasinda canim =) 12 degilHahaha ben de tam tekrar soracaktım
Ya yanlış anlamayın biz sizi suçlamak için sormuyoruz. Yalnız görümce 12 yaşında filan zannımca. "Aaa abi bu kız bana pozisyon dedi" mi dedi? Nasıl cinsel içerikli bir şey kastedebilirsiniz ki yani kendi kendinize eğilmişsiniz
Görümce sadece kötü niyetli değil bence, ortalama zekânın da çok çok altında.
artik öyle yapiyorum ama esimlede aram acildi buna üzülüyorum ben..Madem böyle şeytanlıklar peşindeler
Sende kes muhabbetini.
Ağızlarına laf vermessen ne konuşucaklar?
malesef suc esimde.. beni korumayi hic bilmedi.. oysa nikahimizin oldugu gün anlimdan öpüp seni herkesden seni senden bile koricam demisti... YALAN!!