Bazen buralardan defolup gidelim diyorum eşime, sonra kendi kendime düşünüyorum: zaten delirdim, psikolojim bozuk, paranoyak oldum artık. Oralarda huzur bulabilir miyim ki? Sağlıklı düşünebilir, korkmadan sokağa çıkabilir, insanlarla düzgün iletişim kurabilir miyim? Gayet dostça bir yaklaşımla benimle sohbet eden bir erkeği yanlış anlayıp "Asyalı işte ne bekliyorsam..." dedirtir miyim :) Böyle geldik böyle mi gideceğiz, yoksa bir gün insan olmayı becerebilir mi yurdum insanı...Gece sabaha kadar kapima bakarak oturdum ve hersey geldi aklima. Dusunmemek icin cok cabaladim ama basaramadim. Neden diyorum surekli neden?
Biliyorum yalniz degilim nerdeyse hepimiz yaşıyoruz boyle igrenc şeyleri bunu dusundukce daha cok agladim. Sabah eşime dedim ki keşke cinsellik diye birşey olmasaydi keske. Çünkü hayatta ne yaşıyorsanız bi kadin olarak bu yuzden degil mi dedi. Evet dedim. Erkeklerden igreniyorum dedim. Esimin bana bakisindan sonra uzuldum. Ben de bir erkegim dedi. Neden heryerde bu var neden sadece biktim. Yururken var otururken var alışveriş yaparken var simdi hepsi bitti evimin icindeykende mi var. Sonra dedim ki yine biz suçlu oluruz. Acmasaydin o zaman tanimadigim numarayi olur. Çünkü o pisligin hic sucu yok.
Yapacagim gidecegim sadece o kadar yorgun hissediyorum ki kendimi bir sonuc alamamak bunun soylenmesi bile beni uzuyor ve daha once cidden bir sonuc almamis olmak. Kaldi ki o kisi sözle taciz etmisti ve daha sonra evimin onundeydi. Buna ragmen... bana soylenen sana dokunmamis...
Bazen buralardan defolup gidelim diyorum eşime, sonra kendi kendime düşünüyorum: zaten delirdim, psikolojim bozuk, paranoyak oldum artık. Oralarda huzur bulabilir miyim ki? Sağlıklı düşünebilir, korkmadan sokağa çıkabilir, insanlarla düzgün iletişim kurabilir miyim? Gayet dostça bir yaklaşımla benimle sohbet eden bir erkeği yanlış anlayıp "Asyalı işte ne bekliyorsam..." dedirtir miyim :) Böyle geldik böyle mi gideceğiz, yoksa bir gün insan olmayı becerebilir mi yurdum insanı...
Ben de ciddi ciddi ülkeyi terk etmeyi.düşünmeye başladım. Yeni yasa çıkmış. Birileri küçük bir kıza tecavüz eder sonra da.evlenirse hapse girmeyecekmiş. Yani sapıklara diyor ki git tecavüz et evlenirsin. Off off korkuyorum...
Ben de büyük ihtimalle sizin gibi korkardım.Çok geçmiş olsun.Ben rehberimde kayıtlı olmayan hiçbir numarayı güvenli olmadığı için açmıyorum.Bence artık siz de bilmediğiniz numarayı açmayın. Eğer acil bir durum olursa her şekilde ulaşılır zaten.Mesela mesaj atılır.Bir gün gece yarısı bilmediğim bir numara aramıştı.Açmadım tabii.Sonra mesaj atıldı.Meğer bir akrabammış.Acil bir durum varmış.
Geçmiş olsun. Korkmanız çok normal..Ortalık sapık kaynıyor. Bir daha yasamazsınız umarım...
Yarın okuluna git mutlaka. Bu kadar seni etkilemesine izin vermemelisin.
Numaranı verdiğin birisi değildir. Muhtemelen rehberden bayan üzerine kayıtlı bir no olduğunu öğrenmiştir. Ya da kadın/erkek farketmez, birilerini rahatsız edip, küfür işitmekten zevk alan zavallılar var.
Bence yine de kullandığın servisi ara bir sor. Bize gizli olan no'yu onlar görebiliyor olabilirler.
Sonuçta gizli de olsa arayan faturalandırılıyor değil mi?
Beni bile sapik arayip konustuginda elim ayagim titremisti ki seni goruntulu taciz etmis. Gecti gitti diye dusun. Kapina gelemez resmen rast gele numara aramistir.
Cok gecmis olsun. Hadim etmek gerek bu sapiklari.
Krokum gectikten sonra dalgasini bile gecti.hollandada oldugum zamandi turkce konusmasi korkuttu beni. Birde anlasilmiyor konusmasi anani anani gibi birseyler diyip durdu. Her defasinsa actim telefonu somra aradi acmadim 5 dk sonra aradi actim.dedimki ha bende senin aramani bekliyordum dur kapatma sakin suan telefonum dinleniyor yer tesbiti yapacaklar dedim der demez kapatti dahada aramadi. Hollandada boyle seylerin cezalari buyuk. Kadina vurmak 6 aydan basliyor.Gecmis olsun dileginiz icin tesekkur ederim.
