Çevresinde onu başka bir kızla tanıştıracak çok insan var o anlamda dedim yanlış anlaşılmasınbu kadar kız derken ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çevresinde onu başka bir kızla tanıştıracak çok insan var o anlamda dedim yanlış anlaşılmasınbu kadar kız derken ?
Ben yine sevilmemiş oldum sevildiğimi sanarak kendini kandırdım yalnız kalan yine ben oldumNormal görücü usulünde aileler işin içine girer, bunun da ne malın gözü olduğu şıp diye anlaşılır tecrübeli yaşlılar tarafından. Bu şekilde hem aşk boyası sürecek, süsleyecek, hem sizin gözünüz boyanınca aileniz ne diyor kulak asmayacaksınız. Yani hin aklından çıkan buydu. Sizi kendine alıştırmaya çalışmış önce.
Ama bu kız başkasıyla evlenelim uzun zaman olmuş hatta çocuğu varAmacini cidden soruyor musunuz?
Kendisini aldatan kizdan intikam almak. Erkeklerin ne kadar dusuncesiz okuzler olduğunu hepimizin bildigini saniyordum.
Herkes "kendince" sever birilerini. Hiç sevilmemiş değilsiniz. İstediğiniz gibi sevilmediniz sadece. İçinizi karartmayın. O da olur, daha gençsiniz.Ben yine sevilmemiş oldum sevildiğimi sanarak kendini kandırdım yalnız kalan yine ben oldum![]()
O denyoyla olacağına yalnız öl.Ben yine sevilmemiş oldum sevildiğimi sanarak kendini kandırdım yalnız kalan yine ben oldum![]()
Sen benim hassas noktamsın deyip duruyordu hep, ailesi de beni görmeden telefonda konuşarak sahiplenmesi ve evlenmemizi istemesi de tuhaf gelmiştiadam anormal. o kadar kovalayan var gibi delice evlenmek istemesi garip. kötü niyetli değilse de kafasında psikolojik bi takıntısı var. hiç sağlıklı bi tepki değil yaptıkları. ne o kadar hızlı evlilik istemesi, ne saçma bi nedenden ötürü size küfretmesi.
Olabilir.Ama bu kız başkasıyla evlenelim uzun zaman olmuş hatta çocuğu var
Ukde kalmış belli. Kadın evlenmiş çoluk çocuğa karışmış, ben sap geziyorum diye deliriyordur. Aldatan tarafın da bu herif olduğuna eminim.Olabilir.
Bu dogru olsa bile durum degismez. Adam muhtemelen o kiz evlendiginden beri her tanistigi kiza evlenelim baskisi kuruyordur. Yanilmadigima eminin.
28 yaşındayım evlilik konularında aceleci değilim ama çevremdeki insanların bana yaşın geçiyor demesi zoruma gidiyor, çevremdeki insanların sürekli böyle konuşması olmasa evliliği kafama takmıyorum aslındaHerkes "kendince" sever birilerini. Hiç sevilmemiş değilsiniz. İstediğiniz gibi sevilmediniz sadece. İçinizi karartmayın. O da olur, daha gençsiniz.
28 yaşındayım evlilik konularında aceleci değilim ama çevremdeki insanların bana yaşın geçiyor demesi zoruma gidiyor, çevremdeki insanların sürekli böyle konuşması olmasa evliliği kafama takmıyorum aslında
bişe vardır diye yazıyodum üstteki mesajları gördüm. adam kıza takık hala, o evlendi die kısasa kısas derdinde. siz kurtulmuşsunuz. kendisiyle iki günde evlenecek kız arayışında aldatan kıza göstermek için. uzak durun.Sen benim hassas noktamsın deyip duruyordu hep, ailesi de beni görmeden telefonda konuşarak sahiplenmesi ve evlenmemizi istemesi de tuhaf gelmişti
Ukde kalmış belli. Kadın evlenmiş çoluk çocuğa karışmış, ben sap geziyorum diye deliriyordur. Aldatan tarafın da bu herif olduğuna eminim.
Şimdiden küfrediyorsa ...Bana git dedi ama küfürlü olarak dedi
Görücü usulünde damat ince ince araştırılır, ailesi ıcığı cıcığı incelenir çünkü. Siz daha garantisiniz, falsolarını görmemek için hala direniyorsunuz baksanıza.Ama normal görücü usulü birini bulabilirdi 7 ay niye benle vakit geçirdi anlamadım
Sen ben bulabiliyor muyuz o nasıl bulsun ki seni bulmuş işte.Ama normal görücü usulü birini bulabilirdi 7 ay niye benle vakit geçirdi anlamadım