Kendimi çıkmazda hissediyorum....:(((

evet yapılacak en mantıklı şey bu olur ilşkimize zaman tanımak
zaten onun sert tepkileri yüzünden vazgeçtim çocuk fikrinden
en doğrusuda bu olacaktır üstüne düşmeyeceğim ilgiden de sıkılıyor olabilir ama bu beni çok üzüyor.
geçen akşam rahatsızlandım hastaneye gittik serum verdi dr.
uzanırken elimi uzattım ona tutmadı ortada hiç bişey yokken.. sonra üzüldüğümü gördü çünkü donup kaldım öyle
geldi yanağımdan öptü..

şaşırdım neden yapıyor belki sebepleri vardır tabi biz sizin yansıttıklarınızı biliyoruz eğer soyledıklerınızden ibaret ise konu tavır yapılacak bir durum yok haklısınız sınırlenmekte. Evlilik sorumlulugunu henüz sindirememiş olabilir. Siz kaç yaşındasınız ?? 12 yaş var aramızda dediniz .

ne varsa söylemeye çalıştım bunların dışında bir durum yok
o yüzden bu kadar kötü hissediyorum ya kendimi ben 23 eşim 35 yaşında

bilgisayarin bir gecmisine bak, neler karistiriyor bu, niye hemen kapatip kiziyor sana

daha yeni evli erkek niye esiyle beraber olmak istemesinki :26: korunma yöntemleri bilmiyormu hic

valla bu isde bi bityenigi var diim ben sana , esin hic normal degil

sen bi takipe al kocani bak bakalim neler cikiyo altindan

cocugu mocuguda unut daha 1.5 aylik evlisin cocuk sorunu düzeltmez aksine oturmus evliliklerde bile ciftler zorlaniyor bebis olunca , her iki tarafta fedakarlik yapmasi gerekiyor

belkide esin seninle evlendigine pismandir , yada sen elinle besliyorsunya her gece, biyerleri kalkmis

Son düzenleme:
Sen hatali degilsin tabiki ama esinde borc harc yüzünden kafadini bilgisayarla dagitiyordur belki.
İkinizde cok bunalmissiniz anlasilan bu borclar yùzünden.
Allah yardimciniz olsun.

Eşinizin davranışları hiç hayra alamet degil.

Yakında çıkar kokusu.

Siz acele etmeyin hiç bir şey için en az 1 yıl bekleyin...

ahh canım ahhh bende ilk evlendiğimde borçları oldugunu öğrenmiştim senin yaptıgın gibi verdim altınlarımı bitirdim borçlarını ilk yıllarda inan bana 8 yıldır evliyim halen borcu oluyor ödeyen ben oluyorum ve internett sabahlara kadar bilg. başında günlerce uyumadığını biliyorum, çocuk olursa düzelir dediler bebeklerim oldu zerre kadar değişim olmadı (hiç bir zaman bebeğimiz olsun demedi banada ),ben boşanalım dediğimde yine bilg. başında yüzüme bile bakmadan tamam dedi şuan ayrı yaşıyoruz boşanmaya yanaşmıyor şimdide ben bebeklerimle birlikte başka bir ilçede çalışıyorum o ise başka bir ilde işe girdi (biz aynı şirkette çalışıyoduk, ayrılacagımız için onu işden çıkardılar) yani sana diyecegim siz daha yeni evlisiniz sakın çocuk falan düşünme değişirmi diyede ümit etme diyecegim ama belki seninki değişir bilemiyorum ama sen sen olll bir daha asla boçlarına karışma nasıl yaptıysa öyle kendisi ödesin yoksa bunlar alışıyolar sürekli ver diyolar ve sana şunuda söyliyeyim yine borçları vardır sana söyleyemiyodur ondan dolayıda uzak duruyor olabilir senden, Allah böyle erkeği nasıl biliyosa öyle yapsın diyorum sadece

İşde tam da konu sahibinim durumunu yaşayamışsınız, ona ders olsun sizin evliliğiniz. bir de demişsiniz ya bebek olursa belki senin eşin düzelir diye. HAYIIIIRRRRR. asla düzelmez aslaaaa. konu sahibine diyeceğim, bu adam kendini her anlamda düzeltene kadar asla o adamdan çocuk düşünme. ztn çocuk bi evlilik rayına girsin sorunlar belki düzelir diye yapılmaz !
inan bana hamile kalırsan yazık edersin, o çocuğa yazık olur. hem adam kendisi söylemiş ztn sana çocukları sevmem diye, bence buna da söylenecek çok şey var ama neyse tutuyorum kendimi.. borç konusunda da yukarda söylenenleri ciddiye almanı öneririm. ztn oldum olası hiç sevmem kadın eline bakan erkeği. yani bana kadın eşine maddi anlamda da destek olmalı yoksullukta fakirlikde diye söz verdik diye söylenebilir, ben kadın da çalışıyosa eve azda olsa katkıda bulunmasına bişey demiyorum. ama böyle kadın eline bakan, borç harç yüzünden karısının varını yoğunu sömüren erkeklerden de nefret ediyorum. eleştiri istemiyorum öneri istiyorum demiş konu sahibi, ee benim sözlerimde eleştiri de var öneride, böyle bi konu okuyupda böylesi bi kocayı eleştirmemek elde deil. artık sen içinden almak istediklerini al.

