Kendimi de onu da affedemiyorum

Yani 2 gün önce adet olmam gerekiyordu olmadım. Ben de hemen girdim eczaneye. Sonra pişman oldum ama o an öyle iyi olabilirdim ancak
tatlım benimde sıkıntılarım vardı kafaya taka taka panik atak oldum. hamileyim diyosan test yaptır eğer test yaptırdıysan rahat ol canım. bol bol dua et ve kafana takmamaya çalış. ben evlendim ilk geceden sonra adet olmamıştım. sen şimdi stres yaptın ya adetin ondan gecikti rahatlamaya çalış canım

Gizmo 9 ay bekleyecek belli inanmak için..

Sen değil de senin bu hallerde olmana sebep olanlar utansın ..

Cinselliği sana bu denli korkunç bir tabu gibi lanse eden çevre, toplum, aile ... Ne varsa artık..

Çok gençsin uzun da sürse bundan kurtulursun , iyi olursun bir gün Da sonrası?

Cinsellik yüzünden bunca eziyet yasayan biri sonrasında bunu kafasında normalleştirebilir de sağlıklı bir cinsellik yaşayabilir mi?

Vajinusmus, yetersiz cinsel özgüven, cinsel dürtülerin olmayışı gibi pek çok sorun yaşayabilirsin bunların aldatılma, ayrılık gibi sonuçları olabilir. Neticesinde sende buna yol açan herkesten nefret edebilirsin bir gün

İman bana şuanki halini çok da dert etmiyorum da geleceğinden endişe duyuyorum.
Tedavini sakın yarım bırakma olur mu?

Gizmo 9 ay bekleyecek belli inanmak için..

Sen değil de senin bu hallerde olmana sebep olanlar utansın ..

Cinselliği sana bu denli korkunç bir tabu gibi lanse eden çevre, toplum, aile ... Ne varsa artık..

Çok gençsin uzun da sürse bundan kurtulursun , iyi olursun bir gün Da sonrası?

Cinsellik yüzünden bunca eziyet yasayan biri sonrasında bunu kafasında normalleştirebilir de sağlıklı bir cinsellik yaşayabilir mi?

Vajinusmus, yetersiz cinsel özgüven, cinsel dürtülerin olmayışı gibi pek çok sorun yaşayabilirsin bunların aldatılma, ayrılık gibi sonuçları olabilir. Neticesinde sende buna yol açan herkesten nefret edebilirsin bir gün

İman bana şuanki halini çok da dert etmiyorum da geleceğinden endişe duyuyorum.
Tedavini sakın yarım bırakma olur mu?
Canim benim çok sağol . Tedaviyi birakmiycam. Sonrası için ne olur bende bilmiyorum pek saglikli bir cinsel hayatımız olmaz ama bu benim için şimdilik hiç bişey ifade etmiyor.

Terapiye de gitmelisin bence. Genç bir kadının cinsellik yaşadı diye ailesine mahçup hissetmesi ve sonra böyle sanrilara kapılması ilaçla vs düzelmez. İlaç tedavisinden bahsetmemissin zaten. Ama psikiyatrist demissin o yuzden ilac kullandigini dusundum. Terapi goruyorsan da öyle zaten bildiğin birşeyi kâğıtlara yazıp tekrarlama işini çok yapıcı bulmadım. İllaki faydasını gorusyorsundur ama sende bu duygulari yaratan sebebin bulunması lazım diye dusunuyorum. Anladigim kadariyla ona uygun bir terapi görmuyorsun.

Aile ilişkilerin nasıl, ailen biliyor mu? Annen ve babanın bu süreçte desteğini almalisin bence. Çünkü bu büyük bir hastalık ve onların desteği ve sevgisiyle kısa sürede atlatırsin inşallah.

Çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim. Ailemin haber yok. Bunu paylaşmayı da hiç düşünmedim. Çok muhafazakâr olmasalar da standart Türk anne ve babası. Bunu ailemden ziyade ben bir tabu haline getirmistim. Yaşadığım ilişki yorumlarda da yazdığı gibi gerçek bir birliktelik olmasa bile bu kadar panik yarattı bende.

Zaten sorunu olduğundan bahseden, yardım alıyorum diyen bi insana neden ısrarla "bak valla sen sorunlusun" diye elli kere yazılır anlamam?

