Kendimi çok kötü hissediyorum

bucebuse

Mutluluk yakın
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2011
1.028
704
323
İkiz kızlarım var 9 aylık oldular iki dk yerinde durmuyorlar tek başıma bakıyorum çok zorlanıyorum sabahın erken saati başlıyor gece yarısı zar zor uyuyoruz kısır döngüye girdim çıkamıyorum sanki. Yardımcı alacak maddi gücümüz şuan için yok. Ücretsiz izindeyim işe döndüğümde de istanbul gibi bir yerde ikiz bebek bakıcısı çok para istiyor. Bunalıma giriyorum galiba sadece tek bir gün yataktan hiç çıkmasam sonra vicdan azabı duyuyorum bunu istediğim için. Sürekli ağlamaları hiç oyuncakları yokmuş gibi prizler kablolr için ağlamaları yemek yememeleri tam kaşığı verceekken tekme atmaları hergün binbir zorlukla bez değiştirmek zorunda üst değiştirmek kafayı yicem. Kulaklarım ve başım ağrıyor

İkiz bebek çok zor.Benim ablamın ucuzleri var.Ablam eniştem annem babam ve ben büyüttük.Size yardımcı olabilecek kimse yokmu aileden? Anne kayınvalide kız kardeş görümce gibi??

İkiz bebek çok zor.Benim ablamın ucuzleri var.Ablam eniştem annem babam ve ben büyüttük.Size yardımcı olabilecek kimse yokmu aileden? Anne kayınvalide kız kardeş görümce gibi??
Kimsem yok kayınvalidem bebek bakmak istemiyorum diyor annemde hasta babama bakıyor gelemiyor eşim yoğun çalışıyor yapayalnızım

Kimsem yok kayınvalidem bebek bakmak istemiyorum diyor annemde hasta babama bakıyor gelemiyor eşim yoğun çalışıyor yapayalnızım
Allah yardımcınız olsun.anneniz için birşey diyemem mazereti varmış.Ama gün gelir kv hastalanır bakıma muhtaç olursa sizde canım hasta bakmak istemiyor dersiniz olur biter.Bu günler geçecek unutmayin

Sizi cok iyi anliyorum,benim ikiz olmasada aralarinda 1 er yas olan iki ufagim var,bide iki buyuk:)
Nasil zorlandim anlatamam heleki ikiz kat kat zordur eminim,ama geciyor biliyormusunuz?surda 2 Sene kadar sıkın disinizi gozunuzde buyuyor farkindayim:)
Onlar beraber oynamaya basliyacaklar ve siz elinize kahvenizi alip onlari seyredeceksiniz:)
iyiki ikiz olmus diyeceksiniz inanin bana, biraz daha sabir sadece ha gayret:)
Bide eklemeden gecemicem esinize anlatin ruh halinizi,hic degilse calismadigi gunler 2 saat falan ilgilensinde sizde biraz uyuyun dinlenin ihtiyaciniz var.

Nasıl bebek bakmak istemiyorum diyor ya sevmeye gelince herşey güzel... Evi falanmi uzak ?
Hayır yakınız kızının çocuğuna bakıyor sonrada yorulduğu için tekrar çocuk bakamam dinlenicem diyor halbuki baktığı çocuk 5 yaşında

Kv bakmak istemese de sen ilgilenirken sana yardima da mi gelmiyor? Ne bileyim bir corba yapar yemegini yapar vs.. Oğlum 1 yasina yaklasti biz annem dahil 3 kişi hem ev hem cocuk anca yetisiyoruz. İkizlere tek basina bakmak gercekten cok cok zor olmali. Canım benim Allah sana bol bol kolaylik versin insallah en kisa zamanda hayatin kolaylasir. Çok iyi anliyorum seni..

