Asla çocuk istemiyorum diyerek korkudan senle birlikte olmayan bri adam????yaşı kaç ki bu adamın?
arkadaşlar o kadar canım sıkkın ki şu an bunuda sizinle paylaşmak fikir almak istiyorum.Acaba ben miyim hatalı olan..
size şöyle anlatayım durumu ben henüz 1,5 aylık evliyim daha öncede konu açmıştım burda eşimin borçları diye..
yani evlendiğimden beridir önce eşimin borçlarıyla sarsıldım ardından eşim altınlarımı istedi vermek istemeyince de tartıştık ogece eve gelmedi..
sık sık tartışıyoruz..ama herşey için bana hep kızıyor sesini yükseltip ağır laflar söylüyor son tartışmamızda bu sabah oldu.. sebebide 2 gündür eşim bilgisayar başında sabahlıyor.ikimizde çalışıyoruz bi tek birbirimizi akşamları görüyoruz ama o bilgisayarla ilgilenmekten benimle sohpet dahi etmiyor..
sabah işe geldikten sonra aradım niye böyle yapıyosun diye bana ben senin kuklan değilim dedi.senin istediğin herşeyi yapamam falan...
neymişte uykusu gelmemiş ondan sabaha kadar uyumamış.2 gündür akşam 5ten sabah 5e kadar pc başında nasıl durabilir bi insan aklım almıyor.bişey söyleyince de ben haksız oluyorum..Ne yapacağımı şaşırdım bi akıl verin hanımlar ben mi hatalıyım??
bence sakin bi ortamda güzel güzel konuşmayı dene
belki de oda nasıl kalkacağım altından diye düşündüğü için uyuyamıyordur.
onun yanında olduğunu ve onu sevdiğini hissettir ki açılsın sana
ortak bir yol bulacağınıza eminim.
Belliki çok kırgın ve çaresiz hissediyorsunuz kendinizi. Yeni evli olmak çok zor :) Daha gidecek çok yolu oluyor insanın.
Uzun süredir yaşadığınız tartışmalar ve borçlar eşinizi bunaltmış belliki sizin gibi.
Beraber uyumayı istemek en doğal hakkınız.
Fakat bunu istisnai bir durum olarak görün ve sabır edin.
Bir daha böyle bir durum olursa iş yerinden arayıp nedenini sormayın.Gündüzleri insanlarla özellikle erkeklerle konuşmak için hiç uygun değil. Ters tepiyor.
Akşamı bekleyin.Yemek yedikten sonra t.v. karşısına geçsin biraz rahatlasın ve tatlı dille ve samimiyetle derdinizi anlatın.
Önce onure edin.
Bunaltığını, sıkıldığını farkettiğinizi ve yardımcı olmaya çalıştığınızı söyleyin.
Sonra kendi sıkıntılarınızı anlatın suçlamadan.
Sizi azarlamasından tutun kavgalarınızın sıklığına kadar anlatın sabırla.
Anlamamış gibi görünüp tepki versede bu samimiyetinizi ileriki günlerde de devam ettirirseniz zamanla anlar.
Bilg. başında sabahlarsa bir daha, size zor gelebilir ama süt ya da sevdiği sıcak bir içecek alıp yanına gidebilirsiniz.
Beraber içtikten sonra yatağa davet etmeden uyumaya gidin öpücük kondurup.
Bu onu hem rahatlatacaktır hemde sizi anlamasına yardımcı olacaktır.
Aranızdaki yaş farkı az değil, yaşadığınız bir takın sıkıntılar bundan kaynaklanıyor olabilir.
Bir konunun istisnai olup olmadığını öğrenmek için sabır etmek gerekiyor.
