Kendimi çirkin buluyorum. :(

fotoğrafına baktım
diş telleri çıkınca o sorun ortadan kalkar
bence saç kesimini değiştirmelisin
perçem kahkül gibi bişey yaptırabilirsin
19 yaş hafif bir makyajı kaldırır
mesela bb krem göz kalemi, çok kalın olmayan kuyruksuz bi eyeliner sürüp çok yogun olmayan rimel kullan
ve ruj kullanabilirsin

giyimini bilmiyorum onunla da biraz oynarsan al sana istediğin güzellik işte

göz altlarına garnier in göz altı kapatıcı roll-on u iş görür
senin de göz altların benim gibi

Gayet güzelsin kompleks yapma okulunu bitir mesleğini al eline kimler çıkar karşına merak etme. Yaşın daha çok küçük .

bence her bayan güzeldir. kiminin yüzü, kiminin boyu posu,,, kkiminin gözleri, bakışları, kalbi vs. vs.. bir sürü sıralanabilir..
Burada önemli olan, kendinle barışık, pozitif enerji yayan birisi olman.. Ben güzelim dersen, güzel olursun.. Ben çok çirkinim dersen, çirkin olursun. Bu böyle..

Kesinlikle çirkin değilsin,yazdıklarını okuyunca insanın gözünde başka bir şey canlanır fotoğrafta da başka.absürt bir yerin yok bir kere.diş teli senin için büyük bir şans bence keşke zamanında ben de taktırsaydım diyorum.
sana söyleyeceğim şey çok bakımlı olmaya çalış(buradaki kasıt çok makyaj yapmak değil asla)güzel yerlerini öne çıkaracak makyaj yapabilirsin hafif,bir de tarz giyindiğin zaman tamamsın.kimseye çirkin demek istemem ama o kadar çirkin insanlar var ki ama çok bakımlılar taş gibi vücutları var vs peşlerinden koşan bir sürü adam.yani sen onlara bin bile basarsın bence,sadece değişmen gerek.değiş!
(ve tabii ki her şey dış görünüş değil,umarım öyle birini bulursun,sadece kendin için değiş)

İlk birkaç sayfayı okudum, tahminim geri kalan 20 küsür sayfada aynı cümleler kurulmuştur.
Eğer bunca "güzelsin" lafına rağmen "evet lan ben güzelim, azıcık kendime geleyim" demediyseniz aynı mantıkla milletin lafın bakarak "çirkinim ben, bi bakın çirkin miyim" temalı bir konu açmanızı tuhaf buldum açıkçası.
Gelelim sorunuzun cevabına: Güzelsiniz diyemem. Bakımsızsınız diyebilirim.

Sadece gözaltinda şişlik ve kararma var onun içinde iyi uyu ve bol su al. Onun haricinde güzelsin. Benimde yuzumde sivilce izileri var ve ergen gibi sivilcelerim cikiyor ve eminimki senden daha çirkinimdir ama kafaya takmiyorum. İstersen biraz degisiklik yap saçlarini yuz tipine gore guzel bir model kestir bu bile farklilik yapacaktir emin ol buna

evet güzelsin ama bakımsızsın. saçlarına fön değilde hareketli bir kesim, kaşları hafif inceltelim düzeltelim, diş tellerini çıkaralım, doğru fondoten ve makyajla süper olur. üstüne de daha spor şık bir giyim. not: bunları yazarken dağınık topuz saçım ve popomda eşofmanım var :)

Ne alaka kız çirkin değilsin güzelsin . Öyle cirkinler gördüm ki yanındaki kocalarına sasirirsin. Böyle şeylere kafana takma

güzel değilim fakat bakımsızda değilim. sabah kalkıyorum yüzümü yıkıyorum temiz kıyafetlerimi giyiyorum saçım temiz dışarı çıkıyorum. benim için bakım budur

Cirkin kadin yoktur, bakimsiz kadin vardir. Bunu senin icin soylemedim ama.

Bulundugunuz yas ergenlik dedigimiz çağa tekabul ediyor, yillar sonra bu serzenislerin sana tebessum ettirecek:)

Her gün cenemin altındaki ve dudagimin üstündeki tüyleri alıyorum, bacaklarim çok kalın, göğüslerim sarkık, cildimde lekeler var. Ama beni seven bir eşim var. Neden mi? Ben hiç evlenmeyi düşünmedim. Erkeklerden aşırı ilgi görmediğim için ah vah demedim. Sadece kendim oldum, iş güç peşinde koştum. Geleceğime odaklandım ve arkadaşlarıma sarıldım. Çok sansliydim arkadaş konusunda. Sonra bir baktım çok sevdiğim biriyle evlenmisim

ne mutlu size :)

Arkadaşlar peeki kendimi düzeltmek için ne yapmalıyım? Nereden başalamalıyım? Ne önerirsiniz? Benim siyah nokta problemim var birde sivilcemş ve siyah noktamı sıktığım zaman gözeneğim geri kapanmıyor. Onun için ne yapabilir. Birde hangi markalardan kıyafet alayım. lütfen bu sorularımı cevaplandırırsanız büyük iyilik etmiş olursunuz :)

Allahın yarattığına çirkin denmez sana bunu diyenler önce bu açıdan düşünsün... Dünyadaki insanların hiçbiri bi saç teli bile yaratamazken yüce Yaradanın sanatına hakaret etmeleri gayet yanlış. .. sana gelince gayet güzelsin yani... sadece yaşının gereği biraz kafanı karıştırmislar... emin ol tatlım sevgi ne güzelliğe bakıyor ne de başka bişeye... seni sen olduğun için seven biri elbet olacaktır daha ufaksin yani... sen şimdi okuluna bak... ha bi de güzellikten ziyade bi bayana güç katan özgüvenidir unutma... sen yeterki kendini güzel bul bak hergecen gün daha guzelleseceksin ve çevrendeki insanlar daha çok seni güzel bulacak... bi de aynaya bak bi ama hayranlıkla rabbim ne güzel yaratmis de ne muhteşem de...

güzel değilim fakat bakımsızda değilim. sabah kalkıyorum yüzümü yıkıyorum temiz kıyafetlerimi giyiyorum saçım temiz dışarı çıkıyorum. benim için bakım budur

Hayir bu hayatini surdurebilmen icin yapman gereken temel bakim. Bakimli olmak dedigimiz şey bu değil. Bu bildiğimiz ev hâli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…