Kendimi çok yalnız hissediyorum

Strwbrrymuffin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2017
564
309
103
Evet arkadaşlar sorunum bu. Neredeyse 31 yaşındayım evli değilim hayatımda biri yok. Çok az arkadaşım var olanlar da sürekli şehir değiştirmem yüzünden kopuyor. Çoğu zaman yalnızken mutluyum ama insanın insana ihtiyacı var bi yerden sonra psikolojim bozuluyor. Öneriniz var mı

Kıralar sosyal etkinlikler yani insanlar tanıyıp arkadaş edinmene olanak sağlar

Erkek arkadaşınız neden yok aceba yada evlılık

Kısmet değilmiş… Olmasını istemediğimden değil ama olmadı işte
Bazı şeyler kader ama etrafını sa sıze uygun kimse yok mu yaş ılerledıkce ınsan yalnızlaşıyor arkadaş da bır yere kadar eş evlılık en güzeli tavsıyem bıraz bakınınbelkı dıkkatınızı çekmek ısteyen bırılerı vardır

Tavsiyeye bak.o kadar kolay olsa niye dert etsin insanlar yalnızlığı.nasıl bir insansınız ya.yok diye tavsiye istiyor kadın zaten.ne bu dalga geçer gibi.bulsa yalnız olmaz zaten.

Tavsiyeye bak.o kadar kolay olsa niye dert etsin insanlar yalnızlığı.nasıl bir insansınız ya.yok diye tavsiye istiyor kadın zaten.ne bu dalga geçer gibi.bulsa yalnız olmaz zaten.
Hanımefendı gece gece ne dalga geçmesi başka yere gıdın tartışmak ıcın soruyorum ne var bunda

İşe yarıyor mu denediniz mi :)
Evet, çekim yasası sayesinde ruh eşimle evlendim ve istediğim ülkede yaşıyorum güzel dostlar edindim, travmalarımı aştım şimdi maddi zenginlik peşindeyim bakalım güzel gidiyor ama 11 yıldır uyguluyorum, son 3 yılda çözdüm olayı. 3 yıl önceki ben şimdiki hayatımı görse inanmazdı muhtemelen

Ne güzel birseymiş merak ettim bende ıns arkadaş ıcınde güzel olur nasıl yapılıyor aceba

Nasıl yapılıyor şu secret denen kitaptaki gibi mi. Şeyma subaşı sen misin

Hanımefendı gece gece ne dalga geçmesi başka yere gıdın tartışmak ıcın soruyorum ne var bunda
Kadın yalnızım diyor sen de eee yalnız kalma o zaman diyorsun.gerçekten de dalga geçmek değil de nedir ? Bir fenomene demişler ya kendime güvenmek için ne yapabilirim diye o da sadece kendine güven diye cevap vermis.seninki de o hesap.

Tam arkadaşım sen haklısın

The secret isimli belgeseli izleyebilirsiniz ilk olarak Sonrası deneye yanıla, YouTube videoları veya birçok kitabı var konunun
Ah arkadaşa çözüm ararken bende buldum evlıyım ama arkadaş konsun da bahtsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…