Daha açık yazmalısınız. Çok soyut...Sanki her açıdan yetersizim
Ne yapsam olmuyacak gobi
Kendimi hic iyi algilamiyorum
Benlik saygim yok resmen
Bazi insanlara göre iyiyim bi cok açıdan ama bunu biliyorum
Ama bu algimi degistiremiyorjm
Kendimi degerli hissetmiyorum aslinda nasil somutlastirabilirim bilmiyorumDaha açık yazmalısınız. Çok soyut...
Yani evli misiniz yaş kaç meslek ne? Aileyle mi oturuyorsunuz? Ne gecti basinizdan? Kim nasıl yorum yapsın? DepresyondasinizKendimi degerli hissetmiyorum aslinda nasil somutlastirabilirim bilmiyorum
Yani evli misiniz yaş kaç meslek ne? Aileyle mi oturuyorsunuz? Ne gecti basinizdan? Kim nasıl yorum yapsın? Depresyondasiniz
Cooktan kendime o teşhisi koydumSon cümlen borderlineyi hatırlattı. Bir araştır belirtilerini istersen.
Durduğun kabahat, yaşam kaliteni arttır bu modda yaşamak zorunda değilsin .Cooktan kendime o teşhisi koydum
Ama dogru mu yaptim bilmiyorum
Uzman biriyle görüşmek daha doğru olur heralde
Psikoloji mi okuyorsun? Geçmiş olsun babanın rahatsizligi ne? Uzun süre tutmazlar umarım. Sınavların biter bitmez gidersin kendine yüklenme. Zor günlerde ailenin bir arada olmasına ihtiyaç hisseder insan. Sen yetersiz değilsin, geçici süre elim kolun bağlı ama herşey düzelecek buna odaklan22yasindayim, üniversite okuyorum
Yurtta kalıyorum
Babami akil hastanesine yatirmislar bugun ogrendim , bana soylememisler ogrendigimden beri ağlıyorum, gecen hafta olabilir dedigim bi hastalik vardı, hoca da bahsetmişti okulda o zamanda aglamistim
Kendimi çok çaresiz hissediyorum
Canim baban icin acil sifalar diliyorum ama moralini bozma cok buyuk acilar yasayip oraya giden sonra cok iyi olan insanlar gordum.Sen de istersen bir uzmandan yardim al.22yasindayim, üniversite okuyorum
Yurtta kalıyorum
Babami akil hastanesine yatirmislar bugun ogrendim , bana soylememisler ogrendigimden beri ağlıyorum, gecen hafta olabilir dedigim bi hastalik vardı, hoca da bahsetmişti okulda o zamanda aglamistim
Kendimi çok çaresiz hissediyorum
Bugün aradim hastaneyi, ama orda calisanlar, orda hasta olanlardan daha da hasta olacaklar ki, neden aradığımı bir türlü anlamadilar, şu ulkenin kalitesizliği beni öldürecek, ise yarayan bi adam yokPsikoloji mi okuyorsun? Geçmiş olsun babanın rahatsizligi ne? Uzun süre tutmazlar umarım. Sınavların biter bitmez gidersin kendine yüklenme. Zor günlerde ailenin bir arada olmasına ihtiyaç hisseder insan. Sen yetersiz değilsin, geçici süre elim kolun bağlı ama herşey düzelecek buna odaklan
Teşekkür ederim, inşallah babamda onlardan biri olur. Bi uzmanla görüşmeyi dusunuyorum ama hep erteliyorumCanim baban icin acil sifalar diliyorum ama moralini bozma cok buyuk acilar yasayip oraya giden sonra cok iyi olan insanlar gordum.Sen de istersen bir uzmandan yardim al.
Bizim hoca derste diyor ki , "Türkiye' de normal insanin olmasi cok zor bir ihtimal.Erteleme canim bence gorus zaten psikolojisi duzgun kac insan var sadece teshisleri konmamis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?