Kendimi boğmadan önce size bi danisayim

Bu adam çok normal söyledikleri normal değil di mi güzel arkadaşım?Hakkında hayırlısı olsun.Bence sen de kendin için bunu iste

Vallahi surada okuduklarimdan ve hayattan edindigim deneyim aci az hafifleyince kimse kimseyi tanimiyor az pasif olan kimse duygu somurusu ile somurulup ortada kaliyor zora kendi dustugundede kimsedende bir destek alamiyor ama o saatten sonra ah vah yapmasaydim bir ise yaramaz evi sattirmayin serh mi koyarsiniz onun tayin oldugu yere siz gitmezmisiniz bilmiyorum ay ay odeme planiyla bir sekilde olurda o evi satarsada sizin gidisat yamulacak satmasada belliki zor bir surec atlatacaksiniz en azindan cocuklarin basini sokacak evi olur Allah yardimciniz olsun olenede rahmet eylesin

Son düzenleme:
Şiddete karşıyım ama bu istisna...
Kaç gündür gelip gidip bakıyorum,vallahi ben darlandım burada,evde merdanen yok mu,akşama.güzel bir karşılama yaphafızası yerine gelip ailesini hatırlasın,ne bu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…