Kendimi çirkin hissediyorum

Kesinlikle o doktora gitmeyin düzeltmeye.
Bende oldum ameliyat çok memnunum bence araştırmaya devam edin ve düzeltme ameliyatı olun mutlaka.
Burun çok önemli kesinlikle.

Valla büyük konuşmayayım bu estetik işleri beni de korkutuyor dudaklarım normal kalınlıkta hafif dozlarda dolgunlaştırıyorum resmen 2 sene araştırdım ördek dudak olmaktan korktuğum için ama sonuçtan memnunum İstanbuldayım ben gerçi İstanbul bu işler için daha iyi bence ama çok iyi araştırmak gerekiyor

P
Kesinlikle o doktora gitmeyin düzeltmeye.
Bende oldum ameliyat çok memnunum bence araştırmaya devam edin ve düzeltme ameliyatı olun mutlaka.
Burun çok önemli kesinlikle.
siz nerde oldunuz acaba doktorunuz kimdi

Eşinizin karşısına hep güzel giyimli bakımlı güzel kokular sürünerek çıkın. Güzel huyunuzla onu cezbedin. Yeterli olucaktır:)
Ben öyle yapmayı planlıyorum yoksa işim yaş

Yüzünüzle bu kadar uğraşmayın

Bakımı eşiniz için değil kendiniz için yapın. İyi bir kuaförde yüzünüze gidecek sizi havalı gösterecek bir saç kesimi yaptırın. Benim saçlarım uzundu. Esimin ısrarıyla kestirdim. Çok daha iyi görünüyorum şu an. Saçlarım dalgalı kıvırcıga yakın. uzamış bob modeli çok iyi gösterdi dalgalarımı. Eskiden uzun saç aşkına düzleştirmesipim zaman cadı gibi dolasıyorken su anda hep sevimli ve güzel duruyor saçlarım. Yani ben saçtan örnek verdim. Siz size yakışan kesimi rengi uygulayın. Bakımlarınızı yapın. Giyim tarzınızı olusturun. Kaybettiğiniz özgüveni yakalarsınız bence.

Aaa üzüldüm bu duruma, bu tarz operasyonlar icin doktoru cok iyi arastirmak gerekiyor tabi. Peki doktorunuz bu durumu düzeltebileceginin teminatını ve güvencesini size veriyor mu? Netice de bi kere ele almıs ve muktedir olamamış. düzgun bir burunu yapamayan kisi eskisinden daha kötü olan (sizin söylediginize göre) bir burunu yapabilecek mi? Bu konuda ki başarisizliginin mazereti ne peki? Elimi kaymış, yanlis bi alet mi kullanmış, kafasi mi dalginmiş? Neymiş yani!!! Bence o doktora kendinizi yeniden yeslim etmeden evvel başka güvenilir, isin de ehli olan bir doktora daha gorunun. Düzelir mi? Ust uste ameliyatla burnum daha fazla zarar gorur mu? Sizce bunu bu hale sokan birinin bu durumu duzeltebilmesi mantikli mi? Gibilerinden bu konuyu isinin ehli birine sorun. Bence bu konu güzellik, diger esler, siralama vsvs konularindan cok daha önemli gorunuyor.

Detayları konuşmadık, birkaç ay sonra belli olur o zaman konuşuruz dedi, bakalım ben de çok merak ediyorum ne açıklama yapacak.

Memlekete gidince kendimi baya iyi hissediyorum, ama eşimin ailesi dediğim gibi güzellik çıtasını baya yükselttiklerinden hep kendimi onların yanında çirkin ördek gibi hissediyorum. Kayınvalidem olsun,eşimin büyük halaları vs. eltilerimi anlatırken hep ne kadar güzel olduklarından, bakılmaya doyulmayan güzelliklerinden, beni anlatırken de iyi yemek yaptığımdan, çocuklara iyi baktığımdan, çalışkan olduğumdan bahseder. 13 senedir bu böyle... Artık sinirimi bozuyor eltilerimi yanımda övmesi. Kıskanç bi insan değilim ama kimyamı bozdu heralde. Bi de ben eşimle evlenmeden eşime kız göstermişler, eşim beğenmemiş, ama duygu olursa o olur demiş. Neyse duygu olmamış. İki yıl sonra duygu eşimin abisiyle evlendi. Yani çok güzeller için değil görecelilik. Orta dereceliler için geçerli. Bi keresinde de eşimin köyüne gitmiştik, bahçe işine yardım için şalvar giydim, iş yaptım, yoruldum, eşim yanıma geldi, şaka yollu, seni ilk kez böyle görseydim beğenmezdim seni dedi. Yani ben de maalesef bakımla giyimle hoş oluyorum. Eşim beni seviyor bu arada, ama dediğim gibi bilinçaltında aileden gelen güzellik anlayışı var.

