Anlatmayın zaten.Ne kadar çok dillenirse o kadar yük ağır olur. Dile kolay fakat sabır etmelisiniz.
Bıkmadan usanmadan anlatmaya çalışın.
Size bağırdığı zaman kızarak değil kırgınlıkla bunu yaptığına üzüldüğünüzü anlatın. İnceden hareket etmek gerekiyor.
Aranızdaki yaş farkı olmasa önce bir kaç defa tatlı dille uyarın, sonra tepkinizi koyun diyecektim ama sizin durumunuzda dikkat etmek lazım.Aradaki frekansı yakalayamabilir işi daha yokuşa sürebilirsiniz. Bu yüzden sabırla her defasında emin ve tatlı ifadelerle başaracağınızı düşünüyorum.
Bilg. konusunda ise dediğim gibi yapın ve zamana bırakın. Tabi kast ettiğim haftalarca zaman değil.
Bu konuda endişe etmekte çok haklısınız.Bu haklılık sürecini iyi değerlendirin.
Özelden birşey daha yazacağım size.
Güzelim açtığın konuları okudum da 1.5 aylık evlisin ve 30.günde cinsek birleşme yaşamışsınız... bu onda da sende de büyük gerginlik yaratmıştır ve o k onuyu aşmadan sen borçlar konusunu açmışsın ve bebeğim olsun istiyorum yazmışsın profiline... bence fazla acelecisin biraz sakin ol... dr a falan gitmişsiniz bu gerginlikleri tatamen atmanız bile 3 ay sürer... adamı sıkboğaz etme bebek falan diye... aceleci olmaz bekle zamana bırak şimdilik herşeyi.... yaşadıklarınızın stresidir eşindeki dengesizlikler.... kavga ortamı yaratma zamanla yakınlaşırsınız ve adam değişmezse de ona göre bir yol çizersin hayatına
işte bende bunu demek istiyorum başından beri herşeyle ilgili o kadar çok sorun yaşadık ki önce birleşmeyle ilgili ardından borçlar neyseki bunlar halloldu allaha şükür..
ben bir kadın olarak çocuk istemekte haklıyım evet belki acele ediyorsun diyebilirsiniz ama eşimide yaşı yeterince büyük zaten 4 sene sonrada doğurursam artık baba demesin dede dedin çocuk... şaka bi yana uygun bir dille erken diyebilir eşim saygı duyarım o istemeyebilir tamam yapmayız çocuk falan ama nefret ediyorum çocuklardan diyip olmasın diye 40 takla atmasına anlam veremiyorum bide bilgisayar çıktı başımıza artık sorun yaşamak istemiyorum onunla herşey güzel olsun istiyorum onu seviyorumda işten eve gidince bir değini iki etmiyorum herşeyiyle ilgileniyorum kendi elimle besliyorum onu ama o ne yapıyor....
eşimle aramda 12 yaş fark var ben çocuğum olsun istiyorum o istemiyor sebep olarakta çocukları sevmiyorum diyor..
tyeterince açık oldumu eleştri beklemiyorum sadece öneri istiyorum sizden..
ne yapmam gerekir diye..
Şu an çıkmazda değilsin ama hamile kalırsan,çıkmazda kalabilirsin.
Daha 1.5 aylık evlisin ve anladığım kadarıyla sadece 2 haftadır filan cinsellik yaşıyorsunuz.
Bu acele neden ? Henüz oturmamış,gidişatı belli olmayan bir evlilik.
Bence çok acele ediyorsun.
Sen böyle evlenir evlenmez çocuk istiyordun madem,nişanlıyken bebek konusu geçmedi mi ?
Neyse aslında bebek konusu çok mühim değil,bir şekilde eşin razı olur.
Erkekler,kadınlar gibi içgüdülere sahip değiller.Aman bebeğim olsun diyen erkek azdır sanıyorum.Zamanla bu fikre ısınabilir.
Bilgisayar konusunda...Benim tavsiyem,asla hiçbir sebeple eşini bırakıp uyumaya gitme...Bence eşler birlikte uyuyup birlikte uyanmalı.
Yine bilgisayardasın,benimle ilgilenmiyorsun demek yerine,çay demleyip yanında tv izleyebilirsin.Sürekli diziyle ilgili yorum yapabilirsin mesela.
Geceyi böyle rutine bağlamak yerine dışarı da çıkabilirsiniz.
eşim bana bir çok konuyla ilgili olduğu gibi çocuk konusunda da asıl düşüncelerini söylemedi.nişanlıyken benim çocukları çok sevdiğimi ve çocuk isteyeceğimi biliyordu..
şu an çıkmazda değilsin ama hamile kalırsan,çıkmazda kalabilirsin.
Daha 1.5 aylık evlisin ve anladığım kadarıyla sadece 2 haftadır filan cinsellik yaşıyorsunuz.
Bu acele neden ? Henüz oturmamış,gidişatı belli olmayan bir evlilik.
Bence çok acele ediyorsun.
Sen böyle evlenir evlenmez çocuk istiyordun madem,nişanlıyken bebek konusu geçmedi mi ?
Neyse aslında bebek konusu çok mühim değil,bir şekilde eşin razı olur.
Erkekler,kadınlar gibi içgüdülere sahip değiller.aman bebeğim olsun diyen erkek azdır sanıyorum.zamanla bu fikre ısınabilir.
Bilgisayar konusunda...benim tavsiyem,asla hiçbir sebeple eşini bırakıp uyumaya gitme...bence eşler birlikte uyuyup birlikte uyanmalı.
Yine bilgisayardasın,benimle ilgilenmiyorsun demek yerine,çay demleyip yanında tv izleyebilirsin.sürekli diziyle ilgili yorum yapabilirsin mesela.
Geceyi böyle rutine bağlamak yerine dışarı da çıkabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?