Kendimi çıkmazda hissediyorum....:(((

canım senin için inan çok üzüldüm.yanlış tercih yapmışsın maalesef.nişanlıyken filan anlamadınmı sen bu adamın kişiliğini hiç.cok yeni evlisin ve şimdiden böyle hareketler,hakaretler ne yazacağımı şaşırdım.altınlarını istemek bence cok sacma sakın verme.bizim oralarda kızın güvencesidir altın.Allah göstermesin ama eşinin basına bi iş geldi öldü kaldı bişey oldu onlar senin güvencen. altınlarını cok önemli olmadıkca kimseye verme bence.bizimde borclarımız coktu ben teklif ettim eşime istiyosan bir kısmını verebilirim sana dedim borclara faiz gelmesin kapatalım dedim eşim almadı onlar senin, ben bi şekilde hallederim dedi.benimde eşime güvencem oldugu için teklif etmiştim onları versem bile nasılsa borcları bitirince alır diye ki verdiklerimi bile almadı.nişanlıykende halam filan öğütlemişlerdi kızım altınlarını kimseye verme olurya kocanın başına iş gelir yada kötü bişey olur acil lazım olur otobüs parası bile bulamayacagın zaman olur öyle zor zamanlarında kullan demişti.kocan hala cocuk ne öyle ya cocuk gibi kaprisler yok efendim ben senin kuklan değilim,sabahlara kadar pc de sabahlamalar.e iyi o zaman bi kac günde sen yap aynısını neler söylüyor bak.sinir oluyorum kendini bilmeden evlenip kızların basına bela oluyorlar yaa deli oluyorum ya.

valla canım kız güzel konussa da o adamın anlayacagını ben hiç zannetmiyorum.ayrıca pc basında borclarını düşündüğünü de zannetmiyorum.kız nasıl yaklassın ki kuklan değilim vs garip sözler.konu sahibi arkadasım aceba kukla gibi mi davrandın yönlendirmeye mi çalıstın koca adamı , o da ne yönlendirilir ya

Belliki çok kırgın ve çaresiz hissediyorsunuz kendinizi. Yeni evli olmak çok zor :) Daha gidecek çok yolu oluyor insanın.

Uzun süredir yaşadığınız tartışmalar ve borçlar eşinizi bunaltmış belliki sizin gibi.
Beraber uyumayı istemek en doğal hakkınız.
Fakat bunu istisnai bir durum olarak görün ve sabır edin.

Bir daha böyle bir durum olursa iş yerinden arayıp nedenini sormayın.Gündüzleri insanlarla özellikle erkeklerle konuşmak için hiç uygun değil. Ters tepiyor.
Akşamı bekleyin.Yemek yedikten sonra t.v. karşısına geçsin biraz rahatlasın ve tatlı dille ve samimiyetle derdinizi anlatın.
Önce onure edin.
Bunaltığını, sıkıldığını farkettiğinizi ve yardımcı olmaya çalıştığınızı söyleyin.
Sonra kendi sıkıntılarınızı anlatın suçlamadan.
Sizi azarlamasından tutun kavgalarınızın sıklığına kadar anlatın sabırla.

Anlamamış gibi görünüp tepki versede bu samimiyetinizi ileriki günlerde de devam ettirirseniz zamanla anlar.

Bilg. başında sabahlarsa bir daha, size zor gelebilir ama süt ya da sevdiği sıcak bir içecek alıp yanına gidebilirsiniz.
Beraber içtikten sonra yatağa davet etmeden uyumaya gidin öpücük kondurup.
Bu onu hem rahatlatacaktır hemde sizi anlamasına yardımcı olacaktır.

Aranızdaki yaş farkı az değil, yaşadığınız bir takın sıkıntılar bundan kaynaklanıyor olabilir.

Bir konunun istisnai olup olmadığını öğrenmek için sabır etmek gerekiyor.

allah razı olsun ne güzel anlatmışsınız kimseye anlatamam durumumu böyle önerilere ihtiyacım var evlilik çok farklı bişeymiş yaşayınca öğrendim...ve evlenir evlenmez omuzlarıma ağır yükler bindi...

