Kendimi boğmadan önce size bi danisayim

Amin sagolasin bugün ogrendimki 50 bin parası varmış onda demis pztesi muhakkak gönder rahmetlide parayı kaptırmış pazar gunude vurmus kendini diyoki ben dedim diye mi keski öyle demeseydim kendimi suçlu hissediyorum diye...

Sanmıyorum canım telefon konuşmalarında nedeni ne niye vurmus gibi sözler duyuyorum bir ise karissa başka türlü konusurlardi heralde

Sağol canım çok güzel yazmisin haklısın onumde 2 yol var allah yardimcimolsun

Bugün dedim ki neyse en kötü anlaşmalı bosaniriz güldü şakaya vurdu ama ilk defa ve istemem ama sen çok zorlarsan kendin bilirsin çocukları bırakmam sana ama dedi güldü sonra ama ilk defa böyle dedi normalde hayatta çocuklarımı annesiz bırakmam seviyorum falan derdi sonra ben iyi gel yarın anlaşmalı bosanalim dedim diyoki ne istiyosun soyle hadi dedim yuhhhhh bukadarmi mala düştün yaaa

Iki çocukla taaaa tapuya kadar gitmek okadar zorduki mahvoldum annem acilen memlekete dondu ....belge istediler annem gelsin onları toplayıp bugün yarın serh koycam

En doğrusu sizin çocuklarla o evde kalmanız. Eşiniz tayini çıktığı yerde ne kadar duracak?

Çok yüksek maddi kayıp olmuş. Bir de ev gitmez inşallah.

Suçlu hissetmesi kendisini de o noktaya getirecek hareketler yapmasına sebep değil ki ... Allah yardımcınız olsun ... Yanında olmaya calisin konuşun çözümünun bu ol aldığını anlatin güzel dille

En doğrusu sizin çocuklarla o evde kalmanız. Eşiniz tayini çıktığı yerde ne kadar duracak?

Çok yüksek maddi kayıp olmuş. Bir de ev gitmez inşallah.
En kotu uc yıl canim....evide satmassa kesin kiraya vermekte kararlı esyalarida memlekete yollarız diyor ben dedim orasi kotuysede mi gelelim evet diyor ay bu evi bosaltalimda adam başka bise istemiyo

Suçlu hissetmesi kendisini de o noktaya getirecek hareketler yapmasına sebep değil ki ... Allah yardımcınız olsun ... Yanında olmaya calisin konuşun çözümünun bu ol aldığını anlatin güzel dille
Amin sagolasin valla böyle sacmalayinca yanında olmak hiç istemiyorum her yanında olma cabamda saçma bir öneride bulunup beni püskürüyor canımı skyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…