- 21 Mayıs 2024
- 69
- -35
- 6
- Konu Sahibi Elifdiyebiri123
-
Az bile yükselmişsin. Bıçak muhabbetine ne cevap verdin ?????bir önce ki konu eşimin sürekli dışarı çıkmasıydı eve gelmedi akşama kadar ve ben dedim ki taksime gidelim herşey güzeldi dönüşte metroya bincez şakayla diyor ki siz taksiye binin gidin ben 3/4 saat sonra geleyim bende dedim ki beni boşa sonra istediğin yere git o da gidiyorum o zaman dedi geri dönüyor şakası yapıyor bende biraz yükseldim bana böyle şakalar yapma diye , o da dedi ki bana sesini yükseltme ağzını yüzünü s. Elimde bıçak olsa saplarım sana dedi başımdan aşağı kaynar sular döküldü eve geldik ve şuan bana kendisi küsüyor . Biraz yükselmem zoruna gitmiş olabilir ama onun kadar kötü konuşmuyorum, sadece bana böyle şakalar yapma dedim ….
Neden dalga geçeyim ?Ya bizle dalga geçiyosun, ya da gerçekten safsın..
Bi kendinize gelin artık.
Akıl dışı da o yüzden. Neden hala evlisiniz?Neden dalga geçeyim ?
Bu adamla evli kalinmaz. Ne demek bicak olsa saplarim??bir önce ki konu eşimin sürekli dışarı çıkmasıydı eve gelmedi akşama kadar ve ben dedim ki taksime gidelim herşey güzeldi dönüşte metroya bincez şakayla diyor ki siz taksiye binin gidin ben 3/4 saat sonra geleyim bende dedim ki beni boşa sonra istediğin yere git o da gidiyorum o zaman dedi geri dönüyor şakası yapıyor bende biraz yükseldim bana böyle şakalar yapma diye , o da dedi ki bana sesini yükseltme ağzını yüzünü s. Elimde bıçak olsa saplarım sana dedi başımdan aşağı kaynar sular döküldü eve geldik ve şuan bana kendisi küsüyor . Biraz yükselmem zoruna gitmiş olabilir ama onun kadar kötü konuşmuyorum, sadece bana böyle şakalar yapma dedim ….
Saçmalık saçması bi evliliğiniz var çünkü.Neden dalga geçeyim ?
Bıçak olsa saplarım diyen biri sana küstü diye mi dertleniyorsun? Doğru mu okudum?bir önce ki konu eşimin sürekli dışarı çıkmasıydı eve gelmedi akşama kadar ve ben dedim ki taksime gidelim herşey güzeldi dönüşte metroya bincez şakayla diyor ki siz taksiye binin gidin ben 3/4 saat sonra geleyim bende dedim ki beni boşa sonra istediğin yere git o da gidiyorum o zaman dedi geri dönüyor şakası yapıyor bende biraz yükseldim bana böyle şakalar yapma diye , o da dedi ki bana sesini yükseltme ağzını yüzünü s. Elimde bıçak olsa saplarım sana dedi başımdan aşağı kaynar sular döküldü eve geldik ve şuan bana kendisi küsüyor . Biraz yükselmem zoruna gitmiş olabilir ama onun kadar kötü konuşmuyorum, sadece bana böyle şakalar yapma dedim ….
Saf değil ya, başka bir şey.Ya bizle dalga geçiyosun, ya da gerçekten safsın..
Bi kendinize gelin artık.
Banlanmamak için saf dedim zatenSaf değil ya, başka bir şey.
Adam elinde bıçak olsa size saplayacağını söylemiş. Daha hala küsmesini mi dert ediyorsunuz? Bu kadar korkusuz olmanıza inanamıyorum. Canınızın biraz kıymeti olsun. Mezarlıklar o bana bir şey yapmaz diyen kadınlarla dolu.bir önce ki konu eşimin sürekli dışarı çıkmasıydı eve gelmedi akşama kadar ve ben dedim ki taksime gidelim herşey güzeldi dönüşte metroya bincez şakayla diyor ki siz taksiye binin gidin ben 3/4 saat sonra geleyim bende dedim ki beni boşa sonra istediğin yere git o da gidiyorum o zaman dedi geri dönüyor şakası yapıyor bende biraz yükseldim bana böyle şakalar yapma diye , o da dedi ki bana sesini yükseltme ağzını yüzünü s. Elimde bıçak olsa saplarım sana dedi başımdan aşağı kaynar sular döküldü eve geldik ve şuan bana kendisi küsüyor . Biraz yükselmem zoruna gitmiş olabilir ama onun kadar kötü konuşmuyorum, sadece bana böyle şakalar yapma dedim ….
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?