Kendimi çirkin hissediyorum

Aylin3333

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2017
1.299
1.263
133
Benim gibi olan var mı bilemiyorum....Aslında orta derecede güzelliğe sahibim ama çevremdeki insanlar çok güzel olduğu için kendimi hep çirkin hissediyorum. Mesela eşim 3 erkek kardeşler ve eşleri çok güzel. Hatta ilk evlendiği zamanlar akrabaları aramazda güzellik sıralaması yapıyordu ve tabi ki ben hep 3. Sırada oluyordum. Eşimin de işi gereği zengin birkaç kadınla sürekli görüşmesi gerekiyor. Allahım özellikle bir tanesi 48 yaşında ama ben 33 yaşında olmama rağmen benden daha genç ve güzel görünüyor. Eşim benim güzellik konusunda kendimle uğraşmamdan pek hoşlanmaz ama onun için de güzellik çok önemlidir, bunu inkar etse de mesela bir kadından bahsederken ya çok güzel ya da çok çirkin diye söze başlar. Benim de bu konuda birkaç adımım olsa da başarısızlıkla sonuçlandı. Burnumda sağlık soronum vardı, ameliyat olmam lazımdı, doktora estetik de rica ettim, tabi eşimin estetikten haberi yoktu, olsaydı rıza göstermezdi. Doktoru da pek araştırmadım.Neyse...burnum eskisinden daha kötü oldu. Kıl tekniği kaş yaptırdım geçenlerde çok araştırarak. Milletin kaşını gayet güzel doğal yapan kadın beni ido tatlısese çevirdi. Güç bela çıkarttık boyayı, eski haline döndü ama kadın bilinçsizce kaşlarımı yolduğu için eskisinden daha kötü oldu. Ne yapsam bi tık güzelleşemedim, hep geriye gittim, ilerleyemedim. Şimdi estetikle güzelleşenlere saygı duyuyorum. Acaba eşimin rızası yok ondan mı bir adım ilerleyemiyorum, bilemiyorum....

Neden kendinize çirkin yaftası vuruyorsunuz? Eşiniz sizin çirkin olduğunuzu düşünse neden sizinle evlensin ki? Etrafımdakiler çok güzel demişsiniz ama bir insanın güzelliği bir başkasının güzelliğini gölgelemez. Eşinizin etrafındaki kadınların güzel olması da birşey değiştirmez eğer eşiniz sizi seviyor sizi seçmiş sizinle evlenmiş. Siz bakımlı olmayı bırakmayın yeter, güzellik görecelidir. Bir başkasına göre de siz çok güzelsinizdir belki siz güzelsiniz diye bir başkası kendini çirkin hissediyordur kim bilir.

Dediğiniz gibi, kendinizi sadece çirkin hissediyorsunuz.. Çirkin değilsiniz! Eşinizin lafa çok güzel kadın diye başlamasıda çok tuhaf. Sizde çok yakışıklı diye mi başlasanız? :) Çevrenizdeki insanların seviyesiz davranışları bunaltmışa benziyor sizi . İnsanları alımlı, çekici ve göze hoş görünmesini sağlayan 'güzellikten' ziyade öz güven ve güler yüz bence. O akrabalarıda siz sıralamaya tutun bir daha ki görmenizde. Mesela en eğitimlisi, en kilolusu, en yaşlısı, en beceriksizi :) Allahım yaa..

Güzel olmayan kadın yoktur ,güzelleşmeyi bilmeyen kadin vardir.Güzellesmeyi bilmek de zeka ve kendini gelistirmek gerektirir.Bi kere kendinizi cok iyi taniyacaksiniz! Bana şu gider bu gitmez diyebileceksiniz.trendleri giyim detaylarini arastiracaksiniz.Guzel olmanin en baş şarti öyle burun murun ,kaş güzelligi degil onlar detay.1_ cildiniz güzel olacak.bunun icin düzgun beslenmeyi bileceksiniz mesela en önce. 2_ saclariniz mutlaka bakimli olucak.size yakisan icin iyi bir kuaförden tavsiye alin.3_ fit olucaksiniz .spor,squat yapicaksiniz hem de her gün. 4_ digerleri ile kendinizi kiyas etmeyeceksiniz. Herkes kendine özel ve münhasırdır. Eşim bakim yapmami istemiyor da ne demek? Öyle derler de Disarida bakimli kadinlara bakarlar.Bunlari yapin mutlak sonuç alacaksiniz!

Aslında en birinci şart para...

Burnunuzu ne zaman yaptırdınız? Insanın alışması zaman alıyor çünkü.
Bence eskisinden kötü olamaz ya doktor kasap değilse eğer.

