Kendimi çıkmazda hissediyorum....:(((

owner

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2012
2.190
3
0
Gaziantep
arkadaşlar o kadar canım sıkkın ki şu an bunuda sizinle paylaşmak fikir almak istiyorum.Acaba ben miyim hatalı olan..
size şöyle anlatayım durumu ben henüz 1,5 aylık evliyim daha öncede konu açmıştım burda eşimin borçları diye..
yani evlendiğimden beridir önce eşimin borçlarıyla sarsıldım ardından eşim altınlarımı istedi vermek istemeyince de tartıştık ogece eve gelmedi..
sık sık tartışıyoruz..ama herşey için bana hep kızıyor sesini yükseltip ağır laflar söylüyor son tartışmamızda bu sabah oldu.. sebebide 2 gündür eşim bilgisayar başında sabahlıyor.ikimizde çalışıyoruz bi tek birbirimizi akşamları görüyoruz ama o bilgisayarla ilgilenmekten benimle sohpet dahi etmiyor..
sabah işe geldikten sonra aradım niye böyle yapıyosun diye bana ben senin kuklan değilim dedi.senin istediğin herşeyi yapamam falan...
neymişte uykusu gelmemiş ondan sabaha kadar uyumamış.2 gündür akşam 5ten sabah 5e kadar pc başında nasıl durabilir bi insan aklım almıyor.bişey söyleyince de ben haksız oluyorum..Ne yapacağımı şaşırdım bi akıl verin hanımlar ben mi hatalıyım??

tabi ki hatalı değilsin. ne demek pc başında sabahlamak. çok uzucu çok kırıcı. üstelik evliliğin ilk ayında. ne desem bilemedim. şimdiden boyleyse:18: ne yapıyor bu kadar saat bilgisayarda??

bence sakin bi ortamda güzel güzel konuşmayı dene
belki de oda nasıl kalkacağım altından diye düşündüğü için uyuyamıyordur.
onun yanında olduğunu ve onu sevdiğini hissettir ki açılsın sana
ortak bir yol bulacağınıza eminim.

Bilgisayarda ugrastigi bir seyler vardir
kontrol edin ki zaten kuklan degilim demek acikliyor gini sanki
1,5 aylik evlilikte durup dururken bunlari soylemez

Evdeki gerginlik ve borclar yüzünden eşiniz kendini kapamış, bilgisayar ile kafasını dağıtıp vakit gecirmeye calısıyor anladığım kadarıyla.

Akşam beşten sabah beşe pc başında sabahlamak( ben internet yüzünden boşanmış biri olarak en iyisi yorum yapmayayım( ve 1.5 aylık evlisin üzücü(

Yada borçları varmış ya sizden altınları falan bekliyor ve vermediğiniz için sizi cezalandırıyor kıskandırarak ve uzak durarak

1.5 aylık evlısın daha en guzel gunlerınde esınle maddı konular yuzunden tartısıyorsun.tartısma sonucu 1 gece eve bıle gelmıyor.sımdı de 2 gundur pc basında sabahlıyor sız ıtıraz edınce kuklan degılım dıyor ve sen profılınde bebısım olsun dıyorsun.bende sana aman dıyorum.

Yada borçları varmış ya sizden altınları falan bekliyor ve vermediğiniz için sizi cezalandırıyor kıskandırarak ve uzak durarak

Altınlarımı verdim borçları ödesin diye bi kısmını kapattık bende çalışıyorum ona destek olayım diye
ben kusursuzum demiyorum ama.............

eşimle aramda 12 yaş fark var ben çocuğum olsun istiyorum o istemiyor sebep olarakta çocukları sevmiyorum diyor..
tyeterince açık oldumu eleştri beklemiyorum sadece öneri istiyorum sizden..
ne yapmam gerekir diye..

Altınlarımı verdim borçları ödesin diye bi kısmını kapattık bende çalışıyorum ona destek olayım diye
ben kusursuzum demiyorum ama.............

