Kendimi çok kötü hissediyorum

Pdere pdere

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2021
203
156
53
31
Kizlar merhaba . Biriyle birbirimizi çok severek nisanlandik. Fakat nisanlandiktan sonra anlaşamadık. Severek ayrilmak zorunda kaldık . Ve kendisi tam hayalimdeki gibiydi . Şu an çevreme bakıyorum sanki hiç kimseyi sevemeyecekk gibiyim . Kimse gözüme yakışıklı ve ilgi çekici gelmiyor. Herkesi onunla kiyasliyorum. Baskasi ile olacağı düşüncesi bile beni bitiriyor . Tekrar sevebilecekk miyim ben :(

Ayrılma nedeniniz çözüm bulamayacağınız bir konu mu? Tekrar bir araya gelip orta yolu bulamaz mısınız?

Kizlar merhaba . Biriyle birbirimizi çok severek nisanlandik. Fakat nisanlandiktan sonra anlaşamadık. Severek ayrilmak zorunda kaldık . Ve kendisi tam hayalimdeki gibiydi . Şu an çevreme bakıyorum sanki hiç kimseyi sevemeyecekk gibiyim . Kimse gözüme yakışıklı ve ilgi çekici gelmiyor. Herkesi onunla kiyasliyorum. Baskasi ile olacağı düşüncesi bile beni bitiriyor . Tekrar sevebilecekk miyim ben :KK43:
Madem bu kadar karşılıklı seviyordunjz nedenn bitti.. Anlaşamadınık bitti demişsiniz demekki istediğiniz gibi biri değil.. Öyle düşünün ki insan isterse gayet güzel unutup hayatına devam eder ama önemli olan önce unutmayı istemekt

Ne zaman ayrıldınız? Yeniyse böyle hissetmen çok normal

Back
X