Evet kendin bir sorun olduğunu kabul etmiş yavaş yavaşta yoluna sokuyormuşsun ama sana tavsiyem psikoloji çok hassas bir konu buraya yazarak rahatlıyorum zannederken insanlar seni burada deli olduğuna bile inandırabilir. Her çeşit yoruma açık burası, sorununa "evet ben sorunluyum" diye sıkı sıkı sarılma. Geçecek diye bak.. Allah yardımcın olsun
Teşekkür ederim. Geçicek inşallah ben buna inanıyorum ama dediğin gibi söylenen o lafa karşılık başka bişey yazmak gelmedi içimden. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Öyle hemen hamile kalınca kıpırdanma olmaz ben 4. 5. aylarda hissedebilmistim ne kadar korktuysan kendine süphe getirmissin korma sendeki devam eden o kıpırtılar gazdır :KK66: Kendinle barıs olmus bitmis düsünme yeter ki hatalar tekrar etmesin...
Hataları Allahın izniyle tekrarlamiycam. Teşekkür ederim yorumunuz için. Allah razi olsun

Öncelikle yalnız değilsin . Bir çok kişi bu nasıl olabilir yahu diyebilirken eminim bi o kadar çok kişi kendini görüyor yazdıklarında... bende onlardan biriyim bir ilişki yaşamadım ama yaşamış olsaydım hissedeceğim hisler kesinlikle bunlar olurdu. Yaşadığım ilişkiyi dert edindiğim bunalıma sürükleyen konuları burda anlatsam sen manyaksın diyecek bi milyon kişi bulabilirim:) Sadece aynı evi paylaşırken bile sevdiğiyle olduğu için mutlu ve yanlışş yapıyorsun pislik diyen bir kadınla savaşmak gibi misal. ama bu bizim suçumuz değil.Hayatın boyunca kaçtığın cinsel bir sahne bile izlemeyi ayıp olarak gören kendi cinsiyetiyle ilgili herşeyden deli gibi utanan insanlar için gayet olağan bir durum bu yapılması gereken doğru insanla doğru zamanda bunları yıkmaya çalışmak.. Söylemek istediğim şey şuki, bunları yıkacaksakta biz yıkıcaz. sen bir ilişki yaşadın ve sevdiğin adamla yaşadın bırak kendini suclamayı zamanı geri alamayacaksın, bırak o insandan uzaklaşmayı o eminim senin bu durumda düşüneceğini bu kadar yıkım yaşayacağını düşünemezdi. insanlar bile abarttığını söylüyor şuanki hislerine bir erkek gözünden bu hale gelineceğini mutlaka bilemezdi.. yarattığın bu psikolojı onuda yıpratıyor ve belkide cınsel anlamda özgüvensizlik mutsuzluk yaratıyor onda. Bir erkeğin bunu hissetmeside üzücü üstelik sevdiği kadna dokunduğu için bunu hissetirmemelisin evliliğiniz geleceğiniz için en azından...sen böyle ondan uzaklaştıkca ister istemez o gerilimi ona yaşatacaksın , uzaklaştıracaksın kendinden bu sefer birde kullanıldım psikolojisine gireceksin böyle olmasa bile. Sakin ol kendinle barış belki o insan senin gelecceğinde olacak olması gerektiği gibi aynı ev içinde ailen senden gelecek torunların hayalini kuracak. Senden çocuk yapmanı isteyecekler bir süre sonra sen eşine sarılmanın dokunmanın onunla huzurla uyuyor olmanın mutluluğunu yaşayacaksın. sirkelen kendine gel kendını cezalandırma..
Ne içten bir yorum. Nasıl güzel bir bakış. Ağladım okurken :) Ben bu derdimi anlattigim insanların bazilarindan 'yapmasaydin o zaman Allah Allah' lafları da duyduğum için kafamda o kadar çok şey biriktirdim ki. Sonra bunlardan kurtulamamak ben de hastalık yarattı.

ailene karşı büyük suç işlediğini düşünüyorsun ve kendini suçluyorsun tabikğide sevgilini niye sucluyorsun ki sevdiğin içinbirlikte oldun zorla olduysa o ayrı bi konu niye kendini kuruyorsun ki ne güzel sevdiğin adam dokunuyor suçlama bebeğin olmadı sonuçta seninki tamamen psikolojik iyi bir destek alman şart

Teşekkür ederim. Ailemin haber yok. Bunu paylaşmayı da hiç düşünmedim. Çok muhafazakâr olmasalar da standart Türk anne ve babası. Bunu ailemden ziyade ben bir tabu haline getirmistim. Yaşadığım ilişki yorumlarda da yazdığı gibi gerçek bir birliktelik olmasa bile bu kadar panik yarattı bende.

