Dediğim gibi önceden gizli ya da tanimadigim numaraları acmiyordum ama kardesimle ilgili olan olaydan sonra actim cunku ona bir sey mi oldu diye zaten panik oluyorum.
Yarın okul var ve ben evden disari cikmak istemiyorum. Bu taniyan birimiydi yoksa bir sapikmiydi bir suru sey dusundum haka da oyleyim. Numarami gizli aramalara kapattim ama bugun degistirecegiz cunku o kisi de numaram var sonucta.
Sadece yarin okul var onu düşünüyorum ve disari çıkmak istemiyorum. Erkek olan kimseyi görmek istemiyorum.
Ben de kadınlara yapılan uygunsuz hareketlerden rahatsızım.Fakat bir kadın asla pes etmemeli.Meydanı erkeklere bırakmamalıyız,güçlü olmalıyız.Yorgun hissediyorum artik kendimi kadın olmaktan yoruldum.
Yarın okuluna git mutlaka. Bu kadar seni etkilemesine izin vermemelisin.Dediğim gibi önceden gizli ya da tanimadigim numaraları acmiyordum ama kardesimle ilgili olan olaydan sonra actim cunku ona bir sey mi oldu diye zaten panik oluyorum.
Yarın okul var ve ben evden disari cikmak istemiyorum. Bu taniyan birimiydi yoksa bir sapikmiydi bir suru sey dusundum haka da oyleyim. Numarami gizli aramalara kapattim ama bugun degistirecegiz cunku o kisi de numaram var sonucta.
Sadece yarin okul var onu düşünüyorum ve disari çıkmak istemiyorum. Erkek olan kimseyi görmek istemiyorum.
Ne kotu. Sadece gerçekten yoruldum. Ilk atandigim zaman biri sozle taciz etmişti. İğrençti cok korkmustum sonra o kisiyi evimin onunde gordum. Polisi aradim geldiler karakola gittik. Sonra ne oldu peki? Denildi ki adam sana dokunmamis ve birsey yapmamis sonuc alinmaz. Sen boyle mahkemeye gider gelirsin sen yipranirsin.Sakin ol lütfen. Geçen hafta kargocu tarafından telefondan rahatsız edildim canım. Bende bu şekilde sinirlenmiştim ki kargocu ev adresimi biliyor düşün.
Düşün adam benim telefonumu kaydetmiş telefonuna ve kargom yokken durduk yere aradı kayıtlı olmadığı için bende işimle alakaalı olabilir diye açtm. heramora hanım pardon yanlışlıkla aradım cebimden basmış dedi ne diyosun sen kimsin dedim yurtiçi kargodan bilmem ne diyo direk kapattım. Eşimle engelledik telefondan. dün başka bir kargomu getiriyor ben yokken. Eşime demiş ki ben heramorayı aradım meşgul beni engelledi mi? eşim de ben kocasıyım ben engelledim ne diye arıyosun vs uzatmış. özür dilemiş adam. Heramora hanımın nosunu silecem diyomuş bde. Eşim ciddi anlamda sinirlenmişti. Zaten şikayet ettik yurtiçi merkezine.Ne kotu. Sadece gerçekten yoruldum. Ilk atandigim zaman biri sozle taciz etmişti. İğrençti cok korkmustum sonra o kisiyi evimin onunde gordum. Polisi aradim geldiler karakola gittik. Sonra ne oldu peki? Denildi ki adam sana dokunmamis ve birsey yapmamis sonuc alinmaz. Sen boyle mahkemeye gider gelirsin sen yipranirsin.
Geçmiş olsun. Ben de bıktım inan ki. Üzerimde kot ve tişört olmasına rağmen yiyecek gibi bakan heriflerden, en güzel eteğimi dolabın bir köşesinde çürümeye terk etmiş olmaktan, tecavüzcüye plaket vermemek için kendini zor tutan mahkemelerden, bu ülkenin her ama her şeyinden bıktım. Seni o kadar iyi anlıyorum ki.
Ne olur kendini bırakma. Yaşadığın çok kötü bir olay ama güçlü olmaya çalış.
Lütfen es geçmeyin. En azından savcilikta bir sikayetiniz bulunur.
O polis arkadaşınız yanlış söylemiş. Savcılığa basvursaniz numara üzerinden işlem uygulanır o kişiye.
Korktuğumuzu, günlük yaşamınızı etkilediğini de ekleyin dosyaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?