Krokum gectikten sonra dalgasini bile gecti.hollandada oldugum zamandi turkce konusmasi korkuttu beni. Birde anlasilmiyor konusmasi anani anani gibi birseyler diyip durdu. Her defasinsa actim telefonu somra aradi acmadim 5 dk sonra aradi actim.dedimki ha bende senin aramani bekliyordum dur kapatma sakin suan telefonum dinleniyor yer tesbiti yapacaklar dedim der demez kapatti dahada aramadi. Hollandada boyle seylerin cezalari buyuk. Kadina vurmak 6 aydan basliyor.
Bende iste aileme anlatiyorum. Dedim valla dedim hi sapik aradi ama derdi benle degil. Derdi annemleymis. Anami sorup durdu. Ananni anannii diye birseyler diyerek. Bastan deseydi anamin numarasini verirdim. Beni neden aradiki anami soracaktida. :) millet guldu hep. Tabi korkun geciyor ya rahatliyorsun ama oldugunda cok korkmustum
Bu gizli no saçmalığının bitmesi gerek artık. Ne işe yarıyor acaba da hala buna devam ediyor operatörlerHerkese merhaba karışık yazarsam şimdiden kusura bakmayı lütfen çünkü aklimi toparlayamiyorum. Sanirim iyi şeyler duymaya ihtiyacim var.
Sabaha karşı 3 gibi telefonum çaldı. Uykuluydum ve hemen açtım. Önceden gizli ya da tanımadığım numaralari açmazdim ancak şehir dışında kardesim var ve ne olursa olsun Allah korusun belki onunla ilgili bir şey olabilir diye açıyorum. Daha önce rahatsizlandiginda hastaneye goturuldugunde arkadaslarinin aradigi olmustu çünkü.
Aramanin goruntulu oldugunu farketmedim ve uykulu oldugum icin hemen actim ve saat gec oldugu icin panikliydim.
Ne oldugunu anlamadım ses gelmedi kapattım ve tekrar arandi actigimda once duvarlar ve sonra çıplak biri vardi. Dondum kaldim nasil oldu bilmiyorum şaşkınlıkla oylece kaldim ve elim ayagima dolaştı telefonu bile kapatmak icin aramayi değil telefonu tumden kapattim.
Benim eşim gece çalışıyor yalnizdim esime yazdim gizli noya kapatmam icin numaralar söyledi ama ben ekrandan cikip onu bile yapmaktan korktum o an sadece esimle konuşup korkumu azaltmak istedim. Tekrar arandim ve korkma dedim kendi kendime esimle konuşmayi biraktim ve gizliye kapattim.
Hala etkisindeyim kimisine gore bir sapik denilebilir belki cunku arkadasim korma dedi bir sapik ratgele numara cevirmistir. Ama ben sabaha kadar kapiya bakarak oturdum. Yalniz olmasam belki bu kadar korkmazdim bilmiyorum.
Arkadasimin esi polis ve gizli no oldugu icin bi sonuc cikmaz demis. Neden neden diyorum. Illa ki birinin bize birsey mi yapmasi gerekli kaldi ki bu zaten yapılmış sayilmiyor mu
Midem bulaniyor kalbim sanki sıkışıyor ve ben biktim. Kadin olmaktan biktim. Sadece kadın oldugumuz icin taciz edilmekten giydigimiz kiyafet orda ne işimizin oldugunun sorgulanmasindan biktim. Zaten okudugum haberler vs cok doluyodum bu konular hakkinda ve bu yasadigim cok agir geldi bana.
Simdiden herkese tesekkur ederim uzun ve karışık olduysa lutfen kusura bakmayın.
Korkmayin neden cevreden olsunki? Az cok cevrenizdekileri bilirsiniz. Rast gele numara cevirmistir siz denk gelmissinizdir.Atlatmis olmaniza sevindim. Ben normalde de korkuyordum zaten eşim gece ise gittigi için. Bunu da yaşayınca korkum iyice arttı. Tek dileğim umarim etraftan biri degildir. Bunu bile dileyecek duruma gelmiş olmak aci bir durum o da ayri bir mesele.
Korkmayin neden cevreden olsunki? Az cok cevrenizdekileri bilirsiniz. Rast gele numara cevirmistir siz denk gelmissinizdir.
gizli no nasıl bulunmuyo ya. savcılığa git bence. bu suç sana çıplaklık izletilmiş.
iyi o zaman arayıp gizli no'dan tehdit savuralım.
ben bulunuyor diye biliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?