Kendimi çok çaresiz hissediyorum :(

Kız eylül uzun zamandır seni görmüyordum .
Kendine gel artık yahu . Bu adamdan bir cacık olmazzzz .
Farzet ki sevdi seni eeeee ??
Yani seven adam bunları yapar mı allah aşkına ?
Takmışsın bir beni sevdimi , geri döner mi vs..
Yoluna bak artık .

Eski konularina baktim.
Git tedavi ol arkadasim.
Gercekten yol yakinken tedavi ol.
Kimisi camasir degistirmeye takar, kimisi el yikamaya vs.. hepsinin ortak noktasi OKB belirtileri gostermeleridir.
Sende bu adama takmissin kafayi.
Git tedavi ol.

Kim kırıCı kim değil bilmem ama bu ilişki için çok fedakarlık yapıp bel bağlıyorsunuz.
Ay gitmişken bırakın gitsin!
Adam boylu boyuna tutarsız yahu.
GÖRMEYİN ENGELLEYİN HERYERDEN
VE ne malum gene aynı şeyleri yapmayacağı çocuk oyuncağımı bu.
Seven adam bunu yapmaz arkadaşım....

Kusura bakmayın ama siz kendinize değer vermiyorsunuz ki başkası nasıl versin. Sizi defalarca aldattığını bile bile hala barışmayı umut ediyorsunuz. Yanlış anlamayın ama "balık baştan kokar." Bu adamdan koca falan olmaz, olsa da sizi aldatmaya devam edecek. Önce kendinize saygınız olsun, şuan üzülüyor olabilirsiniz ama zamanla unutacaksınız. Fakat evlenirseniz ömür boyu üzüleceksiniz bunu unutmayın sakın.

Kırmadan yorum yapın demişsiniz ama siz şu aldatıldığı halde hala bi ümit bekleyen kişi değil misiniz? Sürekli konu açan? Hatta kafede bi şarkı söylemiş eski nişanlınız acana bana mı söyledi diye üstüne alınan. Tek bir adım atsa koşarak gidecek olan?
Anlamıyorum dünyada erkek kıtlığı mı var kardeşim ya? Bugün aldatır yarın döver. Sizi aldatan, yalan söyleyen bi insanın neden bu kadar peşindesiniz ? Onun ne söylediğine bakmayın İnan’ın o da içinden size gülüyordur. Yine kandırdım bi daha kandırırım diye.
Yaşayacağınız tek bi hayat var. İyi değerlendirin. Tanıyacak bir sürü iyi ve güzel insan varken . Ne işlerle meşgul olduğu belli olmayan daha şimdiden sizi ailesi de dahil adam yerine koymayan birimden uzak durun” diyeceğim ama siz durmayacaksınız.
Uzun uzun yazıyorum.
Affedeceksiniz. Bi kaç ay daha sürüncemede kalacak . Yine ayni şeyleri yapacak bu sefer yine tek kelime etmeyecek .
Ya da gel bu sefer evlenelim diyeceksiniz, ciddiysen evlilik yolunda devam edelim diyeceksiniz. Kusura bakmayın ama bulmuş sizin gibi kendinden taviz veren saf birini, tabi evlenelim diyecek. Siz de “beni sevmese benimle evlenmezdi “ diyeceksiniz. O da dalgalarını yine yürütecek yine aldatacak. Siz masum duygularınızla evlendiğinizle kalıp,Burda “boşanma aşamasına geldim ne yapmalıyım ?”diye konu açacaksınız....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…