- 23 Mart 2015
- 5.758
- 12.175
- 448
- 36
Kesinlikle o doktora gitmeyin düzeltmeye.Benimkini doktor kabul etti hata olduğunu, istersen daha sonra düzeltelim dedi. 3,5 ay oldu ameliyat olalı ama ince derili olduğum için tüm ödemler gitti. Burun kanatlarında çökme ve burun ucunda düşme oldu, burun ucum ameliyattan önce kalkıktı, şimdi düşük. Hafif kemerim vardı ve top çarpmıştı zamanında onun yamukluğu vardı. Şimdi eskisinden daha yamuk. Allah ın verdiğiyle pek oynamamak lazım heralde. Resmen ibretlik oldum. Kasaptan da pek farkı yokmuş demek ki...
Benim gibi olan var mı bilemiyorum....Aslında orta derecede güzelliğe sahibim ama çevremdeki insanlar çok güzel olduğu için kendimi hep çirkin hissediyorum. Mesela eşim 3 erkek kardeşler ve eşleri çok güzel. Hatta ilk evlendiği zamanlar akrabaları aramazda güzellik sıralaması yapıyordu ve tabi ki ben hep 3. Sırada oluyordum. Eşimin de işi gereği zengin birkaç kadınla sürekli görüşmesi gerekiyor. Allahım özellikle bir tanesi 48 yaşında ama ben 33 yaşında olmama rağmen benden daha genç ve güzel görünüyor. Eşim benim güzellik konusunda kendimle uğraşmamdan pek hoşlanmaz ama onun için de güzellik çok önemlidir, bunu inkar etse de mesela bir kadından bahsederken ya çok güzel ya da çok çirkin diye söze başlar. Benim de bu konuda birkaç adımım olsa da başarısızlıkla sonuçlandı. Burnumda sağlık soronum vardı, ameliyat olmam lazımdı, doktora estetik de rica ettim, tabi eşimin estetikten haberi yoktu, olsaydı rıza göstermezdi. Doktoru da pek araştırmadım.Neyse...burnum eskisinden daha kötü oldu. Kıl tekniği kaş yaptırdım geçenlerde çok araştırarak. Milletin kaşını gayet güzel doğal yapan kadın beni ido tatlısese çevirdi. Güç bela çıkarttık boyayı, eski haline döndü ama kadın bilinçsizce kaşlarımı yolduğu için eskisinden daha kötü oldu. Ne yapsam bi tık güzelleşemedim, hep geriye gittim, ilerleyemedim. Şimdi estetikle güzelleşenlere saygı duyuyorum. Acaba eşimin rızası yok ondan mı bir adım ilerleyemiyorum, bilemiyorum....
PBen sizi anlıyorum. Yüzünüzü görmesek de bir çeşit yüz var güzel bir altyapısı var ama güzel değildir. Bu yüz adam olur allem eder kalem eder altyapıyı ortaya çıkarırsın. Bir de yüz var altyapıda zaten eksiklik var yüz de güzel değilse uğraştıkça yapaylaşır. Ben sizin çirkin değil de görece güzel olmayan biri olduğunuzu düşünüyorum.
Yani güzelin daha güzeli hep vardır. Yakınınızda çok güzel Kişiler olunca kıyasa girerek kendinizi çirkin hissetmeniz çok doğal.
Eşiniz güzellik kriterini önemseyen biriyken sizinle evlendiyse çirkin değilsinizdir. Sadece çevrenizdekiler fazla dikkat çekici güzelliktedirler.
siz nerde oldunuz acaba doktorunuz kimdiKesinlikle o doktora gitmeyin düzeltmeye.
Bende oldum ameliyat çok memnunum bence araştırmaya devam edin ve düzeltme ameliyatı olun mutlaka.
Burun çok önemli kesinlikle.
Benimkini doktor kabul etti hata olduğunu, istersen daha sonra düzeltelim dedi. 3,5 ay oldu ameliyat olalı ama ince derili olduğum için tüm ödemler gitti. Burun kanatlarında çökme ve burun ucunda düşme oldu, burun ucum ameliyattan önce kalkıktı, şimdi düşük. Hafif kemerim vardı ve top çarpmıştı zamanında onun yamukluğu vardı. Şimdi eskisinden daha yamuk. Allah ın verdiğiyle pek oynamamak lazım heralde. Resmen ibretlik oldum. Kasaptan da pek farkı yokmuş demek ki...
Akrabaları aranızda güzellik sıralaması mı yapıyor?
Siz iyi misiniz ?
Böyle saygısız bir şeye nasıl izim veriyorsunuz ?
Ayrıca burun doktoru araştırmadan ameliyat olmanız da ayrı bir olay cidden. Bence bu sizde bir takıntı olmuş. Birilerine ya da bir şeye benzemeye çalışan hiç kimsenin güzelleştiğini görmedim.
