Kendimi çok yorgun hissediyorum

küsersem oda küser oyle aptal bır huyu vardır hıc sevmez kusmemı.ama bu zmandan sonra bendeo sekılde denıycem canım baska çare yok.

benimki küsmekten anlar o asla küsemez ben küsüncede çatlar konuşmak için ama sen kendi eşini ii bilirsin işi kötüye götürmeden nasıl bir tavırla anlarsa öyle yap :)

Son düzenleme:
daha 3 sene olucak 30 sene sonra napıcaz bılemıyorum .ama yazdıgın cok dogru hep içime atıp sustum kalımı kırdıgında tavır takınmadım hıcbırzaman hata bende demekkı hatayı burda yaptım

Evet bişeyleri ört pas etmek çözüm değil bence. Kırıldıysak kırıldığımızı umursamayarak onu yok sayarak belli edebiliriz. kavga ederek değil, benim annemle babam çok kavga ederler annem hep bağırır. Ben bunu yapmayacağım mesela.. 'sabatuna'nın' dediği çok mantıklı. Küsünce dır dır konuşup kavga edersek, küsmenin bi anlamı kalmaz itici olur. umursamamk en kesin çözüm

evet canım haklısın çok anlamlı geldi şimdi bu laf bana:)şuandan itibarbaren sizinde soyledıklerınızle kendımı geri çekicem bende.normalde hıc beceremem hemen konusrum trıp atmam kusmem oda cesaretı burdan alıo bellıkı.gordumde kımse benım gıbı degılmıs yanı.artık bende adamına gore davranmasını ogrenıcem

zor yanı.herkesin durumu farklı.bir yerlerde hata yapılıyor olmalı.

sorunu bulduk o zamannn :) çözümü kolay ortada ki sorun önemli :) Belli ki değil net olarak bundan alıyor zaten.. kayınvalide sorunların nedir? eşin sevmediğini önyargılı olduğunu düşünüyorsa belki onunda etkisi vardır?

kv 2sne gorusmedık son 1 yıldır gorusuoruz ama kv benm aramda sorun eşime asla anlatmam o benı içten içten sınır edıo ama bende onun altında kalmıorum :) tabı sınırlerım bozulmuo mu bozuluo ama ona sorarsan benı bana sorarsan ben onu idare edıorum.

eşinin ailesinin konularını sık sık gündeme mi getiriyorsun? öyle yapıyorsan büyük hata.önemsememek hiç yoklarmış gibi davranmak en iyisi.vakti gelince kısa ve öz konuşmak

o zaman sorun senin ve eşin arasındaki iletişim?

Ne güzel olması gereken budur.. umarım bu konuda da bende senin gibi yaparım :)

Ne güzel olması gereken budur.. umarım bu konuda da bende senin gibi yaparım :)

canım eger boyle yapmassam eşimle kavga edıoruz o arada kalıp uzuluor.tabıkı kv ıyı olabılmek cok guzel ama benım kv kotu bır ınsan bunu eşimde bılıyor ama annem yapıcak bısı yok dıyor.

evli olmak zor.iki kişinin aynı evi paylaşması.

ben şöyle yapıyorum.eşimle asla küs kalmamaya çalışıyorum ama çok büyük hata yapmışsa hiç affetmiyorum.hemen tavrımı koyuyorum.çok iyi surat asarım

sonra benim eşim hiç yılışık biri değildir ve fırsatını bulunca ben sırnaşırım.kanepede uzanırken gider üstüne uzanırım.öperim koklarım.bastırırım üstüne.

yatakta mutlaka dokunurum.arkamı bile döneceksem once sarılırım.döndükten sonra ayakalrımı sokaraım bacaklarının arasına.

sık sık onu sevdiğimi söylerim.mesaj atarım.onu arzuladığımı gösteririm.

öyle aramıza uzaklık soğukluk girmesine izin vermem.3. şahıslardan hele son yıllarda hiç bahsetmiyorum.

netice olarak onlar bizim eşlerimiz düşmanımız değil.çoğumuzun yaptığı hata bu.başkalarına tanıdığımız toleransı onlara tanımıyoruz.

bende aynılarını yapıorum ya sorun burdan kaynaklanıo surat assam da 2 saat sonra sırnasırım üzerine uzanırım sarılırım operım falan ama artık bunları yapmıycam gercekten bır ozur ve duzelmesını beklıycm .buarada bende arkamı donsemde ayaklarımı muhakka bacaklarına falan sokarım yatakda asla dokunmadan yatamam bu benım huyumdur oda bunu bılır ama o sevmez pek boyle seyleri hiç bana yanaşmaz ben bundan dolayıda kendımı kotu hıssedıyorum artık gerı cekıorum sarılmıorum onu bunaltmamak ıcın

ben sevdiği için yapıyorum yoksa anlamayan adama yapılmaz zaten.işin zor.

bu adamlardaki öz guvene hayranım.sanki sen ömür boyu onunla olmak zorundasın.gözün başkasına kaysa, birine yakınlık duysan ne yapacak.suçlu sen olacaksın.

evet cnım işte boyle boyle ufak gıbı gorunen sorunlar benı okadr bunaltmıskı dun gece ıçim içime sığmadı.yinede gıttım yatmaya arkası donuk uyudu ağladıgımı bıle bıle bırde ınsan olan bır arkasnı doner askım aglama senı sevıorum der saılır uyuruz bırlıkte ya huzulu olmak bukdr mı zor ben anlayamıorum eşimi.hep ben çaba gosterıyorum artık yoruldum .ne yapıyım sımdı bu adama normalde ılgılıdır kızına bana ama duygusal anlamda hiç tatmin olamıorum

duygusallık başka bir şey.bazen bir bakış bir dokunuş yetiyor bu anlamda

kendını üzme bak kızında varmıs onu dusun kendını yorma uzme kolay degıl evde huzursuzluk olunca hayat basına yıkılıyo ınsanın erkekler boyle malesef alana kadar nasılsa benım dıyo ne ılgı ne sefkat yok ben bırı oldugunu dusunmuyorum sende dusunme sakın ıyı dusun ıyıolsun belkı esınınde sorunları vardır anlatamıyodur konusmaya calısın guler yuzlu olmaya calısın o tutmasın elını sen tutu adımıs en att ne oldu sorun mu var dee onunla ılgılendıgını goster erkekler ılgıye bayılıyo malesef pof poflıcan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…