• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi çok suçlu hissediyorum elimden bişiy de gelmiyor boşluktayım

Algılarını değiştir. Kendini yetersiz görürsen öyle bir enerji yayarsın etrafına. Ama özgüvenli, ayakları sağlam biri olarak görürsen karşındaki de seni öyle görür.
O çocuğa gelince seninle konuşurken başkasıyla mi konuşmuş, canı cehenneme. 😏😏
Hayatta erkeklerden daha çok üzülecek dertler var.
Baban sevgi vermedi ama annen senin yanındaydı değil mi? Neden bu yönden bakmıyorsun? Bardağın dolu tarafına bak 😉

içimde öyle yer edindi ki bu mesele gidip gönlünü almak isterdim o kişinin, mesela biz uygulamadan tanışmıştık orda anonim oluyor karşı taraf dilerse profilini sana söylüyor, ben ordan yazıyordum dedim ki bak ben sana artık yazmıyorum hesabım bu rahatsız etmicem diye ama o cevap vermek istemedi bende bişi yazmadım, herşeye rağmen gene onun iyiliğini düşündüm
Çok garipsiniz...

Çocuk seni istememiş.sende reddedilecek kızmıyım, neyim eksik diye yazmışsın.peşinden koşsabelki istemez din.sonuç olarak ;başka limanlara yelken aç

Tatlım sevdiğimiz için çaba harcarız beğendiğimiz kişi içinde

Sende benim gibisin kaybetmemek için kendini hiçe sayıyorsun bunun sebebi sen değilsin seçtiğin kişiler

Şimdi bu oğlanın mesleği yoksa

Kadınları sadece yatmak için görür yada can sıkıntısını gidermek için

Meslekli, saygılı kişileri seçersen bu sorun olmaz

Çünkü evliliğe parası ve mesleği yetmeyen kişiler bizimle oynuyorlar

Sorun yok sende

Normalsin her insan beğendiği için çaba harcar

Ama doğru kişiye çaba harcamazsan 10 yıl boyu ömrünü versende seni aldatır çünkü evliliğe hazır değildir

Birde erkeklerle çok yüz göz olma

Canılı aşkımlı olma beğenen varsa selam selam

Bıluşmak istiyorsa mesleği varsa

Ben ciddi düşğnüyorum de

Sakın yalnız bir şekilde araba ve tenhaya gitme

Baktın oda bende ciddi istiyorum diyor

Sen bi kız arkadaşınla çay içmeye git beğenirsen

Çok samimi olmadan konuş

Sonrada zaten arkadaşsız gitme

O zaten diyecektir annem gil istesin mi diye

Tatlım bu aşk dizilerdeki gibi vıcık vıcık olursa erkek kadını kullanır parmağında oynatır

Kadın herzaman güçlü olmalı

Sözüde geçmeli

Kendini kullandırmadan bu yola gir

Asla hayal kurma

Ailesi mesleği ve karakteri önemli

İnine kadar öğrenilmeden aşık olma

Fotolarına takip ettiklerine bakmaki kıskanıp aşık olmayasın

Yüzük takılıncada bak ailesine laf çakıyormu sağa sola gitmenize karışıyormu

Sğrekli arayıp oğlanı çoçuk gibi kullanıyorlar mı

Eğer ailesinde kötülğk sezersende vazgeç

Çünkü evlatlar ailelerine benzer

Sinirliyse aile sinirli

Sakinse sakin olurlar

Sabıka şiddet geçmişi varsa kaç ondan

Sana saygısızlık küfür ilgisizlik varsada yol ver

Kararlı evliliğe hazır ailesi ve psikolojisi düzgün erkekler seçmezsen

Diğerleri oynatır seni.

Yaşınızı okuyunca korktum.. O kadar küçük bir yaş ki. Okul, kitap, gezi, tatil, eglence, uyku, saglikli beslenme, spor, müzik, konser, belgesel yaşı. Umarım bir destek almayı denersiniz.

