- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.671
- 498
İşte ben de diyorum ki: Madem bu konuda bu kadar netsiniz size söylenenler neden dert oluyor.güzel değilim fakat bakımsızda değilim. sabah kalkıyorum yüzümü yıkıyorum temiz kıyafetlerimi giyiyorum saçım temiz dışarı çıkıyorum. benim için bakım budur
güzel ve temiz giyiniyorum.Çirkin değilsin ama bakımlı da gorunmuyorsun. BB krem kullan, göz altındaki koyuluklari gider. Güzel ve temiz giyin
elbette salt güzelliğe bakmak akılsızlıktır. fakat sadece kültürde olmuyor. Yüz güzelliğde arıyor erkekler. Meslea ben kızlar soruyor sitesinde takılıyorum. oradaki erkeklerin çoğu en az iç güzellik kadar dış güzellikte istiyor. .Ruhlar aleminde yazamıyoruz diyor. Sonrada ben depresyona giriyorumgüzel olmak zorunda mısın?yani zati güzelsin de insanların bakıp çok güzelsin dediği biri olman gerekiyor mu?
bence gerekmiyo.eğer çok zekiysen çok kültürlüysen hiç gerek yok.kendini geliştir.bir dil ogren.bol kitap oku.git yurt dışına gez.konferans,panel takip er,spor yap,bi hobi edin.kim takar sonra güzelliği..
bence salt güzrlliğe bakan insanlar sığdır zaten.
evlendimi bari?Ünideki ev arkadaşıma o kadar çok benziyosunki... Ama ben onu çok beğenirdim,biraz bakımlıydı sadece
kendine haksızlık etme
işte kendimi bakımlı bulduğum halde tercih edilmiyorsam vasatımdır diye düşünüyorumİşte ben de diyorum ki: Madem bu konuda bu kadar netsiniz size söylenenler neden dert oluyor.
Size birçok tavsiye verildi hepsini bir şekilde geri çevirdiniz, halinizden memnunsanız milletin ne dediği konu açtırmamalı size değil mi?
onlarin cogu ergen daha.onu da gectim bi erkekler guzellik der ama guzellikten anlamazlar.senin atiyorum sadece gozun guzeldir ya da sadece popon guzeldir.adam bunu geneller butune.kafalari oyle calisiyor onlarin.yani bir bilgeni sec onu on plana cikar.o guzel bolge goze carpsin.erkekler sana guzel der.atiyorum gozun mu guzel iyi bi goz makyaji yap.atiyorum gobegin var lakin popon guzel.gobegi kapa popoyu ortaya cikaran kiyafetler giy.bacaklarin mi guzel tayt giy kida etek giy.neren guzelse onu goster.erkek psikolojisi diger kusurlari gormez.sana da cok guzelsin demeye baslar.elbette salt güzelliğe bakmak akılsızlıktır. fakat sadece kültürde olmuyor. Yüz güzelliğde arıyor erkekler. Meslea ben kızlar soruyor sitesinde takılıyorum. oradaki erkeklerin çoğu en az iç güzellik kadar dış güzellikte istiyor. .Ruhlar aleminde yazamıyoruz diyor. Sonrada ben depresyona giriyorum
düşün ne hallerdeyim. psikolojim nasıl bozukGarip bir bakış açın var. O kadar sığ sularda yüzüyorsun ki. Takmışsın birilerinin seni beğenmesine, kim ne derse desin bakış açını biraz olsun genişletmiyorsun. Biz sana hayatını nasıl daha kaliteli hale getirebilirsin diye tavsiyeler verirken ne dediğimizi anlamaya çalışmıyorsun bile. Tek derdin başkalarının sevgili skoru çokken senin neden yok. Öyle mi gerçekten? Birinin kendine bu kadar yazık ettiğini görmek çok üzücü
Konuya şöyle bir baktım da siz meseleyi eğlenceye çevirmişsiniz.işte kendimi bakımlı bulduğum halde tercih edilmiyorsam vasatımdır diye düşünüyorum
beni yanlış anladınız. neyse. iyi geçeler sizeKonuya şöyle bir baktım da siz meseleyi eğlenceye çevirmişsiniz.
O zaman yüzünüzü yıkayarak sağladığınız bakımla vasat vasat dolaşarak kendinizi kabullenecek, hayıflanıp konu açmayacaksınız.
Söylediğinizin aksine özgüveninizin yerinde olduğu anlaşılıyor yazdıklarınızdan.
Çılgınsın:) gectiğimiz temmuzda evlendievlendimi bari?
O zaman yapacak bisey yok oldugu kadar olmadigi kaderhaklısın. çünkü ben doğuştan güzel olmak isterdim takviyelerle değil
Katiliyorum. Okumana bak. Intikamini alirsin ilerleyen yillarda.İnsan gittikçe guzelesiyor aklinda kalsin
doğrudur belkide :)Katiliyorum. Okumana bak. Intikamini alirsin ilerleyen yillarda.
Kızlarsoruyor gibi asosyal tipsiz hayatında kız görmemiş erkeklerin adeta dünyaca ünlü yakışıklı zengin kültürlü erkeklermişcesine yazdıklarına bakarsan daha çok bunalıma girersin. Benim bildiğim ergenler ve ergenlikten çıkamayanlar takılıyor orayaelbette salt güzelliğe bakmak akılsızlıktır. fakat sadece kültürde olmuyor. Yüz güzelliğde arıyor erkekler. Meslea ben kızlar soruyor sitesinde takılıyorum. oradaki erkeklerin çoğu en az iç güzellik kadar dış güzellikte istiyor. .Ruhlar aleminde yazamıyoruz diyor. Sonrada ben depresyona giriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?