Allah yardımcınız olsun.anneniz için birşey diyemem mazereti varmış.Ama gün gelir kv hastalanır bakıma muhtaç olursa sizde canım hasta bakmak istemiyor dersiniz olur biter.Bu günler geçecek unutmayin
Beni sevmiyor Evlenirken istemedi zaten o zamanda istemez heralde

Çalışma saatleri hep öğleden sonra gece bana bir faydası olamıyor belki akşam evde olsa kolay olur pilimin bittiği saatler çünkü hiç geçmicek gibi geliyor

İkizlerim var 14 aydan bildiriyorum :) tektim, tekim bazsrn çok tıkandığım oluyor ağlıyorum rahatlıyorum. Aynı anda uyutup uyandırıyorum herşeyi saatli yapıyorum. Ek gıdaya geçtikten sonra bir gün yediklerini diğer gün itiyorlar, herşeyi atıyorlar. Bende eğlenceye çeviriyorum. Müzik açıp dans ediyorum tek odayı onlara göre düzenledim tehlikesiz. Tuvalete gitmek bile çok sıkıntılı eşim gece uyandıkça ilgileniyor. 2 tane daha çocuk var :) onların okulu beslenmesi kahvaltısı, öğle yemeği. Bir süre sonra düzene girecek merak etmeyin. Mama sandalyesine oturtun kaşık ve zararsız bi şeyler verin eline müzik açın siz söyleyin. Önlerine yiyecekleri bi şeyler koyın onlar kendileri yiyor. Ama gözünüz hep üstlerinde olsun. Bende kafayı yiyecek duruma geliyordum bazı şeyler geçiyor bazıları zorlaşıyor ams çok şükür diyorum. Allah kolaylık versin

Beni sevmiyor kaynanam kiloluydum evlenirken oğluna yakıştırmıyor istemiyor belki dışardan okuyan anlamaz beni ama çocuklarımıda sevmiyor hiçbirşey beklemiyorum ondan sürekli emziremedin bilmem ne beni suçluyor lohusayken patates kızartır makarna pilav yapardı doğru düzgün yardımı olmuyor yok yani

Çalışma saatleri hep öğleden sonra gece bana bir faydası olamıyor belki akşam evde olsa kolay olur pilimin bittiği saatler çünkü hiç geçmicek gibi geliyor
Peki ya hafta sonlari?
Izinli oldugu bir gunu illaki vardir,o zaman yardimci olsun hic degilse sonucta o bebisleri beraber yaptiniz butun yuku size yuklemesi dogru degil.

Aman eksik olsun öyle kaynana ne faydası görülmüş ki kaynaların.Ondan gelecek yardim Allah tan gelsin.Bugünler de geçer büyürler elbet.İkiz çocuk zor tabi bi.Allah kolaylık versin

İkizlere tek başına bakmak çok akıl kârı değil. Ben de tek başıma baktım ama eşim eve erken geliyordu her şeyi birlikte yapıyorduk..

İkiz bakmanın tek çocukla alakası yok gerçekten. Kimseden de zorla yardım isteyemezsiniz. Sabır çekerek idare edin.
Eşiniz haftada bir- iki saat de olsa yalnız baksın.. kahve içmeye falan çıkın..
2 yaşından sonra bayağı rahatlıyor insan..

Benimkiler mama sandalyesi sevmiyorlar bu yüzden yemek saati çok zorlanıyorum yüksek diye korkuyorlar mı anlamadım durmuyorlar yürüteçte duruyorlardı ama artk büyüdüler düşüyorlar kaldırdık emekliyorlar evim küçük boş oda olsa çok rahat edicem taşınmayı düşünüyoruzda henüz ev bulamadık. Umarım zaman çabuk geçer ve büyürler gerçekten zor bebek bakmak

Aynı durum bende de oldu. Diğer torunum olmadan ben nefes alamam dedi ve, umursamadı. Bunlar ne? Torun değil mi? Yok ben onsuz yapamam dedi :) 2 3 ayda bir arar eşime sorar kilolarını kapatır :)
Benimki gibisi yoktur diyordum varmış demekki nasıl vicdanı rahat ayrım yaprken diyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…