- 3 Şubat 2009
- 10.076
- 17.589
- 823
- 44
- Konu Sahibi Yamuk prensesss
-
Canım hazırda biri bebek iki çocuğu var zaten adamın.Uzuldugu kendi çocukları değil zatenTest yaptim hamileyim mi desen ki? Kafa bi dagilsin yerine gelsin.
Canım hazırda biri bebek iki çocuğu var zaten adamın.Uzuldugu kendi çocukları değil zaten
Canım çok sagolasin ama o dediğin şey imkansız biz baya bi uzaklaştık çünkü ...çok mutsuzum ya evimintam orta yerine bi bomba düştü adamın suratı sürat değil düşünceleri düşünce değil saçma sapan bahanelerle gerginlik yaratıyor sutum kesilmesin diye sabır ediyorum böyle değildi ya yani bukadar değildi kararsız kaldım hersey için benim de dengem.sastiHayir hedef şaşsa diye soyledim. Aklı kaybedip odaklanmis sacma biseye. Bu fikir kendine getirirdi onu. Hem bakalim kendi çocuğu olacak olsa hala milletin borcunu mu düşünür onu görür konu sahibi. Kan testine giderler cift cizgi gorduk diye hatali olabilir o sonucta hamile degilmisim meger denir sorun olmaz o. Adam bi silkelensin.
Koca suan konu sahibini silkelemeye odaklanmış durumda.O evi öyle böyle satacak. Görse evde ki eline bakan kuzularini görürdü.Hayir hedef şaşsa diye soyledim. Aklı kaybedip odaklanmis sacma biseye. Bu fikir kendine getirirdi onu. Hem bakalim kendi çocuğu olacak olsa hala milletin borcunu mu düşünür onu görür konu sahibi. Kan testine giderler cift cizgi gorduk diye hatali olabilir o sonucta hamile degilmisim meger denir sorun olmaz o. Adam bi silkelensin.
Canım çok sagolasin ama o dediğin şey imkansız biz baya bi uzaklaştık çünkü ...çok mutsuzum ya evimintam orta yerine bi bomba düştü adamın suratı sürat değil düşünceleri düşünce değil saçma sapan bahanelerle gerginlik yaratıyor sutum kesilmesin diye sabır ediyorum böyle değildi ya yani bukadar değildi kararsız kaldım hersey için benim de dengem.sasti
Taşınmaz sahibinin kimliğinin fotokopiside lazimmis dedi bu gece çaktırmadan cüzdanından alıp sabah erkenden fotokopi çekmem lazım iki çocukla nasıl yapcam bakalim canımHalletin mi serh isini?
kimliğin fotoğrafını çekip çıktı al.Taşınmaz sahibinin kimliğinin fotokopiside lazimmis dedi bu gece çaktırmadan cüzdanından alıp sabah erkenden fotokopi çekmem lazım iki çocukla nasıl yapcam bakalim canım
Taşınmaz sahibinin kimliğinin fotokopiside lazimmis dedi bu gece çaktırmadan cüzdanından alıp sabah erkenden fotokopi çekmem lazım iki çocukla nasıl yapcam bakalim canım
Ayyyy yemin ederim adam ariyo atıyorum diyoki ekmek lazimmi bende hayır diyorum uffff diyo marketciye bi ekmek ver diyoo zaman bana ne soruyosun en basitinden bunda bile artık söz hakkım yok memlekete goturcem ben görev yerine gitsemde sen orda bir ay kalirsin destek olursun onlara diyor tamam da benim küçük bebek nolcak benim sutum ya kesilirse sonuçta cenaze evi diyorum bise olmaz diyor normal şartlarda yemin billah ediyorum ki basim gözüm üstüne yardım ederdim yemrk yapardım onlara hiç gocunmam ama bebek çok küçük benim sutum stresten gittikçe azalıyor ....velhasıl adam uçtuKoca suan konu sahibini silkelemeye odaklanmış durumda.O evi öyle böyle satacak. Görse evde ki eline bakan kuzularini görürdü.
Aaaa hiç aklıma gelmedi doğru diyosunuz sağolun vallakimliğin fotoğrafını çekip çıktı al.
Evet canim sagol bugün iftarda çaktırmadan cüzdanına baktım yoktu uyusun herkes araştırma yapcamResmini cekip bastirsan olmaz mi?