Evet baba sıcaklığını erkeklerde arıyorum, hayatıma saçma sapan sadece yatmak için giren erkeklerle de mahvetmekk istemiyorum, arkadaşlarımla gezer tozar yer içer gezerim daha iyi. Kendimi kaptırıyorum. Ve çok iyi niyetli olduğum için, arkadaşlarım bu konuda beni çok uyarıyor. Senin başına ne gelirse bu iyi niyetinden gelicek diye. Kendimi yavaş yavaş seviyorum. Artık kendimde bazı çıkarlar da bulunabiliyorum. Tek suçlu benim, herşeyin sonucu benim yüzümden diye de düşünmek istemiyorum. Belki bazı davranışlar bazı sözler daha başka üslupla veya tavırlar daha naif olsaydı bu kadar kırıcı olmasaydı bende bu tavrı sergilemezdim. Hırsıma yenik düştüm. Öcü de değilim kimsenin benden korkmasına gerek yok. Sadece sağlıklı düşünemiyorum.
Ben 16 yaşındaydım sanırım çok aşık olmuştum okuldan bir çocuğa " Ay onun sesini duyamazsam uyuyamam' diyordum her gece gizliden arayip sesini duyup kapatıyordum. Çocuk ilginç bir şekilde herhangi bir sapık değil de ona aşık bir kız olduğumu biliyordu"Nolur adını söyle bari kızmayacağım" diyordu. Çok ilerletmedim ben meseleyi ama :)

Sizin yaşınız 16 degil tabi küçük de değilsiniz. Buraya yazma nedeniniz sanırım siz de kendinizi anlamaya çalışıyorsunuz. "Bu yaptığım davranış ne anlama geliyor neden bunu kendime yaptım" diye sorguluyorsunuz. Kendini anlamak ve sevmek öyle kolay bir olay değil ama böyle ufak ufak azmedince sonunda oluyor. Sıkıntılı bir yol ama sonu ferahlık.

Size nacizhane önerim baba sevgisi eksikliğinizin farkındasınız madem ve bu durumu yönetmekte zorlanıyorsanız lütfen psikolojik destek alın. Bu sizi güçlendirecek. Şu anda sizin pskolojiniz dış onaya bağımlı biri sizi onaylamıyorsa adeta çıldırıyosunuz. Çünkü içten kendinizi pek kabul edemiyor, sevmiyorsunuz şu an. Bu şu an, bir parça onay için her türlü istismara ve toksik ilişkiye de açık olduğunuz anlamına geliyor,

Siz aslında erkek arkadaşınızın peşinden koşmadınız onun başkasıyla konuşması size kendinizi eksik hissettirdi ve tamamlanmış hissetmek için onun sadece sizinle konuşması ve sizinle olması için onu zorladınız. Hiç bir ilişkide peşinden koşan kişi cazip değildir. Karşımızdaki uzak durmak istiyorsa bazen bu bizi yaralasa bile uzak durmayı becermeliyiz. İşte burda olgunluk, sağlıklı düşünce ve davranış başlıyor. Sizin asıl meseleniz erkek arkadaşınız değil kendinizle aranzın iyi olmaması, içinizdeki onay açlığı, kendinizi sevmemeniz yetersizlik duygunuz. Lütfen önce bu durumların üzerine düşün. Yoksa sağlıklı bir aşk olmaz hayatınızda yanlış davranırsınız yanlış insanları çekersinz hayatınıza. Sevgiyle...

Yaptıklarınla ilgili yorum yapmayacam ama lütfen babasızlığı konunun arasına sıkıştırıp yaptıklarını babasızlıkla ilişkilendirme. Babasız olanları ya da baba sevgisinden mahrum büyüyenleri zan altında bırakmaktır bu.
Şimdiki ruh halin için söylüyorum. Pskolojik destek almalısın. Daha yolun başındasın. Bunca kişi söylemiş bunu ciddiye al ve tedavi ol.

Tecrübe tam da böyle bişey işte. Hatanı farketmek kadar tekrarlamamak da çok önemli.
Yaptıklarınla ilgili yorum yapmayacam ama lütfen babasızlığı konunun arasına sıkıştırıp yaptıklarını babasızlıkla ilişkilendirme. Babasız olanları ya da baba sevgisinden mahrum büyüyenleri zan altında bırakmaktır bu.
Şimdiki ruh halin için söylüyorum. Pskolojik destek almalısın. Daha yolun başındasın. Bunca kişi söylemiş bunu ciddiye al ve tedavi ol.
Ben 16 yaşındaydım sanırım çok aşık olmuştum okuldan bir çocuğa " Ay onun sesini duyamazsam uyuyamam' diyordum her gece gizliden arayip sesini duyup kapatıyordum. Çocuk ilginç bir şekilde herhangi bir sapık değil de ona aşık bir kız olduğumu biliyordu"Nolur adını söyle bari kızmayacağım" diyordu. Çok ilerletmedim ben meseleyi ama :)

Sizin yaşınız 16 degil tabi küçük de değilsiniz. Buraya yazma nedeniniz sanırım siz de kendinizi anlamaya çalışıyorsunuz. "Bu yaptığım davranış ne anlama geliyor neden bunu kendime yaptım" diye sorguluyorsunuz. Kendini anlamak ve sevmek öyle kolay bir olay değil ama böyle ufak ufak azmedince sonunda oluyor. Sıkıntılı bir yol ama sonu ferahlık.

