• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi çok karmaşık hissediyorum birden bire niye böyle oldum:((

bu kadar rahatlığın sonunda tabiki bu olur soğuma
evli çiftlerin bekar gibi takılmalarını
kadının kız arkadaşlarıyla tatillerini
erkeğin erkek arkadaşlarıyla tatillerini anlayamıyorum
evli olupta bekar gbi takılcaktınız nie evlendiniz nie çift oldunuz
çift demek bu türherşeyi çift olarak yapmak demek
asla kabul etmem böyle birşeyi asla da gidip arkadaşlarımla tatil yapmam 1 gün dahi olsa gitmem kocamdan ayrı

aklıma geldide böyle rahat olan çift arkadaşlarımız var
çok iyiler ama aynı şekilde kadın çalışıyor erkek çalışıyor

istedikleri zaman arkadaşlarıyla tatillere oraya buraya gidebiliyorlar
yıl başında bile bayan arkadaşım iş arkadaşları ile bayan erkek karışık barda kutladı
kocası evdeydi bu derece

geçen hafta facebookta gezerken yeni foto eklediklerini gördüm baktım
bayan arkadaşımın bir bayan arkadaşı var üniden çok samimiler ama eşinin herhangi birşeyi olmuyor akraba falan değil

eğlence yerine gitmişler karı koca dans ederken foto çekilmişler yüklemişler facebooka

ardındaki fotoda ne göreyim arkadaşımın kocasıyla kız arkadaşıda dans etmiş
onlarıda foto çekmiş çok zeki iş kadını arkadaşım koymuş facebookuna
bakın benim kocamla kız arkadaşım nekadarda çok yakışıyor der gibi sarmaş dolaş bir foto

bu kadar rahat olmak çok çok saçma
modernliğin b........ çıkarıyorlar
böyle modern olacaksam cahil olmayı tercih ederim

Son düzenleme:
eşine neden böyle olduğunu anlat. seni seviyorsa zaten ilgisiz tavrını bırakır. sen de eski haline dönersin.

Bu kadar değişiklik sana iyi gelmiş, ama her zaman böyle yaşarsan da evli halini özlersin. Aradabsir değişiklik yapmak iyidir ama ben eşimi hayatta bırakamam tatillere maazallah kurdu var, kuşu var :61:

Yazdığınız için çok sağolun demekki tek ben değilim anormal bir durum içerisinde değilim
Umarım geçer dün eşim sinirlendi ona yakın davranmıyorum diye gitti salonda yattı sürekli uyuyor numarası yapıyorum ve sinirden ağladım dua ettim ne olur her şey eskisi gibi olsun diye:59: bu düşünceleri kafamdan atmazsam bu evlilik boşanmaya kadar gider

canm sana tavsiyem bu dönemi ben sevgiliyken olan resimler evlendiğimzdeki resimler ve günlüğümü baştan okumakla atlattım yalnızlık daha cazip gelmeye baslamıştı ve günlüğümü okumaya başladım ona nasıl aşık oldugumu yaşadığımız her anıyı okuyarak hatırlamaya başladım yasadığımız zorluklar aşkımızla atlattığımız sorunların şimdi hatırladıgımda evliliğimi kurtarcağı hiç aklıma gemezdi :)) ama hiç birzaman yatagınızı ayırmayın o gitsede getir açıkça söle cinsel açıdan isteksizim ne olur destek ol de onunla ilgili oldunu belli etme sarılarak uyuyun sana bi sözü hatırlatıyım '' SARILMAK GÜZELDİR ÇÜNKÜ SAĞ TARAFIMIZDA KALP YOKTUR SARILDINDA SEVDİĞİNİN KALBİ DOLDURUR BOŞLUĞU''bide biliyomusun anneler çocuklarıyla karnındayken bağ kurarlar ama babalar ilk kucaklarına aldıklarında sarıldıklarında bağ kurarlar bu bizler içinde geçerli sarılmak aradaki bağı kuvvetlendirir kavgada etsen ayrı yatmayın canım araya mesafe ayrılık girince soğukluk artar canım neyse çok uzattım ama insan önce kendisinin psikoloğu olmalı :nazar:

Back
X