- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
güzel değilim fakat bakımsızda değilim. sabah kalkıyorum yüzümü yıkıyorum temiz kıyafetlerimi giyiyorum saçım temiz dışarı çıkıyorum. benim için bakım budurİlk birkaç sayfayı okudum, tahminim geri kalan 20 küsür sayfada aynı cümleler kurulmuştur.
Eğer bunca "güzelsin" lafına rağmen "evet lan ben güzelim, azıcık kendime geleyim" demediyseniz aynı mantıkla milletin lafın bakarak "çirkinim ben, bi bakın çirkin miyim" temalı bir konu açmanızı tuhaf buldum açıkçası.
Gelelim sorunuzun cevabına: Güzelsiniz diyemem. Bakımsızsınız diyebilirim.
dikkat etmedim.çirkin olduğu halde evlenen var mı ççevrenizde?
ne mutlu size :)Her gün cenemin altındaki ve dudagimin üstündeki tüyleri alıyorum, bacaklarim çok kalın, göğüslerim sarkık, cildimde lekeler var. Ama beni seven bir eşim var. Neden mi? Ben hiç evlenmeyi düşünmedim. Erkeklerden aşırı ilgi görmediğim için ah vah demedim. Sadece kendim oldum, iş güç peşinde koştum. Geleceğime odaklandım ve arkadaşlarıma sarıldım. Çok sansliydim arkadaş konusunda. Sonra bir baktım çok sevdiğim biriyle evlenmisim
valla benim lisedeki ve üniversitedeki kız arkadaşlarımdan bazıları. hepsi benden önce evlenip 2 çocuk yaptılar. çirkin şansı diye birşey duydun mu :)çirkin olduğu halde evlenen var mı ççevrenizde?
duydum :) bende ondan yok. olsaydı beni seven birileriolurduvalla benim lisedeki ve üniversitedeki kız arkadaşlarımdan bazıları. hepsi benden önce evlenip 2 çocuk yaptılar. çirkin şansı diye birşey duydun mu :)
güzel değilim fakat bakımsızda değilim. sabah kalkıyorum yüzümü yıkıyorum temiz kıyafetlerimi giyiyorum saçım temiz dışarı çıkıyorum. benim için bakım budur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?