küsersem oda küser oyle aptal bır huyu vardır hıc sevmez kusmemı.ama bu zmandan sonra bendeo sekılde denıycem canım baska çare yok.
daha 3 sene olucak 30 sene sonra napıcaz bılemıyorum .ama yazdıgın cok dogru hep içime atıp sustum kalımı kırdıgında tavır takınmadım hıcbırzaman hata bende demekkı hatayı burda yaptım
Hep senin yanaşman hata bence canım. bırak adamın içinden gelmesini bekle. hatta arada bir soğuk ol ki ne var ne oluyor kırdım mı diye düşünmesine fırsat ver. Sen bunu düşünmesini sağlamıyor olablir misin?
Ben yeni evliyim senin kadar yaşamadım canım ama flörtteyken mesela bana ilgi göstermiyorsa beklerdim, umursamazdım hiç üstüne gitmezdim bir kaç saat sonra o düşerdi peşime. Aynı şey değil tabi ki ama sen sevginin bitmesinden ve kaybetmekten korkuyorsun bence. Aslında heyecan nasıl olur biliyormusun bir laf vardır 'İnsanı havaya atıp tutacaksın,atıp tutacaksın. Arada tutmayacaksın.Düşsün ki tuttuğunun kıymetini bilsin' diye biraz komik gelebilir ama bu böyle :)
3 sene olucak evleneli son 1 yılda okadar cok sey değstıkı yanı eşım bır damla goz yasıma kıyamazken sımdı arkasını donup yatar oldu.suan kı en buyuk sorun esımın bana karsı hep sınırlı agresıf ve kaba davranması.bana sarılarak uyu dememe ragmen bıkere olsun elımı bıle tutmuyor artık.sevıyomu emın degılım kalbım cok kırıldı cok kırılıo ben her defasında sesımı cıkarmıyorum az once konustugumda tamam haksızlık yaptım ozur dılerım dedı ama arkası donuk suratıma bakmadan sankı alay edıor gıbı.sız evlımısınız ya bi eş neden yapar bunları sızce kalbımın kırıldıgını anlamıyo gıbı yapıo ama bal gıbıde bılıyor
evet canım haklısın çok anlamlı geldi şimdi bu laf bana:)şuandan itibarbaren sizinde soyledıklerınızle kendımı geri çekicem bende.normalde hıc beceremem hemen konusrum trıp atmam kusmem oda cesaretı burdan alıo bellıkı.gordumde kımse benım gıbı degılmıs yanı.artık bende adamına gore davranmasını ogrenıcem
sorunu bulduk o zamannn :) çözümü kolay ortada ki sorun önemli :) Belli ki değil net olarak bundan alıyor zaten.. kayınvalide sorunların nedir? eşin sevmediğini önyargılı olduğunu düşünüyorsa belki onunda etkisi vardır?
sorunu bulduk o zamannn :) çözümü kolay ortada ki sorun önemli :) Belli ki değil net olarak bundan alıyor zaten.. kayınvalide sorunların nedir? eşin sevmediğini önyargılı olduğunu düşünüyorsa belki onunda etkisi vardır?
kv 2sne gorusmedık son 1 yıldır gorusuoruz ama kv benm aramda sorun eşime asla anlatmam o benı içten içten sınır edıo ama bende onun altında kalmıorum :) tabı sınırlerım bozulmuo mu bozuluo ama ona sorarsan benı bana sorarsan ben onu idare edıorum.
kv 2sne gorusmedık son 1 yıldır gorusuoruz ama kv benm aramda sorun eşime asla anlatmam o benı içten içten sınır edıo ama bende onun altında kalmıorum :) tabı sınırlerım bozulmuo mu bozuluo ama ona sorarsan benı bana sorarsan ben onu idare edıorum.
o zaman sorun senin ve eşin arasındaki iletişim?
Ne güzel olması gereken budur.. umarım bu konuda da bende senin gibi yaparım :)
evli olmak zor.iki kişinin aynı evi paylaşması.
ben şöyle yapıyorum.eşimle asla küs kalmamaya çalışıyorum ama çok büyük hata yapmışsa hiç affetmiyorum.hemen tavrımı koyuyorum.çok iyi surat asarım
sonra benim eşim hiç yılışık biri değildir ve fırsatını bulunca ben sırnaşırım.kanepede uzanırken gider üstüne uzanırım.öperim koklarım.bastırırım üstüne.
yatakta mutlaka dokunurum.arkamı bile döneceksem once sarılırım.döndükten sonra ayakalrımı sokaraım bacaklarının arasına.
sık sık onu sevdiğimi söylerim.mesaj atarım.onu arzuladığımı gösteririm.
öyle aramıza uzaklık soğukluk girmesine izin vermem.3. şahıslardan hele son yıllarda hiç bahsetmiyorum.
netice olarak onlar bizim eşlerimiz düşmanımız değil.çoğumuzun yaptığı hata bu.başkalarına tanıdığımız toleransı onlara tanımıyoruz.
bende aynılarını yapıorum ya sorun burdan kaynaklanıo surat assam da 2 saat sonra sırnasırım üzerine uzanırım sarılırım operım falan ama artık bunları yapmıycam gercekten bır ozur ve duzelmesını beklıycm .buarada bende arkamı donsemde ayaklarımı muhakka bacaklarına falan sokarım yatakda asla dokunmadan yatamam bu benım huyumdur oda bunu bılır ama o sevmez pek boyle seyleri hiç bana yanaşmaz ben bundan dolayıda kendımı kotu hıssedıyorum artık gerı cekıorum sarılmıorum onu bunaltmamak ıcın
ben sevdiği için yapıyorum yoksa anlamayan adama yapılmaz zaten.işin zor.
bu adamlardaki öz guvene hayranım.sanki sen ömür boyu onunla olmak zorundasın.gözün başkasına kaysa, birine yakınlık duysan ne yapacak.suçlu sen olacaksın.
evet cnım işte boyle boyle ufak gıbı gorunen sorunlar benı okadr bunaltmıskı dun gece ıçim içime sığmadı.yinede gıttım yatmaya arkası donuk uyudu ağladıgımı bıle bıle bırde ınsan olan bır arkasnı doner askım aglama senı sevıorum der saılır uyuruz bırlıkte ya huzulu olmak bukdr mı zor ben anlayamıorum eşimi.hep ben çaba gosterıyorum artık yoruldum .ne yapıyım sımdı bu adama normalde ılgılıdır kızına bana ama duygusal anlamda hiç tatmin olamıorum
duygusallık başka bir şey.bazen bir bakış bir dokunuş yetiyor bu anlamda
evet ama ne bır bakısı ne bır sarılışı ne tatlı iki güzel sözü var.
bas tekmeyi kıçına dedirteceksin bak sonunda
3 sene olucak evleneli son 1 yılda okadar cok sey değstıkı yanı eşım bır damla goz yasıma kıyamazken sımdı arkasını donup yatar oldu.suan kı en buyuk sorun esımın bana karsı hep sınırlı agresıf ve kaba davranması.bana sarılarak uyu dememe ragmen bıkere olsun elımı bıle tutmuyor artık.sevıyomu emın degılım kalbım cok kırıldı cok kırılıo ben her defasında sesımı cıkarmıyorum az once konustugumda tamam haksızlık yaptım ozur dılerım dedı ama arkası donuk suratıma bakmadan sankı alay edıor gıbı.sız evlımısınız ya bi eş neden yapar bunları sızce kalbımın kırıldıgını anlamıyo gıbı yapıo ama bal gıbıde bılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?