Size nacizhane önerim baba sevgisi eksikliğinizin farkındasınız madem ve bu durumu yönetmekte zorlanıyorsanız lütfen psikolojik destek alın. Bu sizi güçlendirecek. Şu anda sizin pskolojiniz dış onaya bağımlı biri sizi onaylamıyorsa adeta çıldırıyosunuz. Çünkü içten kendinizi pek kabul edemiyor, sevmiyorsunuz şu an. Bu şu an, bir parça onay için her türlü istismara ve toksik ilişkiye de açık olduğunuz anlamına geliyor,

Siz aslında erkek arkadaşınızın peşinden koşmadınız onun başkasıyla konuşması size kendinizi eksik hissettirdi ve tamamlanmış hissetmek için onun sadece sizinle konuşması ve sizinle olması için onu zorladınız. Hiç bir ilişkide peşinden koşan kişi cazip değildir. Karşımızdaki uzak durmak istiyorsa bazen bu bizi yaralasa bile uzak durmayı becermeliyiz. İşte burda olgunluk, sağlıklı düşünce ve davranış başlıyor. Sizin asıl meseleniz erkek arkadaşınız değil kendinizle aranzın iyi olmaması, içinizdeki onay açlığı, kendinizi sevmemeniz yetersizlik duygunuz. Lütfen önce bu durumların üzerine düşün. Yoksa sağlıklı bir aşk olmaz hayatınızda yanlış davranırsınız yanlış insanları çekersinz hayatınıza. Sevgiyle...
Yaşınızı okuyunca korktum.. O kadar küçük bir yaş ki. Okul, kitap, gezi, tatil, eglence, uyku, saglikli beslenme, spor, müzik, konser, belgesel yaşı. Umarım bir destek almayı denersiniz.
Yaptıklarınızı sağlıklı insan yapmaz
Tatlım sevdiğimiz için çaba harcarız beğendiğimiz kişi içinde

Sende benim gibisin kaybetmemek için kendini hiçe sayıyorsun bunun sebebi sen değilsin seçtiğin kişiler

Şimdi bu oğlanın mesleği yoksa

Kadınları sadece yatmak için görür yada can sıkıntısını gidermek için

Meslekli, saygılı kişileri seçersen bu sorun olmaz

Çünkü evliliğe parası ve mesleği yetmeyen kişiler bizimle oynuyorlar

Sorun yok sende

Normalsin her insan beğendiği için çaba harcar

Ama doğru kişiye çaba harcamazsan 10 yıl boyu ömrünü versende seni aldatır çünkü evliliğe hazır değildir

Birde erkeklerle çok yüz göz olma

Canılı aşkımlı olma beğenen varsa selam selam

Bıluşmak istiyorsa mesleği varsa

Ben ciddi düşğnüyorum de

Sakın yalnız bir şekilde araba ve tenhaya gitme

Baktın oda bende ciddi istiyorum diyor

Sen bi kız arkadaşınla çay içmeye git beğenirsen

Çok samimi olmadan konuş

Sonrada zaten arkadaşsız gitme

O zaten diyecektir annem gil istesin mi diye

Tatlım bu aşk dizilerdeki gibi vıcık vıcık olursa erkek kadını kullanır parmağında oynatır

Kadın herzaman güçlü olmalı

Sözüde geçmeli

Kendini kullandırmadan bu yola gir

Asla hayal kurma

Ailesi mesleği ve karakteri önemli

İnine kadar öğrenilmeden aşık olma

Fotolarına takip ettiklerine bakmaki kıskanıp aşık olmayasın

Yüzük takılıncada bak ailesine laf çakıyormu sağa sola gitmenize karışıyormu

Sğrekli arayıp oğlanı çoçuk gibi kullanıyorlar mı

Eğer ailesinde kötülğk sezersende vazgeç

Çünkü evlatlar ailelerine benzer

Sinirliyse aile sinirli

Sakinse sakin olurlar

Sabıka şiddet geçmişi varsa kaç ondan

Sana saygısızlık küfür ilgisizlik varsada yol ver

Kararlı evliliğe hazır ailesi ve psikolojisi düzgün erkekler seçmezsen

Diğerleri oynatır seni.
Çocuk seni istememiş.sende reddedilecek kızmıyım, neyim eksik diye yazmışsın.peşinden koşsabelki istemez din.sonuç olarak ;başka limanlara yelken aç