Bunu paylasabilecegin ablan falan da mı yok. OKB teşhisi kondu mu sana? İlaç kullanıyor musun?

sorun sizde. artık bunu kabullenmeniz gerekiyor.
her şeyi kendi kendinize kurgulayıp senaryo üretiyorsunuz.
karşınızdakini de ne derece boğduğunuzu tahmin edebiliyorum.
ne kadar abartıyorsunuz bazı şeyleri. karşınızdakine de yazık.
adam yaptığına yapacağına bin pişman oldu zaten.
ben sizi gerçekten sağlıklı bulmuyorum. şu ruh haliyle de düzgün bir ilişki yaşamanız zaten imkansız.
erkek arkadaşınızın bir suçu yok.

tepkileriniz dehşet abartılı.
bebek severken artık sevmemeye başlamak
içi boş bir hamilelik şüphesi yüzünden erkek arkadaştan soğumak filan.
tedavi alıyorum demişsiniz ama bir noktada yeterli gelmiyor demek ki.

Bu olaydan bu kadar etkileneceğinizi bilip neden birlikte oldunuz ki :KK43: Ayrıca o an istemissindir birlikte olmussunuzdur bu hayatın sonu değil ki diğer konularınızı da okudum hayatınızın odak noktasını bu sorun yapmıssınız.Başka şeylerle ilgilenmeyi deneseniz.Ayrıca bu sorunları erkek arkadaşınız nasıl karşılıyor :KK57:

Bilmiyorum bendede boyle bir durum oluyor bazen
Sevdigim adamla evli olmama ragmen zaman geliyor vucudumu paylasmak istemiyorum .

Yani bana kendimi kotu hissettiriyor
Bilmiyorum nedendir ama anlayabiliyorum

Allah yardimcimiz olsun

Toplumun tabu halıne getırmıs olması kendınızı suclu hıssetmenıze sebep oluyor.. Ben evlendım kımı zaman hala normal gelmıyor.. Ama evliyiz yani.. Ona ragmen.. Siz kendinizi suclamayı bırakın lütfen.. Bişey olsaydı bu zamana kadar ortaya cıkardı.. Cok gecmıs olsun..

evet teşhis kondu. Maalesef bir kız kardeşim yok. ilaç kullanıyorum

Yasin kaç bilmiyorum ama OKB olduğunu ailen bilmeli diye düşünüyorum. Bu senin tek başına cozebileceg in bir hastalık değil. Bu arada OKB hamilelik korkusuyla ortaya çıkmasaydi başka bi şekilde ortaya çıkardı zaten.

Bu arada herkeste OKB vardır zaten. Sadece şiddeti farklı. Senin ki hayatını etkileyecek boyutlara ulasmis. Zaten tedaviye de baslamissiniz. Allah yardimcin olsun acil şifalar dilerim.

Yasin kaç bilmiyorum ama OKB olduğunu ailen bilmeli diye düşünüyorum. Bu senin tek başına cozebileceg in bir hastalık değil. Bu arada OKB hamilelik korkusuyla ortaya çıkmasaydi başka bi şekilde ortaya çıkardı zaten.

Bu arada herkeste OKB vardır zaten. Sadece şiddeti farklı. Senin ki hayatını etkileyecek boyutlara ulasmis. Zaten tedaviye de baslamissiniz. Allah yardimcin olsun acil şifalar dilerim.

Ailene rüyamda hamile olduğumu gördüm ondan sonra böyle başladı vs diye de anlatabilirsiniz bence. Zaten mantıklı bi hastalık değil anlatacağın şeyin de mantıklı olmasına lüzum yok bence. Ama bu forumdaki konuyu silmekte fayda var. Ya da hamilelik korkusu vs diye bahsetme.

Back
X