İnsan istiyor ki duştan çıkınca da, havuzda da makyajsız da güzel olayım.
Siz eltilerinizi gözünüzde fazla büyütmüşsünüz bence. Onlarda havuzdan yapışmış saçlarla çıkıyordur mutlaka :) kendinizi başkalarıyla kıyaslamayın. Hepimizden güzel birileri illaki vardır. Bunun sonu yokki

Cirkin deilsiniz Allah in yarattigi kulsunuz iste sadece özguvensizsiniz o kadar bu arada saptin seker oldun yolundasiniz dikkat edin

kaslarina bicim ver ve kas kalemi kullan
saclarin temiz derli toplu olsun
dislerini her daim fircala bembeyaz bir gulus ozguven getirir
tirnaklarin uygun uzunlukta torpulu olsun
yuzune dogal maskeler yap internetye var bir suru
biyiklarini al
tertemiz utulu giyin giydigini kendine yakistir makyaja bile gerek yok ozguvenli dur cirkin hissetme asla

merhabalar.acaba dudak dolgusu için istanbulda nerde yaptırdınız bende araştıryorum ve dogallık benim içinde cok önemli mesaj atarsanız çok sevinirim.

Konu sahibi ben de cirkinim.ne yapsam duzelmedim.hangi birini yaptirayim.kocaman gul demislee gulemiyoeun.dis yapim sari.4 defa beyazlattim.yine saei yine sari.yaptirsam bilinen dr lar cok pahali.herkes de kaplama yapamiyor.orta yuz cokuk.bi daha ki ay dolgu yaptircam. Gozlerim bayik bakiyo.dr yapilamaz bisiy buna alis dedi.selulitlerim var.ama en cok moral bozan saclarim deli gibi avuc avux dokuluyor.tepeden acilma var.cok uzuluyorum.ne yaptimsa duzwlmiyor

Herkesin kendinde beğenmediği bir yer illa ki vardır ki. Kimse kusursuz değil ki.
Bana sorsan benim de var
Geçen bir yerde şu sözü okudum; “şükredelim ki şükredecek şeylerimiz artsın” diye. Düşününce ne kadar da doğru. Demem o ki takmayın. Aynaya baktığınızda şükredin..

Ya bende öyle hissediyorum burun ameliyatı oldum ucu çöktü nefes dahi alamıyorum doktora gidecem maddi olarak zararımı karşılamalarını isteyecek(başka doktora ameliyat olacam Fahrettin Yılmaz oda revizyon için 15 bin istiyor)eğer kabul etmezse mahkemeye verecem burnumu mahvetti kadın

Kadınlarımız ne kadar özgüvensiz. Her gün kendimi çirkin buluyorum konuları açılıyor. Siz de bize anlattığınız gibi çirkin değilsiniz. Kaşlarınız yolunsa ne olacak? Dünya çeşit kaş ürünü var; jel, pomad, far, kalem. Burnunuz da eski halinden daha kötü olmamıştır bence. Eğer kemerliyse ve kemeri alındıysa her türlü daha hoş olmuştur. Gerisini biraz kontürle halledersiniz. Makyaj, bakım da herkesi değiştiriyor. Güzel giyinip, saç makyaj yapsanız gayet hoş olursunuz. Sizi dış görüntünüzle eleştirip yargılayan insana da bir zahmet lafını verin. Çocuk gibi güzellik kıyaslaması yapmak o insanları düşürür, sizi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…