Kendimi çok karmaşık hissediyorum birden bire niye böyle oldum:((

Dranas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2010
3.248
4
0
Ankara
Bu konuyu açıp açmamakta tereddütlüydüm ama inanın bu düşüncelerimi kimseye anlatamadığım için huzursuzum
Bu aralar kendimi o kadar durgun hissediyorum ki ablamla 10 gün tatil yapıp geldik eşim gelmedi gittiğimiz yer Bartın İnkumu neymiş sıkılırmış benim çalıştığım kurumun tesisleri var ben de ilk defa gittim ve çok memnun kaldım malum 20 aylık kızım var o yüzden rahat ettim. Ben tatilden geldim eşim bir kaç gün bile durmadı erkek arkadaşlarıyla Marmaris'e gitti. Bunlar üç erkek nasıl diyim 15 yıllık falan arkadaşlar mutlaka her senen bekar gibi birlikte bir şeyler yaparlar aslında önceki seneler çok karışmazdım çocuk falan yoktu yorulmuyordum ama bu sene gitme dedim ramazan geliyor oruç tutacağım dedim yorgun olurum dedim bir kaç gün diyip gitti 10 gün sonra geldi. Giderken arabayı da bana bıraktı o 10 gün boyunca inanılmaz güzel vakit geçirdim kızımla kafamıza göre takıldık ve kendi kendime ben niye evlendim ki diyip durdum. Eşim geldi ama ona karşı o kadar soğudum ki niye böyle oldu anlamıyorum ben bu adamla evlenmek için ailemi bile karşıma almıştım. Eşim her gece yanıma geldiğinde uyuyor numarası yapıyorum ve eşim inanılmaz sinirlenmeye başladı ama belli etmiyor ve yumuşak davranıyor ben de bir gariplik olduğunun farkında. Her gün bu akşamı nasıl atlatırım diye düşünüyorum istiyorum ki bana dokunmasın rahat bıraksın biliyorum çok saçma kızlar ne olur bir fikir verin umarım bu geçici bir süreçtir sizler hiç böyle şeyler yaşadınız mı?

Yaşadıkların benim için o kadar tanıdık ki...
Ben de böyle bir süreç atlattım.
Hatta boşanmayı bile düşündüm.
O dönemde eşim sağ olsun çok anlayışlıydı.
Gerçi o sakin kaldıkça ben daha çok sinir oluyordum. İstiyordum ki kavga çıkarsın, benim için de sebep olsun uzak durmaya.
Ama geçti, geçiyor...
Sana tavsiyem asla kendini zorlama.
Eşine yaklaşmak için ya da birarada olmak için kendini zorlarsan ve yapamazsan kendine öfkeleniyorsun, ilişkini daha çok sorgulayıp mantıksız adımlar atıyorsun.
Biraz nefes almaya ihtiyacın var belli ki.
Geldiği gibi geçiyor.
Sıkıntı yapman gerginliği arttırabilir...

Hiçte saçma değil düşüncelerin..Bende bi dönem o duyguları yaşadımm gerçi benim sorunum onunla alakalı değil ailesiyleydi ama ucu ona dokundu.Gelmesin görmiyim istiyodum..Ama sonra yavaş yavaş düzeldim önce aklını temizle yoksa beynin sana oyunlar oynamaya devam eder..Tavsiye veremiycem çünkü ben bile nasıl o düşünceleri attığımı bilmiyorum bir sabah uyandım sanki derin uykudan kalkmış gibiydim ama hala ara ara olur biriktirme içindekiler ona anlatt;umarım faydası olmuştur..