35 yaşında eşim
canım senin için inan çok üzüldüm.yanlış tercih yapmışsın maalesef.nişanlıyken filan anlamadınmı sen bu adamın kişiliğini hiç.cok yeni evlisin ve şimdiden böyle hareketler,hakaretler ne yazacağımı şaşırdım.altınlarını istemek bence cok sacma sakın verme.bizim oralarda kızın güvencesidir altın.Allah göstermesin ama eşinin basına bi iş geldi öldü kaldı bişey oldu onlar senin güvencen. altınlarını cok önemli olmadıkca kimseye verme bence.bizimde borclarımız coktu ben teklif ettim eşime istiyosan bir kısmını verebilirim sana dedim borclara faiz gelmesin kapatalım dedim eşim almadı onlar senin, ben bi şekilde hallederim dedi.benimde eşime güvencem oldugu için teklif etmiştim onları versem bile nasılsa borcları bitirince alır diye ki verdiklerimi bile almadı.nişanlıykende halam filan öğütlemişlerdi kızım altınlarını kimseye verme olurya kocanın başına iş gelir yada kötü bişey olur acil lazım olur otobüs parası bile bulamayacagın zaman olur öyle zor zamanlarında kullan demişti.kocan hala cocuk ne öyle ya cocuk gibi kaprisler yok efendim ben senin kuklan değilim,sabahlara kadar pc de sabahlamalar.e iyi o zaman bi kac günde sen yap aynısını neler söylüyor bak.sinir oluyorum kendini bilmeden evlenip kızların basına bela oluyorlar yaa deli oluyorum ya.
valla canım kız güzel konussa da o adamın anlayacagını ben hiç zannetmiyorum.ayrıca pc basında borclarını düşündüğünü de zannetmiyorum.kız nasıl yaklassın ki kuklan değilim vs garip sözler.konu sahibi arkadasım aceba kukla gibi mi davrandın yönlendirmeye mi çalıstın koca adamı , o da ne yönlendirilir ya
yaşım ondan küçük diye eşim bana sen hiç birşeyi doğru bilmezsin,sen ne anlarsın muamelesi yapıyor..
sorunlarda bundan kaynaklanıyor sanırım 10 ay nişanlı kaldık tartışmamız dahi olmadı ama evlendiğimizden beridir hep tartışıyoruz.
ben mutsuz bi evliliğim olsun ister miyim ama önce borçları sonra bu olay çocuk olsun biraz düzelir diyorum allah korusun ben asla çocuk istemem diyor benimle birlikte olmuyor korkudan...
hep moral veriyorum
altınlarımı,bütün birikimimi cebimde ki harçlığa kadar veriyorum ona yeter ki o sıkılmasın diye
kirayı,faturaları elışveri ben hallediyorum ona bırakmıyorum borçlarını ödesin diye
aslında iyiydik 2 gün öncesine kadar düzeltmiştik arayı en azından tartışmıyorduk ama durduk yere pc sevdası çıktı ortaya canım çok sıkıldı bu şekilde biten bir sürü evlilik var korkmakta sıkılmakta haksız mıyım yaa ne yapacağımı şaşırdım..
bakın sizin fikirleriniz bile çatışıyor ben ne yapayım biriniz destek ol diyor öteki resti çek
gerçekten çıkmazdayım onunla tartışacağım korkusu sardı beni resmen ne yapsam nasıl davransam bilemedim...
eşim nişanlıyken böyle değildi çok olgundu ben onun için evlenmek istedim zaten onunla ama şimdi çocuktan daha çocuk sanki
allah razı olsun ne güzel anlatmışsınız kimseye anlatamam durumumu böyle önerilere ihtiyacım var evlilik çok farklı bişeymiş yaşayınca öğrendim...ve evlenir evlenmez omuzlarıma ağır yükler bindi...
ayrıca altınlarını vermemeliydin ona çok yazık olmuş.... o adama güvenmekle hata yapıyorsun bence
ayrıca altınlarını vermemeliydin ona çok yazık olmuş.... o adama güvenmekle hata yapıyorsun bence
eski konusunu bilmiyorsunuz galiba borçların bi kısmı konu sahibinin herşeyi en iyisinden istemesi ve eşinin de ona ayak uydurmasından kaynaklanan borçlar
tabi ki de verecek altınları
kandırılmamdan da bahsetseydin keşke arkadaşım neyse şimdi ki konum borçlar değil allaha şükür büyük kısmını hallettik çok az bir borç kaldı rabbime şükür..
bakın sizin fikirleriniz bile çatışıyor ben ne yapayım biriniz destek ol diyor öteki resti çek
gerçekten çıkmazdayım onunla tartışacağım korkusu sardı beni resmen ne yapsam nasıl davransam bilemedim...
eşim nişanlıyken böyle değildi çok olgundu ben onun için evlenmek istedim zaten onunla ama şimdi çocuktan daha çocuk sanki
altınlarımı vermicem dedim geçen hafta sabah işe gelmek için evden çıkarken bana altınlarını vermezsen eve gelme dedi zaten akşamda kendisi gelmedi eve bende ertesi gün verdim hepsini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?