Yazdığınız için çok sağolun demekki tek ben değilim anormal bir durum içerisinde değilim
Umarım geçer dün eşim sinirlendi ona yakın davranmıyorum diye gitti salonda yattı sürekli uyuyor numarası yapıyorum ve sinirden ağladım dua ettim ne olur her şey eskisi gibi olsun diyebu düşünceleri kafamdan atmazsam bu evlilik boşanmaya kadar gider
Bende daha 5 aylık evliyken boşanmayı düşünüyodum şimdi halime gülüyorum..Bi dönem oluyor canım bunlar geçicek biraz zaman alıyor ama sonra sanki bi el değmiş gibi geçiyor kendini zorlama mutlu ol..
Bende daha 5 aylık evliyken boşanmayı düşünüyodum şimdi halime gülüyorum..Bi dönem oluyor canım bunlar geçicek biraz zaman alıyor ama sonra sanki bi el değmiş gibi geçiyor kendini zorlama mutlu ol..
Sağol canım umarım öyle olur günde üç dört kere arayıp bunalttığım adamı hiç arayıp sormuyorum ne garip
canım..
kendini bir sorgula bakalım çokmu kırgınsın eşine..
bence bu olay son damla olmuş..
içinde biriktirdiğin şeyler bilinç altına hükmediyor..
kırgın olduğun içinde canın ona karşı bir adım bile atmak istemiyor..
Aslında canım içimde biriken şeyler yeni ortaya çıkıyor eşim bildiğiniz ilgisiz erkek tipi
Ben üstüne düştükçe benden kaçan ben sustukça neyin var demeyen ama afedersiniz iş yatağa geldiğinde bir anda ilgili eş istemiyorum
Sanırım bunlar ben de iyice birikti.
10 günde olsa bekarlığın nasıl güzel bir duygu olduğunu keşke sadece kızım ve ben olsam ikimiz yeter diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?