Seni çok iyi anlıyorum, watsupta flörtleştiğim aile dostumuzun oğluna insan Bi çaya çıkarmazmı dedim gelen cvp ayıpsın.... Sanki askerlik arkadaşıydım nihayetinde olmadı.
Güzel olmayan kadın yoktur ,güzelleşmeyi bilmeyen kadin vardir.Güzellesmeyi bilmek de zeka ve kendini gelistirmek gerektirir.Bi kere kendinizi cok iyi taniyacaksiniz! Bana şu gider bu gitmez diyebileceksiniz.trendleri giyim detaylarini arastiracaksiniz.Guzel olmanin en baş şarti öyle burun murun ,kaş güzelligi degil onlar detay.1_ cildiniz güzel olacak.bunun icin düzgun beslenmeyi bileceksiniz mesela en önce. 2_ saclariniz mutlaka bakimli olucak.size yakisan icin iyi bir kuaförden tavsiye alin.3_ fit olucaksiniz .spor,squat yapicaksiniz hem de her gün. 4_ digerleri ile kendinizi kiyas etmeyeceksiniz. Herkes kendine özel ve münhasırdır. Eşim bakim yapmami istemiyor da ne demek? Öyle derler de Disarida bakimli kadinlara bakarlar.Bunlari yapin mutlak sonuç alacaksiniz!
Para evet bakim ürünleri ,kuaför ,kiyafet vs icin gerekiyor ama nice parasi olup da soytari gibi gezenleri bildigim icin maddelere eklemedim .Aslında en birinci şart para...
ilk aklıma gelen demet akalın oldu bunu okuyunca nedense.Para evet bakim ürünleri ,kuaför ,kiyafet vs icin gerekiyor ama nice parasi olup da soytari gibi gezenleri bildigim icin maddelere eklemedim .
Benimkini doktor kabul etti hata olduğunu, istersen daha sonra düzeltelim dedi. 3,5 ay oldu ameliyat olalı ama ince derili olduğum için tüm ödemler gitti. Burun kanatlarında çökme ve burun ucunda düşme oldu, burun ucum ameliyattan önce kalkıktı, şimdi düşük. Hafif kemerim vardı ve top çarpmıştı zamanında onun yamukluğu vardı. Şimdi eskisinden daha yamuk. Allah ın verdiğiyle pek oynamamak lazım heralde. Resmen ibretlik oldum. Kasaptan da pek farkı yokmuş demek ki...Burnunuzu ne zaman yaptırdınız? Insanın alışması zaman alıyor çünkü.
Bence eskisinden kötü olamaz ya doktor kasap değilse eğer.
Aynen katılıyorum. Evde yüzüme maske yapsam bile hiç güzellik merkezindeki bakım gibi olmuyor hiç ordaki gibi parlamıyor cildim.Aslında en birinci şart para...
Aynen katılıyorum. Evde yüzüme maske yapsam bile hiç güzellik merkezindeki bakım gibi olmuyor hiç ordaki gibi parlamıyor cildim.
Ucuz cilt ürünleriyle pahalı cilt ürünleri arasında dağlar kadar fark oluyor.
Saçımı evde boyayınca hep bir sıradan görünüyor gözüme ama kuaför çok iyi boyuyor. Aralara ışıltı atıyor vs.
Sporu da evde kendi şartlarınla yapıp aldığın sonuçla özel spor koçuyla çalışıp aldığın sonuç aynı olmuyor. Yani demem o ki her güzelliğin arkasında ciddi miktarda para var.
Eski manken değil mi zaten o kadın? Vücudu tabi ki iyidir.yani.. yukRIda demet akalın demişler , o kadın yaş ve çocukdan sonra birden çöktü..gençliğinde vücudu fiziği muazzam bakım spor silikon vardı çünkü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?