ben çok hatalıyım daha benim yanlışım nişanlıyken başlamış haberim yok
nişanlıyken çok sıkıştım paraya bana yardım et dedi.çalışıp emek verdiğim hakettiğim maaşımı daha nişanlıyken verdim ona oda yüze buldu tabi belkide çocuk istememesi surat yapması bundan...çünkü bazen çalışmayacağım ev hanımı olup çocuk doğuracağım diyorum direkt tavırı değişiyor bana karşı

canım ben kendim için eleştiri istemedim çünkü eleştirilecek bi durumum yok ama eşim fazlasını hakediyor evet elime bakıyor gözü benim kazandığım parada üstüne üstlük beni çok mutsuz ediyor....

hayat müşterek diyeceksiniz ama bence bir erkek kadından para istememeli.... evlilik varsa isteyebilir o ayrı mesele

karakterini daha ilk günden belli etmiş aslında. altınları vermeyin istediği kadar surat yapsın, bu mutsuz evliliğe çocuk vermeyn

erkekler çocuk olunca bağlanmazlar

ne varsa söylemeye çalıştım bunların dışında bir durum yok
o yüzden bu kadar kötü hissediyorum ya kendimi ben 23 eşim 35 yaşında

eşin eşimle aynı yaşta fakat her insan değişik yapıda oluyor demekki karsılıklı konusarak halledin bence böyle bir şey yaşamadııgm için bir şey diyemiyorum ama cocuk konusunda acele etme derim evliliğini ölç bir tart hemen cocuk isteme sonrasını düşün bu adamla ??? . Benimde eşim istiyor cocuk anlayacagınız ilişkinizi değerlendirin sonra ince ayrıntılara girin. Her şeyin bir dogru zamanı vardır. Bende cocuk cok ıstıyorum 1 senemiz doldu fakat çalışıyorum ilk önce iyi bir gelecek şart eksiklerini ona karar vermeden önce halletmeye calısıcam. Sende iyi düşün borc içinde böyle bir ilişkide eşine güvenmeden o günahsız cocugu dünyaya getirme.

hayat müşterek diyeceksiniz ama bence bir erkek kadından para istememeli.... evlilik varsa isteyebilir o ayrı mesele

karakterini daha ilk günden belli etmiş aslında. altınları vermeyin istediği kadar surat yapsın, bu mutsuz evliliğe çocuk vermeyn

erkekler çocuk olunca bağlanmazlar

canım daha önceki konunda altınlarını vermelisin demiştim ama bu açtıgın konuda okudumki önce vermek şstememişssin eşin inatlaşmış, kavga çıkmış ve vermişssin... yani hem vermişssin hem aranızda husumet çıkmış....yazık olmuş bozuna huzursuzluk yaşamıssınız.. neyse......
Bir kere daha 1, 5 aylık evliyken neden bu kadar erken cocuk düşünüyorsun anlamadım. ben 2, 5 senelik evliyim böyle bir ısrarda bulunmuyorum...eşinle bir daha bu konuyu konuşma. ne zamanki artık evlilğinizde bazı sorunları cözdünüz ozaman cocugu düşünün.ama buda ortak kararda olmalı...
yataga tek başına gitme.yatacaksakta beraber yatalım diye söyle.. tek başına bırakma..
ayrıca sürekli hadi sohbet hadi sohbet lafı etme. belki sen öyle söyledikçe adam da daha ters tepti...
birde eger arkanda delil bırakmayacak kadar kendine güveniyorsan internet ayarını bozz

internet ayarını bozup bide üstüne yakalanırsam herşey daha kötü olur

bir insanın karakterini ancak onunla aynı evde yaşamaya başlayınca anlıyorsun demek ki
yanlış bir insan seçmişsin falan diyip seni üzmek istemiyorum fakat
insanın borçları da olsa dertleri de olsa 1,5 aylık bir evlilikte bunların olması hiiiç normal değil
kaldı ki 35 yaşında olgun bir adam bu 23 yaşında gencecik bir kızla evlenmiş şuan ikinizin de ayakları yerde olmamalıydı

çocuk için acele etmemeni tavsiye derim çünkü olduğu zaman seni yalnız bırakacağını düşünüyorum problemler daha da çoğalır evliliğinizin iyice oturması lazım
diğer sorunlar için de biraz daha sabret bakalım borçlar falan ödenince tavırlarında bi değişiklik olacak mı
ne hissettiğini sakin bir dille anlatmaya çalış

bugün derdimi sizlerle paylaşınca bende kesinlikle sizinle aynı kanıya vardım
çocuk fikrinden buz gibi sogudum...
eşim böyle bir durumdayken çocuk fikri çok yanlışmış bense belki düzelir umudundaydım...
bir diğeride üstüne düşmemek onu kendine bırakmak doğru olacak sanırım...

ben de öyle düşünüyorum en azından borçlarınız kapanana kadar biraz sabırlı ol
gidişat ne olduğunu gösterir zaten davranışları değişmezse başka yerlerde hata vardır
ama şunu da söylemeden edemicem
daha çok gençsin ekmeğini de kazanıyorsun her şeyin üstesinden gelebilirsin
sana kıymet vermeyen biriyle ömrünü heba etme derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…