35 yaşında eşim

Sen de 23 sün çok ta küçük değilsin.. nişanlılıkta çok iyiydi herşey evlenince bozuldu diyorsun ya özel ilişkinizde herşey yolunda mı adam o yüzden uzaklaşmış olabilir diye düşündüm... biraz özel oldu ama aklıma bu konu geldi.... bu konuda sorun yaşandığında erkekler gerçekten çekilmez olup uzaklaşıyor da? bir düşün kendince tatlım bunu

asla yapmadım sadece gece bilgisayar balında olduğu zamanlarda elinden tutup yatağa götürüyordum zorla onu kastetmiştir sanırım ama 2 gündür karışmadım hastayım diye oda sabahladı böyle gözleri kan çanağına dönmüştü sabah baktığımda

cnm bu kadar verici olma o düşünsün etsin biraz... daha evliliğiniz çok yeni çatışmalar normal ama baştan nasıl başlarsa öyle devam eder mantığıyla hareket et sana asla taviz verme demiyorum ama herşeyi sen düşünme borcu ne kadar, ne kadar maaş alıyor, ayda ne kadar para yatırıyor ayrıca senden önce olan borç için sen üzme kendini evliliğiniz yeni bırak ne olursa olsun... ayrıca birde birlikte olmuyor demişsin problemi vardır belki ondan asabidir

Bilgisayar başındaki adamı elinden tutup yatağa götürmek ne Allahaşkına? sorunu varsa otursun karısıyla konuşsun,bir film izlesin,müzik dinlesin... bunları eşiyle yapamayacak adam da zaten evlenmesin!!! kadın süt götürsün,sana kolay gelsin diyerek öpüp onu bıraksın orada ve adam da sabahlasın pc başında??? kadını kim düşünecek???23 yaşında evlenmiş bebek istiyor onu kim anlayacak?altınlarını vermiş kavga gürültü içinde asla çocuk istemiyorum Allah korusun diyen bir adamın tafrasını çekecek???? yazık ya bu kadar basit olmamalı umutların yok edilişi..... kendini de düşün tatlım biraz adam yola gelmeyecekse pamuklara sarsan değişmez

ayrıca altınlarını vermemeliydin ona çok yazık olmuş.... o adama güvenmekle hata yapıyorsun bence

bakın sizin fikirleriniz bile çatışıyor ben ne yapayım biriniz destek ol diyor öteki resti çek
gerçekten çıkmazdayım onunla tartışacağım korkusu sardı beni resmen ne yapsam nasıl davransam bilemedim...
eşim nişanlıyken böyle değildi çok olgundu ben onun için evlenmek istedim zaten onunla ama şimdi çocuktan daha çocuk sanki

eski konunuzu hatırlıyorum düğün borçlarınız vardı

eşinizin bu tavırları sevgisizliğinden değil borç sıkıntısından

oyalanmak kafa dağıtmak için bilgisayara takılıyor

ben olsam altınları verirdim bu şekilde huzursuz kavga gürültü ortamında yaşamaktansa

borçları kapatır kafam rahat ederdi

yeni evlisiniz bu zamanlar nasıl başlarsa öyle gider zamanları en azından ben buna çok inanıyorum

bugün birbirinizi kırmaktan çekinmezseniz 5 sene sonrasını düşünemiyorum

hele ki çocuk maddi sıkıntı var , evliliğin oturmamış daha birbirinizi anlayamıyorsunuz bu bebek acelesi niye

hemde eşiniz hazır değilken lütfen biraz mantıklı düşünün bu bebeği sadece kendiniz istiyorsunuz

siz bu sıkıntılarını halledin sonra eşiniz de isteyecek

Kardeşler bile farklı düşüncedeyken koskoca KKdan insanların farklı savları savunması normal.

Anlatmayın zaten.Ne kadar çok dillenirse o kadar yük ağır olur. Dile kolay fakat sabır etmelisiniz.
Bıkmadan usanmadan anlatmaya çalışın.
Size bağırdığı zaman kızarak değil kırgınlıkla bunu yaptığına üzüldüğünüzü anlatın. İnceden hareket etmek gerekiyor.