Ayrıntılı bilmiyorum önceki konularınızı ne borcu bilmiyorum?altınları da vermişsin, yardım da ediyorsun. 1.5 aylık evliyken pc başında sabahlamaya anlam veremedim cidden... kuklan değilim sözü de ne saçma... Allah sabır versin sana tatlım.. binbir umutla heyecanla evlen şu yaşanılanlara bak sonra(

eşimle aramda 12 yaş fark var ben çocuğum olsun istiyorum o istemiyor sebep olarakta çocukları sevmiyorum diyor..
ne yapmam gerekir diye..

sızın ne bekledıgınızı bılemem ama ben konuyu okuyan bırısı olarak elestırı hakkına sahıbım.arz ve talep her zaman uyusmaz.ayrıca sıze kotu bısey soylemedıgım ıcın sızın de bana ne yapmam gerektıgını soyleme hakkınız yok.bu kadar sorunlu bır evlılıkte konu sahıbının bebek resmı ve bebısım olsun yazısı benım dıkkatımı cektı ve sızı uyardım.uyup uymamak sızın kararınız.eger evlılıgınızde de bu kadar sınırlıysenız sorun yasamanız gayet dogal

Çocuk aile olmak demek bence... birbirini seven iki kişinin gerçekleştirdiği en muhteşem varlık... çocukları sevmiyorum diyerek çocuk istememesi de düşündürücü... evlenmeden önce bunu belirtmiş miydi? çocuk istemediğini kabul ederek mi evlendin yoksa sonradan mı ortaya çıktı bu düşüncesi?

ne yapmam gerekir diye..

'Çocukları sevmiyorum' diyebilmek bile bir kişideki vicdan yoksunluğunun göstergesi bence.

Siz elinizden geleni yapmaya çalıştığınızdan emin olun. Onunla paylaşmaya çalışın.

Borç erkeklerde bayanlardan çok daha fazla can sıkıntısına sebep olabilir.

Henüz çok yeni evlisiniz, umarım aceleye gelmiş bir evlilik olmamıştır.

Ayrıca çocukları sevmeyen bir eşten olacak bir bebeği dünyaya getirme işini tekrar gözden geçiridin derim. Sonra olan o günahsız bebeklere oluyor...

yaşım ondan küçük diye eşim bana sen hiç birşeyi doğru bilmezsin,sen ne anlarsın muamelesi yapıyor..
sorunlarda bundan kaynaklanıyor sanırım 10 ay nişanlı kaldık tartışmamız dahi olmadı ama evlendiğimizden beridir hep tartışıyoruz.
ben mutsuz bi evliliğim olsun ister miyim ama önce borçları sonra bu olay çocuk olsun biraz düzelir diyorum allah korusun ben asla çocuk istemem diyor benimle birlikte olmuyor korkudan...

ne yapmam gerekir diye..

arkadaşım belki kızacaksın ama daha 1.5 ay olmuş evleneli, bildiğin 45 gün, bak sana hamile olan biri olarak söylüyorum, hamilelikte yaşadığın ilgi isteği, yalnızlık duygusu ve sıkıntılar şimdikinden çok daha fazla olacak kocan seninle ilgilenmezse daha beter depresyona gireceksin, çocuğuna sağlıklı bir anne olamayacaksın, babası ise zaten onu istemiyor. bu düşünceyi en azından bazı şeyler rayına oturana kadar kafandan at.

borç erkekleri gerçekten derinden etkileyen bir faktör, borcu kapayana kadar ılımlı olmaya çalış. güven ver, yaparız ederiz merak etme de.

borç harç bitip düze çıktından sonra da adam hala sana değil internete bakıyorsa, aynı davranıyorsa da artık kararını vermen lazım böyle bir hayat geçer mi?

sıkıntılarından bu şekilde uzaklaşıp kafasını dağıtıyo sanırım..
ama 1.5 aylık evlilikte normal değil bu haller...
haksız değilsin tabi ki..
aksine çok çok haklsın..
sorunlardan kaçmak için bile olsa bu şekilde davranmaması lazım..
sen onun eşisin bi sorunu olduğunda seninle paylaşmalı...
allah yardım etsin çok iyi anlıyorum seni zor durum...

Asla çocuk istemiyorum diyerek korkudan senle birlikte olmayan bri adam????yaşı kaç ki bu adamın?

hep moral veriyorum
altınlarımı,bütün birikimimi cebimde ki harçlığa kadar veriyorum ona yeter ki o sıkılmasın diye
kirayı,faturaları elışveri ben hallediyorum ona bırakmıyorum borçlarını ödesin diye
aslında iyiydik 2 gün öncesine kadar düzeltmiştik arayı en azından tartışmıyorduk ama durduk yere pc sevdası çıktı ortaya canım çok sıkıldı bu şekilde biten bir sürü evlilik var korkmakta sıkılmakta haksız mıyım yaa ne yapacağımı şaşırdım..

Ayrıca çocuk olsa olaylar düzelmez daha da içinden çıkılamaz hal alır...... bu şartlarda o istese senin çocuk fikrini düşünmen lazım.... çok mu küçüksün nasıl böyle yanlış düşünüyorsun anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…