evet yapılacak en mantıklı şey bu olur ilşkimize zaman tanımak
zaten onun sert tepkileri yüzünden vazgeçtim çocuk fikrinden
en doğrusuda bu olacaktır üstüne düşmeyeceğim ilgiden de sıkılıyor olabilir ama bu beni çok üzüyor.
Geçen akşam rahatsızlandım hastaneye gittik serum verdi dr.
Uzanırken elimi uzattım ona tutmadı ortada hiç bişey yokken.. Sonra üzüldüğümü gördü çünkü donup kaldım öyle
geldi yanağımdan öptü..
sinirlenmekte haklısınız.. valla ben bu yaşıma kadar şu son 1,5 ayda aldığım sıkıntıyı hiç bir zaman almadım..
akşam işten eve gittim yemek yedik ben bi kanepede o ötekinde ben tv izliyorum o bilg.başında dedim ki yaa biz yeni evliyiz konuşalım,sohbet edelim ee konuş diyor ne konuşacaksın...bilgisayara bakmaya kalktım hemen kapattı sayfayı elinden aldım bilg. bana o kadar çok kızdı ki...
kafayı yiyecem valla ne yapacam hiç bilmiyorum akşam olunca eve gitmek istemiyorum artık onun bu davranışlarını hatırladıkça
yaşım ondan küçük diye eşim bana sen hiç birşeyi doğru bilmezsin,sen ne anlarsın muamelesi yapıyor..
sorunlarda bundan kaynaklanıyor sanırım 10 ay nişanlı kaldık tartışmamız dahi olmadı ama evlendiğimizden beridir hep tartışıyoruz.
ben mutsuz bi evliliğim olsun ister miyim ama önce borçları sonra bu olay çocuk olsun biraz düzelir diyorum allah korusun ben asla çocuk istemem diyor benimle birlikte olmuyor korkudan...
ahh canım ahhh bende ilk evlendiğimde borçları oldugunu öğrenmiştim senin yaptıgın gibi verdim altınlarımı bitirdim borçlarını ilk yıllarda inan bana 8 yıldır evliyim halen borcu oluyor ödeyen ben oluyorum ve internett sabahlara kadar bilg. başında günlerce uyumadığını biliyorum, çocuk olursa düzelir dediler bebeklerim oldu zerre kadar değişim olmadı (hiç bir zaman bebeğimiz olsun demedi banada ),ben boşanalım dediğimde yine bilg. başında yüzüme bile bakmadan tamam dedi şuan ayrı yaşıyoruz boşanmaya yanaşmıyor şimdide ben bebeklerimle birlikte başka bir ilçede çalışıyorum o ise başka bir ilde işe girdi (biz aynı şirkette çalışıyoduk, ayrılacagımız için onu işden çıkardılar) yani sana diyecegim siz daha yeni evlisiniz sakın çocuk falan düşünme değişirmi diyede ümit etme diyecegim ama belki seninki değişir bilemiyorum ama sen sen olll bir daha asla boçlarına karışma nasıl yaptıysa öyle kendisi ödesin yoksa bunlar alışıyolar sürekli ver diyolar ve sana şunuda söyliyeyim yine borçları vardır sana söyleyemiyodur ondan dolayıda uzak duruyor olabilir senden, Allah böyle erkeği nasıl biliyosa öyle yapsın diyorum sadece
ahh canım ahhh bende ilk evlendiğimde borçları oldugunu öğrenmiştim senin yaptıgın gibi verdim altınlarımı bitirdim borçlarını ilk yıllarda inan bana 8 yıldır evliyim halen borcu oluyor ödeyen ben oluyorum ve internett sabahlara kadar bilg. başında günlerce uyumadığını biliyorum, çocuk olursa düzelir dediler bebeklerim oldu zerre kadar değişim olmadı (hiç bir zaman bebeğimiz olsun demedi banada ),ben boşanalım dediğimde yine bilg. başında yüzüme bile bakmadan tamam dedi şuan ayrı yaşıyoruz boşanmaya yanaşmıyor şimdide ben bebeklerimle birlikte başka bir ilçede çalışıyorum o ise başka bir ilde işe girdi (biz aynı şirkette çalışıyoduk, ayrılacagımız için onu işden çıkardılar) yani sana diyecegim siz daha yeni evlisiniz sakın çocuk falan düşünme değişirmi diyede ümit etme diyecegim ama belki seninki değişir bilemiyorum ama sen sen olll bir daha asla boçlarına karışma nasıl yaptıysa öyle kendisi ödesin yoksa bunlar alışıyolar sürekli ver diyolar ve sana şunuda söyliyeyim yine borçları vardır sana söyleyemiyodur ondan dolayıda uzak duruyor olabilir senden, Allah böyle erkeği nasıl biliyosa öyle yapsın diyorum sadece
İşde tam da konu sahibinim durumunu yaşayamışsınız, ona ders olsun sizin evliliğiniz. bir de demişsiniz ya bebek olursa belki senin eşin düzelir diye. HAYIIIIRRRRR. asla düzelmez aslaaaa. konu sahibine diyeceğim, bu adam kendini her anlamda düzeltene kadar asla o adamdan çocuk düşünme. ztn çocuk bi evlilik rayına girsin sorunlar belki düzelir diye yapılmaz !