Burnunuzu ne zaman yaptırdınız? Insanın alışması zaman alıyor çünkü.
Bence eskisinden kötü olamaz ya doktor kasap değilse eğer.
Benimkini doktor kabul etti hata olduğunu, istersen daha sonra düzeltelim dedi. 3,5 ay oldu ameliyat olalı ama ince derili olduğum için tüm ödemler gitti. Burun kanatlarında çökme ve burun ucunda düşme oldu, burun ucum ameliyattan önce kalkıktı, şimdi düşük. Hafif kemerim vardı ve top çarpmıştı zamanında onun yamukluğu vardı. Şimdi eskisinden daha yamuk. Allah ın verdiğiyle pek oynamamak lazım heralde. Resmen ibretlik oldum. Kasaptan da pek farkı yokmuş demek ki...

aslinda kiloniz yerindeyse yapilacak seyler cok basit
simdi olanlari cok bozmadan mesela yüzünde insanin carpici bir nokta vardir dudak olur, kas olur onu belirginlestirin
güzel bir sac ya uzun ya da kisa, dogal rengi en cok yakisandir ve tek renk daha kaliteli duruyor bence
desensiz, baskisiz kiyafetler tercih etmek güzelligi daha da öne cikarir
güzel topuk bir ayakkabi, yani güzel olmamaniz icin ne sebep olabilir
dik yürüyün bir de, e bitti gitti
bak parfümü unutma, iyi ic camasiri bir de, bunlar benim özgüvenimi yükselten detaylar
yeri gelince sapka, sal kullanmaktan da cekinmem

Akrabaları aranızda güzellik sıralaması mı yapıyor?
Siz iyi misiniz ?
Böyle saygısız bir şeye nasıl izim veriyorsunuz ?
Ayrıca burun doktoru araştırmadan ameliyat olmanız da ayrı bir olay cidden. Bence bu sizde bir takıntı olmuş. Birilerine ya da bir şeye benzemeye çalışan hiç kimsenin güzelleştiğini görmedim.
Ha eşiniz de sizi böyle beğenmiyorsa , yol orada!
Ayrıca burnunuzu beğenmiyorsanız dolgu yaptırabilirsiniz. Çünkü bildiğiniz estetikli gibi oluyor.

Aslında en birinci şart para...
Aynen katılıyorum. Evde yüzüme maske yapsam bile hiç güzellik merkezindeki bakım gibi olmuyor hiç ordaki gibi parlamıyor cildim.
Ucuz cilt ürünleriyle pahalı cilt ürünleri arasında dağlar kadar fark oluyor.
Saçımı evde boyayınca hep bir sıradan görünüyor gözüme ama kuaför çok iyi boyuyor. Aralara ışıltı atıyor vs.
Sporu da evde kendi şartlarınla yapıp aldığın sonuçla özel spor koçuyla çalışıp aldığın sonuç aynı olmuyor. Yani demem o ki her güzelliğin arkasında ciddi miktarda para var.

yani.. yukRIda demet akalın demişler , o kadın yaş ve çocukdan sonra birden çöktü..gençliğinde vücudu fiziği muazzam bakım spor silikon vardı çünkü..

yani.. yukRIda demet akalın demişler , o kadın yaş ve çocukdan sonra birden çöktü..gençliğinde vücudu fiziği muazzam bakım spor silikon vardı çünkü..
Eski manken değil mi zaten o kadın? Vücudu tabi ki iyidir.
Gerçi yalan da değil acayip rüküş bir kadın. Dünya paraya aldığı kıyafetler tek kelimeyle korkunç. Giyinmeyi bilmiyor. Ama bu konuda demet akalın örnek olamaz gibi çünkü kadına bir makyaj yapıyorlar 180 derece değişiyor. Makyajlı ve makyajsız haline bir baksınlar derim. Demek ki paran varsa bir makyöz tutup güzelleşebilirsin

Ben sizi anlıyorum. Yüzünüzü görmesek de bir çeşit yüz var güzel bir altyapısı var ama güzel değildir. Bu yüz adam olur allem eder kalem eder altyapıyı ortaya çıkarırsın. Bir de yüz var altyapıda zaten eksiklik var yüz de güzel değilse uğraştıkça yapaylaşır. Ben sizin çirkin değil de görece güzel olmayan biri olduğunuzu düşünüyorum.
Yani güzelin daha güzeli hep vardır. Yakınınızda çok güzel Kişiler olunca kıyasa girerek kendinizi çirkin hissetmeniz çok doğal.
Eşiniz güzellik kriterini önemseyen biriyken sizinle evlendiyse çirkin değilsinizdir. Sadece çevrenizdekiler fazla dikkat çekici güzelliktedirler.

Madem ne yaparsam yapayım kendimi beğenmiyorum diyorsanız o zaman kendinizi geliştirin kocaman bir gülümsemeye ve pozitif düşünen kadına eşiniz dayanamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…