hakkında hayırlısı olsun caım, istersen biraz anlat rahatlarsın..fikrimizce bişeyler söyleriz belki bi nebze teselli olur..
bu arada kendine şunu telkin et...şuan senden binlerce kat daha zor durumda olan insanlar var...çaresiz umutsuz beter halde...şükret haline ve allaha sığın bol dua et...dua kalbin refaha kavuşmasını sağlar...ağlamak bile bir nimettir..ağla rahatlat içine akıtma zehrini..
ya sizi üzmek istemiyorum ama eşiniz neden size karşı böyle..
başka bir kadın olabilir mi .. sakın yanlıs anlamayın aklımdan o geçti umarım böyle değildir..
iş sıkıntılarımı var ne bileyim maddi durumunuz nasıl?.. hastamı neden böyle olabilir ki..
onu ciddi anlamda kırmış olabilir misiniz ?
kızınıza karşı yaklaşımı nasıl ?
çok soru sordum ama sebep hersey olabilir...
3 sene olucak evleneli son 1 yılda okadar cok sey değstıkı yanı eşım bır damla goz yasıma kıyamazken sımdı arkasını donup yatar oldu.suan kı en buyuk sorun esımın bana karsı hep sınırlı agresıf ve kaba davranması.bana sarılarak uyu dememe ragmen bıkere olsun elımı bıle tutmuyor artık.sevıyomu emın degılım kalbım cok kırıldı cok kırılıo ben her defasında sesımı cıkarmıyorum az once konustugumda tamam haksızlık yaptım ozur dılerım dedı ama arkası donuk suratıma bakmadan sankı alay edıor gıbı.sız evlımısınız ya bi eş neden yapar bunları sızce kalbımın kırıldıgını anlamıyo gıbı yapıo ama bal gıbıde bılıyor
Biraz heyecan iyi gelebilir ilişkinize.
Güzel bir yemek ve sürpriz hazırlayabilirsiniz belki.
İçinize attıklarınızı da konuşun bence eşinizle.
Ama hep ben kırgınım, ben üzgünüm diye değil.
Sen şunu şunu yaptığın için kırgınım sana, senin kırıldığın davranışlarım var mı gibisinden.
Çok yoruldum kızlar gerceken artık yoruldum sureklı mucadele etmekten yoruldum..içimdekileri kımselere anlatamıyorum kendıme bıle ıtıraf edemıyorum mutsuzlugumu.sankı alsam da gıtsem basımı uzaklara ama kızım var bırakamam kı onu.bugun ananesınde oyle derınden hıssettıriyokı yoklugunu.eşim ve ailesi tarafından haksızlıklarımı hep ıcıme attım ama bu bıkac gundur artık dolmusum takatım kalmamış tıkandım sankı atamıyorum daha fazla içime.ayrılamıorum onuda aılesınide degıstıremıorum.şuan cok mutsuzum uyuyamıyorum bıle.yataktan kalktım ve sadece yazmak ıstedım onun yanında yatmak dahı ıstemıyorum suan.Kendımı cok caresiz hıssedıyorum.
Sizce sorun neydi peki? yani bi tahmin var mı? mesela annesiyle falan mı kötüsnüz de böyle oldu?
Birde biz kadınlar da değişiyoruz bence. Hep erkeklere denir değişti diye ama siz de kendinizi sorguladınız mı hiç? Eskiden böyleydim böyle oldum diye
Günaydın arkadaşım acaba eşinin bilmedigin sıkıntılarımı var sana anlatamadıgı maddi olarak sağlık olarak belki bir sıkıntısı var olabilir.
sorguluyorum canım ben hala ılgılı bır esım hatta bazen dıorum cok mu ılgılenıorum dıe byle oldu.bendede hata vardır muakkak degısmesınde hatta buyuk pay bendedır.ama o artık bır cocugumuz bıle var neyın peşindesın ne ıstıosun dıyıp duruo benı anlamıo hıc ben sana napıyorum dıo .benım sıkıldıgım tek konu ılgısızlıgı ve baa karsı patavatsızlıgı kalbım kırılırmı dıe dusunmeden konusmaları
işte bunu yapamadım hıcbırzaman oda bunun farkında.ama dun geceden sonra karar verdım tavrımı koyucam.artık bana ne sarılmasını ısterım nede sarılırım muhabbet hep ben etmek ısterım o tv ızlerken benı bıle dınlemez.artık bende hıc muhabbet etmıycem.çok ustune dusuorum dıe belkıde boyle oldu.gerçi bu huyları ailesınden sebep zaten vardı annesı cok dırdırcıdır eşim kucuklugunden berı hep kendı basını dınlemek ıster tv kolık dır zatencezalandırma demiyelim kelime ağır olur ama onun yaptıklarına karsılık bir duruşunuz tavrınız var mı yanlış olduğunu söylemenin dışında tabi
Anlıyorum canım tabi ki vardır kadınların etkiside..
benim görüşüm, o zaman senin kalbini kırdığında pek tepkini belli etmiyor olablir misin? yani adam ne yapsa içine atıp eyvallah diyip geçiyomusun? Hal öyle olursa kalp kırmaktan çekinmezler diye düşünüyorum.
neticede nasılsa alttan alan bir eş var. Ve sürekli bana ilgi göster demekte uzaklaştırır diye düşünüyorum, zorlama var gibi hisseder, içinden gelmesi önemli.
Çok kalsik ama heyecan kalmıyor herhalde bir süre sonra, malum erkek kadınlar kadar duygusal değil. ama uzun evliliklerde monotonluktan kurtarmak için neler yapılmalıdır bilemiyorum
işte bunu yapamadım hıcbırzaman oda bunun farkında.ama dun geceden sonra karar verdım tavrımı koyucam.artık bana ne sarılmasını ısterım nede sarılırım muhabbet hep ben etmek ısterım o tv ızlerken benı bıle dınlemez.artık bende hıc muhabbet etmıycem.çok ustune dusuorum dıe belkıde boyle oldu.gerçi bu huyları ailesınden sebep zaten vardı annesı cok dırdırcıdır eşim kucuklugunden berı hep kendı basını dınlemek ıster tv kolık dır zaten
benim bi öngörüşüm vardır kendi evliliğimle ilgili ben tabi her erkeğin farklı huyları var ben eşimle tartışırsan hiç anlamaz oda cevap verir konu tatsızlasır ben kırılınca çocukca olabilir ama küserim :) o yokmuş gibi davranırım 2-3 kelime sorularına cevap veriri taki özür dileyim hatasını anlayana kadar benim ki küsmeden anlar çünki ben küsersem iş ciddi demek onun için seninkide bişeyden anlamalı ?
hazırlıyorum canım suprızler yapıyorum ama hep ben bır kerede ondan gormedıım hep ben sarılırım hep ben operım onun bır işi varsa benımle yanıma yanaşır sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?