Kendimi çok kötü hissediyorum

Güvenilir bir arkadaşınız veya paraya ihtiyacı olan bir öğrenci bile olur. Siz varken eve gelir mesela atıyorum bir yemek yaparsınız rahat rahat veya uyursunuz. Bir miktar para da verirsiniz eşinizle de konuşun. Bir iki saat Bile iyi gelir insana.

Vallaha ne yalan söyleyeyim bugün oturup ağladım ben. Iki evladım var, küçükler daha. Büyük olan yarım gün kreşe gidiyor. Küçük bende. Ama bir süredir bütün işler bana bakıyor. Üstelik dışardan da işler yüklendi. Kısacası iki gündür bende aynı sizin gibi hissediyorum. Benim ailem yakında ama yardıma kimse gelmez. Sorsan hepsi senden daha stresli ve perişan. Bende bugün baktım ağlamaya başladım resmen. Cünkü bu stresi ister istemez çocuklarıma da yansıyor. Büyük oğlum (4 yaşında) gelip bana sarıldı: "Anne bir yerin mi ağrıyor. Gel öpsem geçer" diye sımsıkı sarıldı. Bende bugün hiç yataktan çıkmak istemedim. Halbuki yapacak çok iş var. Ben çocuklarımı alıp dışarı çıktım biraz açık hava iyi geldi. Bende hep yardım bekledim, ama kimse gelmedi. Sanırım herseye yetişmeye çalışırken yine ben yıprandım. Herhangi bir çözümüm yok şu anda. Elimden geleni yapıyorum. Herseye yetişemiyorum. Bende daha çok yardım görmeyi isterdim, ama yok işte

Allah yardımcın olsun demek için geldim başka da bişey demiyorum hiç kolay değil gerçekten 1 tane kızım var ne yer ne uyur seni çok iyi anlıyorum 2 tane olsa aynısından ne zor
Wc giderken kapının önüne koyuyorum geçen resmen wc özgürlüğüm bile yok diye ağlamıştım bana bakıp onlarda ağladınsonra onları üzdüm diye tekrar ağladım garip bir döngü içindeyim

Bunu okuyunca çok güldüm kızmayın nolur. Benim kızımda ne zaman tuvalete girsem gelir kapının önüne oturur. Küçüğü de içerde ağlar.

Aynı ben wc kapısı açık yapıyorum kafayı uzatıp bakıyor benimki biraz büyük 3 yaşında afedersin de osurdun mu anne dedi gülmekten çatladım sende 2 tane var Allah yardımcın olsun çok iyi anlayabiliyorum

Dışarı çıkmak benim için kavimler göçünden farksız tek başıma imkansız neredeyse. Haftansonu eşimle dışarı çıktık Bavul gibi çanta oluyor sırtımda biberonlar mama için termos ek gıda için yoğurtları meyveleri bazen hazırlamak daha çok yorduğu için çıkmıyorum bile. Sizin yine kreşe falan gidiyor parka çıkarsınız benm çok zor sizinde Allah yardımcınız olsun

Şanslıysam uslu uslu bakıyorlar bu napıyor diye ama çoğu zaman kaçıyorlar odalara of annelik çok zor

Amin. Sizin de. Benim ikimin arasında büyük yaş farkı yok. O zamanlar ikiz bebek arabası alıp yinede çıkartıyordum Zor oluyor bazen ama bütün gün evde tıkılıp kalmak daha yorucu oluyordu. Bazen ikisi aynı anda uyusa arabada bir yere oturup birseyler yiyip içiyordum. Yoksa öyle rahat yemek yemek felan yoktu

Şanslıysam uslu uslu bakıyorlar bu napıyor diye ama çoğu zaman kaçıyorlar odalara of annelik çok zor
Aynen çok zor ya ben bi de daha olmadan evvel inşallah ikiz olur diyordum ne salakmışım yahu sanki 1 taneye baktın becerdin de ilk olacak ya açgözlülüktü
Bazen ben de yorulduğumu hissediyorum bırakıp bi yere gitsem aklım evde kalıyor ama bazen yalnız çıkmaya da ihtiyacım var ah bi büyüseler milletin çocuğu 9 da uyurmuş nerde 3 e kadar otur oturur seninle sabah da 8buçuk dedi mi kalkar ayağa 3 yaşına kadar sadece 2 kez 9da uyuyakaldı o da nasıl oldu bilmem hala şaşırıyorum ikinci çocuk soruyorlar hiç cesaretim yok 1 tane yeter diyorum ya pişman olursun diyorlar sonra ama kolay değil ki bea çocuk bakmak benimki doğru dürüst yemek yemez veririm tükürür

Yaz gelse karınlarını doyurup çıkarırım diye hayal kurdum şuan umarım uslanırlar inşallah dua saatimdir amin

Bende ikiz kızlarım olsa ne güzel olur süsler püslerim demiştim hey gidi yürek yemişim tükürme olayı çok fena hala mı yemiyor? Düzelir sanmıştım

Yaz gelse karınlarını doyurup çıkarırım diye hayal kurdum şuan umarım uslanırlar inşallah dua saatimdir amin

Bende böyle dört gözle yazı bekliyorum. Iki oğlumda enerjileri yüksek çocuklar. Yazın bahçeye çıkarıyorum bol bol enerji atıyorlar. Kış zamanı da çıkarıyorum ama tabi ki uzun olmuyor o kadar.

lafım size değildi zaten cevap verdiğim mesajı yazanaydı konunuza cevabımsa bu içinde bulunduğunuz ruh ve fiziksel halde çok haklı olduğunuz , insanlar 1 taneyle baş edemezken sizde 2 tane var.bir de yetmezmiş gibi ağzı torba değil ki büzesin sürekli konuşanlar var.çocukların gelişimleri normalse bırak sabaha kadar konuşsunlar, bir kulağından girsin ötekinden çıksın he de geç.çünkü bazıları çocukların yusyuvarlak olduğunu görürse anca o zaman susuyor ama asla sağlıklı mı değil mi diye düşünmek yok , şişmansa sağlıklıdır diyen bir kitle var.sen çocuğunu doyuruyor musun doyuruyorsun, bitti.insanlar her zaman konuşur.bu süreçte karşındakini kırman gerekiyorsa kır ki seni eleştirmeye kalkmasın bir daha.he şunu da yapabilirsin , eğer bu lafı eden karşındaysa buyur diye ver kucağına bak 2 saatliğine bak bakıyım bir daha konuşuyo mu.ikisi bir arada aradan çıkmış oluyo böyle düşün , rahatlıycaksın ilerde ikisini bir arada büyütmüş şekilde.ben çoklu doğum yapanlarda (bizim ailede üçüzler var) bunun başta daha zor ama ilerleyince tek çocuktan daha zevkli ve daha rahat olduğunu duydum hep.

8 ay sadece anne sütü aldılar ağzımla deve tutsam yaranamam bazen gelmediği başıma dikilmediği iyi oluyor diyorum geldiği zaman hayattan tamamen soğuyorum çünkü
Valla hiç moralini bozma kardeşim. Sen bu ikizlere tek başıma bakıyorsan gerçekten annesin.kim ne derse desin salla.

Seni çok iyi anlıyorum, ikiz buyutmedim, ama görenlerin bu çocuğa en az üç bakıcı lazim dedikleri çok zorlu bir evlat büyüttüm sukur.
Eminim çok çok zordur, sadece Allah sana ve bebeklerine sağlık versin.
Gerisi emin ol unutuluyor.
Hastalık oldu mu en fenasi.
Senin yerinde kim olsa bunalir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…