- 13 Haziran 2021
- 9
- 4
- 1
- 25
- Konu Sahibi Onemsiz Biri
-
İşte, zamanında söylediğiniz yalanlar bugün gelip ayağınıza dolanmış...
Eğer gerçekten o çocuğu kendinize bağladıysanız, şu an yaptığınız büyük vebal almak oluyor... ( yazık, durup durup ağlatıyorsunuz çocuğu)
duygularım azaldı diyorsunuz, ama her gün konuşmaya devam ediyorsunuz.
bence artık ya tamamen hayatından çıkın çocuğun, ya da kendinizi olduğunuz gibi gösterin.
size hayat tecrübesi oldu bu, cebinize atın. Yalan söyleyerek çıkılan hiçbir yolun sonu iyi bitmez. İstisnasız. Net.
bilemiyorum ayrıca, hiç yüz yüze görüşmemişsiniz, görüntülü bile konuşmamışsınız. İstediği kadar video göndersin, kendisini gönderdiğine nasıl tamamen eminsiniz?
belki o da en başından beri kendini farklı birisi olarak tanıttı?
neyse, demem o ki işler bu kadar Arap saçına dönmüşken yapılacak en doğru şey ya düzgünce yolları ayırmak ( temelli olarak) ya da itiraf etmek..
Teşekkür ederim ama takıntı olmadığına emin olabilirsiniz gerçekten çirkin bir görünüşüm var annem bile yapacak bir şey yok kızım gibi cümle kurmuştu teselli etmek yerineEn başta yalan söyleyerek bir ilişkiye başlamanız hata olmuş ama yapacak bir şey yok artık. Boy takıntınız varsa topuklularla üstesinden gelebilirsiniz eminim abarttığınız gibi çirkin değilsinizdir kendi kusurlarınızı siz görüyorsunuz çünkü vücudunuzu tanıyorsunuz, dikkatli bakıyorsunuz ama genelde karşı taraf fark etmiyor bile. Güzel bir kombin, uğraşılmış bir makyaj ile o buluşmaya gidin boyun söylediğinden kısa derse takıntım vardı o zamanlar öyle söylemiştim aslında gerek yoktu dersiniz. Hem o kusursuz beyefendinin popo çatalında da yumak yumak kılları vardır herkes bi kendine baksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?