bence isteksizlik zaman zaman ya da kronik olarak kadınların çoğunun başına geliyor, bunu sevgisizlikle karıştırmamak lazım bence, ama sevgisizlik sebebiylede olabilir, ama bu sadece nedenlerden biri olabilir bazı kadınlar için
evde tek başına daha rahat etmek, enteresan bi şekilde benimde başıma geliyor, yani eşimle bi problemimiz yok bizim ama, iş seyatine falan gittiğinde daha relaxım, mutluyum
demekki tepemizin tasını kocalar attırıyor

eğer düşüncelerin ve duygularını çok derin hissetmiyosan geçiçi bi durumdur üstünde durma derim, hani regli öncesi saçmalar ya insan onun gibi

ama derin ve sürekliyse, bence eşinle problemlerinizi konuşmalısın, seni ciddiye almazsa, ciddiye almasını yoksa ondan soğumaya başlayacağını falan söyleyerek dikkatini toplayabilirsin

ama 10 gün marmarise arkadaşlarıyla tatile gittiği halde geldiğine üzülmen, nerdesin sen diye olay çıkartmaman, çok seven bi kadının yapacağı hareketler değil açıkcası

Son düzenleme:
Yazdığınız için çok sağolun demekki tek ben değilim anormal bir durum içerisinde değilim
Umarım geçer dün eşim sinirlendi ona yakın davranmıyorum diye gitti salonda yattı sürekli uyuyor numarası yapıyorum ve sinirden ağladım dua ettim ne olur her şey eskisi gibi olsun diye bu düşünceleri kafamdan atmazsam bu evlilik boşanmaya kadar gider

Bende daha 5 aylık evliyken boşanmayı düşünüyodum şimdi halime gülüyorum..Bi dönem oluyor canım bunlar geçicek biraz zaman alıyor ama sonra sanki bi el değmiş gibi geçiyor kendini zorlama mutlu ol..

Bende daha 5 aylık evliyken boşanmayı düşünüyodum şimdi halime gülüyorum..Bi dönem oluyor canım bunlar geçicek biraz zaman alıyor ama sonra sanki bi el değmiş gibi geçiyor kendini zorlama mutlu ol..

Sağol canım umarım öyle olur günde üç dört kere arayıp bunalttığım adamı hiç arayıp sormuyorum ne garip

Sağol canım umarım öyle olur günde üç dört kere arayıp bunalttığım adamı hiç arayıp sormuyorum ne garip

Halen belkide hmilelik sonrası depresyon etkilerini yaşıyor olabilirsin .
Çocuk olduktan sonra bizim eşlerimize bakış açımız ciddi anlamda değişikliğe uğruyor , beklentilerimiz artıyor , çocuksuzken yaptıkları bizi rahatsız etmezken,çocuk sonrası aynı şeyler bize tamüledilemez gibi gelebiliyor ..

Erkelerinde çocuk olduktan sonra bir adaptasyon süreci geçirdikleri bir gerçek , bu süreç onlar için daha zor , kabullenmek bir çocuğun sorumlulugunu , kaygılar , kadındaki değişimler , ve çoğu bu süreçi kaldıramadığı için kaçıyor ....

Belki kızımız 20 aylık oldu ne depresyonu ama inan bana ole 40 günlük falan bir sey değil bu ve ara arada geçmesine rağmen hortlayan bir sey ...

Kafanda kurmadan zamana bırak , en azından eşinin kimlerle olduğunu , ve daha kabul edilebilir bir kaçış sergilediğini düşünebilirsin ..

Aslında senin şu an yaptığını ben tedavi olarak yapıyorum arada..Normalde bende çok düşerim eşimin üstüne sürekli ararım ama belli zamanda hiç ilgilenmem mesela sadece kendimi düşünürüm gezerim tozarım ve bu benim kafamı acayip boşaltır rahatlar beynim.Sende dene bunu kendi yararına çevir ve kendinle ilgilen ozaman eşin bağırıp çığırmak yerine bir sorunun mu var deyip en azından seni dinlemek için adım atar ve ozaman yavaş yavaş çözülür herşey.. emin ol..