Ha eşiniz de sizi böyle beğenmiyorsa , yol orada!
Ayrıca burnunuzu beğenmiyorsanız dolgu yaptırabilirsiniz. Çünkü bildiğiniz estetikli gibi oluyor.
Detayları konuşmadık, birkaç ay sonra belli olur o zaman konuşuruz dedi, bakalım ben de çok merak ediyorum ne açıklama yapacak.Aaa üzüldüm bu duruma, bu tarz operasyonlar icin doktoru cok iyi arastirmak gerekiyor tabi. Peki doktorunuz bu durumu düzeltebileceginin teminatını ve güvencesini size veriyor mu? Netice de bi kere ele almıs ve muktedir olamamış. düzgun bir burunu yapamayan kisi eskisinden daha kötü olan (sizin söylediginize göre) bir burunu yapabilecek mi? Bu konuda ki başarisizliginin mazereti ne peki? Elimi kaymış, yanlis bi alet mi kullanmış, kafasi mi dalginmiş? Neymiş yani!!! Bence o doktora kendinizi yeniden yeslim etmeden evvel başka güvenilir, isin de ehli olan bir doktora daha gorunun. Düzelir mi? Ust uste ameliyatla burnum daha fazla zarar gorur mu? Sizce bunu bu hale sokan birinin bu durumu duzeltebilmesi mantikli mi? Gibilerinden bu konuyu isinin ehli birine sorun. Bence bu konu güzellik, diger esler, siralama vsvs konularindan cok daha önemli gorunuyor.
Siz eltilerinizi gözünüzde fazla büyütmüşsünüz bence. Onlarda havuzdan yapışmış saçlarla çıkıyordur mutlaka :) kendinizi başkalarıyla kıyaslamayın. Hepimizden güzel birileri illaki vardır. Bunun sonu yokkiİnsan istiyor ki duştan çıkınca da, havuzda da makyajsız da güzel olayım.
Cirkin deilsiniz Allah in yarattigi kulsunuz iste sadece özguvensizsiniz o kadar bu arada saptin seker oldun yolundasiniz dikkat edinBenim gibi olan var mı bilemiyorum....Aslında orta derecede güzelliğe sahibim ama çevremdeki insanlar çok güzel olduğu için kendimi hep çirkin hissediyorum. Mesela eşim 3 erkek kardeşler ve eşleri çok güzel. Hatta ilk evlendiği zamanlar akrabaları aramazda güzellik sıralaması yapıyordu ve tabi ki ben hep 3. Sırada oluyordum. Eşimin de işi gereği zengin birkaç kadınla sürekli görüşmesi gerekiyor. Allahım özellikle bir tanesi 48 yaşında ama ben 33 yaşında olmama rağmen benden daha genç ve güzel görünüyor. Eşim benim güzellik konusunda kendimle uğraşmamdan pek hoşlanmaz ama onun için de güzellik çok önemlidir, bunu inkar etse de mesela bir kadından bahsederken ya çok güzel ya da çok çirkin diye söze başlar. Benim de bu konuda birkaç adımım olsa da başarısızlıkla sonuçlandı. Burnumda sağlık soronum vardı, ameliyat olmam lazımdı, doktora estetik de rica ettim, tabi eşimin estetikten haberi yoktu, olsaydı rıza göstermezdi. Doktoru da pek araştırmadım.Neyse...burnum eskisinden daha kötü oldu. Kıl tekniği kaş yaptırdım geçenlerde çok araştırarak. Milletin kaşını gayet güzel doğal yapan kadın beni ido tatlısese çevirdi. Güç bela çıkarttık boyayı, eski haline döndü ama kadın bilinçsizce kaşlarımı yolduğu için eskisinden daha kötü oldu. Ne yapsam bi tık güzelleşemedim, hep geriye gittim, ilerleyemedim. Şimdi estetikle güzelleşenlere saygı duyuyorum. Acaba eşimin rızası yok ondan mı bir adım ilerleyemiyorum, bilemiyorum....
Valla büyük konuşmayayım bu estetik işleri beni de korkutuyor dudaklarım normal kalınlıkta hafif dozlarda dolgunlaştırıyorum resmen 2 sene araştırdım ördek dudak olmaktan korktuğum için ama sonuçtan memnunum İstanbuldayım ben gerçi İstanbul bu işler için daha iyi bence ama çok iyi araştırmak gerekiyor
Bana da soyleyin kim odugunumerhabalar.acaba dudak dolgusu için istanbulda nerde yaptırdınız bende araştıryorum ve dogallık benim içinde cok önemli mesaj atarsanız çok sevinirim.
Kesinlikle.Paran olunca birçok bakım ürünü alabilirsin,istersen estetikte yaptırabilirsin.Bakım için para şart.Aslında en birinci şart para...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?