Şuan psikoloğa gidicek kadar maddiyata sahip değilim. İşe girersem giderim. Ben sadece onla yüz yüze oturup konuşmak istedim, kötü niyetli değildim yani. Kendimi daha iyi ifade ederim diye tahmin ediyordum.Zaten aramızı düzeltmek istese o da çaba sarfederdi. Kendimle olan bu kavgayı bitirmem lazım. Evet siz yazdığınızda bende kafamdaki duygulara cevap bulmaya çalıştım. Başkasıyla konuşmasını hazmedemedim, benim varlığımı ezip geçti. Sonra sorunu kendimde aramaya başladım, neyim eksik, bende neyi beğenmiyor falan diye.

Bende istenmedimmm hemde 6yil sonra terk etti beni destek aldım bu süre zarfinda kurslara gittim sevdigim şeyleri yaptimm şimdi beni istiyen seven biriyle evleniyorumm hiçbir erkek için o güzelim gözlerinden yaş akıtmaya degmez

İnsan kendine değer verenin yanında kıymetlidir bunu sakın unutmayın. hayatta hepimiz bir sürü insanla tanışırız. Ama hepsi bize aşık olmaz hepsi bizi sevmez. Bugün güzeller güzeli ünlülere bakın boşanıyorlar ya da farklı farklı bir sürü insanla görüşüyorlar. Demek ki fiziki şeyler para vs değil karşılıklı istemek uyum sevgi saygı önemli. Doğru insan hayatınızda değil. Bir dakikanızı bile harcamayın bu adam için.

Bende istenmedimmm hemde 6yil sonra terk etti beni destek aldım bu süre zarfinda kurslara gittim sevdigim şeyleri yaptimm şimdi beni istiyen seven biriyle evleniyorumm hiçbir erkek için o güzelim gözlerinden yaş akıtmaya degmez
İnsan kendine değer verenin yanında kıymetlidir bunu sakın unutmayın. hayatta hepimiz bir sürü insanla tanışırız. Ama hepsi bize aşık olmaz hepsi bizi sevmez. Bugün güzeller güzeli ünlülere bakın boşanıyorlar ya da farklı farklı bir sürü insanla görüşüyorlar. Demek ki fiziki şeyler para vs değil karşılıklı istemek uyum sevgi saygı önemli. Doğru insan hayatınızda değil. Bir dakikanızı bile harcamayın bu adam için.
Söylediklerinize çok çok haklısınız. Bide sanırım hiç sevgilim olmadı ondan bu kadar anlam yükledim, öyle erkeklerle çok içli dışlı olan biri değilim. Gereksiz samimiyet sevmiyorum. İpin ucu bende böyle kaçsın istemezdim. Sizinle konuşurken kafamdakilere de cevap bulmaya çalışıyorum. İstediğim kadar psikoloğa da gitsem ben kendimi biliyorum çünkü. Bu zamana kadar bir sürü insanla dertleştik aynı konu üstüne aynı şeyler söylendi. Ama ben farkedemedikçe kendim görmedikçe sürekli bu döngü niye böyle oldu ben mi suçluyum gibi sorularla devam ederdi. Artık yaftalanmaktan anlaşılamamaktan yoruldum, kimseye kalmadı yalvaracak halim.