Tamam işteAyyyy yemin ederim adam ariyo atıyorum diyoki ekmek lazimmi bende hayır diyorum uffff diyo marketciye bi ekmek ver diyoo zaman bana ne soruyosun en basitinden bunda bile artık söz hakkım yok memlekete goturcem ben görev yerine gitsemde sen orda bir ay kalirsin destek olursun onlara diyor tamam da benim küçük bebek nolcak benim sutum ya kesilirse sonuçta cenaze evi diyorum bise olmaz diyor normal şartlarda yemin billah ediyorum ki basim gözüm üstüne yardım ederdim yemrk yapardım onlara hiç gocunmam ama bebek çok küçük benim sutum stresten gittikçe azalıyor ....velhasıl adam uçtu
O arada evi boşaltıp satar sanırım.Ama konu sahibinin de aileyi karşısına alıp bir konuşmasında fayda var.Goz göre göre yıkacak yuvasını adam bir inat ugrunaTamam işte
Destek olucam ayağına git sende
Al karşına anasını babasını yengesini
Anlat durumu
Benimde çocuklarım var,bu işin sonu kötüye gidiyor de
En azından tepkini bilsin millet
Azıcık olsun Aklı selim insanlarsa oğullarının yuvası yıkılsın istemez taşın altına elini koyarlar bir zahmet
He yine de seninki değişir mi değişmez o ayrı konu ama en azından evi kurtarırsın
Korkma gelmez oŞimdi çok büyük bir tartışma çıktı aramızda önce ben dedim ki sen niye etrafındakilere yakının olen biri gibi değil de yakınını öldüren kişiler varmış gibi davraniyorsun herkese saldiriyosun vs gitsene memlekete dedim senin bana ihtiyacın yok ki sen agzinla soyledin niye işkence cektiriyosun artık dayanamiycam tarzında laflar söyledim oda dedi sen çok pisliksin o yere gelmemek için bunları yapiyosun bendededim madem pisligim gereğini yap dedi çocuklar olmasa çoktan yapmıştım ben ne adilik serefsizlikmi yaptım dedim ne yaptimda gereğini yapcaktin dedim sonra dedim yarın mahkemeye gidiyoruz gelmeyen serefsizdir dedim ...kızlar benim bir hatam varmı ben hep kardeşi olen bir insan gibi davranmaya çalıştım ama bu beni hep üzdü çocuğumun sutunu bile kescek nerdeyse hatalimiyim nolur deyin bi .... yarin gelirde he şerefsiz lafini kullanınca bosaniyormuyum benya vay arkadaş
Vallaha şu durumda boşansan kurtuluşun olacak.Esinin kardeşini öldüren sen olsan ancak bu kadar tepkili olur sana karşı.Sen gittiğiniz şehirde sana yasatacaklarini biliyor musun?Ortada bir ev var mülk sahibi eşin?Neden?Neden ikinizin eşit hak sahibi olduğu bir evde yasamiyordunuz?Bu adam sana oldum desen bir bardak su vermez.Bosuna gençliğini heba ediyorsunŞimdi çok büyük bir tartışma çıktı aramızda önce ben dedim ki sen niye etrafındakilere yakının olen biri gibi değil de yakınını öldüren kişiler varmış gibi davraniyorsun herkese saldiriyosun vs gitsene memlekete dedim senin bana ihtiyacın yok ki sen agzinla soyledin niye işkence cektiriyosun artık dayanamiycam tarzında laflar söyledim oda dedi sen çok pisliksin o yere gelmemek için bunları yapiyosun bendededim madem pisligim gereğini yap dedi çocuklar olmasa çoktan yapmıştım ben ne adilik serefsizlikmi yaptım dedim ne yaptimda gereğini yapcaktin dedim sonra dedim yarın mahkemeye gidiyoruz gelmeyen serefsizdir dedim ...kızlar benim bir hatam varmı ben hep kardeşi olen bir insan gibi davranmaya çalıştım ama bu beni hep üzdü çocuğumun sutunu bile kescek nerdeyse hatalimiyim nolur deyin bi .... yarin gelirde he şerefsiz lafini kullanınca bosaniyormuyum benya vay arkadaş
Yav serhte koyamadim buda telle konusuyo şimdi süre mure boşver tarzı biseler diyo duyamadim ay bu evimi satcakki hemen kimliğinde alamadım ofya kızlar napcamkiKorkma gelmez o
senide boşamaz
Kimi çalıştırıp milleti baktırır yoksa
Hem daha yazlığın var satılması gereken
Çocuklar olmasa çoktan bitirmistim dedi ben naptimki bu düşünceye varcak işin kötü tarafı beni çok tehlike pislik bir insan olarak görüyor arkadaşlar yazdiklarimdan allah aşkına deyin ben tehlikelimiyim ağzımı bile açmadım bunca zaman evimi kiraya vercek satcak diye ağzımı açınca suclumu oldum yavvv çok soktayim elim ayağım titriyor biz bu raddeye hangi ara geldikVallaha şu durumda boşansan kurtuluşun olacak.Esinin kardeşini öldüren sen olsan ancak bu kadar tepkili olur sana karşı.Sen gittiğiniz şehirde sana yasatacaklarini biliyor musun?Ortada bir ev var mülk sahibi eşin?Neden?Neden ikinizin eşit hak sahibi olduğu bir evde yasamiyordunuz?Bu adam sana oldum desen bir bardak su vermez.Bosuna gençliğini heba ediyorsun
Sen evin zaten satilmadigini nerden biliyorsun ki?Taşınmak için süre istemiştir satarkenYav serhte koyamadim buda telle konusuyo şimdi süre mure boşver tarzı biseler diyo duyamadim ay bu evimi satcakki hemen kimliğinde alamadım ofya kızlar napcamki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?