- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Bana diyo ki benim sinirli olduğumu bildiğin halde üstüme geliyosun. Ver telefonu ne var onda diye diye sinir krizine soktun beni bisey karistirsam da senden bisey saklasam da kirsam aramiz bozulmasin diye kirdim dcem ama hic bisey yokken kirdim diyo.pisikopat mi bu adam ?
deliliginden telefonu ikiye ayirmis.ofke kontrolu hic mi yok.bide polis olacak....
Cok zor şartlarda almıştı o telefonu ve şuanda kullanamadigi bi telefonun faturasını ödeyecek ayda 300 lira. Zaten durumu sıkışık o yüzden kendimi kötü hissediyorum utanıyorum keşke o kadar üstüne gitmeseydim diyorumTelefonu sen mi kirdin sanki neden suclu hissediyorsun kendini
iyi sen ode borcunu o zamanCok zor şartlarda almıştı o telefonu ve şuanda kullanamadigi bi telefonun faturasını ödeyecek ayda 300 lira. Zaten durumu sıkışık o yüzden kendimi kötü hissediyorum utanıyorum keşke o kadar üstüne gitmeseydim diyorum
O baslatmis ama gidip wifi baglanmaya calismalar falan bu kadar ustune gidince sende onun telefonuna bakmak istemissin sen suclu degilsin.Sevgilin hem suclu hem guclu.Ayrica guvensizligin meslegiyle ne alakasi var onu hic bagdastiramadim.Cok zor şartlarda almıştı o telefonu ve şuanda kullanamadigi bi telefonun faturasını ödeyecek ayda 300 lira. Zaten durumu sıkışık o yüzden kendimi kötü hissediyorum utanıyorum keşke o kadar üstüne gitmeseydim diyorum
adam psikopat.
Lütfen doğru konuşun, eleştiri yapcaksaniz bile hersey saygı çerçevesinde geldim buraya size bi sıkıntımı anlattım dalga gececekseniz yazmayın.sana guvenmiyor, telefonunu paranoyakca karistiriyor, 2000 tllik telefon kiriyor, sonra bir daha kiriyor.
saf mısın kızım ya
Ya işte hergün ne olaylar görüyorum duyuyorum insan korkuyot diyor. İlk başta bende sizin gibi düşünüyodum o başlattı o üstüne geldi diye ama telefonunu kirinca nedense utandım ne dcegimi bilemedimO baslatmis ama gidip wifi baglanmaya calismalar falan bu kadar ustune gidince sende onun telefonuna bakmak istemissin sen suclu degilsin.Sevgilin hem suclu hem guclu.Ayrica guvensizligin meslegiyle ne alakasi var onu hic bagdastiramadim.
Sinirlenince böyle etrafa saldırmaya başlıyor işte napayım ilk tanıdığım da da böyleydi, dedim doktora gidelim . Sen ben sinirlenince üstüme gelme yeter başka biyere git telefonu kapat konuşmayalım ben sakinlesip 1 saate ararım veya o zaman konuşuruz ama sen üstüme geliyosun beni sen böyle yaptın diyoSenin canının hiç mi kıymeti yok!
Şimdi telefonlar parçalanıyor..gerisini sen anla artık..!
Adam resmen ruh hastası..
Ama sen git ona yeni telefon al,sabahın 7sınde yollara dökül..oda senın her hafta sonu GBT ni araştırsın dursun..telleri parcalasın..
Çok böyük aşk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?