inan bana hamile kalırsan yazık edersin, o çocuğa yazık olur. hem adam kendisi söylemiş ztn sana çocukları sevmem diye, bence buna da söylenecek çok şey var ama neyse tutuyorum kendimi.. borç konusunda da yukarda söylenenleri ciddiye almanı öneririm. ztn oldum olası hiç sevmem kadın eline bakan erkeği. yani bana kadın eşine maddi anlamda da destek olmalı yoksullukta fakirlikde diye söz verdik diye söylenebilir, ben kadın da çalışıyosa eve azda olsa katkıda bulunmasına bişey demiyorum. ama böyle kadın eline bakan, borç harç yüzünden karısının varını yoğunu sömüren erkeklerden de nefret ediyorum. eleştiri istemiyorum öneri istiyorum demiş konu sahibi, ee benim sözlerimde eleştiri de var öneride, böyle bi konu okuyupda böylesi bi kocayı eleştirmemek elde deil. artık sen içinden almak istediklerini al.
ne varsa söylemeye çalıştım bunların dışında bir durum yok
o yüzden bu kadar kötü hissediyorum ya kendimi ben 23 eşim 35 yaşında
canım daha önceki konunda altınlarını vermelisin demiştim ama bu açtıgın konuda okudumki önce vermek şstememişssin eşin inatlaşmış, kavga çıkmış ve vermişssin... yani hem vermişssin hem aranızda husumet çıkmış....yazık olmuş bozuna huzursuzluk yaşamıssınız.. neyse......
Bir kere daha 1, 5 aylık evliyken neden bu kadar erken cocuk düşünüyorsun anlamadım. ben 2, 5 senelik evliyim böyle bir ısrarda bulunmuyorum...eşinle bir daha bu konuyu konuşma. ne zamanki artık evlilğinizde bazı sorunları cözdünüz ozaman cocugu düşünün.ama buda ortak kararda olmalı...
yataga tek başına gitme.yatacaksakta beraber yatalım diye söyle.. tek başına bırakma..
ayrıca sürekli hadi sohbet hadi sohbet lafı etme. belki sen öyle söyledikçe adam da daha ters tepti...
birde eger arkanda delil bırakmayacak kadar kendine güveniyorsan internet ayarını bozz
internet ayarını bozup bide üstüne yakalanırsam herşey daha kötü olur
bir insanın karakterini ancak onunla aynı evde yaşamaya başlayınca anlıyorsun demek ki
yanlış bir insan seçmişsin falan diyip seni üzmek istemiyorum fakat
insanın borçları da olsa dertleri de olsa 1,5 aylık bir evlilikte bunların olması hiiiç normal değil
kaldı ki 35 yaşında olgun bir adam bu 23 yaşında gencecik bir kızla evlenmiş şuan ikinizin de ayakları yerde olmamalıydı
çocuk için acele etmemeni tavsiye derim çünkü olduğu zaman seni yalnız bırakacağını düşünüyorum problemler daha da çoğalır evliliğinizin iyice oturması lazım
diğer sorunlar için de biraz daha sabret bakalım borçlar falan ödenince tavırlarında bi değişiklik olacak mı
ne hissettiğini sakin bir dille anlatmaya çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?