Aranızdaki yaş farkı olmasa önce bir kaç defa tatlı dille uyarın, sonra tepkinizi koyun diyecektim ama sizin durumunuzda dikkat etmek lazım.Aradaki frekansı yakalayamabilir işi daha yokuşa sürebilirsiniz. Bu yüzden sabırla her defasında emin ve tatlı ifadelerle başaracağınızı düşünüyorum.

Bilg. konusunda ise dediğim gibi yapın ve zamana bırakın. Tabi kast ettiğim haftalarca zaman değil.
Bu konuda endişe etmekte çok haklısınız.Bu haklılık sürecini iyi değerlendirin.

Özelden birşey daha yazacağım size.

ayrıca altınlarını vermemeliydin ona çok yazık olmuş.... o adama güvenmekle hata yapıyorsun bence

altınlarımı vermicem dedim geçen hafta sabah işe gelmek için evden çıkarken bana altınlarını vermezsen eve gelme dedi zaten akşamda kendisi gelmedi eve bende ertesi gün verdim hepsini

eski konusunu bilmiyorsunuz galiba borçların bi kısmı konu sahibinin herşeyi en iyisinden istemesi ve eşinin de ona ayak uydurmasından kaynaklanan borçlar

tabi ki de verecek altınları

eski konusunu bilmiyorsunuz galiba borçların bi kısmı konu sahibinin herşeyi en iyisinden istemesi ve eşinin de ona ayak uydurmasından kaynaklanan borçlar

tabi ki de verecek altınları

kandırılmamdan da bahsetseydin keşke arkadaşım neyse şimdi ki konum borçlar değil allaha şükür büyük kısmını hallettik çok az bir borç kaldı rabbime şükür..

bence en büyük hata sorumluluğu yüklenmek.baska topicte okumustum.
''bizler bayanız ,erkeklere hep duygusal varlıklar oldugumuzu, hep ilgiye sevkate ihtiyacımız oldugunu, cok narin kırılgan oldugumuzu yansıtmamız gerekiyor.onlarsız sanki yaşayamayacagımızı düşündürmemiz gerekiyor.ama yeri geldiğinde de kelebek gibi avuclarından kacıvereceğimizi de hatırlatmalıyız tabiki.bir kavanozun bile kapagını acamayıp eşlerinize actırıp sonrasında da cok büyük iş yapmış gibi tesekkür etmeniz gerekiyor.hastaysak baya baya mız mızlanmamız ,yemek yapmayıp dert yakınmanız gerekiyor ki bizlerin kıymetini bilsinler.erkekleşip evin sorumluluğunu üstenmeyelim öyle yaptıgımızda cok da kıymete binmiyoruz biz ne kadar sorumluluk alırsak daha fazlasını vermeye calısıyorlar onun için hep narin varlıklar olalım.elimizden geldiğince yardım yapalım tabi ama bunu görevimizmiş gibi algılamalarına izin vermeyelim'' gibi bişeyler yazıyordu.daha uzayıp gidiyordu ama aklımda bunlar kalmıs.aklıma geldi yazmak istedim

kandırılmamdan da bahsetseydin keşke arkadaşım neyse şimdi ki konum borçlar değil allaha şükür büyük kısmını hallettik çok az bir borç kaldı rabbime şükür..

farkındaysanız bi kısmı dedim

sizde eski konunuzda o zaman eşimin borçları diye değil de borçlarımız diye açsaydın madem borçlarınız ortak

konunda borçlar için altınları istedi dediniz diye bu şekilde yaklaştım olaya

yani borçların bi kısmı evlilik borçları tabi ki altınları vereceksiniz anlamında

k bakma da canım burası bir forum elbetteki fikir ayrılığı olacak ama buna çatışma denmez bence.siz birbirinizi tanımadan evlenmişiniz ben onu dokuzu bilmem o kadar basit aslında hersey

altınlarımı vermicem dedim geçen hafta sabah işe gelmek için evden çıkarken bana altınlarını vermezsen eve gelme dedi zaten akşamda kendisi gelmedi eve bende ertesi gün verdim hepsini

olan olmuş ama senin para için git diyen eşine taviz vermemen daha uygundu neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…