Söyleyeceklerinizi tahmin edebiliyorum şimdiden, zaten haklısınız. Ama lütfen üslubunuz yanlış olmasın kalbim çok kırılıyor, zaten boşluktayım, doğru söylerken aşağalayıcı üsluplara maruz kaldım. Tümünü okuyarak cevaplayın lütfen.
Bi çocuk vardı, onla konuşuyorduk ama çocuk benle konuşurken başkasıyla da konuşuyormuş meğerse. Kavgalar ettik, çocuk telefon numarasını değişti, buldum, engelledi. Bende ulaşabileceğim her yerden yazdım 3 ay yazma dedikçe yazdım inadına hırslandım. Yazma diyor ama öyle bi üslupla söylüyor ki, benim yazdıklarım ilk başta gel bi konuşalım sorunumuz ne derken üslubu yüzünden hırsıma yenik düştüm bende o da ağzımıza ne gelirsek saydık. Taciz ettim doğru biliyorum. Suçumu farkındayım zaten çok uzun zaman oldu yazmayalı.Bıraktım zaten. En sonda özür diledim sakince konuştuk ve bitti. Yaptığımın yanlış olduğunun farkındayım. Ama bu bana fayda sağlar mı bilmiyorum. Flört mlört istemiyorum evlenmem bile o derece sildim attım küstüm. Babasızlık zaten zor ruh sağlığımı toparlamaya çalışıyorum. 21 yaşındayım. Çocuğa karşı kendimi hep bi yetersiz hissediyordum, beni güzel buluyo mu, acaba sıkılır mı benden falan. Bitti yani artık dünyanın en iyi insanı da gelse deşer geçerim.
;Yaptığınız hataları görmüşsünüz. Farketmişsiniz. Bundan sonra yapmayın. Yeni ilişkilere kendinizi kapatmanız için bir sebep yok. Yaşınız daha genç diye tahmin ediyorum. Güzel günler gelir merak etmeyin :)

;Yaptığınız hataları görmüşsünüz. Farketmişsiniz. Bundan sonra yapmayın. Yeni ilişkilere kendinizi kapatmanız için bir sebep yok. Yaşınız daha genç diye tahmin ediyorum. Güzel günler gelir merak etmeyin :)
Orası öyle herhalde bunları duyuyorum sürekli. Ama yeni birine güvenebilir miyim bilmiyorum. Benle konuşurken başkalarına da yazması yeni kişidede aynı şüpheyi uyandırır mı diye de merak ediyorum. Korkuyorum. Gereksiz saçma sapan insanlarla güzelim yaşlarımı heba etmek istemiyorum.

Orası öyle herhalde bunları duyuyorum sürekli. Ama yeni birine güvenebilir miyim bilmiyorum. Benle konuşurken başkalarına da yazması yeni kişidede aynı şüpheyi uyandırır mı diye de merak ediyorum. Korkuyorum. Gereksiz saçma sapan insanlarla güzelim yaşlarımı heba etmek istemiyorum.
Siz güvenilir bir insan mısınız? Evet diyip kızdınız belki. Bakın demek ki güvenilir insanlar hala var hayatta. İlla ki karşınıza çıkacaktır. İlk tanıştığınız insana daha temkinli yaklaşırsınız. Daha çok tanımaya çalışırsınız. Hayatta yaşadıklarımız bize hep birşeyler öğretiyor. Önemli olan ders çıkarabilmemiz. Merak ettiğiniz şeyi deneyimleyerek öğrenebilirsiniz. Çok haklısınız insan vaktini boş insanlarla harcamak istemiyor ancak bu vaktimizi harcamadan da boş mu değil mi bilemiyoruz. Dediğim gibi herşey tecrübe. Sizi siz yapan şeyler bunlar. Yeni deneyimlerle yeni insanla daha güzel günler olabilir..

Siz güvenilir bir insan mısınız? Evet diyip kızdınız belki. Bakın demek ki güvenilir insanlar hala var hayatta. İlla ki karşınıza çıkacaktır. İlk tanıştığınız insana daha temkinli yaklaşırsınız. Daha çok tanımaya çalışırsınız. Hayatta yaşadıklarımız bize hep birşeyler öğretiyor. Önemli olan ders çıkarabilmemiz. Merak ettiğiniz şeyi deneyimleyerek öğrenebilirsiniz. Çok haklısınız insan vaktini boş insanlarla harcamak istemiyor ancak bu vaktimizi harcamadan da boş mu değil mi bilemiyoruz. Dediğim gibi herşey tecrübe. Sizi siz yapan şeyler bunlar. Yeni deneyimlerle yeni insanla daha güzel günler olabilir..
Evet bu olay oldu, ben bu hatayı yaptım, başka birine daha yapmadan bazı şeylerin farkına vardım, olaylara aileler dahil olmadan veya savcılıktır polistir falan karışmadan bitti. Evet olmaması gerekiyordu ama işte yaptım yani. Hırsıma veya birşeylere yenik düştüm. Biri gelse aramız bozulsa hakkını helal et der güle güle der geçerim. Keşke bu mantıkla yapsaydım.

Back
X