bazen ilişkilerde bazı şeyler sebep olup dipte kalanları gün yüzüne çıkartıyor ,siznde bu marmaris olayı açığa çıkarmış belliki
çok üstüne gitmemişsin tepkini belkide en bile farkında olmadan ondan uzaklaşarak belli ediyorsun,
kendine zaman var kendi kendini yorma erkekler bu gibi durumlarda mantıklı olamıyor reddedilmek çok zorlarına gidiyor
sürekli devam ederse ilişki daha çok çıkmaza girer kendine zaman ver ,güzel şeyler düşün gelip geçici bir şeydir
herkes inanıyorum ki buna benzer şeyler hisseder zaman zaman önemli olan çok büyük problemler olmaması..

bence yaşadığın soğukluk gayet normal. hatta fazlasıyla sakinsin diyebilirim.eşin seninle tatile gelmek istememiş sıkılırım diyerek (sıkılıyorsa daha başka bir tatil organize edebilirdi seninle ve çocuğunuzla birlikte) seni tek başına göndermiş tatilinde seni yalnız bırakmış .daha sonra bir kaç gün diye gitmiş 10 gün tatil yapıp gelmiş arkadaşlarıyla . şimdi de senden sıcaklık beklemeye hiç hakkı yok.ve sen hissettiğin soğuklukta sonuna kadar haklısın.bunun içinde anormallik bende mi diye hiç düşünme..

benim eniştemde denizci seyirlere gidiyor ablamla yeğenimle başbaşa kalınca çok iyi vakit geçirdiklerini ve eniştem geldiğinde ruhu daraldığını söylüyor.özgür tavuklar horoz istemiyor belliki ablam eniştemin evde olmasına 1 ayda anca alıştığını söylüyor.belki sende öyle bi süreç geçiriyorsun zamanla alışırsın eski düzene

Evet sonunda adama böyle davrana davrana iş çığrından çıktı artık salonda yatıyor ama ben nedense bu durumdan memnunum ben hiç normal değilim:26:

canım..
kendini bir sorgula bakalım çokmu kırgınsın eşine..
bence bu olay son damla olmuş..
içinde biriktirdiğin şeyler bilinç altına hükmediyor..
kırgın olduğun içinde canın ona karşı bir adım bile atmak istemiyor..

canim ben evli degilim ama sozlu gibi birseyim, sevgilimi cok seviyorum cok mukemmel bir insan kendisi. ama birkac ayda bir bana da boyle sogukluk geliyor, gormeyeyim bilmeyeyim dokunmasin opmesin istiyorum. sanirim kadinlarin cogunda var boyle gelgitler. bana da geliyor arada, cok korkuyorum nolacak diyorum niye boyle oldum diyorum ama ben bunlari derken birkac gun icinde kayboluyor. kendini rahat birak ve hep pozitif dusunmeye calis, kendini sorgulama bu kadinin dogasinda olan birsey galiba, esinin hep olumlu taraflarini sevdigin taraflarini dusunmeye calis, zamanla kendiliginden gececektir.

Aslında canım içimde biriken şeyler yeni ortaya çıkıyor eşim bildiğiniz ilgisiz erkek tipi
Ben üstüne düştükçe benden kaçan ben sustukça neyin var demeyen ama afedersiniz iş yatağa geldiğinde bir anda ilgili eş istemiyorum
Sanırım bunlar ben de iyice birikti.
10 günde olsa bekarlığın nasıl güzel bir duygu olduğunu keşke sadece kızım ve ben olsam ikimiz yeter diye düşünüyorum.

anlıyorum canım..
içinde biriken patlamalar işte..
ama malesef yapacak pek bişey yok..
sana tavsiyem beynine eşinin iyi biri olduğu sinyallerini gönder..
geçirdiğiniz güzel günleri düşün..
eşini seviyorsan faydası olacaktır..

eşine durumu anlatsan ters tepki verir mi acaba. sen daha iyi tanırsın onu.
belki seni kırdığını anlayıp düzeltmeye çalışır.
seni kendine tekrar aşık eder.
ben geçici bir durum olduğunu düşünüyorum sizdeki durumun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…